Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:33:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša- vljuljani je tako da daš za vsakega otroka svojo vlogo. če ma vrtec več enot potem si izbereš vrstni red kateri ti najbolj ustreza kam bi tvoj otrok šel v kero enoto in potem gledajo to pri vpisu in upoštevajo kakor pač morejo. če ne gre potem dobiš mesto v drugi enoti če je frej....za različne vrtce pa moraš dati v vsakega posebaj vlogo...mal sem zabluzila upam da štekaš štekam hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:37:14
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej vas pa malo zapuščam, grem zajtrk dat Nejcu pa sebe s pidžame vn dat hvala za družbo pri kavici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:37:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro, mi smo OK rastemo in če kej ne dobimo jokamo, da se hiša trese vsem skupaj vam želim eno prekrasno leto in naj dnevi tečejo vsaj malo počasneje sploh lepi beni je čist nor mislim, da sem v decembru bla tolk zaposlena s koledarji, da sploh nisme vidla kako on ploska, telefonira, poprijema in že ful lepo prestopa, vozi avtomobilčke (z enim prstom), da lupčka tud v rokico, ko da papa in pošlje lupčka.... v glavnem en kup stvari.... je ogromno sam al mu dam kr cel kos kruha al koščke in končno je začel tud flašo sam držat kadar je žejn no zdej še mleka ne smem več jst držat sam pol na koncu pojemo pa že kak teden kravje mleko ker sem jst kot jst smotana šla v DM in pozabla kupit mleko.... doma ga ni blo niti za merco in to sme ugotovila zvečer ob 8 ko sem ga dajala spat:) pol sem misla, da bo spal kr brez mlekeca in je jamral ene 5 minut pa sem vzela flašo nalila not navadno mleko in je pil in potem spal k anglček sem mu kupla 3,5mm pa noče tko da pije 1,5 silvestra je prespal od 8 zvečer do 12 dopoldne ne vem kaj mu je blo spal je k ubit.... mi2 sma šla ob 11 zvečer ven mal žurat pol nama je pa en z drogo zatežil sma šla pa reje nazaj domov lepo se mejte.... nekako mi ne znese več tolk na netu bit tko, da ne preveč čvekat:) rada vas imam in vas pogrešam:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:40:58
|
|
|
|
tanci29
|
aja srečnga pa zdravga usem...mal z zamudo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:41:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci sem ti ZS poslala maš odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:51:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice) Lahko bi probale zrtihtat eno torto...celo....samo za nase februarcke z eno svecko Ce bi se dal zment tam da bi jo pa s sabo prnesle bi blo pa sploh fajn.....Bi jo lohk jst zrihtala.... po moje bi se dalo zmenit.......ampak morjo boti punce zainitisirane za srečanje(se mi zdi da jih ni velko da bi prišle )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:54:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a samo mi tko zgodaj vstajamo Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delala Mi vstanemo zgodaj, samo je akcija...pa ne utegnem... aja DOBRO JUTRO.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:57:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja srečnga pa zdravga usem...mal z zamudo HVALA ENAKO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:06:10
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice) Lahko bi probale zrtihtat eno torto...celo....samo za nase februarcke z eno svecko Ce bi se dal zment tam da bi jo pa s sabo prnesle bi blo pa sploh fajn.....Bi jo lohk jst zrihtala.... po moje bi se dalo zmenit.......ampak morjo boti punce zainitisirane za srečanje(se mi zdi da jih ni velko da bi prišle ) jest pa mislim da jih je kar nekaj ki bi prišle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:06:56
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-sem slišala da greš spet k jankoviču...a to dones al kaj...upam da dobro zrihtaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:11:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice) Lahko bi probale zrtihtat eno torto...celo....samo za nase februarcke z eno svecko Ce bi se dal zment tam da bi jo pa s sabo prnesle bi blo pa sploh fajn.....Bi jo lohk jst zrihtala.... po moje bi se dalo zmenit.......ampak morjo boti punce zainitisirane za srečanje(se mi zdi da jih ni velko da bi prišle ) jest pa mislim da jih je kar nekaj ki bi prišle kaj pol kar organiziramo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:16:00
