Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 19:58:09
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 eno ?? bo katera kupovala tičino maso. jaz bi 1/3. No, lahko jo tudi jaz kupim in delim dalje blaža a si jo ti kdaj sama delala? jaz jo bom spet kar sama nardila. sem zdej probala tole kupljeno, pa mi je ogabna k ta domača je pa toook dobra, da se komi prisilim, da jo ne pojem še preden postrežem torto za rd mu bomo mi skupaj kupili traktor na pedala torta bo pa z železnico, bom gor naštimala tunel in en vagonček, da se bo pol lohk igral ( osnovno železnico je prinesu božiček) nč, je treba it mal delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:00:28
|
|
|
|
lillchy123
|
ni treba delat je je je grem čarovnike gledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:01:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 eno ?? bo katera kupovala tičino maso. jaz bi 1/3. No, lahko jo tudi jaz kupim in delim dalje blaža a si jo ti kdaj sama delala? jaz jo bom spet kar sama nardila. sem zdej probala tole kupljeno, pa mi je ogabna k ta domača je pa toook dobra, da se komi prisilim, da jo ne pojem še preden postrežem torto za rd mu bomo mi skupaj kupili traktor na pedala torta bo pa z železnico, bom gor naštimala tunel in en vagonček, da se bo pol lohk igral ( osnovno železnico je prinesu božiček) nč, je treba it mal delat iz česa pa je, da ti je takooo dobra? Ker una iz pekarne Vrhnika mi ni dobra, ta od Ramsa je pa boljša, ma je težje z njo delat, ker ni tako elastična in se hitreje suši, ma gre vseeno lepo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:37:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 eno ?? bo katera kupovala tičino maso. jaz bi 1/3. No, lahko jo tudi jaz kupim in delim dalje blaža a si jo ti kdaj sama delala? ne nisem, ena kolegica ma recept, ma sem preračunala in se je ne splača delat, ker je okoli 6 e na kg te mase in isto tolko je pri ramsu. jaz, jaz, jaz... sem ravno danes pomislila nate
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:39:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 eno ?? bo katera kupovala tičino maso. jaz bi 1/3. No, lahko jo tudi jaz kupim in delim dalje blaža a si jo ti kdaj sama delala? ne nisem, ena kolegica ma recept, ma sem preračunala in se je ne splača delat, ker je okoli 6 e na kg te mase in isto tolko je pri ramsu. jaz, jaz, jaz... sem ravno danes pomislila nate kaj bi ti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:39:53
|
|
|
|
blaža
|
al si samo pomislila name? pridna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:51:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža al si samo pomislila name? pridna. al pa name lillchy a je tvoj recept tudi za valat dobr, a sam za oblikovat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:53:01
|
|
|
|
blaža
|
meni je že tako dosti dela z peko in pol še tilčine se mi ne da delat. je pa ena kolegica sama delala in je rekla, da je fajn.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 20:56:27
|
|
|
|
ella79
|
blaža a maš kak preizkušen recept potem sem neki že lani na kulinariki gledala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:05:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža al si samo pomislila name? pridna. al pa name lillchy a je tvoj recept tudi za valat dobr, a sam za oblikovat na obe , samo na vsako zaradi drugega razloga ella, če se boš odločila za tičino sem za blaža, kak fajni recept za ločevalno te bom prosila... sem se odločila začet
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 6.1.2010 21:06:19 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:06:47
|
|
|
|
ella79
|
blaža s katerimi modelčki si delala bele rožice za svojo torto (sej je bla una belo-modra zate )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:09:28
|
|
|
|
ella79
|
blacky kok je pa bi ti rabila lani smo delili na tri dele
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:11:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža s katerimi modelčki si delala bele rožice za svojo torto (sej je bla una belo-modra zate ) če se jaz prav spomnim jih blaža naredi kar ročno, brez modelčkov... je tako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:12:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky kok je pa bi ti rabila lani smo delili na tri dele isto kot lani... lahko tudi več... saj se ne pokvari hitro, pa kar nekaj rojstnih dnevov bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:13:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky kok je pa bi ti rabila lani smo delili na tri dele isto kot lani... lahko tudi več... saj se ne pokvari hitro, pa kar nekaj rojstnih dnevov bo lahko vprašam eno frendico če bo kaj rabila, ker vem da je lani nabavljala za nami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:15:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža s katerimi modelčki si delala bele rožice za svojo torto (sej je bla una belo-modra zate ) če se jaz prav spomnim jih blaža naredi kar ročno, brez modelčkov... je tako ni bla zame, ti misliš uno do torcice? ta okroglo 30? to mam modelček ga majo tudi v pekarni Vrhnika, ma jaz sem z enimi preko spleta naročala, ki je blo ceneje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:23:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža s katerimi modelčki si delala bele rožice za svojo torto (sej je bla una belo-modra zate ) če se jaz prav spomnim jih blaža naredi kar ročno, brez modelčkov... je tako ni bla zame, ti misliš uno do torcice? ta okroglo 30? to mam modelček ga majo tudi v pekarni Vrhnika, ma jaz sem z enimi preko spleta naročala, ki je blo ceneje. ja to sem mislila, lahko poveš kje si naročala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:28:20
