Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.12.2009 20:17:37
|
|
|
|
trezika
|
Mi pa delamo prve "korake" po vseh štirih
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.12.2009 21:15:57
|
|
|
|
ada2
|
Maruša! jaz pa miha še komaj lovim.... kar pleza in pleza in povsod vstaja glih je v taki najbolj nevarni fazi...
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2009 23:21:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:06:37
|
|
|
|
ada2
|
a mi pride katera speglat, da ne bom v novo leto šla s starimi peglarskimi grehi?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:07:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:08:04
|
|
|
|
ada2
|
ooo gospa morrak, dolgo že od tega, ko sva tako uskladili misli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:08:31
|
|
|
|
ada2
|
da mi slučajno ne bi kakega deža pošiljala
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:10:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:12:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:15:09
|
|
|
|
ada2
|
mene pa muči, da bi se lotila prenove dnevne, ker mi grejo te umazane tapete res nekam v .... se komaj nazaj držim, da bomo čez kake 3 mesece prenavljali, pa se zdaj ne splača...
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:23:02
|
|
|
|
ada2
|
pa daj mir, nekaj grehov pa tudi moram imeti za novo leto čeprav vsaj polovico pa bi rada še letos rešila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:28:32
|
|
|
|
ada2
|
ej, morrak, kaj boš kuhala danes?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:32:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 9:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 9:55:50
|
|
|
|
ada2
|
ok, jaz pa deca pridemo k tebi na kosilo, moj pa s tem ne bi bil zadovoljen.... a maš slučajno še kako klobaso zanj?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 10:14:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 10:30:02
|
|
|
|
katka37
|
pozdravljene mamamajča, super novica ada, sosedi so torej dokončno vseljeni, super adam, to štetje je tudi meni všeč, se dosti lepše sliši kot klasično sem ti poslala sms, se bomo letos lahko kaj videli, imam še mamo tu pa nikamor več ne pridem, groza kako otroci rastejo hitro, še malo pa bomo imeli nova dva hodca mi pa danes jemo ribe in krompirjevo solato, morrak, pošlji baso
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 11:45:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 pozdravljene mamamajča, super novica ada, sosedi so torej dokončno vseljeni, super adam, to štetje je tudi meni všeč, se dosti lepše sliši kot klasično sem ti poslala sms, se bomo letos lahko kaj videli, imam še mamo tu pa nikamor več ne pridem, groza kako otroci rastejo hitro, še malo pa bomo imeli nova dva hodca mi pa danes jemo ribe in krompirjevo solato, morrak, pošlji baso mi tudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 13:31:00
|
|
|
|
suncicica
|
bravo marusa in miha . uzivajte v vecnem skakanju za malimi nagajivci . meni se od tega ze mesa .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 14:03:54
|
|
|
|
ada2
|
ah suncicica ne bodi skromna, tvoja stella je prehitela vse no, mi pa bomo jedli piščančji paprikaš in domače široke rezance (pst, to je moja najljubša hrana ) katka ja, sosedi so dokončno tu , mi pa se upam, da vidimo res kmalu. pa moram ti povedat, da je sprehod po parku prej pomagal pri čiščenju noskov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.12.2009 14:23:39
|
|
|
|
suncicica
|
ja tudi mene je vceraj dobro presenetila(sem se skoraj razjokala), ko sem jo videla hodit.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2009 9:11:31
|
|
|
|
mamamajča
|
No, kak zaključek leta- po vseh dogodkih, ko smo si komaj opomogli in končno zadihali, pa nam danes navsezgodaj odpeljejo babico. Kaj ji je, še ne vem, vem samo, da jo je rešilec odpeljal že ob 6. Jeeeej, kero leto, mislim, res.......
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2009 15:44:27
|
|
|
|
trezika
|
Prihodnost naj rožnata se vam odpre, naj srečno obdobje se za vas začne, naj leto prihodnje ljubezni vam da, naj cvenka nasuje v vrečo brez dna! Vse to vam privoščim iz vsega srca. SREČNO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNavezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?