|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
1.1.2010 14:20:48   
bcljka
Srečno pa zdravo vsem junijčicam!

Drgač je pa tud moj buši že zlo zlo velik... sm se pa neki prehladila učeri očitno, tko da bom tud jst poskusla morje user posted image

Punce a ste se prvoščle kej alkoholnega učeri?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.1.2010 14:52:50   
meymey
Jaz sem naredila par požirkov srebrne penine ob novem letu.

Bila doma, šla gledat ognjemet pa je bila taka megla, de se mi je zdelo prav škoda, da so v luft spustili toliko denarja. Zastonj.

Moj trebuh se tudi nekaj veča. :D Zadnjič sem se zbudila in moj trebuh je štrlel nekako postrani... desna stran je bila višja in trša kot leva... krneki user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.1.2010 16:47:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Jaz sem naredila par požirkov srebrne penine ob novem letu.

Jaz tudi dva požirka.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.1.2010 17:34:00   
nikita*

Punce a ste se prvoščle kej alkoholnega učeri?

Sem si privoščila kozarček rdečega pri večerji in seveda miceno penine. Jaz tu in tam pri kosilu popijem malo rdečega vina in mislim, da nama nima kaj škoditiuser posted image .

Težje se mi je bilo včeraj opreti tatarskemu biftku,pojedla sem ga čisto malo  na opečenem kruhku in upam, da mi ne bo škodil.

Trebušček je začel tudi meni rasti se mi zdi, da je kar čez noč zrastel.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.1.2010 19:31:33   
bcljka
jst ne maram tatarskega biftka, tko da tuki nism mela problemov (čeprou ga je bla cela skleda)... sm pa popila kr neki piva... in dans me tooooooooook boli glava! groza! user posted image dobr da v 2010 ne bom več pila alkohola... user posted image

drgač mi je pa uspel spucat nos z "morjem" in je res super! user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.1.2010 19:49:33   
Bonnie_RR
Čer!

Upam, da ste lepo preživele prehod iz starega v novo leto... user posted image
Mi smo bili pri kolegih (zmenjeno zadnji trenutekuser posted image ) in je bilo ful fajn. Tamali je bil pokonci do 1h, potem pa ga je začelo zmanjkovat, zato sva šla spat. No, js sem imela namen it še nazaj, ampak mi, seveda, ni ratalo. Ko se k meni stisne tista mala rita, me čist hipnotizira in nisem sposobna nič več...user posted image Vseeno je bilo super.

Sedaj pa veselo v novo leto in novim zmagam naproti!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR
Punce, meni je končno uspelo ustvarit album in dat par slikc noter, tako da se zdaj lahko še ve prepričate, da imam res OGROMEN trebuh... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem še nekaj dni nazaj govorila, da se mi komaj kaj pozna, potem pa me je dobesedno čez noč tako raztegnilo, da sem ti komot konkurenca! user posted image Danes sva se oba z mojim orng čudila tej ''eksploziji''. user posted image

Moj dragi je rekel, da ne more verjet, kako me je v parih dneh "razneslo".user posted image user posted image

pijača... Js včeraj nisem pila alkohola. Penine itak nimam rada, tako da včasih prav na silo naredim kak požirek, zdej mi pa prav ni pasalo niti to. Drugače pa kak kozarček rdečega tud spijem, pa zadnjič na zaključku sem spila en koktejl. Včeraj mi pa niti ni pasalo, zato sem ostala pri soku...
Hrana... Nič me kej posebej ni mučilo oz. me ne muči...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.1.2010 19:58:33 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.1.2010 22:10:32   
meymey
Jaz pa sem prej zgroženo opazila, da se mi popek začenja bočit ven :O!!! A je to možno? Pa mam sam majhen trebušček...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.1.2010 11:40:01   
Zoja83
meymey a že? vav, nisem si mislila, da že lahko tk hitr začne silit vn :) simpatično.
men se pa dans tako vrti, da sem ležala kar do 11-ih user posted image Sem se pa pogovarjala z medicinsko sestro, ki dela v porodnišnici lj., pa je bila čist presenečena, kako majhen trebuh imam za konec 4.meseca user posted image in za težo, ker se še nič nisem zredila (0,5 do 1kg). pa sej mam v torek pregled, pa bomo vidli...
Drugač mi je pa kr neprijetno, ko me vsi znanci non-stop gledajo v trebuh. se počutim, kot da bi si zmislila, da sem noseča user posted image
ah, bo že... Dans so hormoni v igri user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.1.2010 15:13:05   
soncnizarek25
olja:)

kako smo kaj?

