|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
3.1.2010 17:29:40   
krtkova
mkbk - jutri mava pilates!!!!!! Kdaj se dobiva? Sm namreč mislila,če se kr zunaj dobiva, pa greva skupaj not.

Mene zgaga daje tko, da bom kr umrla. Me je pa že pred nosečnostjo in mislim, da težava nima še tok veze z nosečnostjo, kaj pa vem. Včeri mi je blo spet full slabo, 2x obiskala ex-best-frienda - wc!!!!user posted image   Danes pa tud nisem čist 100%.

Meymey - es ist ein Vergnugen und speziale Freude mit dir frech zu sein. user posted image  Selbstverständlich lade ich dir zu einem Weissenkaffe ein!!!!!user posted image  (obwohl wenn ich mich gut erinnere - hab ich schon letztes mahl bezalt!! Nicht wahr?????user posted image ) - (upam, da ni med nami kakšne nemške prfokse!!user posted image ).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.1.2010 17:32:53   
bcljka
zdej ste pa še mene napalile s tem 4D... prej sm bla zihr da ne bom šla... zdej me pa že vleče... ajajaj! user posted image

sm si šla pa zdele kupt sterimar k mi je zmankal fiziološke ker se morm še veselo fiksat, prehlad kr noče in noče stran od mene... user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.1.2010 18:50:52   
meymey
Krtkova... to bo kazen, ne prostovoljno plačilo... :P

Ej, kater Quinny si dobila (sam ne reči 4 kolesnika, ker ti ga pridem ukrast!!!). Ful mi je dober! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.1.2010 19:00:07   
bridget3
Mkbk:
Nuhalna (tilnična) svetlina se pojavi med 11. in 14. tednom. Zato je najbolje, da se meri v tem času.

O nuhalni pa lahko prebereš več tukaj.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Nuhalna_svetlina
http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/index.php?kat=1&idv=1

< Sporočilo je popravil bridget3 -- 3.1.2010 19:01:36 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.1.2010 19:14:51   
krtkova
bcljka - Sterimar je zakon!! mene je rešil ta teden!!!user posted image

meymey - kava s tabo ne more biti kazen!!! Tko, da se nehi repenčit! user posted image
Ne, nimam 4kolesnika, je freestyle, 3kolesnik, košara rdeča, športni del bež barve. Je pa kr velik, tko, da morava res večji avto kupit pred rojstvom. user posted image  Prej sem imela v ožjem izboru Jane pro slalom - črnega. Kakšnega pa ti gledaš?

Jst bom šla tud še na en UZ, konec januarja. Naju pa spol zanima. Karkoli že bo, sam rada bi oba čimprej vedla, ker naju hudo firbec matra.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.1.2010 19:28:51   
bcljka
krtkova - men nč ne pomaga! mi odpre v tistih parih sekundah k ga pucam, pol se mi pa spet uibr zamaši!!!! grrrrrr! user posted image nisem bla prehlajena že od osnovne šole... pol pa lih zdej... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.1.2010 19:44:26   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

krtkova - men nč ne pomaga! mi odpre v tistih parih sekundah k ga pucam, pol se mi pa spet uibr zamaši!!!! grrrrrr! user posted image  

Vztrajaj!! Se splača!!!! Kr ponovi vajo!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.1.2010 8:32:18   
ziva1
Srečno novo leto 2010, jaz sem šele danes pokukala tle gor, vidim, da ste nekatere že v polnem zagonu user posted image

Trebuh se meni že vidi, čeprav sem šele v 16t, ampak zgledam bolj kot da sem se zredila, kot pa da sem noseča, ker sem že od prej bolj močne postave. Vedno sem imela noge, rit, boke, v pasu sem bila sicer ozka glede na ostale dele, zdaj pa sem še v pasu okrogla, tako da sem prava hruška user posted image

4D ste me zrajcale, mogoče grem tudi sama pogledati, ker sem blizu, sicer koliko so pa drugače cene teh 4D-jev. Bom videla kaj bo moj rekel, jaz ga bom tak videla na morfologiji.

Voziček, hmm meni je vizualno najbolj všeč Mutsy 4rider ali pa urban rider, sam nisem še nič pogledala, sicer imam sama Puntota, pa ne vem če bo šel notri, sicer sem pa prebrala da se pač dajo kolesa dol (ki gredo lahko gor in dol) in se spravi notri normalno. Ne vem, bom šla pogledati v Baby center in bom prosila za prezentacijo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.1.2010 9:25:44   
misar
Dobro jutro

Najprej vse najlepše v novem letu, pa največ zdravja za vas in vaše malčke!

