|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
6.1.2010 19:53:48   
piskot
cer.

tanci proga je na tako "fračo". postaviš tja avtoček in prižgeš, pa ga izstreli. ima 3 hitrosti, pa tam en del se da premikat, da potem avto lahko čez maxa zapelje. saj je kar kul, samo jaz sem pričakovala malo boljšo kvaliteto za ta denar. smo vajeni na lego, kjer res vse super skupaj stoji.

aja, ana spi cez dan 2×30 minut. ponoci se zbuja na 2 uri priblizno. doji se po 4 uri zjutraj, pa pol tja do ene 7h na eno uro recimo. tako da s tem da sem jo v vecji meri odvadila nocnega dojenja nisem nic dosegla. ona se zbudi, mal pojamra, vcasih tud mal vec, pol pa nazaj zaspi. enkrat bo ze boljs.

aja, pa upam da ste loaded z denarjem, ce ima moz tak delavnik, ker drugace bi se meni zmesalo. moj dela od 8-14h. smo bolj na komot user posted image , mamo pa mal manj denarja.

sjmm ooo, super da je tako lepo spal. pa nasa ana je ista kot tvoj. ce mi ni pod nogami je pa v narocju. eh ja, saj grem kmalu delat, bom imela vsaj takrat proste roke user posted image . sploh si pa ne predstavljam kaksno bomo imeli potem doma, ker pol pa res ne bo casa pospravljat ... aj aj aj.

onasis vsaka sola nekaj stane ... saj ves cesa se ne sme posojat.

claud poznamo take vrste prepirov. midva sva se zadnjic do konca skregala kdo bo ano ven peljal. oba sva hotela mal na zrak. pol sva si pa vse v fris zmetala kaj kdo dela in cesa ne, in pol je bil ogenj v hisi. aj aj aj. zdaj ko smo zdravi in gremo lahko vsi 4je ven je veliko bolje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.1.2010 19:54:51   
BarbaraGS
cebela: kok sta lusni obe... to je super, da imajo malo druzbe ti nasi cukrcki

tanci, onassis: o kaksnih vlozkih to govorite? Kako se jim rece? Toliko, da vem, ko pride cajt :)

simona: nasa tudi strajka in kosila noce in noce pojest. Vse kar naredim je bljek in jok in sploh ne vem kaj naj. No, na splosno je postala grozno nejesca.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.1.2010 20:08:41   
Urša08
Ojla

Nejc spi, Žiga se crkla pri očiju. Je dons tok sitkan že cel dan , da sem prov vesela da je mal v drugih rokah. Sploh ne vem kaj mu je, seveda ne računam na boljšo nočko, ker je že zdej sitenuser posted image user posted image user posted image Jaz se bom zdele na kavč zleknila da si mal spočijem. Dons mam dost vsega.

Piskot tvoj možek ma pa super službo, samo do dveh user posted image user posted image user posted image user posted image ti lahko precej pri tamalih pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kakavčkat na kavč

nočko

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.1.2010 20:09:28   
Urša08
Aja črticaa a veš da ne poznam teh sosedovuser posted image pojma nimam kdo souser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.1.2010 20:13:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

tanci, onassis: o kaksnih vlozkih to govorite? Kako se jim rece? Toliko, da vem, ko pride cajt :)

vatiranci, jest sem jih kupila u sanalaborju mislim da jih majo tud u tosami zihr, kupiš jih pa po komadih. ampak rečeš kar tam za pultom k jih nimajo na policah. res so zakon jaz ti jih zelo priporočam.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.1.2010 20:13:55   
tanci29
o urša tvoji že spijo...moji še skačejo po stanvanju...čez ene 15 min se gremo kopat pol pa upam da dol popadata

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.1.2010 20:16:22   
tanci29
piškot hvala za izčrpno poročilo o steziuser posted image ...stari prav da božiček ne bo več nosil do decembrauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.1.2010 20:18:28   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

vatiranci, jest sem jih kupila u sanalaborju mislim da jih majo tud u tosami zihr, kupiš jih pa po komadih. ampak rečeš kar tam za pultom k jih nimajo na policah. res so zakon jaz ti jih zelo priporočam.

aja pa še to imajo več velikosti. jest k sm kupovala sem uzela ta srednje pa še te so se mi zdel ogromni, ampak bi mi bli bolj všeč še ta večji jest sem si kar po dva dajala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.1.2010 20:20:03   
tanci29
očitno vse spravlate otroke spat...nč grem skakat po stanvanjuuser posted image  erik si je nataknu od daddya čevle in hodi po stanvanju k čarli čaplinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.1.2010 20:29:22   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi.

