|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
3.1.2010 10:11:58   
emibu
isabeaux- a pa ti je G priporočala da greš lahko v savno??user posted image user posted image user posted image men je enih par samo povedal primer o jajcu (če greš s surovim v savno pride trdo kuhano vn) in zdej nj si sama razlagam...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 11:55:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
3.1.2010 12:10:00   
emibu
zivepo- me kr nasmeješ s svojimi odgovori vedno znova in znovauser posted image user posted image

plenice- jst bom al pamperske al pa iz mullerja bom kupila poskusni paket pa bomo vidli..
previjanje-jooi bogi tvoj možakar ma pa res občutljiv trebušček,jst sm se odločla da probat bo mogu zei pa če nebo bruhu mu pa res nebom prepovedala da več ne sme previjatuser posted image user posted image user posted image user posted image
voziček-še vedno se ne sekiram ker ga bo kupila mami po svoji presoji tak da huh ena skrb manj
morfologija- če se nebo vidlo spola pru  bom probala ne znoret pol pa na samoplačniškouser posted image kaj vam pa je da boš akala še 20 tednou nebo šlo a-auser posted image user posted image
isofix-ga že mamouser posted image user posted image
savna-tut men jo je prepovedu čeprou jo obožujeeeemuser posted image ampak use za bebiko bomo pa pol nadoknadl ko bo oddih še kako prau pršu..

lepo se mejte punce..jst šibam k babici na kosilo njamsnjams (babice še zmeri najbolš kuhajo hehe no pri svojih 54 bo prababi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
3.1.2010 14:56:00   
bubolin
Pozdravljene čvekice.

Kako ste kej? Vidim, da je v letošnjem letu prav zatišje tukaj gor user posted image

Jaz sem se ravnokar vrnila z daljšega sprehoda in sem čist crknjena tako da bom zdej malo počivala.

Plenice - nisem še prav veliko razmišljala o tem, ampak po moje bom uporabljala kar tiste za enkratno uporabo.

Morfologija - jaz tudi komaj čakam na morfologijo, ki jo imam 11.1, da izvem da je vse ok in da mi še enkrat potrdijo spol - pol pa v šoping user posted image

Isofix - bomo morali še kupit.

Morje - midva še nisva nič razmišljala o letošnjem dopustu. Bomo vidli kaj nam bodo finance dopuščale. Bi pa šla kam na kakšen krajši dopustek z bebico user posted image

Fiška33 - o kakšnih pesnicah govori Zivepo???

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
3.1.2010 15:11:29   
isabeaux
Živjo punce...

Glede savne in bazenov je tako...smo načeloma ful pristaši toplic in sem res rekla, če mi bodo odsvetovali pol mi bodo pač odsvetovali pa ne bomo šli...ampak mi je tako pušenjak kot moja g. no rekla sta mi naslednje...za zdravo nosečnico ( torej če ni nek skrajšan mv, al pa ni kakih drugih zadržkov, nagnjenosti h gljivičnim okužbam itd....) ni nič narobe, če se gre pogret, plavanje je itak priporočljivo oz. kopanje...ker je telo v vodi zaradi gostote lažje...saj veste...

glede savne pa je tako, da dokler se greš samo pogret ni panike ...to pa nikakor ne pomeni pregret telesa ali pa bit v savni z 90 stopinjami....jaz sem bila recimo po 3 x v celem dnevu pa še to max. do 5 min. v savnah do 50 stopinj...sam tko mal da ti je toplo...