meni se trebušček že kar dobro pozna, sem tudi malo močnejše postave tako da je bolj viden, se pa nisem nič tehtala, tako da ne vem koliko sem se zredila.

danes sem izvedla zelo salbo novico : delam samo še ta mesec pol me bo pa šefica dala na zavod, ker je dobila že zamenjavo za mene :( ne vem kako mi sploh lahko to naredi?????

uživajte 100 na uro!!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.1.2010 17:41:30   
anadami
sončnizarek25: se nočem vtikovati, ampak nosečnice ni mogoče odpustiti, edino, če imaš sklenjeno pogodbo o zaposlitvi za določen čas, pa se ti ta izteče. Tako da pazi: če te da ven iz poslovnega razloga, maš lahko na zvodu probleme. 

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.1.2010 18:43:39   
meymey
Hvala enako. Pod oblačili se mi ne pozna nič... nosim najbolj ozke majice, da se vsaj malo vidi in da mi dajo mir s vprašanji :D. Sem pa v 18t.

A gleda že katera vozičke? Znanka ima Maxi cosi mura in danes sva si ga uspela ogledat. Meni se zdi kr OK.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.1.2010 19:16:34   
Kiya
Vozičke sem že gledala, izbire nimam velike ker imam bolj majhen avto in imam na izbiro le Bebbestil Austin 3 ali pa Baby boom ki gre v prtljažnik Punta user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.1.2010 21:53:03   
tukaj
Pozdravljene,

na Silvestrovo sem si tudi jaz privoščila malo penine. Drugače pa si tu in tam privoščim kakšen kozarček rdečega ali malo piva - saj ne more škodovati. user posted image

Glede vozičkov - midva potrebujeva takšnega, da bo primeren za podeželje - torej z napihljivimi kolesami. Gledala sva Maxi cosi mura, kot meymey. Edino kar me moti pri tem vozičku je streha - imam občutek, da vse prepiha, ker je tako tanek material.

Zadnjič sem pri kolegici videla voziček Motsy 4rieder in mi je zelo všeč.
Bomo videli. So pa vsi kr dragiuser posted image user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.1.2010 21:55:21   
krtkova
Hoj user posted image !!!

Kako ste? prenajedene od vseh praznikov??? ne?? a pol sm se samo jaz?? Matr, mi je blo spet slabo danes, ker sem tok jedla (pa se mi tam to ni zdelo!!). user posted image

Dobila sva voziček!!! Sestra od mojega nama ga je posodila!!!!! Quinny freestyle!!! juhuhu user posted image  Ne bo se mi treba ukvarjati z izbiro in barvo in z vsem tem, kateri je za kaj boljši!!! Da ne omenjam tudi koliko denarja je prišparanega!!user posted image user posted image

Drugač mam pa vsak dan večji trebuh, a gibov še ne čutim in tud popek mi ne gleda ven!! Meymey, kaj pa če ti še eden raste? Popek namreč? user posted image  Men se tud zdi, da je to še mal zgodaj.user posted image

Punce, a sem sploh že omenila, da je sterimar rešil moj prehlad?? Hvala vam!!!

No, punce, mejte se!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.1.2010 22:11:54   
meymey
Krtkova, a ti mene malo .... user posted image . Sej pa vem kak mi zgledal popek before in zdaj after. Du werdest schon bezahlen fűr dein Frehheit! :P Eno belo kavo! user posted image Sej ni zunaj, ampak vidim, da se dviguje :D.

