|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
5.1.2010 8:51:01   
ursa_p
Dobro jutro!

Pregled ... vse je super. Pregledala me je vaginalno in se maternicni vrat ni nic spustil (se vedno 2,8 cm) kljub popadkom, prav tako je vse lepo zaprto. Potem mi je naredila se UZ - naj bi se ga delalo v 30. tednu samoplacnisko, pa mi ga je naredila brezplacno, ker je bil Gal rojen s 2560g. Je pa to UZ Pregled rasti. Vcasih je bil placan s strani zavarovalnice, po novem pa ne vec.
Nas user posted image sedaj tehta 1460 g user posted image user posted image user posted image . Sem dobila pa dve res lusni slikci. Sicer se ne vidi lepo ampak dobro, kolikor se je dalo dobit dobro slikco. user posted image je ves cas zehal in odpiral usta. user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa kot ze nekaj casa obrnjen navzdol. user posted image
Lina ... tebi bi moral ta UZ pregled tudi pripadati s strani zavarovalnice .. v katerem tednu pa si??

Lazni popadki
... ginekologinja mi je razlozila, da ne bi smeli boleti - toliko, da boste vedele.

Rozca ... hvala za pikepoke ... zaenkrat sem se v sluzbi in upam, da konec meseca odhajam. Vsaj uradno, bi morala zakljuciti 22. januarja, ker imam se toliko dopusta. user posted image Zaenkrat je pa se kriza. Sem pa tip, ki zelo tezko pociva, tako da se tud doma ne znam popoldne vsest pa mal pocivat. user posted image Vazno, da je zaenkrat vse ok. Ce mi bodo pa predpisali pocitek, mi pa drugega ne bo preostalo.

Zgaga ... vceraj sem preizkusila tvoj recept, rozca. Je res, da mi je pomagalo vsaj toliko, da ni prevec peklo, ampak je kljub temu kislina prisla do vrha, ko je precej peklo, Vmes sem zaspala in se po 2-eh urah zbudila, ker me je zgaga tako noro pekla, ker ni nehalo. Potem sem spila sodo bikarbono in je pomagalo.
Tvoj recept res pomaga, verjetno pa se bolj takrat, kadar zgaga ni prevec huda. Tokrat je bilo ocitno prehudo.
Hvala za recept. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey ... midva fotkava trebuh skoraj vsak teden. Ob nedeljah zjutraj ponavadi, ker mi je iz prve nosecnosti na racun tega ostal res lep spomin. user posted image Potem sem si naredila se tisto DM knjizico in jo zdej skupaj z Galom gledava, kako mi je rasel trebuscek.

Jassika ... a je to lahko tudi kaj narobe ali samo boli, drugega pa ne more bit? Pridi hitro domov!

Linea negra ... je se nimam user posted image ... pri Galu sem jo imela.

Lep dan, Ursa

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.1.2010 8:52:33   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

lina, po moje pa je tvoj pritisk še ok. si g pa le meri doma...
ker če boš šla v porodnišnico, te bodo malce opazovali par dni, naredli pa itak nič... pri preeklamsiji moraš bit pozorna še na bolečine v žlički, hud glavobol in podobno...mislim, da take zadeve, ki jih ne spregledaš kar tako...tud tvoj g ne, si lahko sigurna.

To pa ne bo držalo - imela potrjeno PE, pa nisem imela ne bolečin v žlički, ne glavobola, nobenega zatekanja nog - nič od možnih stranskih učinkov, razen povišan pritisk, visoka vsebnost železa v krvi in beljakovine v urinu. PE je bolezen, ki se pokaže kot povišan pritis in še ali previsok pritisk ali visoka vsebnost železa v krvi.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.1.2010 8:59:26   
rožca26
Urša - za recept se kr Miškotu zahvali user posted image  Včasih pa res pomaga, če neprestano gledaš NG ali pa Discovery user posted image
No, sej mu bom rekla.
Drgač pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled. Kot vidim otroček pridno in veselo raste - približno tok je mela tudi moja pupika, ko sem bila noseča 29 t. in še nekaj dni. user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.1.2010 9:01:58   
malicki
Dobro jutro vsem!

