Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:54:46
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka na kahli. ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je lubani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:56:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 grozno mi je samo to ko kupujem vse žnj iks el ..kaj ne morejo onih xs prstavit še nižje..recimo na as...bi pol nam bigmamas ostalo l al pa iks el Pa saj cifra ni važna.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:56:09
|
|
|
|
marta82
|
Ly lušna kahla pa slikica tud. Sem se bala da boš dala gor slikico, ko L dejansko v akciji sedi na kahli, brez hlač pa to. Ker to mi je pa čisto mimo. Odraslemu tudi ne bi pasalo, da ga da kdo na net ko na sekretu sedi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:56:54
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma saj te težave imamo pa vse. Tudi tiste s št 34 bi se rade v 32 spravle. OMG ....tako cifro sem jas mela ko sem se rodila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:57:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly lušna kahla pa slikica tud. Sem se bala da boš dala gor slikico, ko L dejansko v akciji sedi na kahli, brez hlač pa to. Ker to mi je pa čisto mimo. Odraslemu tudi ne bi pasalo, da ga da kdo na net ko na sekretu sedi. Marta pa ti si prava. Drugač pa smo še vseeno malo premali.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 4.1.2010 21:58:19 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:58:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma saj te težave imamo pa vse. Tudi tiste s št 34 bi se rade v 32 spravle. OMG ....tako cifro sem jas mela ko sem se rodila To glih ne, v O.Š. pa res.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:58:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly lušna kahla pa slikica tud. Sem se bala da boš dala gor slikico, ko L dejansko v akciji sedi na kahli, brez hlač pa to. Ker to mi je pa čisto mimo. Odraslemu tudi ne bi pasalo, da ga da kdo na net ko na sekretu sedi. ...mene v takem stanju niti v objektiv fotiča stari ne dobi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:58:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma saj te težave imamo pa vse. Tudi tiste s št 34 bi se rade v 32 spravle. OMG ....tako cifro sem jas mela ko sem se rodila
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:00:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly lušna kahla pa slikica tud. Sem se bala da boš dala gor slikico, ko L dejansko v akciji sedi na kahli, brez hlač pa to. Ker to mi je pa čisto mimo. Odraslemu tudi ne bi pasalo, da ga da kdo na net ko na sekretu sedi. Marta pa ti si prava. Drugač pa smo še vseeno malo premali. Tineju je parkrat ratalo v kahlo lulat, ampak čisto slučajno. Zvečer ga malo gor postaviva ampak ne ve zakaj se gre pač malo rit lufta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:02:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? kahla je parkirana v kopalnici na omarci Kaj pa prr vam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:03:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka na kahli. Lija tud sedi, sam haska od tega ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:03:19
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? kahla je parkirana v kopalnici na omarci Kaj pa prr vam? tut na omari...ker je bol zanimivo plezat po njej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:03:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tineju je parkrat ratalo v kahlo lulat, ampak čisto slučajno. Zvečer ga malo gor postaviva ampak ne ve zakaj se gre pač malo rit lufta. Pa saj še majo čas.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:03:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly lušna kahla pa slikica tud. Sem se bala da boš dala gor slikico, ko L dejansko v akciji sedi na kahli, brez hlač pa to. Ker to mi je pa čisto mimo. Odraslemu tudi ne bi pasalo, da ga da kdo na net ko na sekretu sedi. ...mene v takem stanju niti v objektiv fotiča stari ne dobi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:04:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tineju je parkrat ratalo v kahlo lulat, ampak čisto slučajno. Zvečer ga malo gor postaviva ampak ne ve zakaj se gre pač malo rit lufta. Pa saj še majo čas. Ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:05:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? kahla je parkirana v kopalnici na omarci Kaj pa prr vam? tut na omari...ker je bol zanimivo plezat po njej tvoja je vsaj plezala, Lija je šla velik krog okoli nje. Čaki saj jo mam tud slikano kak sedi gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:06:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tineju je parkrat ratalo v kahlo lulat, ampak čisto slučajno. Zvečer ga malo gor postaviva ampak ne ve zakaj se gre pač malo rit lufta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:06:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tvoja je vsaj plezala, Lija je šla velik krog okoli nje. Čaki saj jo mam tud slikano kak sedi gor Si treba najprej teren ogledat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:07:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? kahla je parkirana v kopalnici na omarci Kaj pa prr vam? tut na omari...ker je bol zanimivo plezat po njej tvoja je vsaj plezala, Lija je šla velik krog okoli nje. Čaki saj jo mam tud slikano kak sedi gor naša zgleda misli da je to še en poganjalec ker pravi zraven en en
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:07:31
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tvoja je vsaj plezala, Lija je šla velik krog okoli nje. Čaki saj jo mam tud slikano kak sedi gor Si treba najprej teren ogledat. itaq
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:09:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? kahla je parkirana v kopalnici na omarci Kaj pa prr vam? tut na omari...ker je bol zanimivo plezat po njej tvoja je vsaj plezala, Lija je šla velik krog okoli nje. Čaki saj jo mam tud slikano kak sedi gor naša zgleda misli da je to še en poganjalec ker pravi zraven en en Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:11:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo jo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:12:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja te pa kole gor naštimat pa bo mogoče kaj več haska. pa jo lahko po stanovanju loviš, ko bo lulala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:15:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Evo jo... iiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 22:15:29
|
|
|
|
marta82
|
Kak mate vse fajn po tleh tepihe pa puzle... Tinej je pa prikrajšan za to, ker karkoli sem naštimala sta mački uničili.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?