Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:26:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Isto. Zdaj ga ravno učimo "lepo boža boža muco", ker jima vse dlake počupa pa svili od navdušenja, onidve pa bežita. Pa bi mu muci kaj nardili? Ker naša se ko ji ni ne pusti božat, še manj pa da jo kdo za rep cuka. Takoj dobi porcijo njenih krempeljčkov, Liji pa dovoli vse. Sploh se ne premakne, ko jo Lija v kotu dobi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:27:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Isto. Zdaj ga ravno učimo "lepo boža boža muco", ker jima vse dlake počupa pa svili od navdušenja, onidve pa bežita. Pa bi mu muci kaj nardili? Ker naša se ko ji ni ne pusti božat, še manj pa da jo kdo za rep cuka. Takoj dobi porcijo njenih krempeljčkov, Liji pa dovoli vse. Sploh se ne premakne, ko jo Lija v kotu dobi Ta pa je kruta.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:27:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Isto. Zdaj ga ravno učimo "lepo boža boža muco", ker jima vse dlake počupa pa svili od navdušenja, onidve pa bežita. Pa bi mu muci kaj nardili? Ker naša se ko ji ni ne pusti božat, še manj pa da jo kdo za rep cuka. Takoj dobi porcijo njenih krempeljčkov, Liji pa dovoli vse. Sploh se ne premakne, ko jo Lija v kotu dobi Nikoli mu še nista nič naredili, se samo umakneta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:28:00
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:28:08
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše vse je za nekaj dobro čuj samo ti si mensezdi soseda od moje tašče.. no sosedni blok...ona je v tistem nad igralnico ob avtobusni postaji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:28:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nikoli mu še nista nič naredili, se samo umakneta. pridni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:29:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše vse je za nekaj dobro čuj samo ti si mensezdi soseda od moje tašče.. no sosedni blok...ona je v tistem nad igralnico ob avtobusni postaji ki te to je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:29:26
|
|
|
|
marta82
|
O Matcar. Velkom bek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:30:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše vse je za nekaj dobro čuj samo ti si mensezdi soseda od moje tašče.. no sosedni blok...ona je v tistem nad igralnico ob avtobusni postaji ki te to je? veš kje so skutere prodajali nasproti banke...kardeljeva??? to je vse tam nad tržnico nasproti lota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:31:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 veš kje so skutere prodajali nasproti banke...kardeljeva??? to je vse tam nad tržnico nasproti lota jaaa vem ja. Nasproti mene. Tam je moja kolegica doma zdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:31:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O Matcar. Velkom bek. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:31:31
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše Sem že misla da se sekiraš, da ti tašča ne hodi na obiske. eh sploh ne ...sma se letos poleti za evik zmenle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:31:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 O Matcar. Velkom bek. pa še od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:31:45
|
|
|
|
marta82
|
A tam je zdaj igralnica?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:32:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tam je zdaj igralnica? baje ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:32:54
|
|
|
|
matcar
|
Jap,sem nazaj.Vglavnem,štorije ful.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:32:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A tam je zdaj igralnica? pa igralnic maš polno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:33:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem nazaj.Vglavnem,štorije ful. Važno da si se faj mela.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:33:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše Sem že misla da se sekiraš, da ti tašča ne hodi na obiske. eh sploh ne ...sma se letos poleti za evik zmenle Povej več. Firbec. Pa zabavno je brat te zadeve. Mogoče kako idejo dobim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:33:41
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem nazaj.Vglavnem,štorije ful. nisi vse baterije potoršla na čveku pri sosedi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:34:09
|
|
|
|
matcar
|
Mene tudi ne moti,če se otroci igrajo z pesi in mačkami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:34:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše Sem že misla da se sekiraš, da ti tašča ne hodi na obiske. eh sploh ne ...sma se letos poleti za evik zmenle Povej več. Firbec. Pa zabavno je brat te zadeve. Mogoče kako idejo dobim. Doris napiši knjigo: Kako se je treba z taščo pogovorit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:35:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem nazaj.Vglavnem,štorije ful. nisi vse baterije potoršla na čveku pri sosedi Ma,kaki,sem je še več dobila.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:37:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene tudi ne moti,če se otroci igrajo z pesi in mačkami. Valda. Samo, da uživajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:37:46
|
|
|
|
matcar
|
Babike,vas zapuščam za danes,še grem na FB,pa ajat.Ju3 delam popoldan,če bo katera kaj mimo hodla. Nočko vsem skupaj.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?