ronja
|
Krtexx, pozdravite se vsi skup! Pa veliko zdravja v letu 2010! Ulla, vso srečo na izpitih, pa veliko odnesi od predavanj v letu 2010! Ronja...ja, bo treba potegnit črto...ker je brezveze, da se človek potem počuti slabo, je tečen, utrujen... Kaj boš kuhala? Kaj si pa kuhala za praznike? Jp, maš prav, sva do istega prišla - sploh po tem, ko sem videla, kako je bilo malima zdaj. Kuhala bom te dni stvari, s katerimi imam max. 10 min dela, ker bi se rada 1000% posvetila malima tisti čas, ko smo skup, da nadoknadim ostali čas in jima dam občutek varnosti. Pa upam, da mi rata. Eto tak je moj plan: - zjutraj bom vstajala z njima, pa če ob 5h, pa ob 5h (zdaj je zjutraj vstajal lubi, da sem jaz lahko spala, oni pa so meli svoj čas takrat) - Ronji se bom odkupila z raznimi aktivnostmi, ki jih ima rada: na trg bomo šli po mleko na mlekomat (to ju dogaja), pa v botanični vrt (smo sicer bili včeraj, samo je bilo že pozno, pa se ni nič videlo), pa v zoo (že dolgo nismo bili,...), naredila ji bom pleničko za punčke, pa lutko veveričko, pa take malenkosti vsake tolko - Lejlo bom zjutraj dojila, dokler in kolikoro bo hotela, pa če 3 ure, pa 3 ure, da bo le čim dlje spala ali vsaj počivala, da bo čim bolj spočita, da ne bo že ob 10h zmatrana v vrtcu - prepovedala bom oz. sem obiske za naslendjih 14 dni - če kdo pride, ga lastnoročno vržem ven, konec milosti!!! Kasneje pa bom tudi omejila zadevo na fuuuul manj! Čisto lepo se kak teden tudi ne bomo videli nič! Dost mam, sami so si skuhali! - z Ronjo se bom še naprej pogovarjala o vrtcu, pa še malo več, spet bova delali kake stvari za v vrtec,... DAJTE MI ŠE PREDLOGE ZA LEJLO! Ronji lahko že razložim, lahko jo tudi pocartam z raznimi aktivnostmi,... da dobi svojo dozo mene. Kako naj pa lejli pomagam, da ji bo čim lažje? Kako naj ji zdaj čimprej premaknem urnik, da se bo začela kasneje zbujat, da bo čimbolj prespana (zvečer je zaspana, je ne morem dolgo pokonci držat, ker potem sploh zaspat ne more, pa še skoz se zbuja in slabo spi in je sploh neprespana).
|