|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.1.2010 22:16:16   
frrrr
kater del PSTja obdelujete z vozički?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.1.2010 23:01:47   
majakla

Meliitak, Lindi, Februarka: držim pesti, da se vam stanje čimprej umiri.

Čeprav moj Nikec ponoči spi, pa komaj čakam, da bo večji, že malo
govoril, se plazil, res, komaj čakam to, da se bova igrala, prav igrala.

Meliitak: nisi edina, tudi jaz sem že dojila na wc-ju. Ko te pritisne ni
heca. user posted image

Lindi: tudi jaz sem mazala z mandelj. oljem, pa je imel zjutraj spet
vse suho, kot prhljaj. Potem pa sem mu začela glavo mazati s kremo,
ki jo imamo za telo za Nika (Penaten), pri kopanju mu lasišče fuuul
zdrgnem z mokro pleničko, fajn posušim, potem pa ko ga mažem po
hrbtu, ga namažem še po celem lasišču in naslednji dan spet in tako
imamo že 2 tedna mir. Ni duha ne sluha o temencih, ima lasišče, ko
one v reklamah za šampon, pa še diši mi lepo.
user posted image

Aja, bili smo v 3. posvetovalnici, dr. pravi, da lepo napreduje, tudi
pikeca je dobil v ritko, upam da ne bo kakšne vročine dobil, spi že
od 20.30 - držim pesti!

Nove mere: Stare mere:
6.420 g 5.980 g
62 cm 59,50 cm
42 glava 40 glava
obseg prsnega koša enak: 40 cm - se mi pa zdi, da je v pasu malo
ožji, ker lahko pampersko bolj not zalepim ? ? ? !
Ati pravi, da se mu že dela trikotnik
. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.1.2010 23:07:20   
metka_zone
Ojoj,kakšno žalost berem tule user posted image ....Vsem pošiljam velik objem!!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.1.2010 0:22:37   
kalypso
ninasiki o, moj bog, vidiš, zato js pravim, da taščo moraš met tok daleč, da ne more k teb v copatih...

ne vem katera je pisala o šraufanju in allernovi in to, punce js vam povem, moj mali je na nekaj alergičen, pojma nimamo na kaj, v blatu kri, krči, zeleno sluzasto blato skoooooooooz, ne gelde na to, da js skoraj več nič ne jem, morala sem mu celo začet dodajat, pa ga moram skoraj prosit, da zagrabi flašo, ma raj je lačen ko pa da bi se najedu tega dreka za alergike, Aptamil ADC... groza kk je to eno ogabno mleko, kaj takega pa še ne.

če ne kaže kakih drugih znakov alergije, pikic in krvi v blatu, mu kupi raje Beba HA (je mleko prilagojeno za otroke nagnjene k alergijam, ni sicer isto kot Aptamil ADC ali Allernova ali Pregomil, je pa po moje ravno tk vredu, če nima dokazane alergije, ker ta Beba je vsaj mal sladka, Aptamil ADC je bljak, še js ga ne bi pila, ne da ga bo otrok).
Mislim, da ga bom tud js šla kupit pa kar bo pa bo, ker lačen pač ne more bit. Bomo pač pol šli nazaj na Aptamil ADC se trudit, mogoče pa bo vredu, ker drugač je čist fajn kakal po Aptamilu Comfort, ma ni mi več jasno, čist sem že adijo od vsega tega.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.1.2010 9:19:18   
pattaya
Hoj.

Redno vas berem pisat se mi pa ne da.

Pravoda tudi jaz še imam posteljico dvignjeno in tudi čez dan ko leži na kavču ali na najini postelji imam dvignjeno. Tudi naš še občasno poliva, sam to čisto malo, ponavadi takrat ko ful miga in rogovili, pa tudi ni odvisno od časa kdaj je jedo. Na bok ga pa ne dajem več, ker tudi če ga dam se pri prvem miganju takoj obrne tudi če je založen.

Joj punce kako se mi smilite tiste ki imate dva majhna otroka. Tudi jaz sem nameravala imeti kar enega za drugim (seveda če se boma odločla še za drugega, ker moj glih ni navdušen nad to idejo. Ker ga je strah da se bosta pol kregala zaradi zapuščine, ker tak je pri nas primer ko moja sestra dela sranje), pa sem si malo premisla in bom naredila med njima vsaj dvo ali triletno pavzo.

