|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
4.1.2010 12:04:49   
rubica
dan

evo midve tut iz vrtca, je blo tko hitro mimo, Gaja se je res lepo držala user posted image user posted image , se je hitro zamotla z igračami in tut vzgojiteljici sta ok, tko, da mislim, da bo fajn, sam mene mal grab, ampak bomo pregural. sva bli pa sam 45 min ker sva bili naročeno da prideva ob 10 oni grejo pa ob 11 že na sprehod user posted image , nč za jutri mi je rekla naj tut pridem ob 10, pa da bomo šli skupaj vn pol, sam ven greva tut raj midve sami, bova pa raj pršle malo prej, sem se kar sama odločila, jo je pa vrtec zmatral, je pojedla malico ko sva prišli dam , jo nesem gor previt pa preoblečt in mi je na rokah zaspala user posted image , tko, da sem jo previla, preoblekla in dala v posteljico in spi user posted image .

za kosilo bo jedla purana, brokoli in krompir ali polento.

lepo bodte!

a ja pa bravo vsem nam za naš mesec!!!!!!!

Brita vse naj, naj, za 1 rojstni dan!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.1.2010 12:23:07   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80
midva sva z vrtca, je blo ok, skoz se je nekaj igral in okoli lazil in razbijal....sem šla malo okol, pa niti porajtal ni, da me niuser posted image
jutri ga pustim do kosila...nekih utvar si ne delam, da bo šlo čist gladko, ziher bo kriza in jok, sam pomoje bo kr kul. edin spanje bo problemuser posted image no, pustmo se presenetituser posted image vzgojitelce so fajn, sej so že pri uli ble, tko da se poznamo in vemo kako in kaj...

pri nas je blo isto ... edin za pri malici je hotu pa eni punčki kar kruh ukrastuser posted image user posted image user posted image ... bo že sam poskrbel, da ne bo lačen.user posted image user posted image Midva greva jutri spet ob 9h in ga bom pustila do kosila. Morem pa še kar nekaj stvari nabavit in nest v vrtec (plenice, robčke, ene krpice,...). Drgač je blo res fino in upam, da bo tud Tine tako rad hodil v vrtec kot Meta. Aja, vzgojiteljica je tud ista, je imela Meto 2 leti.

Dons bo pri nas pica in velika skleda solate z radičem.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.1.2010 13:23:35   
marta82
Uf pica....mmmmmm..... Jaz pa jajca in špinačo.user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.1.2010 13:44:50   
Nea
Pri nas bo danes bosanski lonec user posted image

user posted image  za dober začetek v vrtcu. Mi imamo še 4 teden časa.

Eriku še vedno ni nič boljše. Svečke delujejo, ampak je še vedno bogi. Zdaj se malo igra, prej je pojedel pol banane s korenčkom, drugače pa se bi najraje dojil.Saj ga pustim kolko hoče in kdaj hoče. Boljše mleko kot pa nič.

ronja - jaz se glede Lejle ne bi preveč sekirala. Kmalu se bo navadila na novi ritem in se temu tudi prilagodila.
Se spomnim da je moja Lara na začetku še vedno 2x spala. Zvečer bi  zaspala ob 8ih in se čez polure zbudila. Potem je ponovno šele ob 11 zaspala. To zvečer se je uredilo po prvem tednu... vrtec jo je tolko utrudil da je ob 8ih zaspala in spala do 1ih, ker je za nas bil pravi čudež.
Dopoldansko spanje se je tudi samo od sebe uredilo. Če ji ni uspelo zdržat do doma, je pač zaspala na sprehodu...

Briti vse najboljše za rojstni dan in ogrooooooooomno zdravja!!!!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.1.2010 17:37:18   
kiara24
oooo

evo prav na hitro se vam oglasim po dolgem času. Vidim da ste nekteri bili stari že eno leto drugi sedaj in vsem z zamudo naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo kar ok, ponoči fuls labo spimo, joče med spanjem ne vem ali jo tolk zobi bolijo.... malo ji teče iz noska drugače smo pa kul.

