|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
1.1.2010 22:03:13   
Hijacinta
*x*y*z* a veš da nisem vedla da kamilice dražijo. Hvala za nasvet. Upam pa da je znak nizke vročine pri Matiji dober znak user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.1.2010 22:08:37   
khurde
evo, punce... pa se je začel naš mesec user posted image  zdej bojo pa počas vsi naši dojenčki postali malčki user posted image  kok smo lani tak čas že pomalem čakale kera se naslednji dan ne bo več javila user posted image

tko, se pridružujem vsem novoletnim željam in upam, da se ne boste preveč intenzivno odvajale od rr-je (sonček, barba!!!) k men je tok fajn tkole večer al pa če mi je čez dan dolgčas (vic letauser posted image ) kej prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image  za bolne

user posted image  eriku za korake

čez praznike je tud moja gospodična ugotovila, da nekak lah naredi kak korak in ji uspe do ene tri, pol pa na rit čofne. jo je tok luštno gledat, gre ko en pijanec user posted image  hoče do mene, pa naredi kar konkreten ovinek okol user posted image  in napol po tleh, napol pa kr po luft spidera user posted image  no, pa nagajat mi je začela, pa zanalašč delat kontra in raziskovat do kam gre lah... problem je sam v tem, da ko zanalašč dela nekaj, kar ve, da ne sme, in me prav s strani gleda in čaka reakcijo, jaz skor ne morem ostati resna in stroga, ker je tok smešna user posted image  še posebej, ko ji trikrat zaporedoma omaro z olji in kisi zaprem, ona pa začne "vpit" name in prav z ihto odpirat user posted image

sem pa danes pri moji mami, njeni babici, najdla "moj" dojenčkov dnevnik in ugotovila, da skor totalno isto raste in se razvija kot sem se jaz... vse zelo podobno, sam pri kilah me malenkost nese user posted image

aja... sonček in še katera... sem delala testen biskvit po tem receptu in fajn pride... namest ruma sem dala kar vodo, pa dve žlici kakava za barvo in še dve žlici vode, zarad kakava... sam naslednjič bom dala radensko oz. eno mineralno vodo, zdele pa nisem imela nobene pri roki... sem pa pekla v pekaču 28 cm in se lah enkrat prereže, za dvakrat prerezat rabiš dodat še polovico te mase iz recepta... za kremo sem pa najdla ta recept

Kremo sem pa pripravila iz

cca. 350 g očiščenih jagod
250 g lahke pasirane skute
2 dcl stepene smetane (alpske, sojine, ovsene - po želji)
9g
agar agar (vegetarianska želatina iz alg)
sok 1/2 limone
35g sladkorja

Jagodam dodamo limonin sok in sladkor ter jih zmiksamo. Umešamo še agar agar in na majhnem ognju zavremo. Kuhamo kakih 5 minut, na majhnem ognju. Odstavimo, pustimo, da se malo ohladi, nato umešamo skuto in stepeno smetano. Kremo namažemo na ohlajen biskvit in pustimo, da se strdi. Agar agar se strdi tudi na sobni temperaturi, ni potrebno dat v hladilnik. info iz tega bloga http://easypika.typepad.com/easy_pika/2007/05/index.html

mi pa tut tole zanimivo izgleda http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=1134

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 302
1.1.2010 22:26:59   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] še posebej, ko ji trikrat zaporedoma omaro z olji in kisi zaprem, ona pa začne "vpit" name in prav z ihto odpirat user posted image

to je pa kot da bi našega škrata opisovalauser posted image user posted image , enkrat mi je že razlil bučno olje pa to dela samo takrat, ko sem v kuhinji

Khurde dober recept si našla, nekaj takega sem imela v mislih, mogoče bom edino naredila testo s keksi na dnu na vrhu pa skutna krema s sadjem
Sem pa včeraj naredila tiramisu brez rumenjakov, dodala maskarponeju samo sladko smetano in je bilo super in tudi v to kremo lahko vmešaš kako sadje pa bo tut dobra torta.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.1.2010 22:35:47   
Hijacinta
Khurde meni tudi izgleda super user posted image . Bom probala in javim. Pa še ne zdi se mi pretežko user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.1.2010 23:54:29   
Zvezdica
Da se malo javim. Še enkrat punce srečno v novem letu :) Pa čim manj bolezni.

