|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
4.1.2010 15:58:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ursa, Gaja ne bo v vrtcu, ker bom jst delala sam pet-ned zvečer, mogoče kak četrtek...Pa bo enkrat pr mojih prespala, enkrat pa pr starših od mojga. Med tednom bomo pa skupi! user posted image  
Pr 3. letih jo bom pa v Italjo vpisala v vrtec, zamejski...Je full cenejši kot pr nas...300 evrov na leto, ker plačaš sam kosilo in malco.

Za pusta sm študirala, da jo bom v zajčka al ap medota oblekla-bo moja mama zašila, sam kroj morm najdit. Grem čekirat na burdo...

čebela ja, tolko snega v Gorici ni blo že...uf, kar neki let! In je prov lepo! user posted image Pa še pada, full debele snežinke...user posted image

če boš najdla kakšen dober kroj se priporočam za linkuser posted image user posted image user posted image ......sem v soboto od ene kolegice v posojo dobila kombinizonček za Hano,80 številko tko da se bomo šli mi tudi lahko sankatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.1.2010 16:00:02   
Urša08
Čebel@ super za kombinezončekuser posted image user posted image user posted image Jaz sem dons Žiga kr v kombinezon dala k je tak mrazuser posted image Pa velik sankanjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.1.2010 16:00:20   
Čebel@
ta mesec pa spet letanje za dariliuser posted image user posted image user posted image .....konec meseca imasta tast in svakinja RD,8.2. bo pa nečak star 2 leti

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.1.2010 16:01:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebel@ super za kombinezončekuser posted image user posted image user posted image Jaz sem dons Žiga kr v kombinezon dala k je tak mrazuser posted image Pa velik sankanjauser posted image
midve sva bili danes kar notri,ker je ponoči nekaj kuhala,ampak zdele čez dan pa ni....sej Hana se mi zdi da še ni neki ekstra navdušena nad snegom,sem bolj jazuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.1.2010 16:04:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ta mesec pa spet letanje za dariliuser posted image user posted image user posted image .....konec meseca imasta tast in svakinja RD,8.2. bo pa nečak star 2 leti

Čebel@ jaz morm pa za prijateljico darilo kupit, ma v petek roj.da. Dobr da svqa za Nejca že kuplauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.1.2010 16:08:23   
Čebel@

Čebel@ jaz morm pa za prijateljico darilo kupit, ma v petek roj.da. Dobr da svqa za Nejca že kuplauser posted image

meni so prav mučenja darila-vedno se trudim da bi čim bolj zadela....sej tast in svakinja sta še ok za kupit,samo karkoli bom nečaku kupila bo Hana dobila nazaj samo slabše kvalitete.....jaz mu bom recimo kupila v C&A trenirkico, za 10 €(naprimer),ona bo pa Hani jo kupila za 3€ v KIKuuser posted image user posted image user posted image ....ah sej bo žeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.1.2010 16:32:56   
sunny24
čebela, lej ta medo je:

http://www.burdafashion.com/en/Patterns/Children%E2%80%99s_Costumes/4946_Jumpsuit/1270778-1535340-1129017-1004155.html

zajček

http://www.burdafashion.com/en/Patterns/Children%E2%80%99s_Costumes/2806_Rabbit_Hare/1270778-1535340-1129017-1146252.html

Pol se pa konča, ker so kroji za večje otroke...Sicer pa un medo je narejen kot pajac, tako da lahko nardiš ven kar hočeš! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.1.2010 16:40:45   
baki

Mam čisto bombo v kuhni pa se mi ne da pospravlatuser posted image  

hvala enako

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 16:51:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.1.2010 17:03:15   
črticaa
žiovjo

mene pa zabnima kaj ste si zadale za 2010,...recimo jaz sem se odločila da bom najdla svojo biološko mamicouser posted image  zaželite mi veliko sreče,...pa pomoči bom zelo veselauser posted image

lp,..joj še 1 mesec pa bomo mel 1 žur,.........braqvo naši malčki

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.1.2010 17:27:08   
brkn83
čebela - namen imam zgubiti 8 kg, pa ti???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.1.2010 17:58:49   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

žiovjo

mene pa zabnima kaj ste si zadale za 2010,...recimo jaz sem se odločila da bom najdla svojo biološko mamicouser posted image  zaželite mi veliko sreče,...pa pomoči bom zelo veselauser posted image

lp,..joj še 1 mesec pa bomo mel 1 žur,.........braqvo naši malčki

Kolumbo-odvisno koliko časa si bila zaposlena,od tega je tudi odvisna potem doba teh izplačil plač...
tudi mene čaka to skakanje za papirji,pa vse prvič....

