|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
4.1.2010 23:04:26   
bcljka
maja končno si kej napisla user posted image

šla sva k sm bla jst čist prehlajena!! učeri sm misnla da bom crknla, dons je pa že bolš, sm bla cel dan not pa se filala z limaonami pa medom pa čokolado user posted image in seveda serimar user posted image tko da upam da bo jutr kul!
ti pošlem jutr vse fotke na mail... user posted image

tri hodte na pilates, a je kul? jst priporočam vadbo za nosečke v sunnyu user posted image pondelk pa sredo je ob 18:30, torek pa petek pa 9:00... s tem da dopoldne ni nč gužve popoldne pa kr...
jst sm inštruktorca aerobike (zato taka reklama), zaenkrat še hodm na obično aerobiko, k bom mela pa tm previsok pulz (140+) bom pa prešaltala na nosečke... sam ne mene tretirat kt normalno nosečko, k sm bla že prej ful trenirana (4 ure treninga na dan) pa je telo navajeno... user posted image aja, pa da nau katera misnla da uibr skačem... delam pregnancy options, tko da sam stopicam user posted image

drgač sm se pa tehtala dons, pa se prazniki poznajo al je bil pa sam že čas... mam +3... k nazadne sm mela kumi +1,5... user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.1.2010 7:48:36   
krtkova
majkl - spomnim se te! Nekaj sta se pogovarjali z inštruktorico glede razlik med dihanjem pri pilatesu ni jogi. Midva z mkbk pa sva bili kot omenjeno bolj zadaj.

Sva rekli, da bova probali še ZD Fužine, a šele drug teden. Meni je bilo zelo všeč, ker mi je prov pasalo neki tud za dušo narediti zraven. Bi pa kombinirala z neko telovadbo,kjer bi še mal kondicije dobila zraven. Moj je rekel, da je to čist brez veze, če se nismo nič zadihale.user posted image

bcljka - lepo, da nas vabiš k "sebi", sam men je žal sunny predaleč. Sem pa na splošno res slišala same hvale. Moja "svakinja" je tud inštruktorca aerobike, a v Fit&fun.

meymey - kaj je z vozičkom??????user posted image

user posted image A katera mogoče kej ve, kdaj pride pomlad??? Men se ne da več avta kidat in drgnit šip!! Pa sonce bi, pa zelene livade, pa take........user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.1.2010 9:13:12   
meymey
Evo mamo ga. Ni nov je pa naš. V avto gre v prtljažnik...

Včeri sem likalnik okol vozla po stanovanju (zgolj zaradi primerne obtežitve user posted image ).

Zdaj pa po belem dreku v Rogaško... a je kera od tam, da ji častim kavo? :D

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.1.2010 9:21:50   
tinci1
Pozdravljene!

Najprej vsem nosečkam zadovoljno, polno ljubezni in predvsem v juniju srečno!

No mi smo tudi preživeli novo leto in smo se imeli prav luštno. Smo bili z družbico na Bledu in so otroci noreli in se zabavali cele štiri dni. Da o hrani sploh ne govorim - verjetno si predstavljate kako je če praznuješ novo leto v družbi 3 kuharjev. Hrane za celo leto vrh glave. :)

Jaz sem ta teden še na bolniški in ravno prav glede na vreme zunaj. Ampak bom ta teden pridna in se bom spravila dokončat diplomo (to sicer govorim že tri leta in me noben več ne jemlje resno :). Amapak ta teden pa res.

Drugače pa počutje ok, včeraj sem bila pri svoji zdravnici, da mi je pobrala ven šive s trebuščka in zdaj prav smešno zgleda ves zašit.

Nekaj strani je ena omenjala, da se ji popek boči ven. Meni se tudi in če imam kakšno oprijeto majico se ga že prav vidi.
Sem pa tudi jaz pred novim letom čutila malčka v trebuščku, zdele pa že ene dva, tri dni ne, tako da čakam da ponovno začne. Če bo tak razgrajač, kot je bila ta prva potem bo še pestro.

Uživajte v belem novem letu, če že ni bilo za praznike belo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.1.2010 9:29:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
včeri sem likalnik okol vozla po stanovanju (zgolj zaradi primerne obtežitve user posted image ).