Za vse male bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In da boste čim prej zdravi.

Drugače imeli smo se fajn, doma, sem pa tja so nas prišli malo pogledat ampak je bilo prav fino.

Patrik zarad pokanja ni spal, itak je pri nas malo pokalo, pa vendar ni hotel spati, tko da je bil do enih pokonc. Zjutraj ob 6ih je bila že budnica.
Ampak smo kar nadoknadili to spanje čez dan.

Liam je itak užival, pa vsi te dobri možje so spet tolk prinesli, da je čist blesav. Zdaj se pripravljamo ker gre na tabor že takoj v ponedeljek in ga že zdaj pogrešam. user posted image

V glavnem lušno je blo, ja pa tolk fajn k so prazniki in je moj kak dan več doma, se potem res sam crkljamo.

Uživajte in lahko nočko.

Nea, skušam ti poslat ZS, pa mi nagaja. Počekiraj prosim če si dobila. user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 305
1.1.2010 23:55:44   
Zvezdica
Aja, pa mislim, da lahko rečem da zdaj že hodimo. Sicer še nerodno, ker po petih metrih se kar usede, ampak tistih nekaj m je pa stabilen in kar teče user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.1.2010 13:55:20   
farfala
Bravo Patrik in Erik za prve korakeuser posted image

Bolančki, ste že bolje?user posted image user posted image user posted image

Pa smo zakorakali v leto 2010user posted image user posted image :

http://www.mojvideo.com/video-koraki/d61935cc799762b63a16

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.1.2010 14:18:24   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Bravo Patrik in Erik za prve korakeuser posted image

Bolančki, ste že bolje?user posted image user posted image user posted image

Pa smo zakorakali v leto 2010user posted image user posted image :

http://www.mojvideo.com/video-koraki/d61935cc799762b63a16

bravo samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma on ma tud take temne učke. K naš patrikuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.1.2010 17:34:12   
sonček33
Helov bejbe...ma čakam, da bo konec telih dni... pa sej ne, da mi je kej hudga, sam kr vsi po vrsti mi gredo mal na živce.

Sicer smo pa  v novo leto stopili s prehladom. Lovro je prvič v 11mesecih resno prehlajen...no, stanje se že izboljšuje. Čez dan je sicer bp, ponoči pa se vse nabere v grlo in nos... torej te dni veliko sesamo in brizgamo...user posted image

Midva sva šla spat na Silvestra že ob enajstih..no ob pol enih se je začela žurka..tko da sva z Lovrom večino noči prebedela.

Sicer pa nič novega. Vreme je za pošizit. Čeprav izkoristimo trenutke in gremo vozičkat.

Zdejle sva mu dala jest gres s kakavom - samemu.... uf...vse je...zdrizastouser posted image , je pa nekja žlic uspešno pritalo v ustih...sicer bolj ali manj praznihuser posted image

Se gremo kopat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.1.2010 19:20:26   
Jancci
Sem dobila en fajn sms.... želim, da vam novo leto prinese zlato ribico, pa naj se ona je.be z vašimi željami!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa VELIK ZDRAVJA!!! user posted image

Drugač smo fajn, za NY sva bila sama doma, šla sva v savno (v spodnji štuk), potem sva ravno uletela na bojno fronto in si jo malo ogledala, ob 1ih sva bila pa že v postelji. Meta je vse prespala. Pridna!

Danes sem naredila grmado. So jo vsi hvalili in je ni več. user posted image Meni je bila pa malo presladka.

