Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 9:00:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes? Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola? Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek. popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan.. saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslat Cena Eucasola je pa 10,90€ Nujno bo, ko jo bom dejansko spet rabila, potem bom v luft skakala Rada bi izkoristila priliko, drugače samo doma visim zadnje čase... ti kr pridi, samo pokliči me prej, popoldan sem načeloma skos doma, razen jutri grem po škornje v Celje..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 9:04:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes? Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola? Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek. popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan.. saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslat Cena Eucasola je pa 10,90€ Nujno bo, ko jo bom dejansko spet rabila, potem bom v luft skakala Rada bi izkoristila priliko, drugače samo doma visim zadnje čase... ti kr pridi, samo pokliči me prej, popoldan sem načeloma skos doma, razen jutri grem po škornje v Celje.. Zdaj me pa zares firbec, za kakšne škornje si se odločila? A je kakšna fotka na netu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 9:04:39
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, zdaj imaš pa ti ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 9:10:06
|
|
|
|
špelin@
|
Zdaj se bom pa vrgla v kramo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 10:04:19
|
|
|
|
suzy85
|
hojla! mi smo novo leto pričakali pri mamci s stricem in njegovo ženo ter družino. eva je zaspala okrog 10ih, ampak se je po polnoči precej zbujala, ker so ful pokali okrog hiše, okrog 2eh, pa so prišli še sosedje voščit in so kar na stopnišču začeli igrati na harmonike. v soboto smo bli na kolinah in ker me je ful želodec bolel, mi je oma dala domače zdravilo. mi je najprej poturla 1/2 dl orehovca, pol pa še 1/2 dl pelinkovca. sm bla čist adijo pa še nič ni pomagalo! no, danes smo že v starem ritmu. je v službi, eva po 3 tednih v varstvu, jst pa doma. 1 pralni stroj je že opran, zdle pa je na vrsti še 2. pol pa za knjige... aha, vam moram pokazat - tole pesem mi bo baje sestra zapela na poroki Ansambel Roka Žlindre - Del srca
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 4.1.2010 10:07:25 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 10:51:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hojla! mi smo novo leto pričakali pri mamci s stricem in njegovo ženo ter družino. eva je zaspala okrog 10ih, ampak se je po polnoči precej zbujala, ker so ful pokali okrog hiše, okrog 2eh, pa so prišli še sosedje voščit in so kar na stopnišču začeli igrati na harmonike. v soboto smo bli na kolinah in ker me je ful želodec bolel, mi je oma dala domače zdravilo. mi je najprej poturla 1/2 dl orehovca, pol pa še 1/2 dl pelinkovca. sm bla čist adijo pa še nič ni pomagalo! Hudooo no, danes smo že v starem ritmu. je v službi, eva po 3 tednih v varstvu, jst pa doma. 1 pralni stroj je že opran, zdle pa je na vrsti še 2. pol pa za knjige... aha, vam moram pokazat - tole pesem mi bo baje sestra zapela na poroki Ansambel Roka Žlindre - Del srca Zelo lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 11:07:42
|
|
|
|
kasso
|
Vidim, da ste vse po vrsti uživale čez praznike Pri nas sneži , problem je le,kako bom potem šla po Gašperja v šolo. Njabrž bom kar gazila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 11:32:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj me pa zares firbec, za kakšne škornje si se odločila? A je kakšna fotka na netu? http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=80356&id=100000038353316 in http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=101649&id=100000038353316 za prve še nisem čisto 100% , odvisno če bodo kaj znižane...za druge sem pa 100%, če bodo le imeli številko Prvi so mi zelo všeč, samo jaz bi take barve škornje takoj nepopravljivo zamazala Drugi so pa blazno podobni tistim, ki sem jih v prodajalni Žilnik lani kupila veliki piki Samo njeni imajo še 2 paščka z zaponko čez. Model je pa izredno podoben. Lahko pohvalim kvaliteto ja sem slišala da je kvaliteta super, zato sem se odločila da dam tud malo več za njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 11:35:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj me pa zares firbec, za kakšne škornje si se odločila? A je kakšna fotka na netu? http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=80356&id=100000038353316 in http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=101649&id=100000038353316 za prve še nisem čisto 100% , odvisno če bodo kaj znižane...za druge sem pa 100%, če bodo le imeli številko super so! sicer so mi 1. bolj všeč, ampak tudi 2. niso slabi! drugih nimajo moje 38 številke, tako da bom šla probat 37, če mi ne bodo prav, bom vzela pa prve, čeprav cena je meni se ne zdijo ne vem kak dragi. če je kvalileta res prava, pol so vredni svojega denarja. v nosečnosti sem si kupla škornje in zanje dala 120 eur in jih nosim non stop pozimi. mi ni niti eura žal!