Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:48:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Upam, da je bila ta noč izjema in da ne bo postala pravilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:49:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 13:50:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prsta in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči. Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime........... za spanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 14:03:57
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je pa zgleda fasala kak trebušni virus. Včeri je bruhala, danes ima pa še vročino. Najprej sem misla, da ji aktivia ni pasala, sam vidim, da to ni to. Če jutri ne bo boljše, bom poklicala P. Sam pri trebušnih itak nimajo kaj a ne? Mogoče kri pogledat, da se vidi kaj točno je. Upam, da je danes že boljše! Pri nas je bil že včeraj brez vročine, danes pa oba bolj pogosto kakata. Upam, da pri tem ostane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 14:33:40
|
|
|
|
leo**tia
|
mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..::::
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 14:49:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..:::: Kak je že velika...zelo odrasla deluje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 15:55:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..:::: Kak je že velika...zelo odrasla deluje! ja, res je že velika....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 16:42:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Hvala. Ja kaj pa je to z Lijo bilo? Ji ni več všeč njena postelja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 16:42:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lia vse najboljše za 11. mesecev Marcel in Matevž vse najboljše za 10 mesecev. čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 16:42:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro .Pri nas ,pa je včeraj zvečer padla žlička calpola in masirali z calgelom no bolj sta galizala mami s prsta in spali ko bomba.Še Anže je jedel ob pol dvanajstih in pol ob šestih.Končno ena izmed boljših noči. Zunaj sneg greeeeeeee........glej zunaj sneg greeeeeee........končno malo zime........... Mogoče boš pa po enem letu le prišla do mene na kavo? Super za spanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 16:42:33
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala vsem za pikepoke. Sej danes je že boljša, sam hrano pa kar odklanja. Tud pri nas bi že lahko kak zob ven pokukal. Ga čakamo že pol leta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 17:48:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Hvala. Ja kaj pa je to z Lijo bilo? Ji ni več všeč njena postelja? Najaa, sva v Lenartu in ji očitno več Dormeo ne odgovarja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:18:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat na rokah in to sede ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:41:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat na rokah in to sede ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit. Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamo , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:41:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Hvala. Ja kaj pa je to z Lijo bilo? Ji ni več všeč njena postelja? Najaa, sva v Lenartu in ji očitno več Dormeo ne odgovarja zdaj hoče še kaj boljšega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:44:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat na rokah in to sede ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit. to sem se jaz danes ponoči spraševala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:45:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Za nami katastrofalna noč. Mala je sam jamrala, jamrala, jokala, spala izključno samo NA meni tak da sem spočita res v nulo Ob 2h zjutraj sva sedeli v kuhni in spali na stolu ker ni hotela spat v spalnici. Nika polno pikapok ti pošiljamo. Hvala. Ja kaj pa je to z Lijo bilo? Ji ni več všeč njena postelja? Najaa, sva v Lenartu in ji očitno več Dormeo ne odgovarja zdaj hoče še kaj boljšega bo počasi na balkonu pristala, če bo še dolgo izbirala. Žan ji je že nekaj obljubljal danes zjutraj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 18:47:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Upam, da je danes že boljše! Pri nas je bil že včeraj brez vročine, danes pa oba bolj pogosto kakata. Upam, da pri tem ostane PIKA POKEEE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:27:11
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia mi smo pa bili zunaj..je prav lepo..pa ni mrzlo..sem jih malo sankala..so uživali..:::: Kak je že velika...zelo odrasla deluje! ja, res je že velika.... ja res je že velika in ful odraslo deluje ne morem verjet, da imam jaz doma čisto enako staro, pa je še pravi dojenček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:28:16
|
|
|
|
trinity22
|
pa čestitke vsem trem slavljencem tasa vama z Lijo pa danes mirno noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:36:33
|
|
|
|
felix7
|
dober večer po dolgem času no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi... In kako ste ve, punce moje?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:37:04
|
|
|
|
trinity22
|
ravno sem se hotla pohvalit da se pri nas stanje izboljšuje .... evo je že spet pokonc budna kot da je celo noč spala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:37:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 tasa vama z Lijo pa danes mirno noč HVALA tudi jaz upam, da bo tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:38:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ravno sem se hotla pohvalit da se pri nas stanje izboljšuje .... evo je že spet pokonc budna kot da je celo noč spala žabica mala, navihana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:38:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dober večer po dolgem času no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi... In kako ste ve, punce moje? feliškaaaa moja! PIKAPOKE da boste čimprej zdravi!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.