Vsem malčkom, ki te dni praznujejo in pihajo svojo prvo svečko želim VELIKO ZDRAVJA in VSE NAJ NAJ NAJ.... user posted image , mamicam pa tut čestitam za vašo obletnico (bolj ali manj) matranja. user posted image .

Danes greva Avatarja gledat. Baje je fajn?!

V ponedeljek grem v službo. Za 8 ur. Jupi. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.1.2010 19:21:26 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.1.2010 20:16:37   
khurde
sonček user posted image user posted image

farfala user posted image user posted image user posted image  kok gre fajn user posted image  pa tak srček je user posted image

jancci, ja, ta sms je tut moj dobil user posted image  tak, mal manj pocukran kot običajno user posted image

kje je pa ulla... a je že končala službo božičkove žene user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.1.2010 21:21:08   
marta82
Evo me. Čer. Sem jedla sendvič pa tiramisu. Se poslavljam od večernih požrtij.user posted image user posted image Za jutri sem se še z babico zmenila za filane paprike al pa čufte. V ponedeljek začnem s 14 dnevno dieto Kliničnega centra. Za začetek, za motivacijo, za zgubit prve kile. Potem pa na manjžri dieto.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.1.2010 21:54:35   
Nea
sonček - user posted image user posted image user posted image

Tudi Erik je danes nekaj bolan... samo jamra, cvili in hodi za mano... malo vročine je tudi imel. Ne vem al je to od zobkov, al pa smo na bazenih pobrali kakšne viruse user posted image user posted image user posted image
Dobil je še en zobek, zgornjo dvojkico tako, da jih ima 6.

Ema je danes s dvemi prijateljicami bila na kmetiji ponijev... Joj kolko so punčke uživale. Vsaka je dobila svojega konjička in mu je najprej mogla počistit box, prinest sveže seno, potem so šel na jahanje, pa na kosilo in počitek,potem še ena runda jahanja in na koncu krtačenje in čiščenje konjička. Od zunaj je bil -,ampak vse belo in sončno. Prava zimska idila.user posted image

zvezdica - zs-ja ni user posted image

user posted image user posted image  samo!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.1.2010 21:56:20   
marta82
Nea to se pa sliši kot res super izlet.user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.1.2010 21:56:48   
Ploha
joooj ste zgovorne za dol past user posted image user posted image ...

tko da sm jest tud na oddvajanju, pa ne od RR, ampak od vas, kaj čem sem hodit, če ni nikjer nubene user posted image user posted image

za vse bolane otroke user posted image user posted image vidm, da jih je kar nekaj, kaj to po kablu hodi naokoli?? user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.1.2010 22:03:49   
Ploha
aja sonček: se strinjam, sem vesela, da je konec teh "praznikov", ker to niso nubeni prazniki, kuhat pa pečt nekej cele dneve, pa pospravt, ker pri nas pravjo, tako kot imaš 1 v novem letu tako je potem celo leto in to kar boš 1 delal to boš celo leto delav....mislm kr nekej, in potem nardimo praznik v štali k je spucana k da sam papež na ogled pride user posted image user posted image

no in zato, ker se 1 cunje NE SUŠIJO sem jih zdej imela 2 dni v škafu v sobi, seveda mokre in sem jih na radjator dajala sušit, še 2 plenici mam pa sem skozi user posted image user posted image

v sredo greva spet ploščice gledat in še kuhne user posted image user posted image sva se že prejle menla kako bi bilo pa nisva skup pršla, ker moj ne odstop niti za milimetr....eh...notr bom pa jest cele dneve in pol bo on povedov kaka bo kuhna user posted image user posted image

da te kakat prime, čeprou mam probleme s prebavo in mam hemeroide, sem vesela k sam satan user posted image

in tko no, nč novga user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.1.2010 22:09:42   
Ulla80
hej, a ste fajnuser posted image mi smouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.1.2010 22:14:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

hej, a ste fajnuser posted image mi smouser posted image

Faj, da ste fajn.user posted image
Mi v osnovi smo, edino jaz sem M dobila pa... hormoni, krči in vse kar spada zraven.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.1.2010 22:15:25   
Ulla80
edino jaz sem M dobila pa... hormoni, krči in vse kar spada zraven.

