Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 8:21:37
trezika
ANŽE IN TOMAŽ vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajbooooooooooooooooooooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 12:54:31
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Dobro jutro!
Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim. Noč katasrofalna, samo jamranje in tako.
Tudi naša noč ni bila bleščeča. No, v moji glavi se je kar precej bliskalo. Poleg Nike je zdaj bruhala še Tija, no to je blo zjutraj. Smo šli z obema h P in Tija ima virozo. Je cela apatična in sam upam, da bo dost pila in bo tud kaj v njej ostalo.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 12:58:14
Najaa
Persida, še tebi mnogo in . Današnji dan je vaš. Mi pa čakamo fotke s praznovanja. Sem pa jaz na današnji dan lani bila ravno v porodnišnici v dnevnem centru na vseh pregledih, ko me je tasa poklicala in povedala, da je Persida rodila. Joj če bi takrat vedla, da bom mesec kasneje tud jaz...
Pri nas sta obe punci bolani tak da je cirkus in the house. Mal se bojim za Tijo in upam, da bo dost pila. Drugače lahko še v bolnici pristane.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 15:24:40
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
Trezika, kaj vidve gresta danes na obisk? Jaz ne vem kaj naj naredim, zaradi tega snega.
ne midve žal ne greva...sn poslala Persidi sms.... ta naš breg je tako zasnežen, da se ne upam v avto vsest, sploh pa ne z Marušo....
razumem ja...jaz sem pa bila presenečena kako so bile ceste super očiščene!
ja saj ne bi blo blema, če bi naju kdo do glavne ceste zapeljal do tja pa zjutraj še ni blo nič spluženo.... še tu po našem bregu je Matej sneg metal... upam, da ste uživali....saj mi je blo ful žal, ker sn se tako veselila.....
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 17:28:27
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Tudi naša noč ni bila bleščeča. No, v moji glavi se je kar precej bliskalo. Poleg Nike je zdaj bruhala še Tija, no to je blo zjutraj. Smo šli z obema h P in Tija ima virozo. Je cela apatična in sam upam, da bo dost pila in bo tud kaj v njej ostalo.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 17:30:08
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Persida, še tebi mnogo in . Današnji dan je vaš. Mi pa čakamo fotke s praznovanja. Sem pa jaz na današnji dan lani bila ravno v porodnišnici v dnevnem centru na vseh pregledih, ko me je tasa poklicala in povedala, da je Persida rodila. Joj če bi takrat vedla, da bom mesec kasneje tud jaz...
Pri nas sta obe punci bolani tak da je cirkus in the house. Mal se bojim za Tijo in upam, da bo dost pila. Drugače lahko še v bolnici pristane.
jaaaa, tudi jaz se spomnim. Sem sedela v ZD ko sem dobila sms in seveda takoj poklicala tebe, da javi na RR da imamo že prva marčevska bebeka
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 19:12:29
Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobila
Vse najboljše za prvo svečko Anžetu in Tomažu
Nikici pa za 11.mesecov kako gre čas...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 20:26:27
PERSIDA
MARČEVKE- z eno besedo ,HVALA za vse.In bogu hvala ,da vas imam.No rr hvala . Kako je preživet dan ob prvi svečki ,pa vam bo kmalu jasno ,poln spominov in veliko solz.Ampak to so solze sreče.Rada vas imam
Slikico ,pa vam bom tudi kako privoščla ,ampak naseldnji teden ko vsa slavja minejo