Črtica-ja se sem si tudi js zadala par ciljev...ti imaš pa...kako naj rečem,kar pogumen cilj...js ne poznam biološkega očeta,pa nimam niti željeuser posted image ampak,sj vem..mama....kako pa ti lohka pomagam?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.1.2010 18:03:17   
SURF
Da vam še povem glede hujšanja...sem pridna in bom pridna ostalauser posted image niiiiič slaščic,do nadaljnega,nič pomess frita...v glavnem samo zdrave stvari..to še nebo noben problem,težko se bo spraviti v tek in telovadbo...dvd-je si moram še nabavit...

tamala sitnari......se greva igrat..

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 18:13:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.1.2010 18:16:18   
SURF
Črtica-ime in priimek ti je poznan?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.1.2010 18:19:49   
SURF
Črtica mogoče ti bo tole kej v pomoč....
Iščete osebo za katero poznate npr. samo priimek. Na spletu je seveda mogoče to storiti že s splošnimi iskalniki, poleg tega pa je na voljo množica specializiranih iskalnikov, naj vsam svetujem vsaj dva: 123poeple  in yasni.de (o slednjem se je obsežneje razpisal tudi Recherchen Blog).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.1.2010 18:22:05   
sjmm
čiv buc bav!

Moj bratec odšel, kuhna je bla k bombni napad, zdej je že spedenana ...HB, moj je šel k frizerju...je bil že čist zaraščen...so se lasje in dlake kr skup držaleuser posted image user posted image user posted image

joj, punce...vas ful štekam..tiste ta jokcaste....k morte v službo...jz bom še doma, pa sem vseen čist iz sebe k je Maj že tok velik...čas res leti...upam, da nam ga vsem skupaj uspe kar najbolje lovit in užit vsak trenutek posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še recept...za vse sladokusce in se oproščam tistim, ki ste že na shujševalni...jaz še čakam, da mal zaloge dobrega poidejouser posted image user posted image user posted image

ESTERHAZY REZINA ( POSTOPEK LAHK VIDITE NA POP TV - ODDAJE - LJUBEZEN SKOZI ŽELODEC-14.ODDAJA )

Sestavine : za biskvitek - zelo nizek - uporabimo večji in nižji pekač!!  :

- 6 beljakov....trd sneg
                 - 70g mletega sladkorja
                 - 200g mletih mandljev..
..najbolje, da vzamemo tako dražjo varianto, da so zmelti že olupjeni mandlji...biskvitek ful lepše barve( ni pa nujno...stvar okusa)

V sneg počasi umešamo sladkor in mlete mandlje....maso razporedimo v tankem sloju na peki papir v nizkem pekaču...pečemo max 15 minut na max 160-180 stopinj

Še toplo ločimo od peki papirja in ohladimo...potem narežemo na 4 kose, če imamo normalno velikost pečice.

Najlepši kos biskvitka položimo na mrežico ...take ki so npr. v pečici in v vodni kopeli raztopimo celo tablico bele čokolade v eni posodi, v drugi pa ene pol tablice temne. Nato pripravljen kos polijemo z belo čokolado, čez kako minutko pa po širini naredimo črte še s temno čokolado...nato vzamemo palčko in vlečemo po dolžini črte navzdol in dobimo tak vzorček..pustimo ohladiti
KREMA:
V kozico nalijemo 2,5dcl mleka damo na ogenj, hitro dodamo 3-4 rumenjake, ki smo jih prej ločili, fino mešamo s penovko, še bolj mešamo ,ko dodamo 2 dobri žlici Gustina in nato še 15 dag sladkorja....to mešamo, da zavre...nato odstavimo in še vedno mešamo....vmešamo še 1/3 masla....nato pa pustimo nekaj minut, da se malo ohladi in zgosti.