Malo sem prebrala za nazaj, da sem vsaj malo na tekočem. Vidim da se enim kar dogaja s temi popadki user posted image
Mene je tudi že malce skrbelo, ker me je trebuh zelo bolel, mogoče tudi otrdeval, najbolj pa mi je bilo neprijetno ker je imela bebica v mojem trebuščku ornk telovadbo, pa zgleda se je obračala al menjavala lego. Ampak se je tudi to umirilo, in sedaj tudi boljše spim. Med prazniki me je res vse bolelo.

Praznike sem preživela zelo lenobno. Sem nameravala cotike sortirati in predvsem omare pospraviti - pa nič user posted image  Tolažim se da imam to vse v 1 dnevu urejeno. Bom pa sedaj šla definitivno v akcijo.

Včeraj sem le kupila košaro za našega bejbija user posted image . Sem že mislila naročiti pa sem pokukala še na na ebay, in zvečer zmagala na dražbi ter tako profitirala 40eurčkov. Upam da jo naslednji teden že dobim.

Košara je pa takšnale: user posted image

Drugače se pa kar dobro počutim, ful sem si spočila, sedaj pa še 1 mesec službe, potem pa čakanje na bebo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.1.2010 9:03:07   
lucika
jaz tudi, zmerno pe. obdržali so me porodnišnici prav zaradi glavobola, pa so nato vseeno imeli tam več kot en teden preden so sprožili porod.
zgleda da je od primera do primera odvisno, navadno pa se pe pojavi nenadno in na fuuul, takrat tudi takoj ukrepajo. in takrat bi se naj več teh simptomov pojavilo... vseeno mislim, da so dr previdni, kaj se tega tiče in ko vidijo najmanjšo grožnjo, te dajo vsaj na opazovanje. spremembe na urinu pa so brez drugih simptomov lahko le posledica premalo pitja ali kakega vnetja ali kaj podobnega...se zavedam, da dr. tudi kdaj zajebejo ,ampak v teh primerih jim kr zaupam, no.

razen pri mojem kašlju, hehe, tam so pa nekaj spregledali:)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
5.1.2010 9:04:54   
lucika
malicki, to je pa en super lep košek. ful, res. koliko pa je stal, če ni skrivnost?
mmmmm, to bo dojenček užival not.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
5.1.2010 10:21:18   
lunka1
Dobro jutro! Jaz sem danes malo podaljšala s spanjem, ker ponoči nisem mogla spat. Vse me že boli, hrbet, križ, boki... od ležanja. Še blazine mi ne pomagajo več... Tista blazina za dojenje, ki sem jo kupila, je že čist skup padla (tisti stiroporčki notri), upam, da bo preživela vsaj do poroda, potem bo pa treba novo kupit...

malicki - Res je lep košek!!! Tudi mene zanima, koliko te je stalo in če nam mogoče pošlješ link do tega prodajalca na ebayu. Jaz iščem en košek, pa se mi zdijo vsi pri nas fuuuuuuul dragi za to, da se jih uporablja le 2,3 mesece.

ursa_p - mogoče veš, koliko se plača tale UZ? jaz imam v četrtek pregled in imava zmenjen tudi UZ, pa mi zadnjič G ni nič rekla, da se kaj plača... no, res pa je, da sem imela jaz doslej pri njej le dva UZ (eden v 7t, ko je bilo itak prezgodaj, drugi pa morfologija) in enega na nuhalni. torej šteje le eden, dva nam pa pripadata. no, glavno, da je vse okej s tabo, da tisti popadki le niso pomenili nič nevarnega za dete. držim pesti tudi za zvezdici!

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
5.1.2010 10:44:03   
ursa_p
Lunka1 ... res ne bi vedela kaksna je cena. Jaz sem jo vprasala kaksen je pa zdej pregled v 30. tednu, pa je rekla, da ga je ze itak danes naredila, ko je preverila kako raste user posted image . Mi je zmerila obeg trebuha, glavice, stegnenico, ...  potem pa je dolocila se tezo. Tako da cene pa res ne vem.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.1.2010 11:23:19   
3Sonček3
Dobro jutro!

