špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes imam Gregorja doma, ker je revež ponoči 2 uri kašljal kot zmešan, zraven mu je pa piskalo Sicer nima vročine, ampak vseeno ne bi rada, da mu gre tole naprej v kak resnejši bronhitis. Itak je že na Ventolinu, je zadnjič zdravnica rekla, da nič čakat, takoj dat in mu je ponoči res pomagalo. Da vidimo, če bo še toliko spal, da si pripravim kavo. Nejc je pa začel kašljat ko sem ga v najino posteljo prinesla, zgleda ga je nekaj dražilo, sem ravno včeraj preoblačila posteljo..no potem se je pa umiril.. Imam pa Nejcu se je na rokici, od rame do komolca spustilo nekaj, ne vem kaj, zgleda kot mozoljčki, taki rdečki v skupkih, pa sva že bila pri P. in je rekel naj samo bolj spiram oblačila..pa zdej ima čedalje več.. včeraj sem pa začela mazat z tea tree kremo, in ga kr za danes spet naročila pri P., pa naj mi da napotnico za dermatologa oz alergologa..ker se mi je pa včeraj začelo že po bedrci delat.. upam sicer da bo šlo nazaj kr s kremico in da ni kaka alergija na kaj, itd... Stiskam pestke, da ni alergija A veš, kaj sem jaz ugotovila pri Gregcu? Da se mu ob vsaki virozi, še tako blagi pojavijo tovrstni izpuščaji Enostavno mu telo tako reagira ob virozah. Potem samo mažem z Bepanthenom in je v slabem tednu dobro. Sem se pa tudi jaz bala, da gre za kakšne alergije. Ampak ga ne srbi. A Nejca njegove pikice srbijo? ne nič ga ne srbi.. ampak to ima že kak teden, pa je čist zdrav.. Naš je bil na videz in po občutku zadnji teden lani v vrtcu čisto zdrav, ampak je imel take pikice na licih in na hrbtiščih obeh dlani No, v soboto v tistem tednu je pa dobil malo vročine in drug dan ok A Nejcu tea tree krema pomaga? včeri sem ga začela mazat zvečer, bom videla dans če bo kaj boljše.. ker P. mi je rekel da naj kr z hladilnim mazilo, ki pa ni nič pomagalo. Eh, tole hladilno mazilo se tudi pri nas ni obneslo. P mu je predpisala kremo z olivnim oljem, ampak se je stanje še poslabšalo Gregorju Bepanthen kar pomaga, ne dela pa nekih čudežev. Danes je spet pikast po obrazu
|