Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2009 15:45:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča No, kak zaključek leta- po vseh dogodkih, ko smo si komaj opomogli in končno zadihali, pa nam danes navsezgodaj odpeljejo babico. Kaj ji je, še ne vem, vem samo, da jo je rešilec odpeljal že ob 6. Jeeeej, kero leto, mislim, res....... upam, da se bo vse uredilo... pošiljam vam en kup pikepok.... bo drugo leto boljše in lepše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2009 15:55:04
|
|
|
|
mamamajča
|
Trezika, hvala! Ti si pa čimbolj zapomni to leto, saj je bilo za vas čarobno, kajne? Želim vam vsem skupaj lep prehod, v Novem pa vse dobro!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 0:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 0:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.1.2010 18:11:00
|
|
|
|
katka37
|
Veliko nepričakovanih, a lepih trenutkov, toplih objemov, zašepetanih zahval in otroških poljubov. SREČNO 2010!!!! mamamajča, morrak, torej spet nove nosečke, super, lep začetek leta, kdo le sta (saj sta vsaj dve, ali več ), pa naj čimprej izvemo, kdo sta
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.1.2010 19:57:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak SREČE, ZDRAVJA, LJUBEZNI IN RAZUMEVANJA VAM ŽELIM V NOVEM LETU Vsem srečkam nosečkam pa lepo in mirno pot v Rim. Še posebej vama, dragi moji....... (izdam pa še ne) zdaj pa me ma firbec....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.1.2010 21:15:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Veliko nepričakovanih, a lepih trenutkov, toplih objemov, zašepetanih zahval in otroških poljubov. SREČNO 2010!!!! mamamajča, morrak, torej spet nove nosečke, super, lep začetek leta, kdo le sta (saj sta vsaj dve, ali več ), pa naj čimprej izvemo, kdo sta jaz nisem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.1.2010 21:16:07
|
|
|
|
ada2
|
no, drugače pa srečno zdravo in debelo
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2010 23:18:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 9:35:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Veliko nepričakovanih, a lepih trenutkov, toplih objemov, zašepetanih zahval in otroških poljubov. SREČNO 2010!!!! mamamajča, morrak, torej spet nove nosečke, super, lep začetek leta, kdo le sta (saj sta vsaj dve, ali več ), pa naj čimprej izvemo, kdo sta jaz nisem ada, ti bi nam pa ja sama povedala, no. So kar 3, ampak meni posebej dragi 2, bom povedala, kmalu , ne sodeluje pa nobena na rr pa jih me poznamo? a je tvoja sestra?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 9:52:59
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro morrak, super, celo tri, pa čimprej jih vpelji na rr ada,ti nisi.....še, kdo ve če si ne boš premislila, ko končate z REKONSTRUKCIJO smo se danes mislili malo peljati z vlakom, pa jih malo vozi, nič kaj dober vozni red ni , pa kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 10:08:30
|
|
|
|
katka37
|
sem brala pravkar na drugi temi-mamamajči je umrla babica mamamajča, še enkrat iskreno sožalje, bodite močni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 13:30:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 13:31:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 13:32:30
|
|
|
|
suncicica
|
mamajci iskreno sozalje za babico
< Sporočilo je popravil suncicica -- 2.1.2010 13:36:04 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 13:37:32
|
|
|
|
suncicica
|
mi smo pa mali bolancki...smo kasljavi in smrkavi
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 13:42:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 14:00:16
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča suncicica
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 14:02:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 dobro jutro morrak, super, celo tri, pa čimprej jih vpelji na rr ada,ti nisi.....še, kdo ve če si ne boš premislila, ko končate z REKONSTRUKCIJO smo se danes mislili malo peljati z vlakom, pa jih malo vozi, nič kaj dober vozni red ni , pa kdaj drugič daj mir, zdaj imam mireno in ko ta poteče sem takoj spet tam za drugo... edino kar bi me prepričalo je 100% preobrat mojega deda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 18:16:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 sem brala pravkar na drugi temi-mamamajči je umrla babica mamamajča, še enkrat iskreno sožalje, bodite močni mamamajča iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.1.2010 18:17:10
|
|
|
|
trezika
|
suncicica da čimprej ozdravite
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.1.2010 11:17:57
|
|
|
|
suncicica
|
vceraj sem pikici nasopala z alojo in sejkom in sta danes kot prerojeni...o prehladu pa niti sledu.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.1.2010 20:43:13
|
|
|
|
*monchy*
|
SREČNO 2010 tudi iz moje strani !! glede nosečnosti pa tudi jaz nisem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.1.2010 9:24:44
|
|
|
|
ada2
|
joj, kak je tiho pri nas, ko je samo en otrok doma
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2010 19:03:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSinovi kot mame, hčerke kot očetjeGenetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?