7lina7 beljakovine v krvi maš tut če premal tekočine piješ (vsaj 1,5l/dan jo mora bit). Glede pritiska je pa dovoljeno met največ 140/90 če se ne motm.
Jassika G se vrjetno že neki čudno zdi, če je tko odreagirou, mogoče se ti je prehitr skrajšou, nevem nism zdravnik user posted image . Sicer pa tko kot punce pravjo, bolš enkrat preveč ko pa enkrat premal it na pregled. Drgač bo pa itak use uredu in bo tvoja pikica dočakala 36. tednov user posted image
Jessy lepo da so pogruntali kaj te boli in da boš kmalu doma user posted image .
ursa_p user posted image za pregled. Tut pr nas G dela pregled v 30. tednu pa ni nikol nobena rekla da ga je plačala, tut men niso nč rekli da je za plačat, rekli so samo da lahko user posted image sabo prpeljem, ker je to kao druga morfologija. Nevem zanimivo, vrjetno je use spet odvisno od G.
malicki user posted image za košarico, zelo je lepa.

Tut zame je danes en tak hecn dan, spala spet nism nč (2x ustat za na wc,...) Pa še take smotane sanje sm mela...da me je user posted image   zapustu in sm se počutla kot da mi pol telesa manka, res bi znorela če ga nebi blo ob meni. So ble pa te sanje vrjetno tut posledica učerejšnih dogajanj, namreč od sestrične fant se je obesu v nedeljo ponoč in smo učerej zvedli in je bla kap od kapi. Njegovi starši obtožujejo mojo sestrično da je ona kriva da je to naredu, mislm kaj se grejo eni, nemorš nekoga tkole obtožvat sej ga ni ona obesla madonca. Pa preden se je obesu se je še slikou s štrikom za vratom in ji poslau sliko pod sliko pa ji je napisou oprosti user posted image ne razumm res. Mislm razumm da je biu tip čist obseden z njo sm to je tko douga pa zakomplicirana zgodba da bi lahko novo temo odprla.
Ja pa še prehladila sm se, sicer ni še tko hudo, ampak je user posted image   reku da sm smrčala ponoč, tko da mislm da je res že nekej kr js ponavad nikol ne smrčim user posted image Sej po eni strani mi je pa prou, kaj se pa ne čuvam, sej ko grem vn se oblečem in use poskrbim da me ne zebe, ampak zvečer ko gremo spat pa js dama samo v kratki majci pa v gatkah in spat, pa še okno celo noč na kip odprto kr je vroče za znort in me je napihalo sigurno. Bom se pa zdej mal bl čuvala ni kej.

Če lažni popadki ne bolijo kaj za vraga pol to mene pika kr naprej? Krči? Priprava maternice na porod? Pa valda ne že tko hitr user posted image , učerej sm bla pr sestrični (sestri od une taprve) pa mi je rekla da bom rodila v februarju in to fantka. Hm ja mogoče pa res, sm upam da ne kr me je ob njenih besedah kr mal panika zagrabla, halo februarja pa to bo glihkar js pa še nč nimam prpravlenu pa še kupt je treba en kup stvari user posted image . Js bom kr do marca počakala.

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 5.1.2010 11:25:29 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.1.2010 11:36:06   
sanip
No pa se vam po doooooooooooooolgeeeeeeeem času spet mal oglašam...Nisam bila pri volji za pisanje pa še forum mi je neki nagajal, ZS sploh nemorem odpreti tako da...... No naj vam najprej vsem zaželim vse naj naj v letu 2010, pa čimveč crkljanja z vašimi user posted image !!! Dons sem mal na hitrco prebrala za nazaj, sam je tolk tega da nisem uspela vsega naštuderat....Vidim da maste tudi  vi (no nekatere) težave z otrjevanjem trebuha....men se tud dogaja, čeprav od včeraj full in me je kr mal panika, sem rekla da še zdej mal počakam če nebo v redu bom šla kr v P. Ma mene polega tega trebuha, tolk križ boli, pa spodaj v mednožju me vsake tolk zašpika....upam da res ni kaj hujega.