Frajerka za voziček,... zgleda, da ga bomo mi kar kupili. Gledam rabljene. user posted image

Zdaj pa grem na eno sarmo da se pomirim... aja, sedežno smo dobli, že drugič. Tokrat so pripeljali pravo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.1.2010 22:19:50   
nikita*
krtkova: o hrani ne bi,ker ne vem kdaj sem nazadnje toliko jedla. Meni je sadaj slabo, če pojem preveč sladkega, kar se mi je te dni dogajalouser posted image user posted image .
Voziček bova pa enak potiskale po Slo user posted image . Jaz ga imam še od moje deklice in sem bila prezadovoljna z njim. Kolegica mi bo sedaj posodila le košaro, ker če se spomnim, da sem poleti svojo deklico prevažala v lupinici,....vsa premočena in zgužana.user posted image

Hip hip hura za sterimar user posted image user posted image user posted image .

A ima še katera težave z zgagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.1.2010 22:46:34   
bcljka
za voziček sva se midva odloča že 2 mesca nazaj... mava pri vseh stvareh zlo podoben okus in vse zbereva v sekundi... tko da ga greva v roku 14ih dni kupt, ker je še letnik 2009, 2010 pri nam dobijo komaj junija (kar je pa prepozno)... in sicer jane slalom pro v črni barvi... sva ga misnla kupt v italiji, pa sva se pol odločla da ga bova kr tuki, ker če gre karkol narobe ga lahko reklamirava in nimava problemov z vožnjo v italijo...
sicer bi lahko enga dobila na izposojo, ampak ker računava v prihodnosti še na bratca ali sestrico sva se odločla da ga kar kupiva... na sposojo bova vzela edino zibko user posted image

drgač se pa tud jst nažiram k da bo konc sveta... ampak po neki čudni logiki pojem vseen manj kt sm pojedla pred nosečnostjo... prej mam filing da bom počla... pa sladko mi ne diši, slano pa ornk! user posted image

zgaga (še) ne teži... mam pa skos en donat doma za vsak slučaj...

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.1.2010 12:18:25   
bridget3
Pozdravljene nosečke!user posted image SREČNO IN LEPO NAPREDUJOČE LETO 2010 user posted image user posted image user posted image

Forum že nekaj časa prebiram, ampak nisem takoj želela pisno sodelovati, saj se preveč pri rač. zadržujem in bo to potem še dodatno računalniško opravilo user posted image
Ampak kljub temu sem se odločila vsaj "pofočkati" kot pravite temu user posted image da vam povečam seznameček ;-)

PDP imam 21.6. (vidim, da nisem osamljena v tem datumu user posted image )

Počutje, pregledi ...
Sem v četrtem mesecu ... Do zdaj sem imela 2 vaginalna UZ (konec 8.tedna potrditev nosečnosti in še enega v 11.t), nuhalno svetlino (meritve so normalne, glede spola pa: nekaj štrli, kar zgleda bolj fantovsko, ampak ni 100% user posted image ), naslednji pregled pa imam čez 1 tedna (mogoče spet UZ, ker G rada preveri, če je vse kot treba...).

Vidim, da imate nekatere nosečniške slabostiuser posted image , nekatere pa niti ne čutite, da ste noseče ... jaz sem bolj med slednjimi - imela pa sem veeeeeliko utrujenost v prvih 3.mes; zdaj pa občasno malce zeham, spim popoldan ...

Trebušček raste, stare hlače še komaj zaprem - imam neko elastiko z gumbom, katere se zadnje čase malo že poslužujem (bo treba kupiti kakšne nosečniške hlače kmalu)...

Gibanje ploda sem prvič začutila 1.1. ob 02h ob gledanju filma z dragim user posted image ; nekaj mi je v trebuhu zamehurčkalo pppprpppprpppppruser posted image - potem pa še trikrat za tem - očitno so te "pokajoče kokice" bile prvi gibi ploda.

Tako, zdaj sem se pofočkala, malce počvekala,

zaželim vam še veeeeeeeliko dobre volje, zdravja in prijetnih trenutkov z vašimi partnerji/družinicami ... in se slišimo pisno čez nekaj časa.

