Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:16:13
|
|
|
|
marta82
|
Kaka lušna čebelica na medvedku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:16:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:17:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. Sicer je na tisti slikici na obisku, doma pa imamo puzle. Pa še to samo polovičko ker ni placa za cele.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:17:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. jas mam kr one 2 podloge iz pene ko so za plažo pa glih tak gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:17:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. tak je pri nam v Lenartu. Naša maca vse uniči in puzli sam letijo po zraku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:18:05
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaka lušna čebelica na medvedku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:18:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:18:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:18:54
|
|
|
|
ly117
|
Pa kake divje mačke te mate to?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:19:09
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. tak je pri nam v Lenartu. Naša maca vse uniči in puzli sam letijo po zraku. našemu pesu pa zgleda okus ni všeč pa te pene pusti pri miru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:19:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Hvala punce, se zahvaljujem v Lijinem imenu Bo pa verjetno padalka ker tak pada na rit, glavo, nos, da brezveze. Se kr spusti in čofne. Ona se spozabi in hoče it in čof je že na riti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:19:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kake divje mačke te mate to? ziher rise al pa črne pantere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:19:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:20:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kake divje mačke te mate to? ziher rise al pa črne pantere vama bom dala panterje al pa rise.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:20:23
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Hvala punce, se zahvaljujem v Lijinem imenu Bo pa verjetno padalka ker tak pada na rit, glavo, nos, da brezveze. Se kr spusti in čofne. Ona se spozabi in hoče it in čof je že na riti. to dela naša ko se ata z njo igra ker ve da ji stari stalno za rito stoji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:20:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kake divje mačke te mate to? ziher rise al pa črne pantere
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:20:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. tak je pri nam v Lenartu. Naša maca vse uniči in puzli sam letijo po zraku. Potem pa raje nimam nič, ker jih raztrančirata na majhne koščke in Tinej bi to ziher pojedel. Tak da je na trdih tleh. Pa itak bi morala celo stanovanje tapicirat, če bi hotela, ker ni nič na miru, samo šiba.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:21:13
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kake divje mačke te mate to? ziher rise al pa črne pantere vama bom dala panterje al pa rise. čuj to ziher ni brrr brrrr..ampak je grrrrrr grrrrr če po luftu od njih leti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:22:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. tak je pri nam v Lenartu. Naša maca vse uniči in puzli sam letijo po zraku. Potem pa raje nimam nič, ker jih raztrančirata na majhne koščke in Tinej bi to ziher pojedel. Tak da je na trdih tleh. Pa itak bi morala celo stanovanje tapicirat, če bi hotela, ker ni nič na miru, samo šiba. ja itak. Moja mami tud pospravi puzzle. Zdaj pa ko Lija za Maco nori pa mačka tak nima časa na puzlih bit ma večjo nalogo .. se skrit pred Lijo, da je Lija ne doseže ali pa še bolje ne najde
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.1.2010 22:23:21 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:23:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj to ziher ni brrr brrrr..ampak je grrrrrr grrrrr če po luftu od njih leti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:23:24
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:24:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili. tak je pri nam v Lenartu. Naša maca vse uniči in puzli sam letijo po zraku. Potem pa raje nimam nič, ker jih raztrančirata na majhne koščke in Tinej bi to ziher pojedel. Tak da je na trdih tleh. Pa itak bi morala celo stanovanje tapicirat, če bi hotela, ker ni nič na miru, samo šiba. ja itak. Moja mami tud pospravi puzzle. Zdaj pa ko Lija za Maco nori pa mačka tak nima časa na puzlih bit ma večjo nalogo .. se skrit pred Lijo, da je Lija ne doseže ali pa še bolje ne najde Isto. Zdaj ga ravno učimo "lepo boža boža muco", ker jima vse dlake počupa pa svili od navdušenja, onidve pa bežita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:24:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše vse je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:25:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala ja to še ja..tak jo najman5 x na dan iz pasje košare potegnem To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:25:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 To pa očitno vsi radi počnejo. Ko gremo k prijateljem, ki imajo psa al pa k mojim staršem je tudi košara aktualna. Pa mene ne moto naj se malo pri psu pocarta, če mu je to fajn. Jaz se tudi rada. vsaj ena ki je ne moti...mi smo ostali brez nekaterih obiskov( tudi tašča...hehehehe) ker pravi da otrok in pes ne moreta bivat skupaj...mi paše Sem že misla da se sekiraš, da ti tašča ne hodi na obiske.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?