Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 17:31:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : ali katera ve, kje bi lahko kupila svileno cvetje - gerbere? vrtnic in kal je povsod polno, gerber pa še nisem našla pojma nimam Ej, sem se spomnila nečesa - tule bi znali imeti tudi gerbere: http://www.bonsai-si.eu/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 17:31:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa niti pod razno noče hodit po snegu, se boji, ali kaj jaz vem kaj...samo opa ali pa v voziček Očitno je tvoja Varja bolj moj tip...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 17:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 dan evo nism zdržala doma , ne včeri ne dons, sm se švercala s prevozi dons sm kupla une škornje k jih je Jana pokazala, une bež, so full dobre. so mi že vsi govoril da si naj že nabavim ene škornje k sm do zdej v supergih okol skakala pol sm mela pa vse nogavice mokre .Jana hvala, da si jih pokazala grem brat mal za nazaj, če se ne bo mali prej zbudu Potepuhinja Hehe, a si jani81 "spalila" škornje? Hec, hec aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 20:00:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa niti pod razno noče hodit po snegu, se boji, ali kaj jaz vem kaj...samo opa ali pa v voziček Gaja sicer hod po njem sam šlatat ga pa ne upa eva ful rada hodi po snegu, sam prijet ga pa noče. če je slučajno brez rokavic in pade, bo raje sedela v snegu in čakala, da jo kdo dvigne, kot da bi se sama pobrala in dala roke v sneg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 20:02:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : ali katera ve, kje bi lahko kupila svileno cvetje - gerbere? vrtnic in kal je povsod polno, gerber pa še nisem našla pojma nimam Ej, sem se spomnila nečesa - tule bi znali imeti tudi gerbere: http://www.bonsai-si.eu/ hvala, bom vprašala! sicer sem ugotovila, da jih imajo v trgovini dar d.o.o. blizu kopra, pa mi je malo daleč se dol vozit, pa še s.p. bi mogla met
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 20:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tilči hvala da si nas spomnila za un obrazec, jest bi čist pozabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:17:06
|
|
|
|
Anitka
|
Čer, evo spet mene Bom res probala kaj več napisati od zdaj naprej, samo me jezi, ker ko pišem post imam vse v tistih šifrah - glede barve, smajlija... Zato bo smajlijev nekoliko manj, pa citiranju se bom izogibala Sem Galu danes nabavila - mi jo je dala kolegica - črno redkev katero sem izdolbla in dala notri med, katerega mu bom od jutri naprej dajala po žlički proti kašlju, ker mi je spet začel kašljati. Baje fan pomaga pa bomo videli. Pa bila sva v Žilniku - tudi midva he he in sem si nabavila ene gležnarje bolj v kavbojskem stilu. Sicer pa me danes še čaka naslednji kup likanja, a še ne vem, če bom pri volji, ker si moram sušit še lase pa malo dnevno pospravit. Sva bila danes z Galom pri prej omenjeni kolegici, ki ima mesec dni starejšega sina in je bila full začudena, da naš fantolin tako dosti in lepo govori. Sem kar malce sijala od sreče in ponosa nad našo klepetuljo, ki je res pravi papagaj, saj ponavlja in ponavlja vsako besedo. Pa danes je bil tako posrečen, ko sem ga pokukala skozi okno v vvrtcu in mi je zaklical "Nita odi" (Anita pridi) NIA upam, da boš kmalu našla kakšno službo, glede predšolske vzgoje pa kar probaj v Ljutomeru naredit tečaj. Poskusit ni greh, če imaš občutek, da bi bil ta poklic zate. Pa tečaj sploh ni noben bav bav. ŠPELIN@ tvoj Gregi pa je facko s temi znamkami. Pa pestke, da se čimprej pozdravite. TILČI hvala res za opozorilo SUZY glede gerber pa ti žalne znam pomagat Aja glede hoje po snegu - Gal bi kar naprej gazil po njem JANA upam, da težave s kožo čimprej odpravite in da ne gre za kakšno alergijo. NINA7 ti pa imaš res prava sončka pri hiši. Velikokrat občudujem vaše fotke in takrat se mi kar zalušta kakšna sestrica za Gala. Aja kakšne kapljice to daješ in za kaj? Sem malo firbec Evo pa je ratal mini roman
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka a tebe kliče po imenu? Ker Gaja mene noče mami ampak Nina, pa jo skoz popravljam pa nč Bio Gaia kapljice, to so probiotične pa krepijo imunski sistem, Gaja je mela zdele kr naprej ene probleme, pa 3x v treh mesecih AB, upam, da bojo pomagale. Lepo, da si si vzela čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
aja hvala, pol pa kr hitro ti še enga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:26:56
|
|
|
|
Anitka
|
Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo. no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:33:54
|
|
|
|
tally
|
čer čer končno se javljam v novem letu . sploh več ne sledim kaj se dogaja tukaj gor. prebrala sem zadnjo stran o snegu in lahko rečem da Emilija rada hodi po snegu in se ga tudi dotakne in reče da je(oce, oce) vroče. danes so bili v vrtcu zunaj na snegu in je rekla vzgojiteljica da je bila čisto navdušena , kr ni hotla it noter. drugače je tudi prava klepetulja in ponavlja vsako besedo, tako da morava ful pazit kaj govoriva . jaz sem še kr, cukr mi kljub inzulinu še nagaja, tko da komi čakam da bo konec tega pikanja .
