|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
5.1.2010 8:14:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a samo mi tko zgodaj vstajamouser posted image Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delalauser posted image user posted image user posted image

URŠA DOBRO JUTRO

tanci tudi tebi dobro jutro user posted image Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš?

delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada

Tanci potem bo pa še čas da se dobimo na kakšni kaviciuser posted image Kaj pa matra Hano - so zobki al zarad prehlada? Pri nas tud Žigu z noska mal pušča, pa upam, da samo pri tem ostane. Je bla pa tud naša nočka pestra, že zvečer se je kar neki zbujal, pojma nimam zakaj.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
5.1.2010 8:15:21   
tanci29
claud-ja smo dobili vrtec s 1.2., sta pa v različnih enotah

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
5.1.2010 8:16:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cebela....joj ti pa hujsanje.....da ti ne bojo kosti vn pogledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
5.1.2010 8:16:17   
claud

Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

Claud najbrž sem res spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image do konca marca - hvala ti

user posted image user posted image
Dobis ker sparam nw novo....tasca mi je izrezane kode stran vrgla k je mislila da so za smeti.....Ja, pomoje sm jih tud s tem namenom striglauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
5.1.2010 8:16:33   
Čebel@
jutro čvekiceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
5.1.2010 8:17:15   
tanci29
urša nimam pojma kaj jo matra, zobkov ni vidt sam sej tud orng ne moram pogledat k tok usta skp tišči da je joj...ma kaj jaz vem mogoče pa čuti da bo šla v vrtec, al jo pa daje k je bla dva tedna v varstvu ne vem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
5.1.2010 8:17:37   
Urša08

Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

Claud najbrž sem res spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image do konca marca - hvala ti

user posted image user posted image
Dobis ker sparam nw novo....tasca mi je izrezane kode stran vrgla k je mislila da so za smeti.....Ja, pomoje sm jih tud s tem namenom striglauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
5.1.2010 8:17:57   
claud

claud-jutro tudi tebiuser posted image ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan

Tezave z mojim in ugotovitev da ima larissa bronhitis so me mal iztirrile

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
5.1.2010 8:19:18   
Urša08

urša nimam pojma kaj jo matra, zobkov ni vidt sam sej tud orng ne moram pogledat k tok usta skp tišči da je joj...ma kaj jaz vem mogoče pa čuti da bo šla v vrtec, al jo pa daje k je bla dva tedna v varstvu ne vem

Tanci pri takih micenih je včasih prav težko vedt kaj jih mučiuser posted image . Kako je pa bilo v varstvu?  A že uvajata km al boš počakala do aprila?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
5.1.2010 8:19:21   
claud

To je pa mal sit ane? al mate spotoma? no vazn da ste dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
5.1.2010 8:19:21   
Čebel@
jaz še vedno navijam za srečanje v kolosejuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
5.1.2010 8:20:07   
tanci29

claud-jutro tudi tebiuser posted image ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan

revčka...sam da ste ugotovil težave in da lahko pomagate....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
5.1.2010 8:21:37   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kaj pa je u koloseju tko fajnuser posted image
Sm ocitno spregledala pogovor o temuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
5.1.2010 8:22:53   
claud

revčka...sam da ste ugotovil težave in da lahko pomagate....

Ja res je....upam da vsaj ostane tko kot je...da se ne razvije naprej....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
5.1.2010 8:23:14   
tanci29

Tanci pri takih micenih je včasih prav težko vedt kaj jih mučiuser posted image . Kako je pa bilo v varstvu?  A že uvajata km al boš počakala do aprila?

ma uvajam glih ne merkam pa tud ne več čist, sem ji probala dat milupa mlečno kašico pa je vse pohamsila, pa mal putrčka sem ji dala, pa jest sem mal sira pojedla, kave si še nisem privoščila, tko vsak dan po malo...ma ne vem me je kar mal strah začet na ful, bom še mal mojo p povprašala kaj misli, sam k izvidov še nisem dobila nimam kaj
varstvo je blo super je ful spala, pri meni še vedno spi zelo malo čez dan, bomo vidli kako bo v vrtcu, tega me je najbolj strah ker ona ma posebne rituale da zaspiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
5.1.2010 8:24:05   
Čebel@

pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice)

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.1.2010 8:25:09 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
5.1.2010 8:24:28   
simonakr
Jutro! Za nazaj nism brala se mi ne da user posted image

Urša - ti bom jest delala družbo zraven kavice, dons mam cajt!

Sm zdele gledala zakaj je mala tko mirna - je najdla en robček in naredla mlince iz njega user posted image Se je zamotila tko da mam jest cajt za tipkat! user posted image

Punce sej boste vidle, ni tko hudo delat, samo začet je težko! Pa tud tamaučki se bodo navadli da vas ni skoz zraven! user posted image user posted image user posted image

No grem kofetkat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
5.1.2010 8:24:45   
tanci29

To je pa mal sit ane? al mate spotoma? no vazn da ste dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma spotoma glih ni ampak je pa blizu...sta pa če greš od doma vsak na drug konc...ma ja mogoče bosta pa septembra dobila v isti enoti

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
5.1.2010 8:26:27   
tanci29
simona-jest vem to in po pravici kar mal komaj čakam da grem...pa ne da ne maram bit doma z otročki, ampak malo paše it zamenjat okolje

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
5.1.2010 8:27:44   
Urša08

ma spotoma glih ni ampak je pa blizu...sta pa če greš od doma vsak na drug konc...ma ja mogoče bosta pa septembra dobila v isti enoti

Tanci pri nas bosta tud vsak v svojem vrtcu - septembra. Pa pojma nimam kako gre z vpisi a potem prošnjo dam za vsakega posebej v svoj vrtec al koko?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
5.1.2010 8:29:29   
tanci29
zakaj pa bosta v drugih vrtcih...pa vpiši jih v istega...ali želiš da sta v različnih

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
5.1.2010 8:31:53   
Urša08
tanci sem ti ZS poslala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
5.1.2010 8:32:34   
tanci29
urša- vljuljani je tako da daš za vsakega otroka svojo vlogo. če ma vrtec več enot potem si izbereš vrstni red kateri ti najbolj ustreza kam bi tvoj otrok šel v kero enoto in potem gledajo to pri vpisu in upoštevajo kakor pač morejo. če ne gre potem dobiš mesto v drugi enoti če je frej....za različne vrtce pa moraš dati v vsakega posebaj vlogo...mal sem zabluzila upam da štekaš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
5.1.2010 8:33:06   
Urša08

zakaj pa bosta v drugih vrtcih...pa vpiši jih v istega...ali želiš da sta v različnih

V tem vrtcu ki je najbližji in zraven šole sprejemajo otročke od dveh let naprej. Bi pa rada mela Nejca tuki kjer bo mel sošolce tudi naprej. Tako da bomo najbrž eno leto takole potem bosta pa oba skupaj.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
5.1.2010 8:33:48   
claud

pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice)

Lahko bi probale zrtihtat eno torto...celo....samo za nase februarcke z eno sveckouser posted image
Ce bi se dal zment tam da bi jo pa s sabo prnesle bi blo pa sploh fajn.....Bi jo lohk jst zrihtala....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?