Joj ninasiki ti pa imaš res same probleme s svojo taščo in prav je da se ji gor postaviš. Jaz sicer nimam problemov z njo (pa tudi skupaj ne živima), sam ma pa tudi všasih kako butasto. Direkt jo ne pove, zvem pa jo pol za hrbtom, kot npr: 5 otrok sem rodila zdaj pa nobenega nimam doma (moj je tazaden in je misla da bo ostal doma in naprej vodo manjšo kmetji, pol pa sem ga jaz speljala k meni).

Jaz HB nimam problemov z nočnim spanjem. Po dnevi mi pa tudi bolj malo spi. Zdaj je že moj več kot 14 dni doma pa še ta teden je (zdaj vsaj vidi kako je to ko je mali celi dan buden in jokav, pa ga moraš nosit ali pa nekako drugač zamotit). Druač pa mam tudi to srečo da še zraven mene živi mama, ki v primeru jesti, wc in podobno poskrbi za malega, tak da ni panike.

Včeraj smo imeli 2. posvetovalnico 5960g (porodna 4140g) in 57cm (porodna 51cm), tak da lepo napredujema, kljub preboleli prašičji gripi.

Zdaj je spal 15 min in se že prebuja. LP

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.1.2010 9:57:15   
Aniiita
en objem vsem s težavami v tolažbo. user posted image  user posted image

Pri nas je pa ravno obratno- je bil prvi mesec ubitačen, sedaj gre pa vedno na bolje..no, upam, da tako tudi ostane.
POmoje je to prehodno obdoje in se bo kmalu uredilo.

Pa kapo dol vsem tistim, ki imate dva majhna otročka..jaz si tudi ne predstavljam, kako bi to folgala..

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.1.2010 10:00:45   
muca*maca
Frrrrrrrrr - PST - jaz štartam tle na Viču skozi Murgle proti Leclercu, včasih proti Tržaški... luštno je, sploh če še Rozilu srečam user posted image

Spanje - meni se je pa začelo dete zbujat ob 5h zjutri in misli, da je danuser posted image Mogoče ga dam zvečer prekmalu spat in se naspi in potem se mi tako lepo nasmiha, da nimam srca, da ga ne bi vsaj malo polubčkala in pocrkljala. Ponavadi ga moram še preeviti, ker mu pride lulanje skozi. Pa malo poklepetava, čisto potihem, da očita ne zbudiva. Potem mu dam pa dudko, ga stisnem k sebi in upam, da kmalu zaspančka nazaj... Včasih rata, on zaspi, mami pa mora paziti, da dudka ne pade iz ust. In potem je mali princ ob 9h kot rožica, mami pa kot suho cvetje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ehhh, pa kaj.
Zdaj sem se že zbrihtala in tuhtam, kam greva tole lepo sneženo dopoldne.. mamici kupit čevlje ali na obisk k prababici in pradedku??? Mogoče pa oboje?

Danes imamo tudi pri nas pediatra, hihi, komaj čakam, da vidim nove mere. Po moje ima že krepko preko 6kg. Ufff.... ker me tako roke bolijo, ko ga ujčkam, da sploh ne omenjam hrbta. Maksimalno 15 minut. Če ne zaspi, si je sam kriv user posted image user posted image user posted image Ker ga čaka še ena runda sprehodov po stanovanju.

Mislim, da je čas, da se žabarke in paglavci dobimo pri Žabarju!!! Na ponovoletni tortici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sporočite, katera je za, da dorečemo kdaj!!!

LP

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.1.2010 10:25:50   
LINDI
NINASIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful se mi smiliš,ker vem kako te stvari zgledajo,upam,da je vsaj tvoj potegnil s tabo,je pa tema,da se tako obnašajo do tebe...grozno....naj prej povejo kaj bi radi in kaj ne....pa na žalost poznam to vmešavanje,pa firbčnost do konca,ko je treba vse pogledati,kar dobim tudi v vrečke ,ki so v naši sobi,kar meni še na kraj pameti ne pride,da bi stikala po drugih stvareh....do učenja,pametovanja...

MELitTA K ja tkole zgleda tole za sračkanjeuser posted image zanimivo,a neuser posted image pa kaj hočemo,ja jaz se tudi ne upam nič pustiti tamalega,ker tako miga,da je noro...naj se pa kaj naredi se živa požrem.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.1.2010 10:33:32   
LINDI
Bom probala še tole od MAJAKLE varianto...ker peno imam od  mustele in kremo,ampak nisem vedela,da sta dve,moja je potem mogoče šaampon,ker moraš namazati za 2 minuti in sprati....kje pa se kupi ta penatenuser posted image