< Sporočilo je popravil tally -- 6.1.2010 21:40:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:40:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo. no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamice Jp
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:42:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo. no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamice mojo sestrično tamala tut kliče po imenu, Emilija pa mene mamica al pa mamči . važno da vejo koga poklicat a ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:44:41
|
|
|
|
tally
|
nina7 tvoja dva sta pa taka cukrčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:54:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo. no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamice mojo sestrično tamala tut kliče po imenu, Emilija pa mene mamica al pa mamči . važno da vejo koga poklicat a ne Tako je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:55:14
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj bom pa rekla le še - nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.1.2010 21:57:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj bom pa rekla le še - nočko nočko pa lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 7:24:39
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro O vidim, da je bilo nekaj večernega čvekca Jaz razmišljam, da bi danes peljala Gregca do P, ker je bio včeraj na trenutke prav grozljivo, kako mu je piskalo oz. kako je hropel Sicer je bilo vsakič po Ventolinu bolje, ampak ne morem mu ga nonstop šopat, potem pa vmes po nekaj ur hrope... Zaenkrat še spi in lepo diha, ampak piskat mu začne, ko se zbudi, še posebej, ko se kaj razburi ali divja sem in tja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:26:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro O vidim, da je bilo nekaj večernega čvekca Jaz razmišljam, da bi danes peljala Gregca do P, ker je bio včeraj na trenutke prav grozljivo, kako mu je piskalo oz. kako je hropel Sicer je bilo vsakič po Ventolinu bolje, ampak ne morem mu ga nonstop šopat, potem pa vmes po nekaj ur hrope... Zaenkrat še spi in lepo diha, ampak piskat mu začne, ko se zbudi, še posebej, ko se kaj razburi ali divja sem in tja. jst bi ga na tvojem mestu verjetno peljala. boš vsaj vedela pri čem sta. da bo hitro boljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:33:59
|
|
|
|
suzy85
|
jst se morm pa danes naročit na ultrazvok žolča. me že od petka matra in sem šla včeraj do zdravnika in pravi, da lahko da je samo vnet ali pa imam pesek. kamni ziher niso, ker bi me bolj bolelo. bomo videli, kaj bo ultrazvok pokazal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:53:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst se morm pa danes naročit na ultrazvok žolča. me že od petka matra in sem šla včeraj do zdravnika in pravi, da lahko da je samo vnet ali pa imam pesek. kamni ziher niso, ker bi me bolj bolelo. bomo videli, kaj bo ultrazvok pokazal Ojej, upam, da ni hujšega Pazi nase!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:56:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer, evo spet mene Bom res probala kaj več napisati od zdaj naprej, samo me jezi, ker ko pišem post imam vse v tistih šifrah - glede barve, smajlija... Zato bo smajlijev nekoliko manj, pa citiranju se bom izogibala Sem Galu danes nabavila - mi jo je dala kolegica - črno redkev katero sem izdolbla in dala notri med, katerega mu bom od jutri naprej dajala po žlički proti kašlju, ker mi je spet začel kašljati. Baje fan pomaga pa bomo videli. Pa bila sva v Žilniku - tudi midva he he in sem si nabavila ene gležnarje bolj v kavbojskem stilu. Sicer pa me danes še čaka naslednji kup likanja, a še ne vem, če bom pri volji, ker si moram sušit še lase pa malo dnevno pospravit. Sva bila danes z Galom pri prej omenjeni kolegici, ki ima mesec dni starejšega sina in je bila full začudena, da naš fantolin tako dosti in lepo govori. Sem kar malce sijala od sreče in ponosa nad našo klepetuljo, ki je res pravi papagaj, saj ponavlja in ponavlja vsako besedo. Pa danes je bil tako posrečen, ko sem ga pokukala skozi okno v vvrtcu in mi je zaklical "Nita odi" (Anita pridi) Facko mali Meni je stara mati v otroštvu dajala v izdolbeno črno redkev sladkor (se naredi notri en tak sirup). Naj bi bilo proti vročini. Le oglasi se kaj bolj pogosto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:56:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anita Mu je ratalo nekak bolj zanimivo. A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo. no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamice mojo sestrično tamala tut kliče po imenu, Emilija pa mene mamica al pa mamči . važno da vejo koga poklicat a ne Mene mala pika občasno kliče po imenu, afna mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.1.2010 8:57:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer končno se javljam v novem letu . sploh več ne sledim kaj se dogaja tukaj gor. prebrala sem zadnjo stran o snegu in lahko rečem da Emilija rada hodi po snegu in se ga tudi dotakne in reče da je(oce, oce) vroče. danes so bili v vrtcu zunaj na snegu in je rekla vzgojiteljica da je bila čisto navdušena , kr ni hotla it noter. drugače je tudi prava klepetulja in ponavlja vsako besedo, tako da morava ful pazit kaj govoriva . jaz sem še kr, cukr mi kljub inzulinu še nagaja, tko da komi čakam da bo konec tega pikanja . glede sladkorne. Saj bo mimo in boš lahko mirno zadihala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?