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. ker vidim, da imate ravno debato o torticah..ma sem se mogla malo ogasit.. sem ravno v kratkem (za silvestra) delala eno za tasta..je namreč imel okroglo.. no pa še slikce:
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:29:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža s katerimi modelčki si delala bele rožice za svojo torto (sej je bla una belo-modra zate ) če se jaz prav spomnim jih blaža naredi kar ročno, brez modelčkov... je tako ni bla zame, ti misliš uno do torcice? ta okroglo 30? to mam modelček ga majo tudi v pekarni Vrhnika, ma jaz sem z enimi preko spleta naročala, ki je blo ceneje. ja to sem mislila, lahko poveš kje si naročala jaz sem čist napačno torto gledala... preveč jih maš pa daj če maš kakšen link kje se nabavlja te pripomočke bi te tudi jaz prosila.... lepo prosim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:31:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. ker vidim, da imate ravno debato o torticah..ma sem se mogla malo ogasit.. sem ravno v kratkem (za silvestra) delala eno za tasta..je namreč imel okroglo.. no pa še slikce: KAPO DOLLLLL No, vi pa lahko še kakega naročite, ker tko dobro vplivata nate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:36:09
|
|
|
|
ella79
|
mlavla zelo lepo in domiselno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:37:02
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka hvala za komentar.. ja drugač pa tamala dva res dobro vplivata name..sem čisti otrok ratala... sam moj faks..je pa že skor pozabljen.. pa da ne boš verjela..jst sem si vedno želela met več ..tako, da če bo le Bog dovolil..bi imela še kakšnega škrata.. drugač pa sta bili v akciji za tole torto obe mami..sta bili varuški, da sem imela mir...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:39:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka hvala za komentar.. ja drugač pa tamala dva res dobro vplivata name..sem čisti otrok ratala... sam moj faks..je pa že skor pozabljen.. pa da ne boš verjela..jst sem si vedno želela met več ..tako, da če bo le Bog dovolil..bi imela še kakšnega škrata.. drugač pa sta bili v akciji za tole torto obe mami..sta bili varuški, da sem imela mir... veš kdaj sem jaz mojga že pozabila.... Je pa res, da se zdaj počasi spravljam čisto novo diplomo pisat, prejšnja je tolk stara, da gre v smeti pa brez zamere,ampak od boga pa res ne rabiš dovoljenja za še kakšnega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:45:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. ker vidim, da imate ravno debato o torticah..ma sem se mogla malo ogasit.. sem ravno v kratkem (za silvestra) delala eno za tasta..je namreč imel okroglo.. no pa še slikce: KAPO DOLLLLL No, vi pa lahko še kakega naročite, ker tko dobro vplivata nate super... svaka čast mlavla sem si od blizu pogledala in je res super
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:50:47
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka hvala za komentar.. ja drugač pa tamala dva res dobro vplivata name..sem čisti otrok ratala... sam moj faks..je pa že skor pozabljen.. pa da ne boš verjela..jst sem si vedno želela met več ..tako, da če bo le Bog dovolil..bi imela še kakšnega škrata.. drugač pa sta bili v akciji za tole torto obe mami..sta bili varuški, da sem imela mir... veš kdaj sem jaz mojga že pozabila.... Je pa res, da se zdaj počasi spravljam čisto novo diplomo pisat, prejšnja je tolk stara, da gre v smeti pa brez zamere,ampak od boga pa res ne rabiš dovoljenja za še kakšnega sej ti nič ne zamerim...sam jst se pač tako izražam, sem pač verna.. v bistvu pa mislim s tem na to, da če mi bo dano...da še enkrat zanosim.. saj se čedalje bolj zavedam, da ti je vsak otrok "posebej poslan" in da je kot nekakšen dar... oz. prevod zate ...če mi bo mati narava dopustila Sem ravno zdej pri sosedovih spremljala njihovo zgodbo..pač od nekdaj sta si želela več otrok..in prva dva sta se jima rodila zelo hitro..mislim,da je med njima leto in pol razlike...potem pa v tretje sploh ni in ni zanosila...no ravno včeraj pa se jima je rodila punčka pač ni vedno vse tako kot si mi želimo... saj me štekaš kaj sem hotla povedat...uf kaj bluzim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?