|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
6.1.2010 20:38:57   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

ojoj user posted image user posted image user posted image za Jureta in user posted image user posted image user posted image zate

mi tudi ne spimo, pa ne zaradi prehlada ampak zaradi zgornjih enkic, pa zaradi scartanosti, ker ko pa gre mami zrave spat pol pa spiuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.1.2010 20:46:51   
felix7
hvala punce user posted image

jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.1.2010 20:58:25   
felix7
aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.1.2010 21:15:55   
tasa_m

jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaaaaa, naša bauceka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.1.2010 21:16:18   
tasa_m

aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma?
čuj, glede na to koliko klepetamo mislim da sploh nebo potrebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.1.2010 21:17:43   
Hvala za čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
6.1.2010 21:18:22   

bravo baucauser posted image user posted image user posted image user posted image prava princa...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.1.2010 21:18:45   
leo**tia
e,res ne vem al sem jaz nora al pa drugi-ravno me kliče prijateljica 1letne pupe..in mi pravi če sem vidla da ima njihova punčka uhaneuser posted image user posted image smo bili tam,ampak nisem opazila in me niti ne zanima..pol pa še pravi da so jo držali ker ni dala preluknjat..seveda ne,če je velika pa ve zakaj se gre..in še mi začne da je jokala in tako naprej..user posted image user posted image ..in kaj to mene zanima kako je bilo,mislim resuser posted image ..in na koncu še pravi..."ja dali smo ji,da ne bo samo tvoja imela uhane"""user posted image ...in??kaj naj si mislim na vse to?jaz sem moji dala ampak ne zato ker drugi imajo.in mi je žal da sem ji ker vedno treba pazit da se kje ne zahakla..ona bi ji navesila nek kič..mi je pred dobrih 2meseca kazala neke visečeuser posted image ma,jutri jaz grem tiji po ene čist male skoraj opazne,drugi pa bi vesili kič???ma res ne vem če je z mano kaj narobe,ali s drugimiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.1.2010 21:19:09   

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?

user posted image user posted image user posted image  za Jurčka da bo čim prej zdrav...tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.1.2010 21:30:07   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: cita

bravo baucauser posted image user posted image user posted image user posted image prava princa...

kako čas gre..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.1.2010 21:39:23   
tasa_m
Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! user posted image  user posted image

LAHKO NOČ!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.1.2010 21:40:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! user posted image  user posted image

LAHKO NOČ!

Jaz tudi...na obisk in spat! user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.1.2010 21:47:09   

LAHKO NOČ!

Nočko pa uživajte jutri na obiskuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.1.2010 23:56:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image
Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamouser posted image user posted image user posted image , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišenuser posted image

Nika isto. Ima pa zato manijo na joško. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.1.2010 0:03:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat  na rokah in to sedeuser posted image ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.user posted image
Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamouser posted image user posted image user posted image , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišenuser posted image

Nika isto. Ima pa zato manijo na joško. user posted image

Da boš vedla men tud skoz za joško grabi samo ne da bi zizo ampak ,da bi se na noge postavouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.1.2010 0:10:03   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta in user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico in vse tiste ,ki doživljamo kristosove mukeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.1.2010 0:13:52   
PERSIDA
NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela .

user posted image Anže in Tomaž ,pa ti pošiljata 11 poljubčkov.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.1.2010 6:59:37   
spps
  user posted image tortica za 1. rd  anžeta in tomažauser posted image user posted image

ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamicouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.1.2010 7:44:22   
tasa_m

user posted image tortica za 1. rd  anžeta in tomažauser posted image user posted image

ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamicouser posted image
podpissss!! Pa to kar dupli !!

Vse najboljše

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:49:37 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.1.2010 7:44:55   
tasa_m

NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela .

user posted image
Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:45:07 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.1.2010 7:45:24   
KOKICA32
Tomaž in Anže VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN PRVI ROJSTNI DAN!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vama želita Valentin z mamico

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.1.2010 7:46:05   
KOKICA32

user posted image
Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki user posted image

se podpišem! Jeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.1.2010 7:47:21   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim.user posted image
Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.1.2010 7:50:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKIIII

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.1.2010 8:06:32   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OBJEMČKIIII

Pa pri vas? Ste bolje spali?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.