Vzamemo primeren pladenj ali krožnik damo nanj eno platko, namažemo s kremo, pa drugo platko namažemo kremo, pa še tretjo, pa kremo...na vrhu pa položimo tisto s čokoladno oblogo, potem s kremo še zamažemo s strani, lahko posujemo od strani še z lističi mandljev , damo na hladno za 2 urci in hamsi...njamsi.....pa dober tek!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.1.2010 18:29:07   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čiv buc bav!

Moj bratec odšel, kuhna je bla k bombni napad, zdej je že spedenana ...HB, moj je šel k frizerju...je bil že čist zaraščen...so se lasje in dlake kr skup držaleuser posted image user posted image user posted image

joj, punce...vas ful štekam..tiste ta jokcaste....k morte v službo...jz bom še doma, pa sem vseen čist iz sebe k je Maj že tok velik...čas res leti...upam, da nam ga vsem skupaj uspe kar najbolje lovit in užit vsak trenutek posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še recept...za vse sladokusce in se oproščam tistim, ki ste že na shujševalni...jaz še čakam, da mal zaloge dobrega poidejouser posted image user posted image user posted image

ESTERHAZY REZINA ( POSTOPEK LAHK VIDITE NA POP TV - ODDAJE - LJUBEZEN SKOZI ŽELODEC-14.ODDAJA )

Sestavine : za biskvitek - zelo nizek - uporabimo večji in nižji pekač!!  :

- 6 beljakov....trd sneg
                - 70g mletega sladkorja
                - 200g mletih mandljev..
..najbolje, da vzamemo tako dražjo varianto, da so zmelti že olupjeni mandlji...biskvitek ful lepše barve( ni pa nujno...stvar okusa)

V sneg počasi umešamo sladkor in mlete mandlje....maso razporedimo v tankem sloju na peki papir v nizkem pekaču...pečemo max 15 minut na max 160-180 stopinj

Še toplo ločimo od peki papirja in ohladimo...potem narežemo na 4 kose, če imamo normalno velikost pečice.

Najlepši kos biskvitka položimo na mrežico ...take ki so npr. v pečici in v vodni kopeli raztopimo celo tablico bele čokolade v eni posodi, v drugi pa ene pol tablice temne. Nato pripravljen kos polijemo z belo čokolado, čez kako minutko pa po širini naredimo črte še s temno čokolado...nato vzamemo palčko in vlečemo po dolžini črte navzdol in dobimo tak vzorček..pustimo ohladiti
KREMA:
V kozico nalijemo 2,5dcl mleka damo na ogenj, hitro dodamo 3-4 rumenjake, ki smo jih prej ločili, fino mešamo s penovko, še bolj mešamo ,ko dodamo 2 dobri žlici Gustina in nato še 15 dag sladkorja....to mešamo, da zavre...nato odstavimo in še vedno mešamo....vmešamo še 1/3 masla....nato pa pustimo nekaj minut, da se malo ohladi in zgosti.

Vzamemo primeren pladenj ali krožnik damo nanj eno platko, namažemo s kremo, pa drugo platko namažemo kremo, pa še tretjo, pa kremo...na vrhu pa položimo tisto s čokoladno oblogo, potem s kremo še zamažemo s strani, lahko posujemo od strani še z lističi mandljev , damo na hladno za 2 urci in hamsi...njamsi.....pa dober tek!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti za receptuser posted image user posted image user posted image

Ja js tudi na shujševalniuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak za kakšno praznovanje bo tole super,pa pšššššš košček mora kuharca tudi probatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.1.2010 18:37:50   
Čebel@
sunny......tenx za linke,moram prečikeratuser posted image user posted image user posted image

kolumbo......user posted image user posted image user posted image  za - kilce......koliko žlahte pa imate to,da pojejo za 500€?user posted image user posted image .......mi bomo praznovali le z mojimi starši,njegovimi starši,moji tamalo s familijo in njegovo sestro s familijo-s tem da še ni čist ziher da bom mojo sestro vabilauser posted image .......kako napreduje projekt Ograja?

