Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.1.2010 21:21:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
.....kokeeeeeee..... spet vas edini moski spravla na prvo stran .... sm mislu da se boste v novem letu kej spremenle.... ... A cmo rajs nehat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 7:14:03
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Danes imam še podaljšan vikend, sem ostala doma, da Aljaž še enkrat peljem k naši P, da ga spet prečekira, ker tole čez praznike je bilo pa tumač! Stipe, zdaj se lahko počutiš kot na porodniški, ostale smo v službi, ti pa nobene pametne družbe dopoldan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 8:01:35
|
|
|
|
blaža
|
jutro. Jaz mam tudi podaljšan vikend. Danes sem še fraj, jutri pa set do konca tedna na delo. Zjutraj smo šli peš, ki je ročna od pasata zablokirala. Je blo res vse zmrznjeno, katastrofa. okoli počistijo, samo v vasi je pa res grave.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 8:31:42
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, luštn tebi. jst pa od danes dalje delam 7 ur. eno uro kasnej bo kosilo, sem že zdej lačna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 8:35:39
|
|
|
|
buči
|
Jaz bi dala vse, da bi imela normalen delavnik. meni so izračunali, da imam 136% delavnik. Saj plačat me itak ne smejo, tako da sem fajn v minusu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 8:41:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Danes imam še podaljšan vikend, sem ostala doma, da Aljaž še enkrat peljem k naši P, da ga spet prečekira, ker tole čez praznike je bilo pa tumač! Stipe, zdaj se lahko počutiš kot na porodniški, ostale smo v službi, ti pa nobene pametne družbe dopoldan. o hvala bivša prjatlca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 8:47:44
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi dala vse, da bi imela normalen delavnik. meni so izračunali, da imam 136% delavnik. Saj plačat me itak ne smejo, tako da sem fajn v minusu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 10:31:25
|
|
|
|
pina-1
|
Dan A je lahko pri nas spet dež . grrrrr Mi smo spet vsak na svojmu koncu in je blo prov nujno potrebno, ker so bli eni preveč časa doma, pa še grdo vreme.. So bli fajn sitni Delat se mi ne da kej dosti, ma bo treba počasi začet. Aja pa dieto bo tudi treba udarit, ker tile prazniki so bli tuu much
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 10:32:06
|
|
|
|
itata
|
buči, to je pa res kr neki a napišejo ti lahk tolk ur, plačat te pa kao ne smejo... jaz mislim, da ti tud tok ur ne smejo pol da beda.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 10:34:17
|
|
|
|
itata
|
meni delo tud kaj dosti ne luafa danes. ma niti se preveč ne veselim bit pol še 2 tedna doma in se učit. bljak. mi gre že vse na živce. prazniki so bili fajn. jakob je bil večinoma skoz priden. ful je smešen zdej. skooooz poje in igra inštrumente midva z mojim sva tud imela kar nekaj časa zase, tko da sva se imela tud prav fajn. zdej pa spet "realnost"...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 15:41:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Danes imam še podaljšan vikend, sem ostala doma, da Aljaž še enkrat peljem k naši P, da ga spet prečekira, ker tole čez praznike je bilo pa tumač! Stipe, zdaj se lahko počutiš kot na porodniški, ostale smo v službi, ti pa nobene pametne družbe dopoldan. .... a ja ti si v sluzbi ob praznikih.... sorcy....sem zabu.... ....