V gl. kuža nima stekline to so sedaj ugotovili še v sredo ima pregled pol pa konec, od sedaj najprej nosi nagobčnik in pa na vrvici je k je dolga samo 1 meter, prej je bila na fleksiju k je bil dolg 3 metre al clo 4.

Hodimo še ne, se je pa ful začela spušat in pa naredi en korak pol pa na ritko.

Je pa danes pribila v kovisko špico pri moji masažni mizi k se ji je predal zapru in ima sedaj na čelu ogromno buško pa malo plavo,user posted image na srečo ni bilo hujšega.

Danes glede spanja katastrofa 2krat po 20 minutk nič več.

Bravo za vse ki ste že uvajale v varstvo ali pa v vrtec.user posted image user posted image user posted image

Ploha kako si in ostale kako ste kaj?

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.1.2010 18:18:35   
farfala
Eno vprašanje!

Kako boste praznovali 1.r.d.?

Se ubadam s tem vprašanjem že nekaj dni. Ožje sorodstvo šteje 13 odraslih in 5 otrok, 18 ljudi pa jaz nimam kam dat. Darila sem rekla, da ne potrebuje nobenega, če hočejo lahko dajo kak bon ali denar.

Asej ima r.d. poleti in smo naredili piknik, otroci so se igrali zunaj z žogo, v peskovniku... in je bilo super, zdaj, ko je zima pa res ne vem kaj bi.user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.1.2010 18:50:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Eno vprašanje!

Se ubadam s tem vprašanjem že nekaj dni. Ožje sorodstvo šteje 13 odraslih in 5 otrok, 18 ljudi pa jaz nimam kam dat. Darila sem rekla, da ne potrebuje nobenega, če hočejo lahko dajo kak bon ali denar.

Asej ima r.d. poleti in smo naredili piknik, otroci so se igrali zunaj z žogo, v peskovniku... in je bilo super, zdaj, ko je zima pa res ne vem kaj bi.user posted image user posted image

Jaz se ubadam z enakim vprašanjem...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.1.2010 18:52:42   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Eno vprašanje!

jaz tudi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.1.2010 19:01:01   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Eno vprašanje!

jaz tudi

jaz tut z nekak podobnim... mi imamo v ožji družini 9 odraslih (brez naju), drugih otrok nič. pa problem je, ker se dva odrasla nekak ne vidita rada, se ignorirata, ne marata... whatever (moja starša) in se mi sanja ne, kako izpeljat vse skupi. bi kar vse na en dan povabila, pa naj stisnejo zobe, sam moj neki ni za to user posted image  pa sej, če razmišljam, da vsak še z novim partnerjem pride, pa res ni kombinacija za žur user posted image user posted image user posted image  tko da res ne vem, kako izpeljat...user posted image user posted image user posted image  a ma kakšna kakšno idejo?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.1.2010 19:16:35   
sonček33
Ma hudič je tole s temi praznovanji.... midva bova najbrž 2x povabila, pač nejgove in brata s punco, pa moje starše in ml. sestro in st. sestro in njeno familijo ter še staro mamo. Skupaj nanese  15 ljudi. Nima jih kam dat, pa živcev tudi nimam tolko.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.1.2010 19:22:40   
sonček33
Bi mi bilo pa fajn, da bi bili na njegovem rd njegovi prijateljčki.... ima res rad otroke.... to pomeni otroci najinih prijateljev in oba nečaka.... to bi bilo luštno,ampak notri to ne pride v poštev.

