|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
4.1.2010 15:18:19   
lana08

Ja, ker meni so pa prav izrecno naročili na prazen želodec, pa s kakim C vitaminom. Pol pa popijem deci pomarančnega soka zraven, pa če pol to dodaš uni kislini z želodca, k jo imam že itak sredi grla pa še zgago za povrh, niti ni čudno, da mi je vsako jutro grozno slabo. Ampak bruhala sem pa danes prvič. Najboljš, da tudi jaz pokličem, če lahko prej kaj pojem, ker če mora bit vsak dan tako, kot danes, se jim takoj odpovem. No, sej jutri bom itak izpustila, ker moram navsezgodaj tešča v laboratorij - spet na test za sladkorno, ampak samo 2 urni. Če ne bo OK, pol pa spet tadolgega.

Jaz jemljem železove tablete zjutraj na tešče z 2 dl sveže iztisnjene pomaranče. Mi je G rekel naj jih jemljem 2 uri po jedi, če mi pa ni slabo pa lahko tako kot jih.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.1.2010 15:25:46   
Kati81
Najprej enega srečnega, zdravega in veselega leta 2010 želim vsem!

Srečanje, sem takoj za, katerikoli dan do 14, pol pa grem po Kajo v vrtec in z njo pa ne bi skakaljala okoli. Ja pa v poštev pride Lj in kje okoli. seveda še najbolje kaka Supernova oziroma BTC, k mam še full stvari za nabavit.

Drugače smo vsi ok. Sam mene pa že mal daje, k še nimam nič pripravljeno ne oprano, ne kozmetike kupljene, no to bom uredila ta teden, sam s cunjami pa kar ne pridem skoz, skoz je kaj drugega v planu, no mogče mi pa le uspe ta teden. Sicer  imam še 6 tednov, sam če bo kot Kaja to pomeni samo še tri tedne, kar pa ni več tako veliko.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.1.2010 15:58:05   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Najprej enega srečnega, zdravega in veselega leta 2010 želim vsem!

Srečanje, sem takoj za, katerikoli dan do 14, pol pa grem po Kajo v vrtec in z njo pa ne bi skakaljala okoli. Ja pa v poštev pride Lj in kje okoli. seveda še najbolje kaka Supernova oziroma BTC, k mam še full stvari za nabavit.

jaz sem jutri v btc-ju... lahko se zmeniva..

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.1.2010 16:18:59   
Kati81
slomak imaš ZS.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.1.2010 17:41:22   
slomak
hej punce, eno vprašanje...

jest nimam nobenga apetita, zjutraj sem pojedla toast potem krof in še orehov zavitek, potem sem naredila kosilo tam okoli 16h in ne morem jest...čim nekaj pojem se mi zdi kot da sem se prenajedla, sej vem da user posted image  pritiska na vse in mi zmanjšuje prostor v želodcu ampak da pa nič ne pojem pa tud ni ok...a se še kateri to dogaja...?? Pa še to, ko sem pomislila da bom jedla mi je kr slabo ratalo user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.1.2010 18:12:42   
zvesta
ja, jaz imam večkrat take dneve... pa minejo... boš videla, jutri boš pa lačna...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.1.2010 18:51:29   
protina
Večer!

Jaz pa ležim in ležim pa še 1xležim.Naša mala je prišla iz šole, se najedla, pol sve šotor morale postavit,da bo on not ležala.

No vse lepo in prav,če nebi ona not res zaspala.In zdaj spi že od 5 ure naprej.
Ne vem ali jo naj zbudim ali pustim spat.
Ja 1x je šla na wc in kar nazaj v šotor spat.Sem mislila,da ima vročino al kaj-pa hvala bogu nima.
Najboljše da jo pustim pa bomo videli,če bomo ponoči bedeli.

Upam,da me ne pripravlja na bodoče nočno vstajanjeuser posted image .

Ali pa je prvi šolski dan po počitnicah bil tako naporen,da pač rabi počitek.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.1.2010 18:55:10   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jest nimam nobenga apetita, zjutraj sem pojedla toast potem krof in še orehov zavitek, potem sem naredila kosilo tam okoli 16h in ne morem jest...čim nekaj pojem se mi zdi kot da sem se prenajedla, sej vem da user posted image  pritiska na vse in mi zmanjšuje prostor v želodcu ampak da pa nič ne pojem pa tud ni ok...a se še kateri to dogaja...?? Pa še to, ko sem pomislila da bom jedla mi je kr slabo ratalo user posted image

ja tudi jaz imam iste težave.Se lepo najem in potem mi je tako slabo kot v prvij 4-ih mesecih-bljak.