Aja kakšno mleko Heba,kje se dobi to mleko,midva imava aptamil comfort,pa malo mešava z navadnim,ker imam eno dozo za porabiti,je pa kar drago,pa še ena mi je nekaj svetovala,da vzamem v lekarni,bom tudi malo povprašala v posvetovalnici,če bodo kaj pametnega svetovali,ampak imam šele  konec meseca...tako da do takrat moram nekaj vzeti,bom videla,kaj bom najprej...če bo ok...ker se mi smili,da joka tako velikokrat.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.1.2010 11:01:40   
september25
ojla,mamice!
V zeh zgodbah o utrujenosti se najdem tudi jaz! Kevin mi ravno spi v naročju,ker čez dan za več kot 15min ne zaspi. Ponoči se prebuja na 2uri ali manj,le prvo rundo mu včasih uspe prespat 4 ure. S tem da ga začnem uspavat ob pol sedmih, da mi mogoč zaspi do 8. potem spi v svoji posteljici. Ampk ob 4ih ga ponavad že vzamem k seb,ker se mi ne da več vstajat. Pol pa tamal spi,mami pa mu popravlja dudo. user posted image

Moj del skoz nočne, tak da sn vse noči sama, zjutraj morm tamalga cartat,da je tiho,da lahk moj vsaj mal spi. Kuha nam še vedno tašča,ker enostavn ne uspem. In iz vseh strani poslušam kako razcrkljanega otroka imava!!!user posted image

Kdaj nameravate dati otroka k krstu? Tud to že gre velikim v nos,ker pač še ni krščen. Mi2 sva planirala nekje v sredini marca,ko bo že mal bolj toplo.

Je pa začel spet nazaj ponoč kakat. Ne vem,če mu ne stisnem dost pleničke al kaj,ker mu pride zadaj vse skoz,tak da je pokakan skor do vratu. Na 4 bo mnde še prehitr it.

Evo 15min je konc, sirena ....

Lp

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.1.2010 11:12:20   
najčka
Ojla punce. Me že skor celo leto ni blo gor na RRuser posted image user posted image tko da sem vas komaj prebrala. Vidim da mate en kup težav, tebi NINASIKI pa bi kar čestitala da si tašči povedala kar ji gre!!!!!!!!
Tistim ki otročki nočejo iz joške pit a ste probale z nastavkom? jaz dojim že cel cajt z nastavkom in ji gre prav fino. Če ga nimam gor pa ji kar vse leti iz ust in je vsa nemirna.
MUCA MACA tok sem se nasmejala "PAGLAVČKOM"user posted image user posted image Jaz sem tudi za da se dobimo, pa bi rekla drug teden ker sem bila zdajle ene 4 dni čist smrkava pa kašljala sem kot kak star dedek, pa da se mal poštimam da kere ne nalezem.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.1.2010 12:30:19   
pattaya
september25 midva misliva dat malega k krstu nekje v sredini februarja, ko bo mali star dobre tri mesece. Ker meni je všeč da gre otrok k krstu ko je še bolj mali in ne ko je že večji da že lahko sedi, takšno je pač moje mnenje.

najčka meni so v porodnišnici poskušali dojenje tudi z nastavkom, vendar ni nič pomagalo se je dru kot da bi ga klali, tak da pri nama dojenje ni in ni steklo, pol mi je pa tak mleka čisto zmanjkalo. Sem v treh tednih imela mogoče vsega skupaj 3dl mleka, pa sem lahko črpala koliko sem hotela. Mam pač to v genih, ker moja mama ni imela mleka, prav tako tudi moja sestra ne.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.1.2010 12:34:43   
Talika19
Živjo!

Da se še jaz malo javim.
Danes sva imeli 2. posvetovalnico in prvo cepljenje. Cepili smo jo tudi proti rota virusu.
Ima pa že 6.660 g in 61 cm.

Drugače pa smo mi tudi še daleč od prespane noči. V bistvu se več zbuja kot se je. Zdej je 3-4x, pa še kdaj vmes se zbudi, pa jo probam zamotit z dudo. Bolj redko da spi 5h v kosu, prej manj kot več. Čez dan pa notri spi samo dobre pol urice, zato jo dajem kar v voziček in v garažo spat, tam spi kakšne 2h, pa še to ji moram hodit vmes kdaj dudo dajat.

Je pa zadnji teden ful jokava tudi čez dan in ne vem kaj jo matra. Ne zdijo se mi glih krči, pomislila sem celo že na zobke, čeprav se mi zdi prezgodaj. Tudi jaz jo moram imeti skoz na rokah, pa še tam se mi zadnje čase dosti joka. Mah bo že minilo.