Stara, tle sm se pa skor polulala od smeha!!!!!!!!!! Si te absolutno predstavljam!!!! Sori, sam sm povedala tole še mojima cimroma v pisarni in smo se ful smejali!!! Faca si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi šla raje s tabo v Rogaško, kot da tuki delam v službi!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.1.2010 9:54:39   
krtkova
 user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted imageuser posted image /user posted image

24.05.2010
Anadami, 2user posted image

01.06.2010
Slovenka, 2user posted image ,
user posted image
krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image

02.06.2010
Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
03.06.2010
anonimna

04.06.2010
Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
Mumu, 3user posted image ,
user posted image
mkbk, 29.let, Ljubljana

05.06.2010
anonimna2, 3user posted image 2user posted image user posted image
mojculja

06.06.2010
rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
Bubika26, 26 let, 1user posted image
Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

07.06.2010
markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image
Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image

10.06.2010
meymey, 2  user posted image ,
Majček28, 2user posted image , user posted image
pik ipoki, 22 let, Logatec, 1user posted image

11.06.2010
Prizma, 1user posted image
dzanika, 2user posted image , 1user posted image
majkl, 31 let, Ljubljana
Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image

13.06.2010
Junijca
SpeliG, 2user posted image , 1user posted image

14.06.2010
Naraščaj, 29 let

15.06.2010
ivy@, 24 let, 1user posted image
nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

16.06.2010
*Ella*, 23 let, 1user posted image
čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,

18.06.2010
marussa88

19.06.2010
miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
top10, 28 let,
costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
uršulina
Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
misar , 2 user posted image , user posted image
gajka , 2user posted image , 1user posted image
cipollina26, 26 let, 1user posted image
bejbika81, 28 let, 1user posted image

22.06.2010
Sa5i, 1user posted image
Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
diksy, 28 let, 1user posted image
1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
katrin30, 1user posted image
primorka111

24.06.2010
ziva1, 31 let, 1user posted image
mamiica
tinci1, 26 let, 2user posted image , 1user posted image
annie, 27 let, Ruše, 2user posted image
Teenka, 26 let, 1user posted image
honey*, 1user posted image , user posted image

25.06.2010
nikri, 29 let, 1user posted image
tukaj, 24let, 1user posted image

27.06.2010
soncnica3, 2user posted image , 1
Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
nikicaa, 21 let, 1user posted image

29.06.2010
milabe, 1 user posted image
tweetek, 29 let, 2 user posted image

30.06.2010
veverica, 2user posted image , 1user posted image

01.07.2010
rendi, 2user posted image , 1user posted image  

Žal so nas zapustile:
anonimna,
SM10, Tejka28, Tanjusi, Cukica user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.1.2010 9:56:29   
krtkova
ker nas Bam bam malo zanemarja user posted image , sem našla zadnji seznam in vas prosim, da mi z rdečo barvo pošljete vse kar manjka, ..... da dopolnim. Pregledov ne bom pisala, ker konec koncev nas je večina že dala čez ta glavne in mislim, da nima smisla. Če pa katera misli, da bi bilo fajn to imeti, pa ji prepuščam.

Bam bam - tole te samo kratkoročno nadomeščam!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.1.2010 11:28:52   
bcljka
krtkova - jst sm tud delala prej v fitfunu... k je bil še na kranjčevi... tko da poznam ta star in ta nov kader... katera je tvoja svakinja?
drgač pa ti svojmu povej da se v nosečnosti ne smeš zadihat ker otrok potem ne dobiva zadost kisika!!
morš pa mene v seznamček dodat 18.6. bcljka, 24let
sm sam omenla če bi katera pršla... sej tale mesec bom jst bl sedečki k se morm ful učit... izpiti so pred vrati... junija bo pa bl kriza z njimi, še posebi če bo otročiček slučajno prehiteval... user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 5.1.2010 11:29:50 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.1.2010 11:28:54   
Maxica
Evo, moj pregled je mimo, sem se pa načakala, uf. Otroček je normalno zrastel, je pa spal med pregledom, tako da ni nič hotel pomahati. user posted image  Zredila sem se 1,5 kg, naslednji pregled imam pa 2.2.2010.
Pridna Krtkova, ki nadomeščaš BamBam. user posted image Kje se nam pa skriva?
Jaz pa sploh ne vem, kakšen voziček bi. PP Pliko sem imela pri prvih dveh, pa sem ga potem prodala, zdaj pa res ne vem, bo treba v eno akcijo.
Meymey, a je kaj jokal likalnik? user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.1.2010 11:36:11   
innes4
ojla user posted image

