Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:41:08
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Ja Filip je dobil koze od L. Je cel pikast, prav revež je. Sem šla po fenistil kapljice proti srbenju in sem na recept čakala 1 uro, pa še v lekarni ful dolg. Pridejo stari ljudje in imajo 1cm receptov, potem pa da una vse nabere in razloži traja celo večnost. Potem gredo ven s celo polivinil vrečko zdravil. uf res! tud men se vsakic to zgodi, pa moz in mala zunaj v avtu....on pa ponori ker ona krici..... in vsakic mi potem rece - a ne mores drugic it v lekarno? !!!!! zdaj pa mu povem da je to konstanta v PO lekarni!!!! za filipa!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 4.1.2010 15:44:14 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:41:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat) Zdaj čakam odgovor ali je srečen ali filozof itak da je srečen če ni... pa samo a nismo rekle da če nas zafrkavajo, jih je treba
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:41:43
|
|
|
|
zoja10
|
bogi filip , pikapokice da bo kmalu boljše
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:42:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma mi ni odgovoril, upam, da ni padu v filozofsko razmišlanje. Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo? svojga srečneža vprašaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:43:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat) Zdaj čakam odgovor ali je srečen ali filozof itak da je srečen če ni... pa samo a nismo rekle da če nas zafrkavajo, jih je treba ne, to si ti tako razumela jaz sem komentirala samo tisti del, da te ni, pa sem rekla da bi ga ti (seveda, če bi ti odgovarjalo )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:44:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma mi ni odgovoril, upam, da ni padu v filozofsko razmišlanje. Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo? svojga srečneža vprašaj ti flaska, a si že vse nardila, zdej si pa nas pršla zafrkavat, tvoje najljubše kolegice?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 15:45:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Leela Ja Filip je dobil koze od L. Je cel pikast, prav revež je. Sem šla po fenistil kapljice proti srbenju in sem na recept čakala 1 uro, pa še v lekarni ful dolg. Pridejo stari ljudje in imajo 1cm receptov, potem pa da una vse nabere in razloži traja celo večnost. Potem gredo ven s celo polivinil vrečko zdravil. uf res! tud men se vsakic to zgodi, pa moz in mala zunaj v avtu....on pa ponori ker ona krici..... in vsakic mi potem rece - a ne mores drugic it v lekarno? !!!!! zdaj pa mu povem da je to konstanta v PO lekarni!!!! za filipa!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:01:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat) Zdaj čakam odgovor ali je srečen ali filozof itak da je srečen če ni... pa samo a nismo rekle da če nas zafrkavajo, jih je treba ne, to si ti tako razumela jaz sem komentirala samo tisti del, da te ni, pa sem rekla da bi ga ti (seveda, če bi ti odgovarjalo ) ajaaaaaa! To pa ja. Temu se pa reče da ga izkoristiš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:03:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem mojmu poslala kaj sem dobila v bačiju in mi je eno drugo modrost nazaj poslal: If you get a good wife you would become happy and if you get bed one you will become a philosopher (Sokrat) Zdaj čakam odgovor ali je srečen ali filozof itak da je srečen če ni... pa samo a nismo rekle da če nas zafrkavajo, jih je treba ne, to si ti tako razumela jaz sem komentirala samo tisti del, da te ni, pa sem rekla da bi ga ti (seveda, če bi ti odgovarjalo ) ajaaaaaa! To pa ja. Temu se pa reče da ga izkoristiš no evo, sej se mi je zdelo da isto misliva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:03:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma mi ni odgovoril, upam, da ni padu v filozofsko razmišlanje. Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo? svojga srečneža vprašaj ti flaska, a si že vse nardila, zdej si pa nas pršla zafrkavat, tvoje najljubše kolegice? a sem nesramna do vas Neeeee, res ni mišljeno Mal me trga, sneg je pa tko... Naredila? Fax sem si prestavla (ne znam rešit problema ), službo tut (nimam podatkov za izdelavo grafike), pokovce imam doma zdej se pa mal hecam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:07:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma mi ni odgovoril, upam, da ni padu v filozofsko razmišlanje. Samo jaz imam že nov problem, kje najt malo manj kot 400.000€, da si kupim hišo? svojga srečneža vprašaj ti flaska, a si že vse nardila, zdej si pa nas pršla zafrkavat, tvoje najljubše kolegice? a sem nesramna do vas Neeeee, res ni mišljeno Mal me trga, sneg je pa tko... Naredila? Fax sem si prestavla (ne znam rešit problema ), službo tut (nimam podatkov za izdelavo grafike), pokovce imam doma zdej se pa mal hecam ma ne, nisem misla da si nesramna nagajiva, tko, da ti mal rožički ven gledajo a maš kako idejo kaj naj na hitro skuham?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* bila sem na razprodaji pa še bom šla in komaj čakam a to si šla po športno opremo? jeap kje kupujete kostime ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:11:38
|
|
|
|
cebelica82
|
ojla punce, še vedno nič z varstvom... upam, da bo....drugače pa hvala vsem za čestitke....glede vozičkanja pa - zmeraj, ko vas čekiram, se glih menite, potem pa pozabim kak dan, ali pa je preveč strani za nazaj, pa gre vaše vozičkanje mimo... mislim...bom enkrat bolj pozorna, pa se vam pridružim....sicer ne v kratkem, ker mam še en dolg za nazaj in se moram učit še za en in edini preostali izpit!! upam, da bo .....ko bom pa fraj, se vam pa z veseljem pridružim.... še eno vprašanje imam - pozna katera kakšno fajn varuško v šiški pa ne predrago? za dje časa od septembra najbrž ....mi vrtca sigurno ne bomo dobili, ker nimamo stalnega bivališča tukaj v lj, jaz niti nimam slžbe, če bo vse ok jo bom mela septembra, kar pa je itak že prepozno glede vrtca.... ja, pa v ponedeljek začneve s plavanjem, to je edino, kar si lahko zdaj privoščim it ven, ker se učim....gre še katera? ob ponedeljkih ob devetih,.... lep dan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:16:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lina, super za nabavo Kostimov jaz ne kupujem, mogoče katera druga bolj ve. Majana, mal pa sem rožičkasta danes, ja Kuhat Poli? Nevem... Na hitro jaz naredim kakšno mineštro. Popečem piščančka, dodam zelenjavo, zalijem in cmarim. Pol pa dodam makarone, gresove cmočke, mal moke da se zgosti... Super juhca.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:17:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čebelica, jaz ne poznam. Upam da dobiš. Težko je dobit dobro varstvo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:23:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* bila sem na razprodaji pa še bom šla in komaj čakam a to si šla po športno opremo? jeap kje kupujete kostime ? nikjer, ker mi nobena jakna ne stoji ok - imam široka ramena in hrbet sodelavka, ki je bolj graciozne postave jih dobi v Zari, pa zmerej ful dobro izgleda
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:25:41
|
|
|
|
majana79
|
flaska tnx, bo najbrž res juhica, samo brez mesa, je zamrznjeno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:30:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska tnx, bo najbrž res juhica, samo brez mesa, je zamrznjeno v vročo vodo ga vrzi, se tik tak odmrzne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
tejle smeškoti so mi ful specjalni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 16:57:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tejle smeškoti so mi ful specjalni Čveki Sem jaz vedla da si opasna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 17:36:29
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, upam, da bo Filip čimprej OK! Zoja, ja kdo bo pa vozu, če se ga nacukamo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:10:54
|
|
|
|
ledenka
|
joj, kdaj bo že 7, da začnemo s pripravami na spanje? Lina, kostimi - Mura (sicer ne vem, kdaj nazadnje, že dolgo tega), S. Oliver, Gerry Weber, Tuzzi. Ne vem, kaki stil ti je všeč, jaz sem pred leti kupovala skoraj samo v Muri. Tazadnje sem dala šivat, zdaj pa že ene 3 leta nič
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:17:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:19:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav od mene... evo prvi delovni dan je za mano.. bilo je enkratno... ni blo nekega napora in gužve, tko da sem spet prišla na stare tirnice pravi raj za ušesa k ni blo 8 ur Gajinega joka te prideva z M. kaj pogledat, ko bova po BTC hodla
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 18:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u... zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?