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 12:10:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj me pa zares firbec, za kakšne škornje si se odločila? A je kakšna fotka na netu? http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=80356&id=100000038353316 in http://www.facebook.com/photo.php?pid=30298850&id=1014950077#/photo.php?pid=101649&id=100000038353316 za prve še nisem čisto 100% , odvisno če bodo kaj znižane...za druge sem pa 100%, če bodo le imeli številko super so! sicer so mi 1. bolj všeč, ampak tudi 2. niso slabi! drugih nimajo moje 38 številke, tako da bom šla probat 37, če mi ne bodo prav, bom vzela pa prve, čeprav cena je meni se ne zdijo ne vem kak dragi. če je kvalileta res prava, pol so vredni svojega denarja. v nosečnosti sem si kupla škornje in zanje dala 120 eur in jih nosim non stop pozimi. mi ni niti eura žal! sej tud jst sem pa prejšnje dala krepko čez 100€, ampak sem jih lahko nosila kjerkoli in kadarkoli, tele pa ne morem ravno zraven kikle obut, so bolj športni..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 15:37:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dan Pr nas smo preživeli prvi letošnji delovni dan, sam mrzlo je blo v proizvodnji, brrrrrrrrrrr......Končno pa zdej doma na toplem v objemu dveh fantov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 16:25:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Družina sedi pri kosilu. Sin vpraša očeta: oči, katere vrste jošk obstajajo? Oče presenečeno odgovori:...veš sine obstajajo tri vrste ženskih jošk... pri dvajsetih so kot lubenice... okrogle in sočne... pri štiridestih in petdesetih so kot hruške...še lepe vendar že viseče... po šetdesetem letu pa so kot čebula... Čebula?..se začudi sine... Ja, ko jih vidiš , te spravijo v jok...hahha... Nato hčerka vpraša mamo: mami, koliko vrst lulčkov obstaja... Mati odgovori:.. hčerka penisi so kot drevesa... pri dvajsetih je moški penis kot hrast... trd in pokončen... pri štiridesetih in petdesetih je kot vrba... bolj elastičen.. upognjen... vendar še pogojno uporaben... po šestdesetem letu pa je kot... božično drevo... Božično drevo...? se začudi hčerka... Ja , mrtev od korenine naprej... kugle pa so samo še za okras...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 8:31:42
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Snega ful, ampak se je po pločnikih že spremenil v gnilo čobodro, gravž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 8:41:25
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Ko sem Tilna peljala v vrtec,je sneg čisto narahlo naletaval,sedaj ga pa še orng mede .Nejc je še doma ta teden,ker mora počivati. Dolžna sem vam še obrazložitev,kaj je sploh bilo: v srdo je že jamral,da ga noge bolijo,a ni bilo nič videti.V četrtek pa je imel gležnje in podplate čisto zatečene in izpuščajaste .Bolele so ga tako,da ni mogel hoditi.Smo šli v kranj,so najprej mislili,da je alergija na ospen in so naju poslali na Jesenice.Tam so pa takoj rekli,da se mu je na tak način imunski sistem odzval na bolezen-gnojno angino.Ospen so mu ukinili in je začel dobivati Naprosin.Čakam še na odpustnico,da vidim,kaj bo tam pisalo.Drugače izvidi so bili ok,le sedimentacija je bila malo povišana V soboto sva prišla domov in je bilo spet pestro.Ravno zadnji dan malo pred odhodom,so pripeljali enega fantka,ki je bruhal,z vročino.No,zvečer je pa že Nejc bruhal.Zjutraj ob 5. pa še Tilen 3x. Očitno sta še virus fasala. Jana..škornji..meni so 1. všeč.Tudi jaz si moram ene omisliti,pa čevlje rabim,ker te,ki skoz nosim,so že čisto podrte.Res pa,da jih imam že 8 let Ali ima katera že kakšno kodo 1001 cvet? Samo 5 jih še rabim.Prosim!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 8:44:57
|
|
|
|
špelin@
|
Hehe, sem šla malo brat za nazaj, itak smo med prazniki bolj malo čvekale in vidim, da sem spregledala šefico Estrella*, me veseli, da ti je krema fajn jana81, jaz sem lani (ok, zdaj je že predlani, ker sem jih kupila dec. 2008) škornje za veliko piko dobila celo 70% znižane in so stale 40 EUR. Srčekgirll, glej, da se boš za v službo toplo oblekla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 8:46:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Ko sem Tilna peljala v vrtec,je sneg čisto narahlo naletaval,sedaj ga pa še orng mede .Nejc je še doma ta teden,ker mora počivati. Dolžna sem vam še obrazložitev,kaj je sploh bilo: v srdo je že jamral,da ga noge bolijo,a ni bilo nič videti.V četrtek pa je imel gležnje in podplate čisto zatečene in izpuščajaste .Bolele so ga tako,da ni mogel hoditi.Smo šli v kranj,so najprej mislili,da je alergija na ospen in so naju poslali na Jesenice.Tam so pa takoj rekli,da se mu je na tak način imunski sistem odzval na bolezen-gnojno angino.Ospen so mu ukinili in je začel dobivati Naprosin.Čakam še na odpustnico,da vidim,kaj bo tam pisalo.Drugače izvidi so bili ok,le sedimentacija je bila malo povišana V soboto sva prišla domov in je bilo spet pestro.Ravno zadnji dan malo pred odhodom,so pripeljali enega fantka,ki je bruhal,z vročino.No,zvečer je pa že Nejc bruhal.Zjutraj ob 5. pa še Tilen 3x. Očitno sta še virus fasala. Šit, bogi Nejc, tole je bilo pa grozno Za oba tvoja fantiča veliko , zate pa Jana..škornji..meni so 1. všeč.Tudi jaz si moram ene omisliti,pa čevlje rabim,ker te,ki skoz nosim,so že čisto podrte.Res pa,da jih imam že 8 let Ali ima katera že kakšno kodo 1001 cvet? Samo 5 jih še rabim.Prosim!!! Naslov na ZS, prosim. Ti jih šparam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:11:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ima katera že kakšno kodo 1001 cvet? Samo 5 jih še rabim.Prosim!!! pošlji mi tvoj naslov !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:16:49
|
|
|
|
kasso
|
če ima še katera kako kodo viška, lahko tudi meni pošlje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:18:50
|
|
|
|
kasso
|
tilči za tvoja fanta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.1.2010 9:23:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso če ima še katera kako kodo viška, lahko tudi meni pošlje Jaz jih imam 7. 5 jih dobi tilči, 2 lahko pošljem tebi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?