VSEM ŽELIM VSE LEPO V LETU 2010.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.1.2010 12:37:28   
Talika19
Mi smo pa krst že imeli in sicer 27.12., stara je bila 3 mesece in 1 dan.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.1.2010 13:02:27   
katrin***
Ja sej me ne boste več hotle, k se že tolk časa nism javla. Prebrala sem vas tako na hitro pa še to ne vse, uglavnem

SREČNO PA PREDVSEM ZDRAVO 2010!!! Pa čim manj težav z vsemi in veliko sreče! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našo pupo je Aptamil Comfort zaprl in sedaj smo na čisto navadnem in kaka 2-4x na dan, kakor je in glavno, nič nam ne pride več čez. Spimo fino fajn od 22h do 6h ko na hitro poje na pol v spanju in potem še do 9h. Sledi previjanje in smejanje na polnouser posted image  igranje, govorjenje, vlečenje za knjigico, žirafo in podobnim, otok je čedalje bolj priljubljen. Potem pa okoli 12-13h odhod v posteljico na popoldanski spanec, ki traja dobre 3h-3,5h, potem mi zaspi mogoče še za dobre pol urce do 22h zvečer in vaja se ponovi.
Cepljene so bile že 28.12 in je bla en teden malo "razštelana", sicer brez vročine in ostalih posledic, samo tako čudna je bila, nič vesela in razpoložena kot ponavadi, samo spala je več in ponoči se je ful zbujala - no,važno da je minilo in mamo 28.1 ponovno cepljenjeuser posted image

Upam, da se bom sedaj lahko kaj več javila, ko pupa spi 3h v enem kosu user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.1.2010 13:29:17   
tea85
že nevem kolikokrat sem hotela napisat tole in vprašat :

moja ima že eneslaba 2 tedna zelen kakec, pa ti čez dan ko jo recimo ne šraufa- ker je ena napisala da je zelen kakec zarad krčov samo podnevi jih ni?? res me zanima kaj bi lahko še bil drugi vzrok?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.1.2010 15:09:40   
rozilu
Pupe sem vas začela brat, pa sem prišla samo nekaj postov skozi... Grem skuhat kosilo, mogoče mi zvečer rata, če bo Maruška hotla zaspat kaj prej kot ob 24h user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Rozilu - a boš šla kej po PSTju?

Oooo, mucamaca, kolko časa pa se že nismo vidli??? Malo štrajkam s sprehodi, v bistvu niti ne zaradi vremena (to je samo izgovor)... ampak imam tolko stvari za porihtat doma. In čas sprehoda je edina priložnost, ker potem je Maruša zelo zahtevna user posted image

TV - tudi Maruši je zeloooo zanimiva. Jo raje kar stran obrnem, da se ne bo že prehitro navadla.

Rakica - glede striženja: ne, nisem jo še, jo kar na stran počešem, pa je. Se mi zdi škoda, pa brezveze. Pa tudi jaz se samo 1x letno strižem, čeprav imam frizerko doma user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.1.2010 15:20:25   
majakla

Lindi: saj verjetno ne rabiš točno te kreme,
mora pač bit ful mastna. Imam jo iz Nemčije,
pri nas pa naj bi jo imeli v DMu, upam, ker
nam že gre proti koncu. Ti bom pripopala
slikico.

KRST: jaz pa želim, da bo Nik za krst že večji,
da bo hodil in že kaj povedal, da bo tudi on
vedel zakaj gre.
Me pa skoz moja tašča sprašuje kdaj ga bomo
krstili in sem prav vesela, da jo lahko s tem
malo podj..user posted image ... In tudi moj
ji reče, da ko se bova odločila ji bova že
povedala.
user posted image

No, kot sem že napisala, včeraj smo bili 1.
cepljeni in mi danes že cel dan spi.
Ob 11.30 sem ga zbudila, da sem ga previla
in nahranila, ker sem imela G (na poti domov
so me ustavili policisti in to kot največjega
kriminalca, za mano z lučkami in ker nisem bila
prav pripasana: 120€ oz. 60€ sem stran vrgla,
joj, kak sem jezna user posted image ), ga je
sestra čuvala in zdaj že 2 uri in pol spi, ga
ziza že čaka.

Aja, vidim, da imamo ta cepljenja različno,
pa kak je to možno?
Mi smo imeli včeraj 1. (3 mesece stari) in
marca (5 m) imamo 2. in aprila (6 m) pregled,
za cepljenje ne vem.
Ima še katera tako? ? ?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.1.2010 15:27:54   
majakla

Evo, ta prvi - Lotion.

