ninček1
|
Jutro! Ko berem se mi zdi, da ste vse pravi lakotniki, valentinčica, ti celo shrambo napadaš sredi noči...a ko gledam vaše kile, se pa nobena ni kaj ekstra zredila.Jaz nimam nočnih obiskov kuhinje, tudi čez dan ne pojem veliko pa sem kljub temu pridelala 16 kil !Zatekam tudi ne, ker lahko imam tako zaročni, kot poročni prstan brez problemov gor, tako, da ne vem zakaj toliko kil...poleg tega, da mi vsi pravijo, da imam samo trebuh(oni bolj fini , drugi so raje tiho). Glede cotik imam jaz tudi številko 56 enih 5 bodijev na preklop, 5 žabic-do pasu, pa enih 5 plišastih pajackov(večino sem dobila-kupila sem samo bodije na preklop in v babycentru ene žabe do pasu in ene v celem) in pa seveda majčk benkic imam kar precej, glede na to, da bi naj dve gor dajal.Tudi sposojene...hvala bogu.... Kar se pa tiče 62, pa sem kar precej nakupla, edino kavbojk še nimam, ker nisem nikjer našla takih fajn mehkih. Spet sem tako fajn prehlajena, pa sem se že pozdravla z medom in limono, pa me je spet vrglo včeraj. Aja, oni na komisiji so si spet čas vzeli.19.12. mi je bilo potrebno podaljšat do konca, torej do 12.1., pa še do danes nič nisem dobila-še dobro,da imamo danes v službi plače in bo spet cela štala.... busybee, midve isti dan nastopiva z porodniško...jaz sem si tudi komaj prejšnji teden zrihtala papirje, tak v treh dnevih dobiš odločbo...
< Sporočilo je popravil ninček1 -- 5.1.2010 7:33:06 >