christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon cris.21...naša družina želi da bi vaš sonček čim prej okreval, da bo čim prej konec teh muk. In moram priznat, da mi je res hudo ko to berem. Tudi mene še lahko to čaka zato skrbno berem tvoje članke, da vidim kako ravnat. Kaj pa pravijo zdravniki na vse to? Katerega zdravnika pa imate? Moram reč da je moj Gašper tudi zelo, zelo nemiren ko mu kaj ne paše. Kar joče in se upira na vse pretege. Z možem sva z vsemi štirimi rokami pri njemu pa ga komaj kaj obvladama. Sestre mu dajo pomirjevalo pa je potem bolje, samo koliko pa je to vredu pa je spet drugo. Moram še povedet da nas je 31.12.2009(vjutro) spet zelo, zelo prestrašil. Vsi organi so mu zastali. Serce mu ni hotelo delat, padlo je pod 60 pulza, ledvice so skoraj odpovedale, ni lulal, ni akal, ni prebavlal, sedaj smo spet padli z 18 ml mleka na tri ure na 8ml. V majn kot enem dnevu je šel za več kot 100g na vzgor, kar je bilo grozno, trebušček mu je hotel počit, bil je celi zatečen.....Sedaj ima spet vse polno infuzij ogromno zdravil in antibijotikov, plazme, krvi.... na vse je polno priklopjen. Pa tako smo bili že lepi, lepo je jedel, brez antibijotikov....No pa smo spet na začetku....Moram pa še povedet, da se je še isti dan pobral. Včeraj in danes je bil krasen, ni bil zatečen in bil je lepe barve, pa tudi lutat je začel lepo, in akat, ter prebavljat. Gašper je pravi borec in ponosna sem na njega. Jaz srčno upam, da je bilo to zadnje, ker sem z živci zelo na kratko. Na intenzivno kličem že trikrat na dan ( Kar sem prej samo enkrat) pa še pri njemu sem na obisku več kot uro..... Ne bom več javkala, ker nima smisla, gremo na prej!! Jaz verjamem vanj!!! rubin....oprosti da gnavim ampak mislim , da sem te en dan v tem tednu vidla, ne vem natanko kateri dan - oprosti sem malo zmedena včasih. Si mogoče kaj prišla na DESNO stran intenzivne? Zdelo se mi je da ti je bila tista oseba podobna, vsaj koliko sem te videla po fotografiji. Kako je pa kaj z Gajo in Laro? Vsem borcem pošiljam veliko moči in angelčka varuha!! Bodite v cvetju Ojoj, Bogi mali Gašper. Ne vem ti nič drugega za reči, kot bodi močna. , čeprav vem, da je težko bit močen in ostati zbran in razumen v takšnih okoliščinah. Tudi mi smo imeli na začetku kar lep čas z našim drobižkom podobne težave, v enem dnevu se je ful zredila, ker ji je voda zastajala, dobila je zdravila, pa je bilo boljše, ampak se je to kar ponavljalo dober mesec, sploh po operaciji, ki jo je imela na srčku. Mi smo imeli dr. Rumpfa za stomo (on jo je namestil), nato smo šli po njegovem nasvetu na pregled črevesja in po strokovno mnenje kaj je s črevesjem narobe, v Ljubljano in tam so izvidi pokazali, da je črevo zdravo in poslali so nas v Mb z pojasnilom, da Gloria ne potrebuje stome, naj jo odstranijo, ker sploh ne vedo zakaj jo ima. Vendar, ko jo je bilo treba odstranit, nas je poslal dr. Rumpf v Lj, v Lj so nas odslovili z besedami kdor je odprl naj tudi zapre. In smo spet vandrali v Mb, ampak je dr. Rumpf napisal, da se ne čuti sposobnega odstraniti stomo (zakaj ne vem, glede na to, da jo je namestil), in tako smo sedaj dogovorjeni v Ljubljani z dr. Gvardijančičevo. Tam pa imamo težave z omenjeno kirurginjo, ker nimamo nikjer zapisnika operacije (nikoli tega zapisnika nismo dobili niti ji ga ni posredoval dr. Rumpf) zakaj je dr. trebušček odprl, odstranil 1/3 črevesja in namestil stomo, če je s črevesjem vse ok in nikjer niti ne piše kaj je on med operacijo videl in zakaj se je odločil za to, za kar se je. Piše samo, da je imela otečen trebušček, da je bila zaprta in se črevo ni z odvajanjem odzvalo niti na klistiranje in svečke.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|