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 4.1.2010 15:42:12 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.1.2010 18:50:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
Dva pedra seksata...... pa reče prvi drugemu: ti, danes sem bil na testu, a veš da mam AIDS. drugi se ustraši: in to mi šele zdaj poveš! Prvi se nasmehne: mi je tko všeč, ko ritko stisneš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 13:16:33
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 13:32:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaan.... Nizy.... se posebej tebi... ker se vsaj malo oglasis... .... Pina vem da kibica noce pa nic pisat .... Blaza tud .... Lillchy in Metilu bereta v tri dni, ne da bi kej napisale .... Februarka nima cajta se zobe umit.... Buci pa fuuuuuuuuuul dela.... ceprav je v sluzbi ... Blacky sadi zimsko endivijo .... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr .... Ostale.... brez veze v sluzbi in ne mors verjet delajoooooooooooo.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 14:11:11
|
|
|
|
lillchy123
|
pa če ti nimam kej pametnga napisat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 14:11:52
|
|
|
|
lillchy123
|
spomnila sem se: včeraj smo na kratko postrigli škratka in je zdej en prou fejst fant!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 14:41:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 spomnila sem se: včeraj smo na kratko postrigli škratka in je zdej en prou fejst fant! ...saj je ze prej bil lepotec.... , zdaj pa sploh...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 14:44:52
|
|
|
|
nizy
|
se moram pohvalt , sem bila zdaj prvič na komisiji za bolniško in ne morem verjeti , da so mi iz prve dali bolniško do začetka porodniške , do konc marca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 14:54:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
.....bravo Nizyyyyyyyyyyy.......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 19:51:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaan.... .... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr .... si mal zabluzil.... Na hotmailu gledam tvoje prekrasne maile . Sicer pa nimam kaj pametnega povedat. Edino novega je to, da sneži kot noro. Me malo skrbi, kako bo jutri zjutraj. No, stipe, glede tega pa blagor tebi, ker si v penziji . Nas čaka v prihodnje še par podaljškov . Imam pa ? za vas. Zdaj bodo naši škratki kmalu praznovali že 2. RD, pa me zanima, kaj jim imate namen podariti za ta njihov praznik?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 20:01:42
|
|
|
|
buči
|
Čer. Danes je bil naš ati na UZ. HB niso žolčni kamni, je kao vse ok, je pa ena bioenergetičarka rekla, da mu čakre ne delujejo. Kaj je pa za Aljaža rekla, pa trenutnoo raje ne povem. Pride v čet, da ga malo poštima, upam, da bo ok, držite pesti.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 20:38:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer. Danes je bil naš ati na UZ. HB niso žolčni kamni, je kao vse ok, je pa ena bioenergetičarka rekla, da mu čakre ne delujejo. Kaj je pa za Aljaža rekla, pa trenutnoo raje ne povem. Pride v čet, da ga malo poštima, upam, da bo ok, držite pesti. ...upam da se dobr postimate,,,, .... drgac pa po starem.... cairica in car spita .... Sefla pa tud.... ker jo je prej ful zelodec zvijal... ..... upam, da ni kej hujsga... .... jaz mam pa cajt....
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.1.2010 20:39:16 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 21:09:09
|
|
|
|
blaža
|
čer! da se še tle malo javim, da ne bom samo na ločevalnem forumu. Jah spet se malo matram, sej bo počasi. sem kr pridna, samo, da mi ne popusti kej volja. Včeraj smo se sankali, danes pa je začelo popoldne pihat, pa nič od tega. Upam, da se bo kej umirilo. Nizy , za bolniško, uživaj na polno. a pol bo še kak , al ste končali? ti kr malo zavidam, jaz bi tudi mela še enega, ma ne bo n ič od tega. No fajn se mejte, ta teden cel delam, dosta je blo zabušavanja, tako, da se dopoldne ne morem javit. Grem gledat k mojemu Harrya Potterja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 21:09:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer. Danes je bil naš ati na UZ. HB niso žolčni kamni, je kao vse ok, je pa ena bioenergetičarka rekla, da mu čakre ne delujejo. Kaj je pa za Aljaža rekla, pa trenutnoo raje ne povem. Pride v čet, da ga malo poštima, upam, da bo ok, držite pesti. držim pesti, da bo vse ok, upam, da ni nič hujšega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.1.2010 21:11:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaan.... .... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr .... si mal zabluzil.... Na hotmailu gledam tvoje prekrasne maile . Sicer pa nimam kaj pametnega povedat. Edino novega je to, da sneži kot noro. Me malo skrbi, kako bo jutri zjutraj. No, stipe, glede tega pa blagor tebi, ker si v penziji . Nas čaka v prihodnje še par podaljškov . Imam pa ? za vas. Zdaj bodo naši škratki kmalu praznovali že 2. RD, pa me zanima, kaj jim imate namen podariti za ta njihov praznik? <ja hvala enako. sicer pa že vem kaj me čaka, ker bo isto kot danes. Niti vrat nisem mogla odpret, ker je vse zamrznilo. lahko bi tri flaške vedeja porabla ne bi odmrznilo, al kaj je že una reč za pošpricat. pa sploh nam ne kidajo, ker so kao na avtocesti, tle je pa štala. No vsaj ročno mamo spuščeno, da spet ne zmrzne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?