kalypso
|
ninasiki o, moj bog, vidiš, zato js pravim, da taščo moraš met tok daleč, da ne more k teb v copatih... ne vem katera je pisala o šraufanju in allernovi in to, punce js vam povem, moj mali je na nekaj alergičen, pojma nimamo na kaj, v blatu kri, krči, zeleno sluzasto blato skoooooooooz, ne gelde na to, da js skoraj več nič ne jem, morala sem mu celo začet dodajat, pa ga moram skoraj prosit, da zagrabi flašo, ma raj je lačen ko pa da bi se najedu tega dreka za alergike, Aptamil ADC... groza kk je to eno ogabno mleko, kaj takega pa še ne. če ne kaže kakih drugih znakov alergije, pikic in krvi v blatu, mu kupi raje Beba HA (je mleko prilagojeno za otroke nagnjene k alergijam, ni sicer isto kot Aptamil ADC ali Allernova ali Pregomil, je pa po moje ravno tk vredu, če nima dokazane alergije, ker ta Beba je vsaj mal sladka, Aptamil ADC je bljak, še js ga ne bi pila, ne da ga bo otrok). Mislim, da ga bom tud js šla kupit pa kar bo pa bo, ker lačen pač ne more bit. Bomo pač pol šli nazaj na Aptamil ADC se trudit, mogoče pa bo vredu, ker drugač je čist fajn kakal po Aptamilu Comfort, ma ni mi več jasno, čist sem že adijo od vsega tega.
|