rubica
|
2 dan uvajanja uspešen Barba ti si rekla, da gre pri vas počasi, pri nas sem jo danes pustila 5min, jutri pa pol ure, tako da smo mi počasnejši , vse skupaj pa sva bili v vrtcu dobro uro in pol v 2 dneh . Je bilo pa danes na oglasni obvestilo, da razsajajo norice , upam, da jih še ni pokasirala. 1rojstni dan bomo praznovali 2 dni, zaradi prostora in odnosa tašča-tast (nista za v isti prostor ), bomo pa praznovali verjetno 2 vikenda soboto in nedeljo, saj januarja praznujemo vsi 3je in sicer z 1 tedenskim zamikom, moj ima že v petek rd, Gaja nasledno soboto jaz pa točno 1 soboto za njo, tako, da bo pestro, bomo pa zato bolj na izi za najina rd bova sama naredila kako pecivo,pa kake kanapeje, pa kak namaz, za Gajo pa bo torta- verjetno kupljena pa kanapeji, sirna plošča pa kako sadje in šampanjec, od žlahte bodo samo 3 je ortoci vlkučno z Gajo, tako da pretirane gneče ne bo, bo pa to potekal v popoldanskih urah, da ser čim prej konča . Kar se tiče daril nisva še nič rekla, verjetno bodo za Gajo everčki od njegove strani- itak ne vejo točno kaj za nobenga nikol, tok, da je najbolj valuta, pa ji dava midva lepo na račun moja mami bo pa itak pretiravala z darili kot vedno, mja pa naj ji bo je le 1 vnukinja . Gaja še ne hodi pa se mi zdi, da se ji nič ne mudi je tko expresna po kolenih . Yelci, Ploha, **** dajte se kaj javit! Grem dekletce previt.....
|