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.1.2010 15:52:54   
Anonimen
hei
na hitrco, ker ni časa ... SREČNO 2010

krst ... mi mamo 14.2., stara bo pa 1 dan manj kot 3 mesece

problemi doma ... še predobr poznam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

morm it

pa pa

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.1.2010 17:14:38   
rozilu
Evo, pa smo pojedli kosilo in tudi prebrala sem vse. Hm, ne bom se več smilila sama sebi, ker vidim, da imate ene neprimerljivo večje težave user posted image user posted image user posted image to je namenjeno kar vsem oktobrkam. Bomo zmogle, ne? Tista, ki je pisala o sumu na depresijo - kaj pa če bi šla se malo pogovorit k osebnemu zdravniku? Mogoče bo kaj več razumevanja kot pri G. Itak pa smo me tu, da se preberemo in potolažimo... če kaj pomaga.

Maruška se je oglasila, pridem na hodnik - ona spi. Sem ji dala dudo za vsak slučaj. user posted image   PA sej jo bom kar zbudila, če se ne bo sama - zdaj spi že več kot 3h. Imava pa zvečer ful težav za zaspat... kar dere se in dere in NISO KRČI! Ker drugače joka oz. kriči, tko čisto ihtavo... sej se mi smili, ampak se mi zdi, da je res samo tečna... ker pol jo odložim (npr. grem po kapljice, ker mislim da mogoče pa so krči) in se umiri, kar utihne. Prej pa bog ne dej, da bi jo odložila... Mah, kdo bi jo razumel. Mogoče pa samo mora malo jokat...

Včeraj sem bla ful jezna na mojega - ona se dere, jaz jo probam uspavat... in sem jo imela že poln kufer.... on pa na pijači user posted image . Pol pride in ves prijazen jo vzame, jo ima 10 min in ugotovi, da ji nič ne manjka, ampak da je samo tečna in jo da v posteljico. Grrrrr, to bi lahko tudi jaz naredila user posted image user posted image user posted image . No sej mu nisem težila, ker se je očitno potolažla in umirila in čez par minut zaspala. Mogoče pa je pač hotla tatija, namesto zživicrane mame. user posted image

Žabarke in paglavci user posted image user posted image user posted image - jaz sem za, kar povejte kdaj - samo prosim ne prezgodaj user posted image Midve rabiva zjutraj fuuuul časa da se naspiva, tko do ene 10h ali 11h user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.1.2010 19:27:59   
Bobipalcka
SREČNO NOVO LETO VSEM TUDI Z NAŠE STRANI!!user posted image user posted image

Vas dokaj redno berem, ampak pisat mi pa ne rata najbolj. Je pa kr fino, ko človek en kup nasvetov najde takole. Mi moramo potrkat, z našo Špelo nimamo težav. Je super pridna punca, pravi dobrovoljček, spi mi cele noči...nikoli ne je pred 8. uro zjutraj...spi tudi po 12 ur skupaj. Mleka imam na srečo veliko, krčev nima...tako da res lahko samo trkam.

Je pa res, da je na trenutke utrujajoče...otrok te res zahteva celega in to ves dan. Ampak saj so naši sončki...zanje ni nič hudo user posted image FVsak dan znova me spravi v dobro voljo in vsak dan znova sem srečna, da sem mamica.user posted image

Vsem, ki imatee težave s krčki, neprespanimi nočmi in drugimi tegobami, pa pošiljamo en velik user posted image in upamo, da čimprej mine.user posted image

Lep dan, Lena & Špela

pa še malo fotomateriala mojga cukra... http://skrci.me/fotospela

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.1.2010 19:47:52   
Talika19
Muca maca, glede plenic. Mi smo imeli ful težave s plenicami št. 3. Vse so nam premočile. Zdej pa sem našla dvoje, ki so super. Hoferjeve in Pampers Active baby. Hoferjeve so res super, pa še cena je ful ugodna. Tako, da imam večinoma kar te.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.1.2010 19:56:59   
pinky girll
Oj mamice!

Bobipalčka res nore fotkeuser posted image user posted image . Dobra ideja mi se tud gremo enkrat konec meseca slikat. Je super imet take hude fotke.

Vse mamice, ki mate tašne ali drugačne probleme, upam da se bodo kmalu rešili user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes smo imeli drugi pregled in smo iz 4880g prišli na 5650g,  prej smo bili veliki 53,5cm sedaj pa 59 cm. Tako, da lepo napredujemo.

Pa še par slikc našega Bena
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Uživajte v snegu .....

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.1.2010 19:59:22   
rozilu
Ojla, eno vprašanje: ima katera idejo kje se splača odpret račun za otročke. Tak varčevalni, da bi blo čimveč obresti user posted image . Pa da bi blo nadvse preprosto nakazovat denar gor. Hvala user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......