Danes je pa krasen sončen dan user posted image , le vstat je bilo težko, sicer pa sploh ni bilo krize it v službo. Mogoče tud zato, ker sva bila cel vikend z mojim user posted image  skregana, pa mi je mal družbe manjkalo user posted image user posted image user posted image

sicer pa je počutje super, me je zadnje dva dni hotel en prehlad lovit, sam danes sem pa že boljšeuser posted image user posted image

jutri imam pregled, če ne bo ravno pretirano snežilo, ker se imam iz Celja v Postojno za peljat user posted image

3-d ultrazvok: jaz ga ne bom delala, mi gin. vsakič naredi UZ, tako, da se nimam kaj pritoževat, mi zadostuje

trbuh: pred 14 dnevi mi ga je razneslo pa zdaj spet stagnira, očitno bo ta nosečnost po etapah user posted image

voziček: še imam od prvič, sem ful zadovoljna, pa je od Pikola  (no name firma)

alkohol za silvestrovo: 1 x martini, 1x radler in 1 kozarček penine...izogibam se bolj močnim alkoholnim pijačam, spijem pa kak kozarček vina ali piva

zgaga: ja je povezana z nosečnostjo, me že matra, pa me sicer nikoli ne. Problematične so predvsem sladice in močna hrana zvečer user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.1.2010 9:27:56   
misar
drugi del sporočila mi pa sploh ni objavilo user posted image user posted image user posted image

nič lepo se imejteuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.1.2010 10:38:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Aja, ja Maxica h Knapu hodim in sem ful zadovoljna....

Pol se bova pa morda lahko kdaj srečali. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.1.2010 10:44:42   
Maxica
Jaz pa spet v službi, po več kot 14 dneh, joj, kako težko sem šla od doma. Pa spet me je začelo grlo ful boleti, ne vem, a bom prav vse pokasirala, kar se da od teh viroz in ostalega sranja. user posted image  
Tiste, ki že čutite otročka, povejte, ali ga vsak dan potem čutite? Ker jaz sem ga začutila prvič prejšnji teden, potem pa vsak dan takole po malem. Včeraj in danes pa nič. Ne vem, morda se pozna, da nisem skoz ležala, kot prejšnje dni, pa nisem bila tako pozorna. No, saj imam jutri pregled, pa upam, da bo vse ok tudi tokrat. Vse bolj pa razmišljam o angelsoundu. Ga ima katera?
3D UZ smo mi šli pri drugem sinu gledat in je res ful lepo, tako da bom verjetno tudi tokrat šla, tam okrog 25. tedna.
Trebuh se je meni tudi malo bolj izbočil, tako da vsaj mal bolj nosečke vendarle izgledam.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.1.2010 12:24:43   
gajka
AngelSound - imam še od prve nosečnosti. Meni je fina zadevica. Vsaj dokler gibi otročka niso zelo močni in jih še ne čutiš vsak dan. Trenutno ga uporabljam vsake nekaj dni, da preverim, če žverci še vedno srček tiktaka. Sem bila pa v prvi nosečnosti ful vesela, da ga imam, ko sva še manasrdo urejala, pa sem trola za en kabel prijela in me je orng streslo. Sem kar tekla v svojo sobo po AS, da bi preverila, če je z malčkom vse OK...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.1.2010 12:50:02   
Honey26
Po nekajdnevnem branju se vam pridružujem tudi jaz...

Prihajam iz Celja, stara 26 let, prvič noseča, rok 20.6.2010 user posted image

Nuhalna že dalec za nami, so far so good...

kaj več pa kasneje ko se malo "opogumim"...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.1.2010 13:05:23   
mkbk
Krtkova - kdaj mava, a mogoče veš z glave? -predlagam da se dobiva ene 10 min prej pred vrati, a rabmo kaj posebnega s sabo al samo za preoblečt?

Maxica - jst pridem naslednič na vaše konce 26.1. PA ti, kdaj imaš?

Ja, meni mali/a vsak dan brca in to se mmi zdi da veliko bolj kot ta prvi...user posted image

honey - welcome!

Bcljka - si že kej boljš?

Bridget, mene je zanimalo za ta $D UZ kdaj je najbolj primerno it, hvala pa vseeno, ker si se potrudla in tiste linke o nuhalni gor stisnla! user posted image

Dans pri meni nič novega, včeraj smo nehal okol vandrat in obiske sprejemat in smo se ful doma dolgočasili, no ja saj smo šli s tamalim trikrat ven, ampak samo za malo, ker je kar oremraz, po pol urce ma on že dost in hoče gor, v stanovanju je pa delal samo tisto kar že dolgo ve da ne sme, in je blo cel dan neko pričkanje pa cmeranje na 15 minut, ker res ne vem kaj je mislu, tko da sem se kar bala kako bo danes ko je šel mož v službo, pa je HB danes stanje spet normalno! user posted image Se pa že fulveselim telovadbe, ki jo imava zvečer s krtkovo...upam, da bo fajn!

se donstipkamo še kej, bye

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.1.2010 13:07:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Maxica - jst pridem naslednič na vaše konce 26.1. PA ti, kdaj imaš?