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc ma spet obdobje ko on ni lačen tanci sem ti odgovorila čebel@ jaz bi prišla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:19:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ jaz bi prišla drug teden?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:23:06
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro bejbe! Naša nočka je bla OK...Sicer preden je zaspala se je spet 1 uro trmala, ampak mi je uspelo jo uspavat. Bravo jst! Zdej mi pa ni všeč k pada dež in gre vs sneg pa pa... Pa še dobro da mamo Lokve tle blizu, da gremo drugi teden če bo kej lepo vreme malo se sankat... Naša Gaja ma spet glivice (zaradi zobkov) in ji mažem že 3 dni s Canestenom...No, prej sm malo zabluzila in sm ji hmali gor namazala Calgel-sm ga že mela na prstu pa mi neki ni blo prov... srečanje...Jst načeloma bi bla za, če bo tisti dan vreme OK ker po kakem snegu v LJ se mi ne da. Ta ideja s torto je pa mega!!! katjusa, kje si pa ti bla??? tanci, hello! Te je lepo brat po dolgem cajtu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:24:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 onasiss-sem slišala da greš spet k jankoviču...a to dones al kaj...upam da dobro zrihtaš Ja...danes sem osebno naročena pri njem.... samo baje pa vse tiste, ki imajo vprašanje v zvezi z vrtcem dajo kar skupaj in vsem naenkrat odgovarja. Poslala pa sem tudi pismo, ki mi ga je pomagala sestavit neka pravnica in je res dobro napisano... glede na to kako je napisano imam veliko možnosti, da bo kmalu vrtec!!! UPAM.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:24:59
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ kdaj?-->drug teden? ob?-->dopoldan? - čebel@ -urša08 -claud -sunny dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.1.2010 9:26:08 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:38:14
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro! Služba - jaz bom mojo princesko pogrešala, ko bo v vrtecu, sploh ker se mi bojim, da je ne bom videla shoditi. Ampak po tolkem času (skoraj celo nosečnost sem bila doma) službo prav pogrešam. Je pa res, da ko bom spet obkrožena s službenimi problemi, se mi bo po dopoldnevih na izi, močno močno kolcalo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:46:18
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, jutro! Ej, učeri te nism nič klicala, ker je blo vreme tako fajn! Lih za kofetkat v centru! Kaj če bo srečanje drugi teden, bi šla? Gremo skupi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:50:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ja vreme je blo glih za voziček. Ma za jutri pa na eno kafe (lahko prideš tudi do mene, al pa kje na toplem), pa bi se lahko zmenile. Srečanje - načeloma ja, samo v sredo in četrtek sem zasedena.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 9:58:33
|
|
|
|
sunny24
|
Za kafe se lahko zmenmo ja...Sicer se še jutri za sigurno zmenmo, k je moj fraj in ne vem kake načrte ma... Ti, sej v četrtk mamo bazen, ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:01:35
|
|
|
|
claud
|
Cebela a mi2 organizirava? Pol se lohk ti pozanimas v koloseju pa mi sporocis kako bi se dal s torto.....ce si oz. ce ste vse za!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:04:20
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.......tkole drži nogico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:05:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Cebela a mi2 organizirava? Pol se lohk ti pozanimas v koloseju pa mi sporocis kako bi se dal s torto.....ce si oz. ce ste vse za!!!!!! to bi po moje bilo najboljše it tja osebno vprašat.....če je katera blizu doma,bi lahko šla tja vprašat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:06:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico Mislm da ni panike...jo je nasa tud , zdj jo ma pa lepo... Pa dala sm ji copatke s trdim podplatom od cicibana in ze ful lepo hodi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:07:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?