|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
4.1.2010 15:41:08   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Ja Filip je dobil koze od L. Je cel pikast, prav revež je. Sem šla po fenistil kapljice proti srbenju in sem na recept čakala 1 uro, pa še v lekarni ful dolg. Pridejo stari ljudje in imajo 1cm receptov, potem pa da una vse nabere in razloži traja celo večnost. Potem gredo ven s celo polivinil vrečko zdravil.

uf res! tud men se vsakic to zgodi, pa moz in mala zunaj v avtu....on pa ponori ker ona krici..... in vsakic mi potem rece - a ne mores drugic it v lekarno?   !!!!! zdaj pa mu povem da je to konstanta v PO lekarni!!!!

user posted image user posted image za filipa!

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 4.1.2010 15:44:14 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
4.1.2010 15:41:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat)

Zdaj čakam odgovor ali je srečen ali filozof user posted image

itak da je srečen user posted image če ni... pa samo user posted image

a nismo rekle da če nas zafrkavajo, jih je treba user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
4.1.2010 15:41:43   
zoja10
bogi filip , pikapokice da bo kmalu boljše

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
4.1.2010 15:42:38   
FLASK_A

Ma mi ni odgovoril, upam, da ni padu v filozofsko razmišlanje.

Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo?

user posted image user posted image user posted image

svojga srečneža vprašaj

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
4.1.2010 15:43:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, to si ti tako razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem komentirala samo tisti del, da te ni, pa sem rekla da bi ga ti (seveda, če bi ti odgovarjalo user posted image ) user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
4.1.2010 15:44:34   
majana79

Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo?

svojga srečneža vprašaj

ti flaska, a si že vse nardila, zdej si pa nas pršla zafrkavat, tvoje najljubše kolegice? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
4.1.2010 15:45:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Ja Filip je dobil koze od L. Je cel pikast, prav revež je. Sem šla po fenistil kapljice proti srbenju in sem na recept čakala 1 uro, pa še v lekarni ful dolg. Pridejo stari ljudje in imajo 1cm receptov, potem pa da una vse nabere in razloži traja celo večnost. Potem gredo ven s celo polivinil vrečko zdravil.

uf res! tud men se vsakic to zgodi, pa moz in mala zunaj v avtu....on pa ponori ker ona krici..... in vsakic mi potem rece - a ne mores drugic it v lekarno?   !!!!! zdaj pa mu povem da je to konstanta v PO lekarni!!!!

user posted image user posted image za filipa!

user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
4.1.2010 16:01:53   
FLASK_A

ne, to si ti tako razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem komentirala samo tisti del, da te ni, pa sem rekla da bi ga ti (seveda, če bi ti odgovarjalo user posted image ) user posted image user posted image

ajaaaaaa! To pa ja. Temu se pa reče da ga izkoristišuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
4.1.2010 16:03:16   
majana79

ajaaaaaa! To pa ja. Temu se pa reče da ga izkoristišuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no evo, sej se mi je zdelo da isto misliva

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
4.1.2010 16:03:48   
FLASK_A

svojga srečneža vprašaj

ti flaska, a si že vse nardila, zdej si pa nas pršla zafrkavat, tvoje najljubše kolegice? user posted image user posted image user posted image

a sem nesramna do vasuser posted image

Neeeee, res ni mišljenouser posted image user posted image user posted image Mal me trga, sneg je pa tko...user posted image

Naredila? Fax sem si prestavla (ne znam rešit problemauser posted image ), službo tut (nimam podatkov za izdelavo grafike), pokovce imam doma zdej se pa mal hecamuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
4.1.2010 16:07:05   
majana79

svojga srečneža vprašaj

a sem nesramna do vasuser posted image

Neeeee, res ni mišljenouser posted image user posted image user posted image Mal me trga, sneg je pa tko...user posted image

Naredila? Fax sem si prestavla (ne znam rešit problemauser posted image ), službo tut (nimam podatkov za izdelavo grafike), pokovce imam doma zdej se pa mal hecamuser posted image

ma ne, nisem misla da si nesramna user posted image nagajiva, tko, da ti mal rožički ven gledajo user posted image user posted image

a maš kako idejo kaj naj na hitro skuham?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
4.1.2010 16:07:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

bila sem na razprodajiuser posted image user posted image  pa še bom šlauser posted image  in komaj čakamuser posted image

a to si šla po športno opremo?

