Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:20:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla komot.. sej me ne morš sfalit... aja, sprememba - nisem več rdečelaska, zdej sem rjavolaska :) da me ne boš zgrešila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
luckyluka je danes propadel...je bilo premalo prijav...začnemo naslednji ponedeljek...a je še katera zainteresirana ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:22:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
a že kera išče kakšne pustne kostime??? jz sem mal gledala naokrog, pa so povsod sami grdi, al pa so uni klasični za princesko... te pa ne bomo meli.. pa večina so za 2 leti+
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:23:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u... zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršila men pa so pasale zadeve iz Ann Taylor ne o dieti, dejansko bi morala cuker ukinit, pa ne gre diete pa zarad dojenja še ne smem. eh...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:24:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla komot.. sej me ne morš sfalit... aja, sprememba - nisem več rdečelaska, zdej sem rjavolaska :) da me ne boš zgrešila te bom že našla sej si v hali A, ne?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:24:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
dieta.. jz sem jo dons začela... do poletja mam namen shujšat 15kg
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:26:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla komot.. sej me ne morš sfalit... aja, sprememba - nisem več rdečelaska, zdej sem rjavolaska :) da me ne boš zgrešila te bom že našla sej si v hali A, ne? jp, nasproti Championa.. sem soseda s trgovino SImobil in informacijami
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.1.2010 18:27:15 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:31:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla komot.. sej me ne morš sfalit... aja, sprememba - nisem več rdečelaska, zdej sem rjavolaska :) da me ne boš zgrešila te bom že našla sej si v hali A, ne? jp, nasproti Championa.. sem soseda s trgovino SImobil in informacijami vem, kje je L. sam pogum za obisk BTCja moram zbrat, to mi je total nočna mora
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:34:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla komot.. sej me ne morš sfalit... aja, sprememba - nisem več rdečelaska, zdej sem rjavolaska :) da me ne boš zgrešila te bom že našla sej si v hali A, ne? jp, nasproti Championa.. sem soseda s trgovino SImobil in informacijami vem, kje je L. sam pogum za obisk BTCja moram zbrat, to mi je total nočna mora sej jz sm ga tud vedno rabla... mi ni nikol ni dišal btc - dokler se nism not zaposlila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u... zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršila men pa so pasale zadeve iz Ann Taylor ne o dieti, dejansko bi morala cuker ukinit, pa ne gre diete pa zarad dojenja še ne smem. eh... ooooojaaaaaaaaaaaa...te so res lepe...imam cel kup njenih bluz
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
btc - don't even thinkabout it
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:37:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u... zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršila men pa so pasale zadeve iz Ann Taylor ne o dieti, dejansko bi morala cuker ukinit, pa ne gre diete pa zarad dojenja še ne smem. eh... ooooojaaaaaaaaaaaa...te so res lepe...imam cel kup njenih bluz bo treba kaj it na shopping
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:37:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* btc - don't even thinkabout it zakaj, a zarad gužve al zarad zapravljanja???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:40:12
|
|
|
|
ledenka
|
ok, moj je pri zdravniku, se je končno spravil... ima nekaj virozi podobnega že 3 tedne. in je menda sum na atipično pljučnico... ampak domov še ne bo prišel, mora še na en pir. zadavla ga bom
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:44:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, moj je pri zdravniku, se je končno spravil... ima nekaj virozi podobnega že 3 tedne. in je menda sum na atipično pljučnico... ampak domov še ne bo prišel, mora še na en pir. zadavla ga bom a rabiš en blue, super, da je šlo vse ok kako sta se imela pa oči in Gaja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:47:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, super, da je šlo vse ok kako sta se imela pa oči in Gaja? enkrat sem klicala pa sva mal grgrale po telefonu z gajo, drugič se je pa na fertik drla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:54:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue Zakon! Paše, ane... Ledenka, sej veš da mora v 'lekarno' po 'zdravilo'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:54:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, moj je pri zdravniku, se je končno spravil... ima nekaj virozi podobnega že 3 tedne. in je menda sum na atipično pljučnico... ampak domov še ne bo prišel, mora še na en pir. zadavla ga bom a rabiš en aha
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:56:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ledenka, sej veš da mora v 'lekarno' po 'zdravilo' kolk ga poznam, bo lekarno zamudil, ker so sam do 7h odprte boljš, da grem dat M. večerjo... drugač bom eksplodirala.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:10:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, že čaka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:14:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, super, da je šlo vse ok kako sta se imela pa oči in Gaja? enkrat sem klicala pa sva mal grgrale po telefonu z gajo, drugič se je pa na fertik drla o revčka... sej tko bodo tut naši po moje jokal, ko bodo šli v vrtec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:15:52
|
|
|
|
Dudica1
|
smo se napestvali....srček je ...moj nečak
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:43:37
|
|
|
|
majana79
|
dudi, so najlepši tako miceni a imate že dosti snega?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:50:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, so najlepši tako miceni a imate že dosti snega? ja full ga je,glikar je plužil. ...pa še kar dobr sneži in še cel teden bo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 19:50:35
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka mogoče ga je pa zamedel Majana mi imamo pa zdajle pevske (dralne) vaje, ker noče zaspat brez zize, mami je pa ne da. Pa ni spala od 15.30 Kdaj bo začela spat Ma kaj se pritožujem. Ful imam pridnega otroka, mi je danes celo uspelo tisto ogrlico za mami dokončat. Itak pa se zaveš kakšno dragocenost imaš, ko bereš poste od Christiane - vse narob, pa še spi ne. Dobri ste
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?