Očitno se naši user posted image še niso dol spustili in nam pritiskajo na bušija.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.1.2010 18:57:05   
mucica2

če bo še katera kaj v avstrijo hodila v te otroške trgovine naj mi javi, jaz bi nekaj imela....pa sama nimam časa zdej it nikamor...

zvesta tebe sm žal zamudila...user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.1.2010 19:11:15   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: protina

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

ja tudi jaz imam iste težave.Se lepo najem in potem mi je tako slabo kot v prvij 4-ih mesecih-bljak.

Očitno se naši user posted image še niso dol spustili in nam pritiskajo na bušija.

Uf, jaz nimam teh problemov, sem kar naprej lačna .... sploh ne vem, kaj bi še pojedla ... pa imam že +10 kg. user posted image Upam, da zdaj v zadnjem 1,5 mesecu ne bo šlo še preveč gor. Ene tri kg še lahko, pol je pa dost ... ampak res, tko sem lačna. Grem si zdaj en sendvič naredit pa kakav, njami.

Sem pa ravno odspala eno popoldansko rundo - 2 uri. Res je pasalo, čeprav se bojim, da zdaj ponoči ne bom spala ... jah no, če je pa sneg začel in je pritisk padel ... meni pa tudi.
Grem dnevnik gledat ....

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.1.2010 19:43:04   
mucica2

ja tudi jaz nimam težav s hrano...bi kr skoz jedla, bogve kolk plusa sem že nabrala ene 12,13 ziher...

me pa sam nekaj zanima, odejo pa vzglavnik za user posted image je tudi treba oprati a ne?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.1.2010 19:48:28   
busybee882006
Evo mene!

Imela pregled, vse v redu. Dala mi je svečke zaradi izcedka, pa v laboratorij me je poslala. zdaj pa pregledi na 10 dni. Ima človek potem občutek, da samo še tem sedi.

Drugače mi tale sneg prav paše, se vse tako lepo umiri.

Jutri grem končno na CSD, da oddam papirje za podorniško, ki naj bi jo nastopila 13.1. upam, da ne bo panike. In hvala bogo izgleda, da bom lahko dejansko uživala v prodoniški in vsaj v delo starševskega dopusta - v službi me bo ena nadomestila in mi ne bo treba non stop histerirat zaradi drugih.

LP Vsem!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.1.2010 20:41:37   
Nattasha
Oj!

Tole z hrano mi je znano. Pride dan, ko kar ni konca in se moram zavestno nazaj držat, da nisem res non stop v hladilniku in shrambi. Posebej zdaj, ko je shramba poooooolna čokolade in raznih piškotkov.

No potem pa pride dan kot je danes, ko skuham eno izmed mojih ljubših kosil, pa se mi je uprlo vse skupaj, ko sem servirala na krožnike. Tako je moj sam jedel kosilo, mene pa še čaka, če me slučajno zamika. Ni mi...

lepe stvari so se danes dogajale. Končno sva podpisala pogodbe za stanovanje in sva od danes ponosna lastnika;))) leto se je fajn začelo;) Delamo v tej smeri naprej;)

V glavnem, držite se punce, pa malo še počakajte z rojevanjem;) Naj januarke najprej vsaj približno zaključijo;)))

noge skup!!

papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.1.2010 20:58:16   
valentinčica30
Glede hrane jaz nebi. Sem postala pravi mesečnik, vsako noč lepo ob 1,30 ustanem grem na wc in potem ne morem zaspat brez obiska shrambe. HB da smo šli dones v trgovino, da bom mela večjo izbiro, so se mi sladko slani prigrizki total uprli.user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 22:11:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.1.2010 22:21:38   
smuki
grrr... sem jezna! Napišem cel roman, potem me pa ven vrže.
Zanima me samo, koliko ste kaj kupovale oz. pripravile oblekic št. 56? Vsi bolj svetujejo, da si pripravimo od št. 62 naprej, sam men ni lepo če z bebija vse visi.
Imam po 4 komplete št. 56 (predvsem bodyev in žabic), dovolj za začetek?
Pa še to... iščem bodye na preklop št. 62, pa jih (vsaj pri nas) kr težko dobiš. Gre malim pri dveh treh mesecih še fajn na živce, če jim potegneš kaj čez glavo?
Da ne bom vse prekrožila, da jih bom našla, ker pol sam še več zapravljam... ko majo take cartik stvari vsepovsod user posted image

Aja, pa glede hrane... jst bi tud papcala non stop, sam je biba še vedno tako visoko, da se včasih niti nad krožnik ne morem sklonit... hvala bogu user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 22:26:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.1.2010 22:32:34   
smuki
Kaj pa glede bodyev na preklop št. 62? So lahko tudi že "navadni"?

Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.1.2010 22:33:15   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Jutri grem končno na CSD, da oddam papirje za podorniško, ki naj bi jo nastopila 13.1. upam, da ne bo panike. In hvala bogo izgleda, da bom lahko dejansko uživala v prodoniški in vsaj v delo starševskega dopusta - v službi me bo ena nadomestila in mi ne bo treba non stop histerirat zaradi drugih.

LP Vsem!

oj, tuki sm se mal ustavla, kako to da greš šele zdj na csd oddat papirje za porodniško, če pa že 13.1. nastopiš z njo?? A ni dva mesca prej za oddat al je to vseen kdaj oddaš? Sam prašam user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.1.2010 22:43:46   
Kati81
Jaz imam 4 bodije 46 (še od Kaje), potem kar nekaj komadov 50 in kar nekaj 56. S tem da so eni na preklop eni pa za čez glavico, Kaje ni nikoli motilo če sem jih čez vlekla. Sliši se veliko bolj zakomplicirano kot dejansko je. Čist simpl za oblečt. Sam navadit se moraš.
Jaz številke 62 še nisem dajala iz škatel, trenutno imam pripravljeno samo do 56. Potem bom pa sproti.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 22:51:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.1.2010 23:12:51   
Anonimen
če bo katera 13.1. kje v bližini lj lahk gremo na kavicouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.1.2010 7:22:35   
ninček1
Jutro!

Ko berem se mi zdi, da ste vse pravi lakotniki, valentinčica, ti celo shrambo napadaš sredi noči...a ko gledam vaše kile, se pa nobena ni kaj ekstra zredila.Jaz nimam nočnih obiskov kuhinje, tudi čez dan ne pojem veliko pa sem kljub temu pridelala 16 kiluser posted image !Zatekam tudi ne, ker lahko imam tako zaročni, kot poročni prstan brez problemov gor, tako, da ne vem zakaj toliko kil...poleg tega, da mi vsi pravijo, da imam samo trebuh(oni bolj finiuser posted image , drugi so raje tiho).

Glede cotik imam jaz tudi številko 56 enih 5 bodijev na preklop, 5 žabic-do pasu, pa enih 5 plišastih pajackov(večino sem dobila-kupila sem samo bodije na preklop in v babycentru ene žabe do pasu in ene v celem) in pa seveda majčk benkic imam kar precej, glede na to, da bi naj dve gor dajal.Tudi sposojene...hvala bogu....

Kar se pa tiče 62, pa sem kar precej nakupla, edino kavbojk še nimam, ker nisem nikjer našla takih fajn mehkih.

Spet sem tako fajn prehlajena, pa sem se že pozdravla z medom in limono, pa me je spet vrglo včeraj.

Aja, oni na komisiji so si spet čas vzeli.19.12. mi je bilo potrebno podaljšat do konca, torej do 12.1., pa še do danes nič nisem dobila-še dobro,da imamo danes v službi plače in bo spet cela štala....

busybee, midve isti dan nastopiva z porodniško...jaz sem si tudi komaj prejšnji teden zrihtala papirje, tak v treh dnevih dobiš odločbo...

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 5.1.2010 7:33:06 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.1.2010 7:28:08   
ninček1
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina,busybee
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney
19.1.-gapii27, billi83

user posted image  

Ful malo nas je na seznamu...javite datume

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 5.1.2010 7:33:38 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.1.2010 7:42:32   
zvesta
Jutro...

Evo, moj snežko snežak je že na poti v vrtec. Malo brco pa kravali po trebuščku zdaj. Ima še 5 minut časa, pol grem pa jest, pa ne bo več placa. :)

Jaz imam pripravljene stvari v št. 50 in 56. Pol bom pa prala naprej po potrebi. Ampak ne pričakujem velikega dojenčka. :)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Praznik češenj - Goriška brda
Miška2006

Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?

DA (10%)

NE (90%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!