Jaz imam že jutri, pol pa ne vem, ti sporočim. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.1.2010 13:21:16   
krtkova
mkbk - imava ob 18h, a se dobiva 17.45? Ti na zs pošljem moj mobitel, za vsak slučaj!!
Komaj čakam!!!user posted image  Jst bom mela trenirko sabo, pa bidon za vodo in brisačo. Aja, pa sveže nogavice, ker menda telovadimo bose.user posted image Superg niti ne bom nosila.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.1.2010 13:49:38   
innes4
Živijo nosečke user posted image

Pa se vam pridružujem na tem forumu še jaz. Enkrat sem vam sicer pisala, ampak to je bilo povabilo na facebook user posted image

Stara bom 21 let (jutri teden user posted image ), je moja prva user posted image . Dons sem imela spet pregled, tako da sem spet vidla svojga user posted image je že velik user posted image , mi je pa ginekologinja mal namignila, da vidi luleka user posted image sicer je rekla, da ni čist ziher, ampak sem vseeno vesela, da saj približno vem kam se nagiba user posted image

No za prvič naj bo dovolj, se še slišimo, papauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.1.2010 13:54:12   
meymey
lp iz cakalnice pri gin. Tecno mi je, vse me boli in cakam komaj pol ure! Pa se bom cakala, sta se 2 pred mano.

Btw, danes grem gledat en rabljen quinny, ce bo ohranjen ga zagotovo kupim. Pa mi ni ravno panika s denarjem, sam sem vidla os kolegice quinnyja 7 let starega in je kot nov, mala se noter carsko pocuti. Zakaj bi pol kupovala vozicke kot ga ima saska lendero za 700 eur? :D
Raje vtaknem presezek denarja (pa saj itak vem da ga ne bo :D) kam drugam.
Drugace pa me caka zanimiv teden poln zdravniskih pregledov in obveznosti... Sem ze vnaprej utrujena.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.1.2010 14:12:39   
bcljka
mkbk - mogoče mal... ubistvu sem do zdele! spala... 14ur... bom vidla kaj bo, k takoj k sm ustala s postle mi je začel tečt vn z nosa, kar je ubistvu bolš k učeri nk je blo vse zabasan... user posted image
dobr da sm cel teden doma, ker so moji sošolci na pokljuki na teku na smučeh (fakulteta za šport), kar pa jst letos ne smem in se bom udeležila drugo leto...
zdej pa akcija podiranja smrekce... morva vse pospravt ker sledi druga faza preurejanja stanovanja in prihodnji teden dobiva 7 omar in ena pride lih tam k zdej stoji smrekca... user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.1.2010 14:16:57   
bcljka
mkbk in krtkova - za pilates potrebujeta oblačilo za trening (kar nej bodo dolgi rokavi in hlače - da vaju ne bo zebl), nogavice za preobut če vama je bedno bit bosi al pa v istih se pol obut nazaj... plastenko z vodo - itak, brisačo user posted image dobr je pa tud če mata šlape, ker iz garderobe do dvorane morš pridt, in vsaj men je ful bedno it v štunfih, ker pa superg ne rabiš, so šlape ful fajn... user posted image upam da sm kej pomagala user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.1.2010 14:48:22   
krtkova
bcljka - hvala za idejo o šlapih!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.1.2010 15:15:48   
bcljka
ni problem, še kdaj user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.1.2010 20:30:12   
majkl
Hello vsem junijskim nosečkam

novo leto je za nami...končno konec hranjenja (ale luja)-je bil že čas, in zopet vse po starem ustaljenem ritmu-back to služba; a je še keri mora spet  jutranje ustajanje za v sluzbo

Bcljka (Barbi): hvala za nasvet kaj vzeti na pilates
Barbi zakaj sta v soboto tolk hitr šla-a si kej boljš s prehladom

mkbk in krtkova: a sta ble v Tanergiji dons-škoda da nism vedla kako zgledata, bi lahko kero rekle-kako vama je blo všeč (jst sem pršla tazadnja in sem bla čist spredaj)-a bosta še hodile

Jst bi šla še kam pogledat-da mal kombiniram-a kera priporoča še kakšno telovadbo (pa če se da, da je lokacija kje za Bežigradom)?

Drugač pa zaenkrat en lep snežen pozdrav vsem

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.1.2010 20:33:54   
mkbk
a si bla spredaj levo, v rjavem?

midve sva ble predzadaj, pa mene je skos neki popravljala....greva v četrtek spet, če te zanima...

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.