krtkova, mene še lahko dodaš na seznamček, sem se vam pridružila včerajuser posted image To je moja prva user posted image , stara sem pa 21 let (no ja, bom čez en tedenuser posted image )

vadba za nosečnice, sama sem sicer bolj antišportnica, ampak vseen premišljujem, da bi se kakšne vadbe udeležila. Sem iz Jesenic, pa tu ni veliko izbire. Osebno poznam samo studio Vital, tako da bom mogla kar tam probat, če mi odgovarja. Bomo videli user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
5.1.2010 11:48:27   
innes4
No, če bi napisala še svoj PDP nebi blo nč narobe, an user posted image 4.6.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
5.1.2010 11:51:13   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

krtkova - jst sm tud delala prej v fitfunu... k je bil še na kranjčevi... tko da poznam ta star in ta nov kader... katera je tvoja svakinja?
  Tina M. (ne bom tuki pisala celega priimka, če ne boš prepoznala, ti pošljem na zs)

innes4 - še PDP lepo prosim user posted image

Seznama ne bom urejala sproti, če ne bomo imeli sam sezname na vsaki strani, bom zbrala par pripomb in pol popravljala - dokler ne pride bam bam. Je rekla, da se bo po novem letu javila. Torej????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.1.2010 11:56:17   
innes4
Maxica, praviš, da si imela pri prvih dveh voziček PP Pliko. Sama sem najprej gledala PP Pliko P3, potem pa sem videla PP Pliko Switch, ker je od novorojenčka dalje. Pa me zanima, kakšne so kaj tvoje izkušnje? A si bila zadovoljna? Ful brskam po netu in po različnih forumih, pa nikjer ne zasledim kaj dost izkušenj s temi vozički user posted image
Men je pa ta voziček tko na videz ful všeč, pa k se tko na marelo zloži in zavzame ful mal prostora. Pa še drag se mi ne zdi, pride 355 eur user posted image .Sam vem pa, da videz ni vse, pa me glih zato zanima, če je tut dost praktičen za uporabo?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
5.1.2010 12:32:38   
Bonnie_RR
Hellou!user posted image

Ste pa pridne. user posted image  Sem imela kar nekaj dela, da sem vse prebrala...user posted image

Mi smo ok.
Včerar sem bila na pregledu. Vse je vredu, pregledala me je tud spodaj in mi merila MV. Baje, da je vse ok. Naslednjič 15.02. imam pa morfologijo. Ima takrat najin Nik RD in je bil ful navdušen, da bo lahko šel na ta dan z nama pogledat dojenčka.user posted image
Mu je vse v zvezi z dojenčkom postalo kar zanimivo. Zadnjič sta z babi potegnila na plano še mojo (torej starouser posted image ) knjigo Lukec dobi sestrico in zdaj jo kar večkrat malo preberemo, potem ima pa vedno milijon vprašanj, ampak je fajn. user posted image  

gibi... Js kak dan (zvečer - prej sem skoz v gibanju) lepo čutim premike, kak dan pa tud ne. Mi je pa G včeraj povedala, kako leži (ima glavico na levi, na desno dol ima pa nogice) in mi je ful hecno, ker premike vedno čutim na levi - zgleda, da se preteguje...user posted image

voziček... Js še nisem kej preveč teh stvari gledala, mi pa na pogled nista napačna ABC 3 tec in Cobra, pa tud Implastov Cliper ali Bolder sta mi kar všečna. Resneje pa teh zadev še nimam naštudiranih...user posted image

vadba... Ja, pridne ste nekatere, ni kaj...user posted image  Kar tako naprej...

ines... Dobrodošla!user posted image

krtkova... Lepo, da si vskočila pri urejanju seznama. Nas je pa kar veliko, ne?user posted image

učenje... Ja, js imam tud še nekaj izpitov in torej še nekaj dela do junija. user posted image  Ah, saj bo...

