Teja K
|
PRVO DRAGE MOJE MAJČICE SREČNEGA, ZDRAVEGA, VESELEGA, DEBELEGA (AJA TO TAK SMO )... Vidim, da pridno klepetate, ste že pri popadkih, spanju in ritmu dojenčkov, odvajanju od planic ... pa še nekaj novosti pri meni: MF imam 26. 1., kar se meni zdi zelo pozno, saj sem ravno dopolnila 20 tednov Dopust tudi mi letos planirano it na morej, ampak šele konec avgusta... Moj me sicer prepričuje za prikolico, ampak se ne dam in hočem it v apartma... lani smo bili na mali jadrnici in sem iz dopusta prišla tako utrujena domov, da ni bilo za nikamor... pa še z vnetim živcem od metanja in vlačenja sidra (nimamo nič mehansko, je vse ročno) in od sklučenosti , tako, da letos hočem apartma, zame in za pupo. Ritem novorojenčka je pri meni obupen... očitno bom cele noči pokonci .. pa bomo že kako... Utrujenost, pa mene tokrat preseneča,... čisto sem utrujena čez dan, v prvi nosečnosti pa sem bila polna energije, sploh ne vem kaj mi je... zvečer pa ne morem zaspat, ko pa zaspim, pa ne morem spat joj grozno ... Kako pa napredujete z nakupi? Jaz sem se končno odločila kateri voziček bom kupla... no tudi moj je (ki je bil prvo zgrožen nad cenami in je rekel, da več kot 200€ ne bova dala) bil odločen za GT 3 ... potem pa je še tašča rekla, da je bolje kupit kvalitetnejši voziček in da bo tudi ona ka prispvela, tako, da vsaj to sva izbrala ... oblačila bom dobila od šefice, nekaj pa jih je tako treba kupit za mojo dušo , je pa božiček že našo novo članico obdaroval z enimi copatki, hlačkami, dudicami in pa gugalnikom, tako da smo ji že omaro postavili v kateri se počasi nabirajo stvari... kako pa ste se kaj odločile glede paketa? Boste vzele denar, ali katerega od paketov, ali si boste paket same sestavile? Jaz se nekako odločam med denarjem in tem da si bom paket sama sestavila. Uhh sedaj pa dosta, sem se preveč razpisala, verjetno je to posledica tega, da sem vas 2 meseca samo brala in bolj malo pisala
|