Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor No,punce, da delim z vami mojo današnjo izkušnjo, kateri se izogibajte: Zjutraj sem vstala in pojedla 2 mandarini, nato pa sem morala na hitro peljat v vrtec tastarejšo in sem spotoma šla še v trgovino po par stvari ki jih potrebujem za njen današnji rojstni dan. V trgovini sem bila tako lačna da je bila groza. KOOOMAAAJ, komaj, komaj sem se zadrževala, da nisem kupila kakšnega hitrega prigrizka za zraven. Še v avtu sem si nato kar z roko odtrgala nizkoGI kruh in popila probijotični jogurt. Lačna sem bila kot volk. In potem sem skočila še nekam na kavo in po parih opravkih, zato nisem utegnila malicat, ko je bil čas kosila sem bila sestradana, živega prašiča bi takrat pojedla, prisežem! In kaj sem naredila? Tako sem bila neučakana, da sem s hčerko pojedla njeno kosilo čeprav sem zase imela že planirano vse (že en čas si je želela pomfri + ribje palčke + majoneza, pa sem rekla "ajd" naj ji bo, ji bom danes na njen rd izpolnila to željo). Od 4-ih ribjih palčk in za pest pomfrija imam v želodcu občutek kot da sem pojedla kamenje. Slabo mi je, tišči me, napihnjena sem vsa... Pa še slabo vest imam. Grozno se počutim. Tako da punce, polagam na srce - NIKOLI IN NIKAMOR NE POJDITE LAČNE IN NE IZPUŠČAJJTE OBROKOV! Jz sem ornk kiksnila Zdajle se nacejam z donatom in upam, da mi čimprej pospeši prebavo... ojej to je pa hudič ja vem kako je k se ti mudi in divjaš ko nor pol si pa tojk lačen da se nažreš nezdrave hrane in pol trpiš k te vse boli in k imaš občutek da boš poču upam da bo kmalu vse vredu in da te bo čim krajši čas tišalo jz sem pa danes naredila kosilo zelenjavni krožnik z zeleno solato, paradajzem in papriko, ter pečene piščanjčje prsi, začinila pa sem z lahkim jogurtom, limono, peteršiljček, bazilika in malo olivnega olja in je bilo enkratno, še možek je pohvalu za malico mi je ostalo nekaj kosila in sem pojedla en lonček, za večerjo pa bo samo jogurt jutri pa bo zajter napitek iz herbalifom, ker bo zajterk ob 8h bo kosilo ob 12h, potem pa malica ob 15h in večerja ob 18h kaj bom za popoldansko malico jedla še ne vem se bom jutri zmislila, za kosilo pa moram mal idej najdit aja pa popoldne gremo na en RD tako da bo mal krize...
|