Lep zasneženi dan vam želim....uživajte!!!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.1.2010 11:36:06   
lunka1
Shit tole, sonček... A tip se je kr obesu? Groza, se včasih resno sprašujem, kaj mlade pripelje do tega, da naredijo samomor, ko se jim življenje še začelo ni.. Kako pa je tvoja sestrična? Najbrž je čisto u k...u zarad tega, groza, me kar srh spreleti, ko kaj takega slišim...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.1.2010 11:41:38   
Zvezdici
malicki - lep košek! user posted image Jaz imam nekaj podobnega.

Pri meni se mi zdi, da so tablete končno prijele. Malo boljše je, čeprav se krči pojavijo še vsake toliko časa.
In sedaj, ko se mi zdi da gre malo na bolje. Mi je pa postalo slabouser posted image . Ne moraš vrjeti.
Ponoči je končno trebuh postal malo bolj mehak, čeprav se mi zdi, da spet nekaj otrdeva user posted image . Bomo videli kako in kaj.
Če ne bo do četrtka bolje, moram pa nazaj v ZD.
Ampak saj bo. Da ne bom samo jamrala, hehe.

Lep dan punce.
Uživajte v snegu še zame!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.1.2010 11:51:12   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Shit tole, sonček... A tip se je kr obesu? Groza, se včasih resno sprašujem, kaj mlade pripelje do tega, da naredijo samomor, ko se jim življenje še začelo ni.. Kako pa je tvoja sestrična? Najbrž je čisto u k...u zarad tega, groza, me kar srh spreleti, ko kaj takega slišim...

Ja veš kako je blo on je biu prej pred leti z eno punco in doma so jo poznali in use, pol sta se razšla in je on biu z mojo sestrično. Skos jo je preverjou kje je, klicaru na domače telefone, hodu za njo, enkrat ko je bla pr nas na obisku je pod oknom poslušou naš pogovor in podobne stvari. On pa je še vedno neki meu s tisto prvo punco. Moje sestrične doma ni hotu predstavt kr je reku da hoče on celo zgodovino ženske vedt preden jo doma predstavi ampak kar mu je ona povedala njemu ni blo prou, kr je od drugih kolegov slišou raznorazne laži in zato pol on njej ni vrjeu in sta se usak dan kregala, ampak nikol pa ni noben naredu konca temu. Za novo leto je biu pr njej doma, potem pa je kasneje šeu k tisti taprvi punci. In moji sestrični je končno kapnlo da bo temu nrdila konc in se je zapelala mimo njegove hiše (se vidi s ceste, tko da ni blo vidt kot detektivska naloga) in je pred hišo vidla nepoznan avto, zato je poklicala na domač telefon in prosila če ji lahko povejo če je tista punca tam, ker če je tako ga bo pustila pr miru in naj bo z njo. Njegova mama jo je brez odgovora napizdla da naj ga pusti pr miru in odložila. Potem je ona še klicala tega tipa in mu rekla naj se odloči za eno al pa za drugo in ji je reku oblubm da bom danes use zrihtou in bo usega konc. Čez nekej časa je mojo sestrično klicou še njegov fotr in jo neki napizdevou, potem jo je klicou še njegov brat in jo spet .... kmalu zatem je dobila sliko svojega fanta (kar sm prej opisala) in čez slabe pou ure je dobila klic njegovega brata. Hvala ti, brat je umru. Učerej je mogla it delat da je odprla gostilno, potem pa je poklicala šefa naj jo pride zamenjat ker ne zdrži več, komej je prepelala do doma. Doma so jo nafilali s tableti da je zaspala, ampak je spala samo 2 ure potem pa me je klicala, če bom šla pokropit, pa sm ji rekla da moj itak ne hodi na pokopališče tko da on zihr nebo šu js sama pa tut nebi šla, pa še mraz je pa tko, pa sm ji rekla če pa rabš nekoga da gre s tabo če ti je preteško pa bom šla js s tabo ni problema, pa je rekla da ne sme it, da ji je njegov fotr prepovedou da se prkaže tam, tko da če bi šla da naj pokropim še za njo. Sej mislm da je še vedno v transu zarat tablet in trenutnega dogajanja sploh ne razume tko kot je treba, ji je pa ful hudo. Fant gor al pa dol, tkole se ne obtožuje ljudi. Js osebno mislm da je blo tukej neki druzga, ker tip je hodu po kazinojih, in je njegova plača hitr zginla, tko da kmal tut za kavo ni več meu. Kupu je nov avto in baje da je šu pred enim tednom na nek urinski test v Lj. Moje mnenje:
1. Lahko je imeu kakšno bolezen in je vedu da bo tako al pa drgač kmal umru in si je skrajšou muke
2. Lahko je biu zadolžen pri komu in ni mogu vrnt dnarja
3. Problemi s samim seboj, ni si znau razčistt nekih stvari v glavi in ga je to prpelalo do konca
4. Nesporazumi doma in v družbi
Razlogov je milijon, ampak samo on ve zakaj je to naredu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.1.2010 11:56:03   
malicki
Košek sem si nagledala na spletni strani http://www.babyworld24.de/
(v meniju izbereš Kindermöbel > Bollerwagen)
cena pri njih je 125,90 eur (so tudi dražji) + poštnina 19,90eur. Je pa to košek v kompletu z jogijem, odejo, pojštrčkom, obrobo in vso pripadajočo posteljnino. Pa še ležišče je kar veliko 90x50cm.