nič faušuser posted image

ploha a ti to resnouser posted image a takle mate....ajoj, men se scufauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.1.2010 22:18:22   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja sonček: se strinjam, sem vesela, da je konec teh "praznikov", ker to niso nubeni prazniki, kuhat pa pečt nekej cele dneve, pa pospravt, ker pri nas pravjo, tako kot imaš 1 v novem letu tako je potem celo leto in to kar boš 1 delal to boš celo leto delav....mislm kr nekej, in potem nardimo praznik v štali k je spucana k da sam papež na ogled pride user posted image user posted image

no in zato, ker se 1 cunje NE SUŠIJO sem jih zdej imela 2 dni v škafu v sobi, seveda mokre in sem jih na radjator dajala sušit, še 2 plenici mam pa sem skozi user posted image user posted image

v sredo greva spet ploščice gledat in še kuhne user posted image user posted image sva se že prejle menla kako bi bilo pa nisva skup pršla, ker moj ne odstop niti za milimetr....eh...notr bom pa jest cele dneve in pol bo on povedov kaka bo kuhna user posted image user posted image

da te kakat prime, čeprou mam probleme s prebavo in mam hemeroide, sem vesela k sam satan user posted image

in tko no, nč novga user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.1.2010 22:44:38   
petra88
Ojla punce! Tud jest vam želim vse naj naj v novem letu!
Vas sicer berem na telefonu, sam napisat pa ne morm nič kr me vrže vn. Interneta pa še en cajt ne bo user posted image
Toliko se sam oglasim, da me ne boste pozabile! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
3.1.2010 8:20:42   
Zvezdica
sonček, art attack je spet :)

Petra helooo, srečno tudi vam.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 13:36:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
3.1.2010 14:15:40   
Hijacinta
Dan,

čestitke Patriku in Eriku za prve korake user posted image user posted image

Niia upam da ste že kaj bolje user posted image user posted image , mi smo vsi zboleli, tako da tudi nič nismo imeli od teh praznikov user posted image . Erik še ni ok, vsak večer zakuha, oči ma čisto vnete in kašlja, danes ponoči smo se zbujali na vsako uro, tako da se gremo jutri pokazat pediatru, pa tudi midva greva k zdravniku. Tako da še preden začnem delat grem že na bolniško.

Kaj pa je fasal Oskar?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.1.2010 14:48:11   
mimi30
pri nas vsi spijouser posted image , grem zabeležit na koledaruser posted image

Matija, Erik, Daša in Oskar user posted image user posted image user posted image ....boščki mali, zdaj pa hitro se pozdravit in tako nadaljevat skozi leto

Erik, Samo in Patrik user posted image user posted image user posted image za korake

enkrat mi je že razlil bučno olje pa to dela samo takrat, ko sem v kuhinji

tudi meni ga je že razlilauser posted image ....je bilo pa to zadnje dejanje pred nabavo še enega varovalauser posted image

Danes sem naredila grmado. So jo vsi hvalili in je ni več.

user posted image Jancci....tud jaz sem si sprintala recept, nardila pa še ničuser posted image .....sva pa z nejcem 1.1. pekla piškote in sva jih naredila enih 10user posted image , mal so trdi drgač pa kr ok....so pa v obliki backov jonov in kravic katkuser posted image

Marta, začetek je težak, potem bo pa zalaufalo 1,2,3 in ne boš vedla kdaj so kile dol šleuser posted image
Mi v osnovi smo, edino jaz sem M dobila pa... hormoni, krči in vse kar spada zraven.

user posted image ....jaz še čakam ta dogodekuser posted image

Dobil je še en zobek, zgornjo dvojkico tako, da jih ima 6.

user posted image Erik

Jutri štartamo z uvajanjem v varstvouser posted image .

Ploha, fajn izbiraj in uspešno pregovarjanje

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?