No, zdej pa nazaj delat...

LP

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.1.2010 12:34:44 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
5.1.2010 12:35:55   
krtkova
zakaj pa jst še nič ne čutim gibov??? pa sm že 19 teden! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.1.2010 12:39:36   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Baje, da 1. kasneje čutiš. Ne vem, js sem tamalega 1. začutila v 19. tednu, sedaj 2. bejbija pa v 16.
Mi je bilo kar malo hitro, jih še nisem pričakovala...

Saj bo. user posted image   

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.1.2010 13:13:22   
Maxica

Verjetno boš počasi zdaj kaj začutila. Meni je prej rekel ginekolog, ja, gibov pa še ne čutite. Sem rekla, ma meni se pa zdi, da jih. Je pa rekel, da je morda še malo prezgodaj, naj bi jih čez kakšen teden, dva, ko je otroček že večji, ampak da možno, ker sem suha (no, saj tolk spet nisem) pa ker že vem, kaj naj bi čutila iz prejšnjih nosečnosti. Ampak da za zihr bo pa šele v tednu, dveh. Pri meni se v glavnem začne tako, da čutim tako, kot bi mi noter pokali balončki, tako nežno je vse skupaj. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.1.2010 13:16:55   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Maxica, praviš, da si imela pri prvih dveh voziček PP Pliko. Sama sem najprej gledala PP Pliko P3, potem pa sem videla PP Pliko Switch, ker je od novorojenčka dalje. Pa me zanima, kakšne so kaj tvoje izkušnje? A si bila zadovoljna? Ful brskam po netu in po različnih forumih, pa nikjer ne zasledim kaj dost izkušenj s temi vozički user posted image
Men je pa ta voziček tko na videz ful všeč, pa k se tko na marelo zloži in zavzame ful mal prostora. Pa še drag se mi ne zdi, pride 355 eur user posted image .Sam vem pa, da videz ni vse, pa me glih zato zanima, če je tut dost praktičen za uporabo?user posted image

Jaz sem imela Pliko P3 in zraven še košaro Navetto za prve mesece. Sem ga pa uporabljala non stop ene štiri leta skupaj, pa se je super obnesel, res se fajn spravi, tudi lomilo ali kvarilo se nam ni nič, pa smo ga res dosti uporabljali in vozičkali. Mi je pa ravno zadnjič pravila ena, da so baje zadnje kolekcije dosti slabše na kvaliteti, da se jim kar nekaj lomijo, pa zadnjič sem šla malo v BC pogledat, sem videla, da imajo zdaj gladke gume, medtem ko pri našem so bile s profilom. Tako da zdaj kar malo oklevam, bom vendarle morala še malo pretuhtati. Imajo pa majhne gume, tako da če imaš dosti makadama za sprehajati, se boš kar namučila, edino če fiksiraš sprednje gume, pol je mal lažje, za po asfaltu pa ni problema, je pa super.user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.1.2010 13:17:09   
bcljka
krtkova - itak! smo ful prežurale skp user posted image najbolj nora leta user posted image

drgač pa jst sm zdej v 17.tednu pa tud še nč ne čutm... sam tm do 20. niti ne prčakujem... dam zvečer k grem spat roko na trebuh, pa se mi mogoče dozdeva da bi blo loh, sam mislm da je bolj prebava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.1.2010 13:41:23   
krtkova
bcljka - ja ja, Tinca je huda žurerka, sm vesela, da ima moj brat tako dober okus!!! user posted image  Se mamo ful luštn, kadar smo skupaj!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.1.2010 14:43:59   
naraščaj

Hojla, zopet po dolgem času.

Sem rekla, da si zdele vzamem par minut, da se oglasim, ker so šefi lih na kolegijo. Pst, nč okol govort.