Glede na to, da sva lansko leto naredila en tak generalni piknik za prijatelje...sva se odločila, da bo najbrž to kar tradicija postalo - en fajn poletni piknik...brez daril...ker jaz ma tud marca, moj aprila pa takrat ravno sezono, ko dela cele dneve...in ni časa za praznovanja... torej en piknik pa bo.meni je itak važno, da se družimo.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.1.2010 19:26:00 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.1.2010 19:35:20   
khurde
ja, sej pri nas bo očitno tut moglo bit 2x... pa še jaz mam tri dni za njo rd, tko da lah kar neki skombiniramo...

rd v sezoni piknikov je super... sam men je bilo pa fajn, ker sem imela pozimi rd, ko sem bila mala... smo imeli vedno en kup povabljenih otrok, pa smo skakal po dnevni, se šli sankat, gledal filme... luštno je bilo. user posted image  sam tile naši so še malenkost premajhni za take zadeve.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.1.2010 19:54:15   
Zvezdica
ja, sej pri nas bo očitno tut moglo bit 2x... pa še jaz mam tri dni za njo rd, tko da lah kar neki skombiniramo...

ti tri dni za svojo, jast pa tri dni pred svojim mulčkom.

Drgač se pa tud jast ubadam s tem :(, Njegovi bi da praznujemo pri njih, sam to ne pride v poštev, NOČEM. Ker za liama imamo skoz piknike gor. Ampak on ima rd poleti, tale pozimi...farfala glih tko kot pri tebi.

Najverjetneje bom povabila eno rundo v soboto in eno v nedeljo. Pa bo ;) 2.2. je tako ali tako torek in takrat bo RD samo za nas 4, kar bi bilo meni najbolj všeč, samo bi bili vsi okoli užaljeni ultra če jih ne povabimo.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.1.2010 19:58:14 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.1.2010 20:12:41   
khurde
zvezdica, kdaj pa imaš pol ti rd? 30.?

mah, si ne bi mislila, da je to z rd-ji tak biznis user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.1.2010 20:23:38   
kiara24
čer,

mi spimo, jeeeeee.

R.D. no jaz se ne ubadam ne vem kako s tem ker sva se že odločila ožje sorodstvo in to nas bo  z nama vred nas bo 12, gremo pa kar na kosilo v gostilno, ker jih nimam kam tolk dat.
Za tiste k ma pa že sedaj stalne kolege Klara njene starosti bom šli pa na tortico, pa še to so vsi januarčki. In to bo to.

Ne bom komplicirala ker za noben r.d ne mi je pa vseeno kdaj je rd. ko ga imaš ga imaš in ga tudi prznuješ kako je pa pol tvoja odločitev.

Vidim, da me niste nič pogrešale in prav je tako. Kazen mora bit vzgojnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

No zdej greva pa z dragijem eno komedijo pogledat pol pa spat.

Uživajte.

papa

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.1.2010 20:28:12   
Ploha
spet bom klele težila mal user posted image user posted image

RD: če bi blo po moje in po medvedovo 1 in 2 RD sploh ne bi praznovali, men pač to ni kul, naši itak nau nič jasno, že za novo leto so ji vsi neki voščl pa hotl da da rokico pa daj rokico pa srečno pa zdravo in sploh ni hotla roke dat in čudn jih je gledala (a ni čudn user posted image ) kle bo pa isto...a je treba tega user posted image daril ne rabmo, mislm dnarja se ne branim, samo zato ne vabim ljudi, tisto kar ji želiva kupit, ji bova, zdej da bi pa kle celo ohcet delala mi ni, pa še povrhu vsega odnosi niso nič kaj rožnati....ker pa vem, da bojo zelo zamerl pač morm povabit ane user posted image mislm sej pol ko je otrok večji, ko ve kje je fora, ko imajo starši otroke sabo in se otroci res tisti dan igrajo, družjo, tortica pa baloni pa svečke pa vse sorte, to gre...sam zdej, ker vem da bom mogla ne vem kaj pečt pa kuhat pa celo kosilo ven dajat,...me ne moti če drugi naredijo 1 RD tak da ga z 2 RD težko prekašaš, sploh ne, vsak dela tisto kar želi, samo ne želim, da sem kle neki pod pritiskam...pa še nedelja je, men bi blo najbolj idealno da gremo mi trije sami na tortico 1000 km stran, to je to...ker TO JE NAŠ DAN.

ne pa nisem spet slabe volje, sam tako mam mišlenje glede tega....