v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi samuser posted image

ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gateuser posted image

uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po poroduuser posted image user posted image user posted image

vložek velik ene 15x30cm...zdej sem iz glave rekla

to si pa velja zapomnit.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.1.2010 20:30:08   
Čebel@

očitno vse spravlate otroke spat...nč grem skakat po stanvanjuuser posted image  erik si je nataknu od daddya čevle in hodi po stanvanju k čarli čaplinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.1.2010 20:30:38   
SURF

user posted image user posted image
Tudi mi se gremo spravit za spat in spatuser posted image .
Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.1.2010 20:31:09   
Čebel@

aja pa še to imajo več velikosti. jest k sm kupovala sem uzela ta srednje pa še te so se mi zdel ogromni, ampak bi mi bli bolj všeč še ta večji jest sem si kar po dva dajala
jaz sem jih v tosami vzela....tudi tasrednje......so super.......v porodnišnici sem imela po 2 gor in je bilo superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.1.2010 20:32:13   
Čebel@
greste že vse spat?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.1.2010 20:35:12   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša pa že drnjohauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.1.2010 20:44:23   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam user posted image .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu  in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo.....user posted image ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kradljivkauser posted image

ne jaz pa že ne.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.1.2010 20:44:47   
Onasiss
aja... čer...
mi smo bli u šopingu...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.1.2010 20:45:58   
Onasiss

čebela in onasiss-tamaledve sta cukrčke...se kar cedi tok sta lepi...bomo vidl kera bo eriku všeč, mislim da bo mel kar nekaj izbire naslednjo sobotouser posted image

Z Evito se bo zihr stepu....user posted image user posted image user posted image ..oz se bo ona z njim.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.1.2010 20:47:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

No evo se mal mene.

Z Larisso se mal igrava....

A sm povedale da se je najina napetost mal umirila?user posted image Kaj nardi mal spanjauser posted image se dobr da obstaja ventolinuser posted image

cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam domauser posted image user posted image

kb]jhb jo"
]m'

No evo ne smem vec pisat!

pozdrav od Larisse!!!!

CaooooooooojuL
yiu]i

sory... če nekdo bere ki ne ve, da je otrok zraven bo te mal čukast gledu kaka napetost te je to minila.....user posted image user posted image user posted image ... tiste črke vmes kažejo na vse prej kot na umirjenost.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.1.2010 20:48:23   
Hvala za voščilouser posted image kako gre čas...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.1.2010 20:48:36   
Onasiss

A to paketeuser posted image ali samo vložkeuser posted image

Samo vložke...user posted image ...ampak ne to navadne...une ta velike, ki jih dobiš samo u porodni (vsaj v lj) pol pa ne več...user posted image user posted image user posted image ... taki so fulll velki ene 10*30

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 6.1.2010 20:49:38 >

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.1.2010 21:43:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: claud

No evo se mal mene.

Z Larisso se mal igrava....

A sm povedale da se je najina napetost mal umirila?user posted image Kaj nardi mal spanjauser posted image se dobr da obstaja ventolinuser posted image

cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam domauser posted image user posted image

kb]jhb jo"
]m'

No evo ne smem vec pisat!

pozdrav od Larisse!!!!

CaooooooooojuL
yiu]i

sory... če nekdo bere ki ne ve, da je otrok zraven bo te mal čukast gledu kaka napetost te je to minila.....user posted image user posted image user posted image ... tiste črke vmes kažejo na vse prej kot na umirjenost.....user posted image user posted image user posted image

claud...a si vidla sej za dežjem zmer posije sonce, sam včas je mal preveč oblačnih in deževnih deni skup, pa še kaka toča pade....no,čim več sonca želimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.1.2010 21:51:45   
sjmm
Pri nas končno vsi spijo, so skoz iz sobe letal...še lulat, pa pit, pa .....mami jz mam pa jutr športen dan, sam rabm tud torbo, pa ruzak, pa sendvič, pa sanke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim ob pol 9 zvečer.....ah, ja...stara pesem

itak je bil pa maj pod večer spet čist naspidiran tko k včer...je turiral po stanvanju, se režal in vriskal...sem ga komaj dobila na stol, da je večerjal...oooo pol je imel šele polne baterije...so bli vsi na kolenih in glancal stanvanje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem med tem 2 stroja polikala in mal kuhno v red spravla....moj....hm...kje je že....najbrž ta kosmatega sprehaja, pol pa mora še orodje in mašine za jutr pripravt...evo, mene pa čaka še nekaj papirologijeuser posted image

onassis....le glej, da si se kej naučila iz štorijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....le malo se spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo kakavčki...joj, je še mene prijel...to mi zmer nardiš...k omeniš..kavico, kapičinček, čajček...zdej pa še kakavčekuser posted image user posted image user posted image ....mirno nočko!!!

piškot......vau tvoj ima pa hud delovni cajt...pa pol ve kaj bi sploh počel cel popoldne...no, upam, da ti je kej v pomoč...sej dnar itak ni vse...to jz mojmu skoz tupim...a on je ful rad do daske zaposlen skoz u iberture..privatnik..nimaš kejuser posted image user posted image

no...da se še papirjev lotim..pa vas pol še kej prečekiram, če ne boste že vse drnjohnleuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 23:27:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 23:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?