Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 21:18:06
|
|
|
|
šivilja
|
Še jaz malo renčim Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - Hana je že na kavču vsa vesela. Maja1488 hvala zaenkrat - ni še nič do krvi ali tako, če se bo pa slabšalo ti pa javim. Občutek imam, da je ful lačna, ker je taka ogromna pupa (pri 5 mesecih ima 8kg), bomo začeli še čez dan kaj jest, pa upam da bo bolje. Jo pa ta riž zvečer rahlo zapira in ful jo napenja. Zdaj tukaj leži zraven mene in je na zračni pogon. Ni kakalaže od včeraj zjutraj, mogoče bo pa zdajle, pol pa v mižule.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 21:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a že kera išče kakšne pustne kostime??? jz sem mal gledala naokrog, pa so povsod sami grdi, al pa so uni klasični za princesko... te pa ne bomo meli.. pa večina so za 2 leti+ sem jih nabavla že konec oktobra. v ZDA je bil takrat haloween, pa so bile razprodaje. tavelik mulc ga tako obožuje, da ga že nekaj časa nosi. po bajti seveda. če bi ga takega ven spustila, bi sosedje mislili, da se nam je zmešalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 22:03:57
|
|
|
|
lake
|
Vidm da že večinoma stojijo. To je moj razlog da sem popoldan manj na RR, ker sm skoz za Tajo, vstane od vsaki opori, še tko mejhni, in čez neki časa seveda pade, ponavadi direkt na glavo. Pa sama pride po stopnicah. Je mula pogruntala da se da, samo kaj ko bi šla na isti način rada še dol, direkt na glavo po njenem. Jo je pa dons moj uspavu, in sm se po dolgem času dejansko VLEGLA na kavč in pogledala en film na HRT, predtem sm že skor obupala, ker pri vseh 186 programih na TV ni nič pametnega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 22:20:13
|
|
|
|
maja1488
|
Komi še gledam....še par dni pa v grobem zaključim 2009...pol pa bilanca...bljak. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 22:44:45
|
|
|
|
lake
|
Ni več nobene? Grem pa še jst, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 22:46:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja Držim pesti da kmalu spet zaspi in si končno malo spočiješ Ledenka, a si mu zrihtala večerjo? Ma da bi men delal take... Sej nevem kaj bi mu nrdila Tanja, če se sama postavi je že prav Ne more bit drugač, ane. Je pa napredna Čevlje pa le pejt zamenjat, da ne bojo zaradi premale velikosti samo v omari stali Men je bil pa film na POPu ful smešn Neobičajna komedija. Me like Zdele sem pa s sprehoda- pa u mižule... Še Maji dam vsa ta zdravila, pa bo.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 4.1.2010 22:51:21 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 23:01:56
|
|
|
|
majana79
|
Grem jaz tudi spat... Se je J. zbudil za 5 minut, da me je rešil pred črpanjem, sem misla da mi jo bo razneslo Nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 23:52:13
|
|
|
|
ledenka
|
moj ima mononukleozo in atipično plučnico. eh... tomorrow is another day...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 7:02:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro maja sistematski pregled ima pri 3 letih. Zdej greva kar v laboratorij pregled ima pa v četrtek.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 7:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, kako ste spali ? mi smo sicer že bolje, pa tudi že slabše, tako da danes ne bom stokala. snega imamo juhuhuhuuu škoda, ker tole vreme ni bilo prejšni teden
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 7:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pri nas je snega tojk da bom popiz***** dobila, ne morem nikamer no drugače pa smo super T. je šel v vrtec N. pa se igra z igračami pri meni na kolenih sem pa glih zdele razmišljala da bom na porodniški samo še dobre 3 mesece madonca gre hiter
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 7:55:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro žabnce.. Ni čudno,da tako sneži.. Mi smo po starem,otroci v vrtcu, HB ZA VRTEC,Tina se skozi dviguje na noge,tako kot pravite nekatere,skozi jo moram gledat. Včeraj je ob omari proštala celo dolžino,jaz ne vem kaj jo je pičilo,ampak sam na noge rine.Pleza pa "vsede".Je hecko pravi. O spanju ne bi...Včeraj se je drla v posteljici 3 ure,sem jo hodila gledat vsake 10 min,pol je končno odnehala. Dudi meni lahko vse znakce nalimaš,kobacače,jedce...pa zobkov mi tudi nisi vpisala,4 imamo. Mene pa že en mesec križ boli za pop.bom mogla it slikat enkrat,ne morem tudi spat normalno.Ja, prometna nesreča 9 let nazaj ,pa 3 porodi v 5 letih,uf.. ledenka infekcijska mononukleoza ali kissing dzis.. Ker se prenaša s slino je baje bolezen poljuba,tako so meni rekli,ko sem jo imela.Sam sem bla pa čišto fertik.. Aja,no zdaj sem pa privatnikova žena,a rabte kej?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 7:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