črticaa.....zadala sem si:končati šolo,menjati službo in se bolj zdravo prehranjevati....glede iskanja mame,t lahko verjetno pomaga rr-jevka Kerensa* za katero vem da dela družinsko drevo in ima veliko izkušenj z iskanjem

brkn....najprej sem mislila izgubiti 5 kg,ampak sem danes videla da sem 4 že izgubila,tko da bom še 2kg-toliko da grem pod 50kg

surf....ti tudi čisto v hujšanjuuser posted image user posted image user posted image .....meni je prav groza,ker imamo ogromno sladkarij doma in kamor pogledam so dobroteuser posted image

sjmm.....kako napredujete s kuhinjo?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.1.2010 18:57:10   
sjmm

sunny......tenx za linke,moram prečikeratuser posted image user posted image user posted image

kolumbo......user posted image user posted image user posted image  za - kilce......koliko žlahte pa imate to,da pojejo za 500€?user posted image user posted image .......mi bomo praznovali le z mojimi starši,njegovimi starši,moji tamalo s familijo in njegovo sestro s familijo-s tem da še ni čist ziher da bom mojo sestro vabilauser posted image .......kako napreduje projekt Ograja?

črticaa.....zadala sem si:končati šolo,menjati službo in se bolj zdravo prehranjevati....glede iskanja mame,t lahko verjetno pomaga rr-jevka Kerensa* za katero vem da dela družinsko drevo in ima veliko izkušenj z iskanjem

brkn....najprej sem mislila izgubiti 5 kg,ampak sem danes videla da sem 4 že izgubila,tko da bom še 2kg-toliko da grem pod 50kg

surf....ti tudi čisto v hujšanjuuser posted image user posted image user posted image .....meni je prav groza,ker imamo ogromno sladkarij doma in kamor pogledam so dobroteuser posted image

sjmm.....kako napredujete s kuhinjo?

ma....ka ti češ...bul tko tko...je delo se ustavlo...čakamo na tišlerja, da nekaj skonča...pol bo pa hudo!!!!!!!!!!! Ma jz kumi čakam...sam mojmu se ničččččč ne mudi...buuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.1.2010 19:14:20   
Urša08
čer

Se še na hitro javim predno mi moj zasede računalnikuser posted image user posted image user posted image

Nejc je že v postelji, Žiga se še malo igra. Moja kuhinja je tud pospravljena tako, da bom zvečer si kr frej vzela in šla na kavč kakavčkatuser posted image

sjmm uvau tale recept morm pa sprobat, sam morm naštudirat pekač ker bi bil dovolj velik - v kakšnem si pa ti pekla?

kolumbo pride kdaj slab dan ampak bo minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si se odkločila da iščeš službico al boš še malo doma?

Ajvy kako je šlo?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.1.2010 19:17:08   
sjmm

čer

Se še na hitro javim predno mi moj zasede računalnikuser posted image user posted image user posted image

Nejc je že v postelji, Žiga se še malo igra. Moja kuhinja je tud pospravljena tako, da bom zvečer si kr frej vzela in šla na kavč kakavčkatuser posted image

sjmm uvau tale recept morm pa sprobat, sam morm naštudirat pekač ker bi bil dovolj velik - v kakšnem si pa ti pekla?

kolumbo pride kdaj slab dan ampak bo minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si se odkločila da iščeš službico al boš še malo doma?

Ajvy kako je šlo?

urša...kr v tiste k je original v pečici..črn ta nizek

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.1.2010 19:17:22   
Urša08
črticaa glede planov za leto 2010 sem pa rahlo v zamudi, morm par stvari prvo pri sebi razčistit potem bo plan koj jasenuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.1.2010 19:18:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer

Ajvy kako je šlo?

urša...kr v tiste k je original v pečici..črn ta nizek

aha hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image a je kej pomembno na kake kocke narežemo, more bit na hladnem al koko? Uf kok vprašanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.1.2010 19:34:24   
SURF

Čisto tako pri meniuser posted image pa še kar nosijo bomboniere,pa čokoladice...js pa nič ne smem...Js bi tudi rada da mi v kri pride to zdravom prehranjevanje..nekako tako..za Ptricijo vedno gledam da ima vse obroke zdrave in vsak dan...pri meni je pa včasih samo tist da neki na hitro(vmes med obroki)da nebom lačna in ponavadi so ti prigrizki tisti na črni listi.
Kako pa boš telovadila zvečer,imaš kakšen poseben program v mislih al kar tako?

Moj je že prišel......

Lepo in mirno nočko vsem skupaj,ko pa se boste zbudile najprej poglejte skozi oknouser posted image .Nočko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?