D3 kaplc
mi je zmanjkal, a rabm nove al je kul???

uuuuu sej res....

VSEEEEE NAJBOLŠEEEE VSEM TISTIM, KI SO ŽE PRAZNOVALI, SE PRAVI: Brita in Lejla! user posted image user posted image hepi brzdej   user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.1.2010 20:29:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

čer,

mi spimo, jeeeeee.

R.D. no jaz se ne ubadam ne vem kako s tem ker sva se že odločila ožje sorodstvo in to nas bo  z nama vred nas bo 12, gremo pa kar na kosilo v gostilno, ker jih nimam kam tolk dat.
Za tiste k ma pa že sedaj stalne kolege Klara njene starosti bom šli pa na tortico, pa še to so vsi januarčki. In to bo to.

Ne bom komplicirala ker za noben r.d ne mi je pa vseeno kdaj je rd. ko ga imaš ga imaš in ga tudi prznuješ kako je pa pol tvoja odločitev.

Vidim, da me niste nič pogrešale in prav je tako. Kazen mora bit vzgojnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

No zdej greva pa z dragijem eno komedijo pogledat pol pa spat.

Uživajte.

papa

tko pa nau šlo user posted image si mislna tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.1.2010 20:37:59   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

o tem tudi razmišljam, ja, al pa kar v eno slaščičarno, pohorsko kavarno npr., ampak je to kar draga varianta, ampak najbolj simpl

kiara zakaj ti vedno misliš, da te ne pogrešamo?vedno je fajn, če se oglasišuser posted image

pa za druge to tud veljauser posted image user posted image user posted image , pišite, pišiteuser posted image

pa meni še tud nobena ni rekla, da me je kdaj pogrešalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.1.2010 20:46:03   
khurde
ploha, sej jaz enak razmišljam glede prvega praznovanja... sam babice pa dedke že skor moramo povabit, moja mami itak že en teden študira, katere piškote bo napekla in kakšen peciv bo skup vrgla user posted image user posted image user posted image  njej čist dogaja tole, no, vsaj men ne bo treba, edin torto sem vzela za "svojo" misijo user posted image  pol je pa že konc povabljenih... dedki, babice, prababica, moji sestri. in nas je hit čez 10 user posted image  pa tut ne vem, če bom lih kosilo kuhala, nekak ne verjamem user posted image

men je ad3 zmanjkal dva tedna nazaj, pa sem klicala P in mi je napisal še en recept. jaz bi poklicala.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.1.2010 20:50:27   
sonček33
evo, midva sva se odločila...nobenga ne bova vabila...jaz spečem torto, naredim gibanico in to je to..če kdo pride...itak bodo moji in njegovi prišli..ampak nobene ure, nobenih dogovorov...če nam bo pasalo po južni it ven, bomo pa šli...

khurde, kaj si kuhala

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.1.2010 20:56:04 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.1.2010 20:53:32   
marta82
Jaz tudi razmišljam, da bi šli na kosilo pa se mi zdi predrago toliko ljudi pa Tinej ne bo imel nič od tega, ker bo moral biti kolikor toliko namiru tam...na tortice je fajn ideja samo spet bo to bolj za druge, ker je Tinej alergičen na beljak in ne bo smel jest, sem razmišljala o piceriji pa tast ne je pice in je to kar problemuser posted image , če bi naredila pri mojih doma (je več placa) njegovi ne bi prišli, ker je predaleč (no saj še nikoli na najin rd niso prišli takrat in tja kamor sva povabila, ampak so se kar posebej domov najavli). jaz bi rada, da bi bili vsaj enkrat na leto za Tinejev RD vsi skupaj. Če bi hotela povabit domov bi moralo bit v treh rundah potem pa vsakič pripravljat in pospravljat... Mi ni. Ma ne vem nekaj se bomo že zmislili...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.1.2010 21:09:49   
khurde
sonček, dobr plan mata tole.
dons sva imeli lečo (olje, rdeča leča, curry, česen) z rižom (ker ima to ful rada, imava vsaj enkrat na 10 dniuser posted image ), pa rdečo
peso in zeleno solato. nazadnje sem ji solato še na hitro zmiksala, zdaj pa ji dam kak malo trši listek, da ga gloda. ker prej je vedno probala vse pogoltnit, zdej pa celo ven spljuva, če vidi, da ne gre. in jo tko lepo gricka, pa vsega skupaj nič ne poje. user posted image  kaj si ti kuhala?