Na Ebayu sem pri isti firmi sedaj kupila košek za 82eur, le poštnina je malenkost višja (29eur).
Sem pa naredila tako da sem 20sekund pred iztekom dražbe ponudila za 2eur višjo ceno user posted image

Malo sem si preračunala in bi me v Slo vse prišlo dražje. Samo za goli košek bi plačala 80eur. Pa na žalost tudi nimam nobene babice ali tete ki bi mi lahko kaj zašila.
Ta košek in posteljnina sta mi tudi po izgledu sprejemljiva, ker so ene variante ful pocukrane in nališpane, jaz sem pa bolj za preprosto variante. Pri nas pa trenutno kaj drugega kot košek ne pride v poštev zaradi prostorske stiske.

Če katero zanima, sem opazila da imajo nonstop te dražbe:
http://baby.shop.ebay.de/Stubenwagen-/160087/i.html?_catref=1&_fln=1&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m282

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
5.1.2010 11:59:05   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Košek sem si nagledala na spletni strani http://www.babyworld24.de/
(v meniju izbereš Kindermöbel > Bollerwagen)
cena pri njih je 125,90 eur (so tudi dražji) + poštnina 19,90eur. Je pa to košek v kompletu z jogijem, odejo, pojštrčkom, obrobo in vso pripadajočo posteljnino. Pa še ležišče je kar veliko 90x50cm.

Na Ebayu sem pri isti firmi sedaj kupila košek za 82eur, le poštnina je malenkost višja (29eur).
Sem pa naredila tako da sem 20sekund pred iztekom dražbe ponudila za 2eur višjo ceno user posted image

Malo sem si preračunala in bi me v Slo vse prišlo dražje. Samo za goli košek bi plačala 80eur. Pa na žalost tudi nimam nobene babice ali tete ki bi mi lahko kaj zašila.
Ta košek in posteljnina sta mi tudi po izgledu sprejemljiva, ker so ene variante ful pocukrane in nališpane, jaz sem pa bolj za preprosto variante. Pri nas pa trenutno kaj drugega kot košek ne pride v poštev zaradi prostorske stiske.

Če katero zanima, sem opazila da imajo nonstop te dražbe:
http://baby.shop.ebay.de/Stubenwagen-/160087/i.html?_catref=1&_fln=1&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m282

Ja pri teh dražbah morš res bit čist zadnji da dvigneš ceno in je potem tvoje. To je najbl zanesljiva tehnika če si nekej res želiš. user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.1.2010 12:29:46   
lunka1
malicki: hvala za link, bom malo pobrskala user posted image

sonček: tvoji sestrični pa želim, da se čimprej pomiri in se zave, da si nima kaj očitat user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.1.2010 13:10:04   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

malicki: hvala za link, bom malo pobrskala user posted image

sonček: tvoji sestrični pa želim, da se čimprej pomiri in se zave, da si nima kaj očitat user posted image