Na zadnjem pregledu je blo tko vse nahitr, UZ itak, da ni delala, ker mi ne pripadauser posted image imam pa 9.2.09 morfologijo. In ker ste mal omenjale, da gredo starejši otročki z vami me je celo mal zamikalo Ker naša me pogosto boža, pa se carta po bušiju in pravi, mami daj ga ven. Pa ji komi dopovem, da bo mogla še mal počakat. Res je posrečena.

Brcike
, čutim jih od Božiča, ja lepo darilo. Je blo 15t 5/7 prvič pa sem kak teden kasnej tko, da je kr luštno, ko začutiš user posted image . Jaz ful uživam ob brcikah.

Voziček: bomo imeli še od ta prve JANE, SLALOM PRO, ker je itak star komi 2,5 leti, pa gaže en let ne uporabljamo, tko, da je ko nov. Prodala sem sam matrix košaro in bom sedaj od svakinje imela globoko košaro in kolegicin avtosedež. Sem bla FUL, FUL ZADOVOLJNA, razen z matrix košaro, ker je bla ozka in težka ko svinc in sem jo tragala v 2 štuk.

Ines, dobrodošla, upam, da boš bolj pridna pri pisanju kot jazuser posted image

krtkova... Lepo, da si vskočila pri urejanju seznama. Nas je pa kar veliko, ne?

Vidim, da ste ene še kr pridne z učenjem. Jaz sem tok lena, da si kaj takega umislit ne upam, čeprav sem še pol leta nazaj govorila, da bi se vpisala na mag.

Zanima me, če je katra slučajno iz šolstva in vzgoje in je pred kratkim delala strokovca potem bi se naprošala za literaturo, ker za to bi se pa vseen potrudla, ko se mi bo mal energije povrnal (upam, da bo kaml prišel ta dan user posted image ). Mal me mika, da bi ga šla delat, ker bi iz sociale rada prešaltala na šolstvo, če bo kdaj kaka možnost.

Telovadba, jaz sem tok žalostna, ker na našmu koncu ni nč , še za klasično vadbo se moram do Konjic zategnat al pa v Bistrco, pol bi mogla hodit v CE oz MB, ker kje bližje nisem zadsledila. Pa se mi za to res ne splača vozit.

nČ, ZDEJ PA DOST OD MENE, DA NE BOM CELO STRAN ZASEDLA user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep zasnežen pozdravček

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.1.2010 17:59:34   
gajka

Jaz sem bila 1. rundo o gibih prepričana šele od 24t dalje, tako da kar brez skrbi... user posted image Prej so bili samo občasno kakšni mehurčki, ki so bili lahko tudi od prebave in ker nisem bila ziher, jih tudi upoštevala nisem. Ja, no, res nisem trlica, ampak čuft pa tudi ne! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.1.2010 18:17:28   
bcljka
krtkova - sej z juretom se tud poznava (prek tine)... sam z njim se pa že dolg nismo vidl... pomoje nazadne ene 2 let nazaj v poreču user posted image

jst sm si pa dons prvoščla pedikuro in masažo in zelo zelo paše... ni kej, treba se je razvajat zdej k je še čas user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.1.2010 18:57:06   
strelka81
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Verjetno boš počasi zdaj kaj začutila. Meni je prej rekel ginekolog, ja, gibov pa še ne čutite. Sem rekla, ma meni se pa zdi, da jih. Je pa rekel, da je morda še malo prezgodaj, naj bi jih čez kakšen teden, dva, ko je otroček že večji, ampak da možno, ker sem suha (no, saj tolk spet nisem) pa ker že vem, kaj naj bi čutila iz prejšnjih nosečnosti. Ampak da za zihr bo pa šele v tednu, dveh. Pri meni se v glavnem začne tako, da čutim tako, kot bi mi noter pokali balončki, tako nežno je vse skupaj. user posted image

Pozdravjene,
tudi jaz s pregleda, vse ok, slišala sem pa iste besede kot maxica.
naslednji pa 2.2.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.1.2010 19:12:45   
pik ipoki

no pa le nisem edina... sem se že kr mal zasekirala, vse govorite o brcikah jest pa kr nič in nič (res da sm šele 18 teden) vsaj vem da nisem edina... no potem pa lahko mirno čakam na brcike

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.