za gostilno ipd. jaz nisem. že tko mi ni ravno v užitek se neki gužvat, da bi pa tam par ur čepela, mi pa ni. pa še isi bi se lih odpililo, verjetno user posted image  k ni za pri miru sedet itd. tko, doma mi je še najbolj, pa se mi zdi, da bo tut najhitrej konc

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.1.2010 21:14:50   
sonček33
khurde...a to lečo prej namočiš in skuhaš...al kr vržeš an olje pa začimbe zaliješ?

lovro je jedel bučke in kolerabo na čebuli ter kuskus

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.1.2010 21:31:22   
khurde
jaz to na olivnem al pa repičnem olju najprej na ful hit curry mal prepražim, pa dodam oplaknjeno, nič namočeno, rdečo lečo, mal pražim, dam en na drobno narezan strok česna, še mal pražim (lih tok, da česen zadiši), vse skup ca. 3-5 minut, pa zalijem z vodo. sam vodo počasi dolivam, da je gosto, da ni preredko. in tok časa kuham, da leča čist razpade. to je mal prirejen, ker ji prej še nisem tok začimb dala, k drugač pride lah še en kup stvari not, en recept je tale, bom počas tut zanjo probala to naredit, sam z manj stvarmi. ne vem, nama obema ful sedejo ti azijski okusi user posted image

a to ti bučke in kolerabo narežeš ter prepražiš na čebuli? pa a rumeno kolerabo? k ti si enkrat napisala, da delaš polento s kolerabo, pa sem si kar neki predstavljala in skuhala mal po svoje... kolerabo, jo spasirala, narezala ohrovt in zakuhala not polento, pa je prav super izpadlo. k kolerabo ma rada, sam razen v juhi je skor ne znam uporabit.

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.1.2010 21:32:20 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.1.2010 21:33:20   
Jancci
Evo mene!

Sem bolj ali manj uspešno preživela prvi delovni dan v novi službi. Ugotovila sem, da se moram ornk potrudit da ljudi poslušam kaj govorijo in da se hkrati še kaj zapomnim. Težka kombinacija za moje odklopljene možgančke. user posted image No ja, bo že...
Meta je prav tako preživela brez težav, itak je zjutraj še spala k osem šla, pa še čez dan 3 ure, tak da pomoje sploh ni vedla da me ni. Je pa eno uro skakala po meni ko sem prišla, me objemala in lupčkala. Tak da prav fajn!!! user posted image
Ju3 pa jovo na novo. Pa tut ni take panike v LJ hodit, ker je zdej na Celovški tekoč promet. Sam kaj ko je treba pol še čez celo LJ. Moram najti najbližjo obvoznico do KC-ja!!! Pa zdej še sneg na cesti mi res ne sede. user posted image

Aja 1 rd. Naredim tortico, pa čaj bom skuhala al pa kuhan vin, pa povabla telih 15 babic, dedkov, starih mam in prababic in tetic in...., pol pa zarad mene če na tleh sedijo. Bojo saj prej šli.user posted image Darila bom prepovedala, lahko pa kaj za v šparovček prinesejo, ki bo na mizi!!!! user posted image

Drugač pa.... ja nč, grem spat. Čas kar letiiiiiiiiiiii.... lep večer!! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.1.2010 21:35:00 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!