Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:39:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso če ima še katera kako kodo viška, lahko tudi meni pošlje Jaz jih imam 7. 5 jih dobi tilči, 2 lahko pošljem tebi hvala, sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Joj ta sneg, kolk mi gre na živce , bom mogla bit cel teden doma, ker so ceste katastrofa. No bom vsaj lohk mal na rr, če bo le Taj pridn. Včeri smo mel celo štalo. Jest domov nism mogla s tamalima, ker so ble ceste čist ledene. Sm avto pustila pri tašči pol je pa moj pršu ns iskat, smo dal ketne gor, brez njih ni šlo. Je pa od glavne ceste pa do nas stal ob cesti ene 20 avtomobilov, niso mogl ne naprej ne nazaj. Gajo sm pa pol kr pri tašči pustila, ker drugač bi dons mogla že ob petih ustat.Dons jo gre pa moja mami iskat pa bo tm spala, ne gre drugač, če jest ne morm ponjo. Upam samo, da bo kmal nehal naletavat, samo napovedi niso lih obetavne. Tilči ojej, vi ste mel pa pol tak nov let k mi božič . za tvojedva fanta. Aja morm pa res pohvalit Taja, ponoč spi po enjast ur v kosu , da bi le trajalo. Res pa je, da čez dan pa bl mal spi, razen če sva zunaj pol pa ja. tolk zaenkrat, pridm še kej gor itak bom skoz doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 10:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Taj se smeje Gaja afna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 11:03:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj se smeje Gaja afna ful sta lušna sneg....občudujem vas, ki živite na vrh klanca , še pri nas, ki ga ni je problem . Me pa še čaka kidanje, ker grem popoldne z avtom ven in če bom hotela it, bom mogla lopato prijet v roke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana full dobri škornji, oboji.katere si pol kupila? Vidm da so faši bli za novo leto kr pokonc. Dobri so , Gaja je že ob sedmih spala, Taj pa ob osmih,ju ni nč zbudil Hijenca a vi ste bli pa kr na Dunaju, vau super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kasso a si že skidala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:02:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Malce pozno ampak vseeno iz srca..... SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO NOVO LETO 2010! Želimo vam veliko lepih dni skupaj z vašimi sončki, obilo smeha in razigranih dni, čim manj bolezni in solz ter naj se vsaki izmed vas izpolni kaka skrita želja!!! P.S. mogoče se vam oglasim popoldan, ker mi zelooooo zmanjkuje časa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:13:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana full dobri škornji, oboji.katere si pol kupila? nobenih včeraj, ker nisem mogla nikamor, razen na aerobiko on 20h. Taprvih v Celju sploh nimajo, morem akcijo nardit, če jih sploh še kje imajo, ta druge grem pa probat 37, če mi bodo prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:13:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj se smeje Gaja afna siiiiiiimpatika sta oba.. kr pojedla bi jih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:14:37
|
|
|
|
nia5
|
Dober dan Joj ta sneg, mi gre na živce, komaj čakam pomlad. Jana81 prvi škornji so , tudi jaz rabim ene, le spravit se moram v štacuno Tilči upam da se tvoja sončeka hitro pozdravita Kod pa žal nimam. Nina7 groza s temi klanci, mi smo se pa par let nazaj zmenili, da nam pride splužit, posolit in potrosit tudi naš klanec in je super, nobenih skrbi, kidanja zgodaj zjutraj... Pa za pridnega Taja, da lepo spančka, imaš zgleda čudežne otroke . Slikici pa sta fenomenalni. SS lepo da se oglasiš Špelin@ ti pa nam nehaj delat lušte s takimi slikicami Srčekgirll svetoven vic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana full dobri škornji, oboji.katere si pol kupila? nobenih včeraj, ker nisem mogla nikamor, razen na aerobiko on 20h. Taprvih v Celju sploh nimajo, morem akcijo nardit, če jih sploh še kje imajo, ta druge grem pa probat 37, če mi bodo prav ja škoda, v keri trgovini jih pa majo to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 12:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nina7 groza s temi klanci, mi smo se pa par let nazaj zmenili, da nam pride splužit, posolit in potrosit tudi naš klanec in je super, nobenih skrbi, kidanja zgodaj zjutraj... Pa za pridnega Taja, da lepo spančka, imaš zgleda čudežne otroke . Slikici pa sta fenomenalni. sej mi mamo tud tko zmenjen sam včeri še niso do tja pršli, pa itak še kr skoz naletava pa cesto serje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 14:11:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana full dobri škornji, oboji.katere si pol kupila? nobenih včeraj, ker nisem mogla nikamor, razen na aerobiko on 20h. Taprvih v Celju sploh nimajo, morem akcijo nardit, če jih sploh še kje imajo, ta druge grem pa probat 37, če mi bodo prav ja škoda, v keri trgovini jih pa majo to so mi jih našli nekje, jih pošljejo v Celje- dobr da obstaja FB .. Žilnik prodaja obutve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 16:45:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj se smeje Gaja afna CUKRA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 18:16:36
