Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:35:38
|
|
|
|
marta82
|
A te pa sva sami Ly. Si že kaj gledala stanovanja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:38:18
|
|
|
|
ly117
|
Ja nekaj sem jih že najšla po internetu. Malo še bom pobrskala, pol pa sortirala in na lov.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:39:22
|
|
|
|
ly117
|
OMG na TV Pika bojo očitno ponavlajali Kmetijo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:40:35
|
|
|
|
marta82
|
Kakšnega pa iščeš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:40:48
|
|
|
|
doris04
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:41:04
|
|
|
|
marta82
|
za kmetijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:43:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 za kmetijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:43:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 za kmetijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:44:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:44:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:44:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj te pa še nisi v Lenartu. jutri zjutraj grem. Ko bom v Lenartu te veš da nisem zvečer do računalnika prišla , ker sta mala dva zasedla položaje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:45:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 za kmetijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:45:24
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:46:27
|
|
|
|
doris04
|
tasa...kaj L že veselo sedi na kahli??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:46:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Ne ne. Če se ti fajn počutiš v svoji koži ne rabiš diete.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:47:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Kaj te tebi fali Twigica.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:48:13
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Kaj te tebi fali Twigica. ne twigi..Pigi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:48:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? Moj Luka pa že sedi. je včeraj dobo tako fino. Bom slikico gor prilimala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:49:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Kaj te tebi fali Twigica. ne twigi..Pigi Twigi, Pigi vrlo važno, samo da se imaš fino.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:50:08
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Ne ne. Če se ti fajn počutiš v svoji koži ne rabiš diete. ..včasih me malo iz tira vrže v kaki trgovini ko si kaj ne morem zapret ..pa se iz garderobe čuje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:50:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...kaj L že veselo sedi na kahli?? Moj Luka pa že sedi. je včeraj dobo tako fino. Bom slikico gor prilimala. Luka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:51:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Ne ne. Če se ti fajn počutiš v svoji koži ne rabiš diete. ..včasih me malo iz tira vrže v kaki trgovini ko si kaj ne morem zapret ..pa se iz garderobe čuje Poznam to.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:53:09
|
|
|
|
ly117
|
Luka na kahli.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:53:18
|
|
|
|
marta82
|
Ma saj te težave imamo pa vse. Tudi tiste s št 34 bi se rade v 32 spravle.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 21:53:40
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku kaj zdaj ku,ku? reči raje kaj pametnega, ali pa nepametnega. eeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm, jas pa edina nisem na dieti...čeprav bi edina mogla bit Ne ne. Če se ti fajn počutiš v svoji koži ne rabiš diete. ..včasih me malo iz tira vrže v kaki trgovini ko si kaj ne morem zapret ..pa se iz garderobe čuje Poznam to. grozno mi je samo to ko kupujem vse žnj iks el ..kaj ne morejo onih xs prstavit še nižje..recimo na as...bi pol nam bigmamas ostalo l al pa iks el
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?