NATAŠA35
|
helooo vsem skupaj... kozmetika za kakor je živa napisala, dobiš vse lepo v porodnišnici, ampak vseeno nekaj potrebujete... - nujno alkohol za popek (vzemite ga kar porodnišnici) - blazinice za čiščenje popka ( so v obliki kvadratka - porodnišnica) - hladilno mazilo - meni je najboljše tisto v beli posodici z dojenčkom gor, znamke ne vem - sem ga videla tudi v dm, muellerju mercatorju, sparu; ritka ne bo rdeča in je res super (dobite tudi medicinskega v porodnišnici) - olje za - priporočam, sploh če bo otrok imel malo bolj suho kožo in potem še temenico v lasišču - krtačko za lase - super če ima temenico in lase - vrečke za umivanje (so zelo mehke, se kupijo v tosami, muellerju, se pa dobijo v porodnišnici) - škarjice za nohtke - čeprav so meni svetovali, da jih grizem , ker po striženju postanejo bolj trdi in se otrok še hitreje opraska - šamponček uporabite tega v porodnišnici, če ne pa vzamite takega ki je tako shower gel kot za lase - jaz uporabljam oriflame kozmetiko in je res super - če katera potrebuje, bom posredovala cene za otroško kozmetiko - za glivice v ustih - če se nabere preveč mleka, nastanejo glivice (samo ne vem če se kupi brez recepta) - vatke za umivanje obraza (kepice) - fiziološka raztopina - za nosek kozmetika za vas - blazinice za prsi - kar dve škatli si jih kupite, najboljše so te za enkratno uporabo, lahko imate pralne - bepanten za prsi - za boleče prsi - vložki - vir 80 al kaj so že, vsaj na začetku - ne spada pod kozmetiko, ampak ga priporočam za boljše mleko čaj za dojenje - intimo milo - meni zelo dobro oriflame intimno milo evo toliko o kozmetiki levinjica glede blazinic, jaz sem uporabljala te za enkratno uporabo...si pa moraš po vsakem dojenju umivat prsi, da ti ne popokajo, pa da otrok ne dobi glivic oz. sor; lahko pa imaš tudi take, ki so pralne... aglaia jaz imam albumček za , je kakor navaden album, kamor daš slikice, ker ima žepke, zraven pa lahko napišeš kaj je notri...je pa na prvi strani narisan speči dojenček, pa bolj bež barve je...na vsaki strani so 2 žepka, torej na list 4, pa tudi debel je, tako da gre kar veliko stvari noter... sem vesela, da je še snegec, prav uživam, čeprav me popoldan kar hitro zmanjka in prespim...ne vem od kje taka utrujenost ...se pa bliža moj pregled v ponedeljek