|
|
|
|
aurora28
|
aha, vam moram pokazat - tole pesem mi bo baje sestra zapela na poroki user posted image Ansambel Roka Žlindre - Del srca Suzy85 ful lepa pesem in če jo bo sestra ti zapela, ti bodo solze pritekle na obraz. Špelin@ danes sem ti na mail poslala naročilo. Jana, ker nisem prijavljena na facebook, žal ne morem videti škornjev. Če pa sodim po tvojem okusu, verjamem, da so fenomenalni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 20:03:19
|
|
|
|
Anitka
|
Čer drage moje prijateljice, ja sem še med živimi, a jaz kar nimam in nimam časa, da bi kaj več napisala. Najprej bi vam seveda zaželela čarobno in zdravo leto 2010 in naj se vam izpolni čimveč skritih pa tudi odkritih želja. Mi smo imeli danes končno posvetovalnico. Naše nove mere za seznam pa so: 11150 g, 83 cm in OG 50 cm. Uspešno smo prestali tudi pikico Zdaj grem pa na brzino nekaj pojest nato pa spet likanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 20:52:50
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer drage moje prijateljice, ja sem še med živimi, a jaz kar nimam in nimam časa, da bi kaj več napisala. Najprej bi vam seveda zaželela čarobno in zdravo leto 2010 in naj se vam izpolni čimveč skritih pa tudi odkritih želja. Mi smo imeli danes končno posvetovalnico. Naše nove mere za seznam pa so: 11150 g, 83 cm in OG 50 cm. Uspešno smo prestali tudi pikico Zdaj grem pa na brzino nekaj pojest nato pa spet likanje. Anitka super mere ima Gal . Jaz bi tudi morala likati, sam se mi ne da in me bo kup počakal. Tudi jaz sem pozabila napisati mere Gala: višina 89 cm, teža 12,5 kg, za obseg glave pa nevem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 21:29:32
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, kup perila se je malo zmanjšal, zdaj pa sedim pred TV. Aurora tvoj Gal je pa kar velik poba proti našemu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 8:07:36
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Danes imam Gregorja doma, ker je revež ponoči 2 uri kašljal kot zmešan, zraven mu je pa piskalo Sicer nima vročine, ampak vseeno ne bi rada, da mu gre tole naprej v kak resnejši bronhitis. Itak je že na Ventolinu, je zadnjič zdravnica rekla, da nič čakat, takoj dat in mu je ponoči res pomagalo. Da vidimo, če bo še toliko spal, da si pripravim kavo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 8:24:31
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! jeeej, snegec še kar pada! kak je lepo zunaj! sicer sem mela nekaj težav na cesti, ko sem Evo peljala v varstvo, pa zdajle grem še v MB, ampak bo že. sam da mamo vsaj malo bele zime špelin@ za gregija, da ne bo kaj hujšega anitka, aurora za nove mere! jana ja, pri žilniku so res ful ustrežljivi imamo njihovo trgovino v konjicah in so super. jst sem si pri njih kupla čevlje s peto (edine, ki jih imam ) in so 1A! eno : ali katera ve, kje bi lahko kupila svileno cvetje - gerbere? vrtnic in kal je povsod polno, gerber pa še nisem našla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 8:25:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Taj se smeje Gaja afna siiiiiiimpatika sta oba.. podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 9:07:37
|
|
|
|
špelin@
|
Prej me je Gregec prehitel in se je zbudil, zato je bilo treba njega najprej poservisirat Zdaj sem pa jaz prišla do svoje kave. Joj, zunaj imamo vse sneženo... Otroci in pes so navdušeni, jaz pa malo manj. No, vsaj ceste so splužene v nulo, celo ob dveh zjutraj so plužili, to se pa res ne naredi vsako zimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 9:12:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana, ker nisem prijavljena na facebook, žal ne morem videti škornjev. Če pa sodim po tvojem okusu, verjamem, da so fenomenalni. o hvala ..to je pa lepo slišat Drgač pa mislim da ne rabiš bit prijavljen, a si probala?
< Sporočilo je popravil jana81 -- 6.1.2010 9:13:56 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 9:13:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Prej me je Gregec prehitel in se je zbudil, zato je bilo treba njega najprej poservisirat Zdaj sem pa jaz prišla do svoje kave. Joj, zunaj imamo vse sneženo... Otroci in pes so navdušeni, jaz pa malo manj. No, vsaj ceste so splužene v nulo, celo ob dveh zjutraj so plužili, to se pa res ne naredi vsako zimo pri nas pa nič spluženo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 9:14:34
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, maledva sta ful srčkana Soncnica Sandra ***, kako kaj v službi? To delaš na 4 ure, a sem si pravilno zapomnila? tilči, na pošto bo kuverto danes oddala moja velika pika, ker sem včeraj ugotovila, da mi je Gregor požrl zadnje 4 znamke , zato bo ona to danes uredila kasso, zate pa dobim še nekaj dodatnih kod aurora28, hvala ti za naročilo, bom verjetno danes oddala naprej (samo 1 še čakam) in v soboto dobiš Anitka, nice to "see" you suzy85, previdno vozi Glede svilenih gerber pa pojma nimam Pozdravčki še za vse ostale
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?