jeapuser posted image

kje kupujete kostime ?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
4.1.2010 16:11:38   
cebelica82
ojla punce, še vedno nič z varstvom...user posted image user posted image user posted image upam, da bo....drugače pa hvala vsem za čestitke....glede vozičkanja pa - zmeraj, ko vas čekiram, se glih menite, potem pa pozabim kak dan, ali pa je preveč strani za nazaj, pa gre vaše vozičkanje mimo...user posted image user posted image user posted image mislim...bom enkrat bolj pozorna, pa se vam pridružim....sicer ne v kratkem, ker mam še en dolg za nazaj in se moram učit še za en in edini preostali izpit!! upam, da bo .....ko bom pa fraj, se vam pa z veseljem pridružim....

še eno vprašanje imam - pozna katera kakšno fajn varuško v šiški pa ne predrago? za dje časa od septembra najbrž ....mi vrtca sigurno ne bomo dobili, ker nimamo stalnega bivališča tukaj v lj, jaz niti nimam slžbe, če bo vse ok jo bom mela septembra, kar pa je itak že prepozno glede vrtca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa v ponedeljek začneve s plavanjem, to je edino, kar si lahko zdaj privoščim it ven, ker se učim....gre še katera? ob ponedeljkih ob devetih,....

lep dan

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
4.1.2010 16:16:31   
FLASK_A
Lina, super za nabavouser posted image Kostimov jaz ne kupujem, mogoče katera druga bolj ve.

Majana, mal pa sem rožičkasta danes, jauser posted image user posted image Kuhatuser posted image Poli?user posted image Nevem... Na hitro jaz naredim kakšno mineštro. Popečem piščančka, dodam zelenjavo, zalijem in cmarim. Pol pa dodam makarone, gresove cmočke, mal moke da se zgosti... Super juhca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
4.1.2010 16:17:44   
FLASK_A
Čebelica, jaz ne poznam. user posted image Upam da dobiš. Težko je dobit dobro varstvouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
4.1.2010 16:23:19   
majana79

bila sem na razprodajiuser posted image user posted image  pa še bom šlauser posted image  in komaj čakamuser posted image

a to si šla po športno opremo?

jeapuser posted image

kje kupujete kostime ?

nikjer, ker mi nobena jakna ne stoji ok - imam široka ramena in hrbet

sodelavka, ki je bolj graciozne postave jih dobi v Zari, pa zmerej ful dobro izgleda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
4.1.2010 16:25:41   
majana79
flaska tnx, bo najbrž res juhica, samo brez mesa, je zamrznjeno user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
4.1.2010 16:30:06   
FLASK_A

flaska tnx, bo najbrž res juhica, samo brez mesa, je zamrznjeno user posted image

v vročo vodo ga vrzi, se tik tak odmrzneuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.1.2010 16:46:16   
Anonimen
user posted image

tejle smeškoti so mi ful specjalniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.1.2010 16:57:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image

tejle smeškoti so mi ful specjalniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čveki user posted image Sem jaz vedla da si opasnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
4.1.2010 17:36:29   
maja1488
Leela, upam, da bo Filip čimprej OK!

Zoja, ja kdo bo pa vozu, če se ga nacukamo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
4.1.2010 18:10:54   
ledenka
joj, kdaj bo že 7, da začnemo s pripravami na spanje? user posted image

Lina, kostimi - Mura (sicer ne vem, kdaj nazadnje, že dolgo tega), S. Oliver, Gerry Weber, Tuzzi. Ne vem, kaki stil ti je všeč, jaz sem pred leti kupovala skoraj samo v Muri. Tazadnje sem dala šivat, zdaj pa že ene 3 leta nič user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
4.1.2010 18:17:17   
Blueeyes
lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice user posted image  user posted image  user posted image pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
4.1.2010 18:19:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice user posted image  user posted image  user posted image pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka user posted image

user posted image user posted image user posted image te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
4.1.2010 18:19:08   
Anonimen
ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u...user posted image  zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?