Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:14:46
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a samo mi tko zgodaj vstajamo Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delala URŠA DOBRO JUTRO tanci tudi tebi dobro jutro Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš? delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada Tanci potem bo pa še čas da se dobimo na kakšni kavici Kaj pa matra Hano - so zobki al zarad prehlada? Pri nas tud Žigu z noska mal pušča, pa upam, da samo pri tem ostane. Je bla pa tud naša nočka pestra, že zvečer se je kar neki zbujal, pojma nimam zakaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:15:21
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ja smo dobili vrtec s 1.2., sta pa v različnih enotah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:16:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Cebela....joj ti pa hujsanje.....da ti ne bojo kosti vn pogledale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:16:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev? Tanci... Jutro ! Claud najbrž sem res spregledala do konca marca - hvala ti Dobis ker sparam nw novo....tasca mi je izrezane kode stran vrgla k je mislila da so za smeti.....Ja, pomoje sm jih tud s tem namenom strigla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:16:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro čvekice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:17:15
|
|
|
|
tanci29
|
urša nimam pojma kaj jo matra, zobkov ni vidt sam sej tud orng ne moram pogledat k tok usta skp tišči da je joj...ma kaj jaz vem mogoče pa čuti da bo šla v vrtec, al jo pa daje k je bla dva tedna v varstvu ne vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:17:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev? Tanci... Jutro ! Claud najbrž sem res spregledala do konca marca - hvala ti Dobis ker sparam nw novo....tasca mi je izrezane kode stran vrgla k je mislila da so za smeti.....Ja, pomoje sm jih tud s tem namenom strigla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:17:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-jutro tudi tebi ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan Tezave z mojim in ugotovitev da ima larissa bronhitis so me mal iztirrile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:19:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša nimam pojma kaj jo matra, zobkov ni vidt sam sej tud orng ne moram pogledat k tok usta skp tišči da je joj...ma kaj jaz vem mogoče pa čuti da bo šla v vrtec, al jo pa daje k je bla dva tedna v varstvu ne vem Tanci pri takih micenih je včasih prav težko vedt kaj jih muči . Kako je pa bilo v varstvu? A že uvajata km al boš počakala do aprila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:19:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-ja smo dobili vrtec s 1.2., sta pa v različnih enotah To je pa mal sit ane? al mate spotoma? no vazn da ste dobil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:19:21
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:20:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-jutro tudi tebi ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan Tezave z mojim in ugotovitev da ima larissa bronhitis so me mal iztirrile revčka...sam da ste ugotovil težave in da lahko pomagate....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:21:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:22:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-jutro tudi tebi ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan Tezave z mojim in ugotovitev da ima larissa bronhitis so me mal iztirrile revčka...sam da ste ugotovil težave in da lahko pomagate.... Ja res je....upam da vsaj ostane tko kot je...da se ne razvije naprej....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:23:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša nimam pojma kaj jo matra, zobkov ni vidt sam sej tud orng ne moram pogledat k tok usta skp tišči da je joj...ma kaj jaz vem mogoče pa čuti da bo šla v vrtec, al jo pa daje k je bla dva tedna v varstvu ne vem Tanci pri takih micenih je včasih prav težko vedt kaj jih muči . Kako je pa bilo v varstvu? A že uvajata km al boš počakala do aprila? ma uvajam glih ne merkam pa tud ne več čist, sem ji probala dat milupa mlečno kašico pa je vse pohamsila, pa mal putrčka sem ji dala, pa jest sem mal sira pojedla, kave si še nisem privoščila, tko vsak dan po malo...ma ne vem me je kar mal strah začet na ful, bom še mal mojo p povprašala kaj misli, sam k izvidov še nisem dobila nimam kaj varstvo je blo super je ful spala, pri meni še vedno spi zelo malo čez dan, bomo vidli kako bo v vrtcu, tega me je najbolj strah ker ona ma posebne rituale da zaspi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:24:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice)
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.1.2010 8:25:09 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:24:28
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Za nazaj nism brala se mi ne da Urša - ti bom jest delala družbo zraven kavice, dons mam cajt! Sm zdele gledala zakaj je mala tko mirna - je najdla en robček in naredla mlince iz njega Se je zamotila tko da mam jest cajt za tipkat! Punce sej boste vidle, ni tko hudo delat, samo začet je težko! Pa tud tamaučki se bodo navadli da vas ni skoz zraven! No grem kofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:24:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-ja smo dobili vrtec s 1.2., sta pa v različnih enotah To je pa mal sit ane? al mate spotoma? no vazn da ste dobil ma spotoma glih ni ampak je pa blizu...sta pa če greš od doma vsak na drug konc...ma ja mogoče bosta pa septembra dobila v isti enoti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:26:27
|
|
|
|
tanci29
|
simona-jest vem to in po pravici kar mal komaj čakam da grem...pa ne da ne maram bit doma z otročki, ampak malo paše it zamenjat okolje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:27:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-ja smo dobili vrtec s 1.2., sta pa v različnih enotah To je pa mal sit ane? al mate spotoma? no vazn da ste dobil ma spotoma glih ni ampak je pa blizu...sta pa če greš od doma vsak na drug konc...ma ja mogoče bosta pa septembra dobila v isti enoti Tanci pri nas bosta tud vsak v svojem vrtcu - septembra. Pa pojma nimam kako gre z vpisi a potem prošnjo dam za vsakega posebej v svoj vrtec al koko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:29:29
|
|
|
|
tanci29
|
zakaj pa bosta v drugih vrtcih...pa vpiši jih v istega...ali želiš da sta v različnih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:31:53
|
|
|
|
Urša08
|
tanci sem ti ZS poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:32:34
|
|
|
|
tanci29
|
urša- vljuljani je tako da daš za vsakega otroka svojo vlogo. če ma vrtec več enot potem si izbereš vrstni red kateri ti najbolj ustreza kam bi tvoj otrok šel v kero enoto in potem gledajo to pri vpisu in upoštevajo kakor pač morejo. če ne gre potem dobiš mesto v drugi enoti če je frej....za različne vrtce pa moraš dati v vsakega posebaj vlogo...mal sem zabluzila upam da štekaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:33:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 zakaj pa bosta v drugih vrtcih...pa vpiši jih v istega...ali želiš da sta v različnih V tem vrtcu ki je najbližji in zraven šole sprejemajo otročke od dveh let naprej. Bi pa rada mela Nejca tuki kjer bo mel sošolce tudi naprej. Tako da bomo najbrž eno leto takole potem bosta pa oba skupaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 8:33:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jaz še vedno navijam za srečanje v koloseju kaj pa je u koloseju tko fajn Sm ocitno spregledala pogovor o tem pene so za otroke in mala igrala,pa še notri je(tam k prodajajo tortice) Lahko bi probale zrtihtat eno torto...celo....samo za nase februarcke z eno svecko Ce bi se dal zment tam da bi jo pa s sabo prnesle bi blo pa sploh fajn.....Bi jo lohk jst zrihtala....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?