Pridne bodite, pazite nase, telovadite, sprehajajte se, uživajteuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.1.2010 13:02:02   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Trebuh je res veeeelik! user posted image

Pogrešam mkbk in njeno poročilo iz pregleda....

Končno me en pogrešaaaaaa!!!!! user posted image

Pa še to meymey - si me čist nakuril a z ultrazvokom, jst bi tud, pa sm bla prej ful proti, moj je že čist besen ker se skoz nekaj zmišljujem...ampak a če nobenga ne poznam v SG lahko tud grem na UZ tja... a lahko kej več poveš...pa ti dajo tud cd? A spol se je že vidu?

Sorry, nisem nič drugače komentirala, ker bom šele jutr verjetno do konca vse prebrala punce, pa tud kaj več napisala...

Se pa že veselim telovadbe jutr!! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 3.1.2010 13:04:18 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.1.2010 13:03:59   
mkbk
Aja, ja Maxica h Knapu hodim in sem ful zadovoljna....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.1.2010 16:42:35   
meymey
Hej... kr pokliči... vprašaj za ceno (majo promocijsko ceno 50eur in CD s posnetki zastonj).
Naslov KOPALIŠKA ULICA 16, 2380 SLOVENJ GRADEC
Telefon 02/ 882 96 12

Njihova spletna stran ne dela (so dobli gor trojanca :D). Drugače pa sem dobila 24 filmčkov 1.5GIGA podatkov user posted image , če hočeš mi na zs pošlji mail pa ti pošljem en filmček... Da boš vidla našega lulčka user posted image .

Sam da boš vedla, med 24 filmi je sam ene 5 uporabnih... zato verjamem, da so nekatere razočarane s posnetki. Mora pravi čas posnet, da je vse super. Večina filmčkov se bolj slabo vidi vse skupaj. Je pa v živo čisto drugače, zelo lepo user posted image .

Sej ne vem, tile UZji so pač meni pomembni, da se bolje zavem, da sem sploh noseča user posted image , drugače pa definitivno bolj rekreacijskega pomena. Mi ga je pa zmerila in vse, poslušala srčka, previ tazaresni UZ pregled.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.1.2010 16:56:55   
mkbk
No, najprej se tri dni oglasim, zdej pa se sama s sabo pogovarjam user posted image ...lahko pa kaj pokomnetiram, ker mi je uspel vas vse prečitat!

Trebuh raste tako kot tudi rit in veselo se brca v njem. Men je pa prvič za božič

Alko...mal sem šampanjčka, pa še mal vinčka pr možu user posted image

Drugače pa smo za silvestrovo imeli ene obiske s katerimi smo kuhali večerjo, btw. pojedli smo jo šele ob enih, in smo potem ob dveh zakomirali na kavču, naš mali pa jej celo serijo petrad in raket mirno prespal....drugače smo se šli pa Activity, men je ful mega ta igrca.

Žretje za praznike_ jaz narezkov in francoskih solat nočem videt vsaj en mesec- pa vage tud ne! user posted image

Voziček imamo pa mi še od ta prvega oz. je trenitno še v njegovi rabi in sicer Hartan, čakag pa ga že marela Babywelt in pa mogoče bo dobil še kakšen buugyboard za zraven al kaj vem

Krtkova kul da si dobila voziček na posodo, ker je to res kar velik strošek.

Junijke jaz vam zaželim mirno in srečno 2010 pa da se bomo pogovarjale vsaj ke do 2011 najmanj!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.1.2010 17:00:50   
mkbk
kul tenks bom poklicala, ej, a pa je kakšno časovno obdobje v katerem je treba it, tko kot za nuhalno npr. tam okoli 12 t?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.1.2010 17:09:27   
mkbk
meymey sem ti poslala ZS user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.1.2010 17:19:42   
meymey
Idealno naj bi bilo med 21 in 25 tednom.... se mi zdi... je optimalno velik in razvit (ko je večji, ne moreš celega videt na UZ, se vidijo bolj podrobnosti).

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.