Hvala

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.1.2010 14:08:33   
3Sonček3
Kaj počnete? Ste že skuhale?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
5.1.2010 14:10:32   
pinakolada
Živjo punce,

mene pa samo zanima, če je bila katera na 3D ultrazvoku? user posted image

Saj ste morda tole že kje zapisale, pa nisem uspela vsega prebrat.....user posted image

Lp

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
5.1.2010 14:24:25   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: pinakolada

Živjo punce,

mene pa samo zanima, če je bila katera na 3D ultrazvoku? user posted image

Saj ste morda tole že kje zapisale, pa nisem uspela vsega prebrat.....user posted image

Lp

Men je 3D naredu skupej z morfologijo, samoplačniško pa nism šla

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
5.1.2010 14:30:28   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Kaj počnete? Ste že skuhale?

Sem pravkar spekla palačinke, zdaj pa kuham še karijevo juho. Mljaskkk

3d UZ - jaz nisem šla (no, razen pri nuhalni). Se mi zdi, da je bolj kot ne samo poteševanje našega firbca, pa veliko se mi je zdelo dat 100€, če mi G na navadnem UZ pove, da je vse OK. Za ta denar sem detetu raje kupila druge stvari.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
5.1.2010 14:34:16   
lucika
tudi jaz nisem šla na 3d. mi na vsakem pregledu dela uz, pa mal vklopi 3d, da pogledamo kako lepega otroka imamo:) in mi je to čisto dosti.
se mi zdi, da bi isto g gledal samo to, če je vse ok...kot na rednem pregledu...se mi zdi, da on ne ločuje pregledov po tem ali so plačani ali ne. sem bila skor malo razočarana na nuhalni, je pogledal kaj je treba, in je bilo to to... seveda, kaj sem pa mislila, da bomo zdaj 300 slik otročka naredili pa gledali noska in ustike...saj v bistvu itak to ni smisel teh pregledov.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 14:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
5.1.2010 15:09:21   
srečica
Halo punce   samo na hitro se vam malo javim, da vam zaželim vse najlepše in najboljše v letu 2010.           Že dolgo vas nisem brala tako, da na žalost ne morem nič komentirati.   Zanima me edino to: ali imate tudi ve probleme z dihanjem?  Jaz v prvi nosečnosti nisem imela problemov zdaj pa me full muči. Non stop moram globoko vdihniti pa še takrat se mi zdi, da včasih ne morem do konca.   Ali ve katera, če imata H & M  in C & A še vedno kaj znižano za novorojenčke?   Lepo se imejte   Darja

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
5.1.2010 15:34:01   
Anonimen
Pri nas malo sneži, potem spet ne...skratka, je pa vse belo, samo kaj ko je že konec praznikovuser posted image .
Ali se še kateri čisto nič ne ljubi in ne ve kam bi sama s sabo-ker jst imam danes tak dan na žalost. Tolk imam nekih planov v glavi, pa se čisto nobenega ne lotim. Bo že držalo, da če si doma si samo še bolj lenuser posted image , potem pa vseskozi na riti sedim in v računalnik buljim...aja pa pred hladilnik hodimuser posted image
Naš mali se tolk premetava po bušiju, da mi je včasih kar malo neprijetno, najbolj smešno pa je, da ko dvignem majico, da bi pogledala kako se trebuh premika, no, takrat pa kot da bi se nekam potuhnil-že zdej me zajebavauser posted image user posted image user posted image .
Meni je pa ful čudno, da mi še nikoli do sedaj ni merila materničnega vratu, tudi obsega trebuha mi ni merila. HB je zaenkrat še vse OK, tako na počutju, kot tudi na gibihuser posted image , samo čudno mi je pa vseeno, glede na to, da se skoraj vse pogovarjate o teh meritvah.

Jaz z pranjem cunjic še vedno odlašam, jih pa imam že posortirane, katere bodo čisto za začetek in tako naprej, mislim, da bom morala kupiti še ene par žabic, drugo imam.

Zanima me, ali katera ve, kakšna je trenutno cesta do Celovca, ker mi bi radi šli v ikeo po posteljico in jogi, pa nismo čist ziher a naj počakamo, da bo sneg nehal.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?