olive: jutro no pol mate se pa fajn no jz sem si pa zajter naštimala, nika pa spi pri nas se pa še ne plazimo , samo sedimo in jemo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:20:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo sva že nazaj Zunaj je prava zimska idila...super je . Drugač pa smo spali super...zdej pa čakamo tv
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:20:57
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spali smo tko kot ponavad, očitno se bo še kr neki časa zbujala dvakrat na noč.. Ledenka infekcijska mononokluoza je res en drek, pri kateri je človek čist fuč, lahko tud eno leto. Mal pazi da se Maks kej ne naleze. A bi bla kera tok prijazna pa bi mi za drug teden posodla škatlo za na streho?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:27:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake A bi bla kera tok prijazna pa bi mi za drug teden posodla škatlo za na streho? Lahko ti jo mi ...z veseljem Zdej je pršla pa tašča na kofe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:33:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Olivca, super!!! Upam da bo dovolj dela Ledenka, a je dobil Singulair Pa moj znanec je tudi imel tole kissing disease. Je mislil da bo dohtarco nekam poslal Aja, pa baje moraš dosti počivat pri tej bolezni, če ne se ti lahko celo življenje pozna pri hitrejši utrujenosti. U pojstlo ga priveži. Lake, kakšno škatlo Pa dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:34:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! lake mi nimamo kufra, žal. ledenka inf. mononukleoza je pa res sr....Pa še atipična pljučnica zraven Moja teta jo je imela-zdravila se je cca 5 mesecev-sploh se ni mogla pobrat. Še ene 2 urci počakam, pol pa moram v mesto. Upam, da bom uspela prit iz parkinga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:50:03
|
|
|
|
lake
|
Dudica Hvala, sicer si mal daleč, ampak bi jo pa res pršla iskat enkrat te dni, če bojo ceste kej boljše. Flaška Thule varianta, al kufer, ne vem kako se drgač temu reče.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:54:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Hvala, sicer si mal daleč, ampak bi jo pa res pršla iskat enkrat te dni, če bojo ceste kej boljše. Flaška Thule varianta, al kufer, ne vem kako se drgač temu reče. Aja. Mah jaz trola razmišljam kakšno škatlo rabiš za na streho Nimamo, žal Tanja, pejt no z busom. Z avtom so same komplikacije v takem vremenu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:55:12
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Komi še gledam....še par dni pa v grobem zaključim 2009...pol pa bilanca...bljak. Lahko noč! Jao mene tud še to čaka za možev sp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:56:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica Hvala, sicer si mal daleč, ampak bi jo pa res pršla iskat enkrat te dni, če bojo ceste kej boljše. Sej boš vidla...pa boš povedala To je kao montana no to je ena firma...strešni prtljažnik drugače
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 8:59:10
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj ima mononukleozo in atipično plučnico. eh... tomorrow is another day... Mononukleozo? Khm, to je kissing disease (med najstniki se največ prenaša s poljubljanjem, lahko pa jo dobiš tudi s slabo pomitimi stvarmi v lokalih)- sem imela pred 15 leti, ful sranje, par mesecev nisem bila sposobna ničesar, sem mogla pavzirat na faksu zaradi tega. K sreči mi ni šlo na jetra (organ jetra, da se razumemo). Na koncu te pa še depresija udari. Upam, da bo prebolel v lažji obliki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:00:07
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Spimo slabo, ker se naš otrok nikakor ne more najesti zadnje dneve in joče tako dolgo, da ne dobi za jest... nimam pojma kaj čem nardit... Tanja, za Hano se nič ne sekiraj. Če se sama vstane ni problema. Problem je tam, kjer jih starši postavljajo na nogice in potem kao hodijo z njimi... Moj Anže je pri 7 mesecih (je bil nedonošenček sicer samo 3,4 tedne prej - pa ni v razvojni nič težila, ker je videla da počne vse sam) brez problemov vstal in hodil ob opori. Smo glih zadnjič gledali slikce kakšen frajerček je bil... Medtem ko Luka... nobenega interesa, da bi vstal... povsod pride s plazenjem in očitno ne čuti nobene potrebe po vstajanju... Ma bo že, ko bo prišel njegov čas. Danes pa držite pesti, imamo ultrazvok in rentgen ledvičk... upam, upam, da se je stanje umirilo... o, Ledenka... zdej imaš pa 2 otročka... se mi smiliš...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:00:12
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! J. je spal celo noč pri nama, ker je stalno jokal... začuda še nisem tolk zaspana upam da je moj prišel ven, ker ni nič spluženo ali posipano drugače pa čestitke nam in vsem obmesečnikom
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?