Glede temperatur pa je spet tako, da morte se zavedat, da je zadeva taka, da ima naše telo 36,5 stopinj nekak konstantno in da je bebica vedno na takih stopinjah...telo se ohlaja preko kože in če si recimo v savni tko da ti je že vroče...telesu naraste temperatura za max. pol stopinje...in seveda ima naše telo obrambni mehanizem...ko ti ni ugodno pa najsi bo pretoplo ali prehladno se boš šel ohlkadit ali ogret...a ne user posted image

V glavnem sem pa absolutno prej poiskala nasvet obeh zgornjih strokovnjakovuser posted image

Aja pa še glede oporečnosti vode, pri nas so tko visoki standardi za higijeno v vodi, da ni možno dobit glivice, razen če si že itak k njim podvržen....res pa spet nikoli ne veš...

ampak no nam je bilo super in vse ok user posted image

No glede podlage v lupinici sem bila jaz tudi skeptična...ampak načeloma smo v praksi videli, da je zadeva drugačna, in da je vse ok...s tem da smo imeli celo nedonošenčka, pa je bilo potem ok...spet pa je res, da nismo hodili na večurne sprehode, ker ko je spal je spal res samo v svoji posteljiciuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 3.1.2010 15:13:36 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
3.1.2010 15:59:02   
emibu
morje-tut mi bomo še vidluser posted image

midva sma se pa lih vrnila s kosila od babice njams njams hehe=)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
3.1.2010 16:41:08   
barvar
Da vas še jaz malo pozdravim. Sem se ravno vrnila s user posted image iz daljšega potepanja, zdaj pa grem na kavč dolgčas preganjat. Moj user posted image namreč spet dela user posted image user posted image user posted image .
Imam pa zdaj že dva dni probleme z ledvicami in samo upam, da bo do jutri boljše in ne bom rabla it k zdravniku user posted image .
Lepo nedeljsko popoldne vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
3.1.2010 16:44:54   
emibu
barvar-za ledvice topu šal ,al pa ledvični pas si okoli zavij noge u tople nogavice pa velik velik pit da se ti bodo "spucale" želim ti čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
3.1.2010 16:47:06   
barvar
Hvala! Saj pijem res veliko, tako da sem kar naprej na WC-ju! Zaradi tega ker mi ena ledvica slabo dela pač druga bolj trpi in imam pogostejše probleme. Pa bo že boljše.
Aja, morfologijo pa imam 15.1. in že komaj čakam user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
3.1.2010 16:49:20   
JB007
Oj!

Mene prav zanima koliko mamic bo zdrzalo pri pralnih plenickah. Jaz do sedaj nisem spoznala se nobene. Pa jih je kar nekaj bolj eko usmerjenih. So se mene navadile na bio cistila in sampone, kreme,bio jogurte(vsa hrana , samo je odvisno od financ), nobena se pa ni pripravila na spopad s plenickami. Oz. so obupale. Jaz zase lahko recem, da se po treh letih ne morem verjeti,koliko umazanih cunj naredi takle majhen otrok. In ko likam, je pol njegovega. Me prav zanima koliko bo pranja pri dveh. Ne vem ce sem prav razumela, da ima Caia nek plan, da bi bila od zacetka brez plenic? A mi lahko razlozi kako bi to delovalo? Jaz sem sla s sinom pri dveh in pol cez dan brez problemov na hlacke, ponoci mu pa se zmeraj ne gre. Sem ga pa lani poleti na morju probavala, pa sploh ni dojel za kaj gre. Letos pa v dveh dneh. In kakor sem govorila z raznimi mamicami je to zelo odvisno od otrok. Eni je njen sin tako lepo govoril pri slabih dveh, kod da je stiriletnik, kakal pa v plenice. In ko so ga malce bolj silili, je nehal kakati. So imeli prav probleme. Drugi je pa pred letom in pol rekel, da on ne bo vec plenic in od tedaj je suh, recimo govori pa pri petih slabo. Se soncki razlicno razvijajo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
3.1.2010 18:16:27   
_katja_
JB007: glede odvajanja od plenic je odvisno od otroka. Otrok more dojet in pika. Če ne dojame oz. ni pripravljen pač ni. Delam v vrtcu in vem kako je to. Imas prav, da so otroci različni. So pa starši, ki hočejo da je otrok suh in pika. In posledicno je velikokrat polulan ali pokakan. Ampak za njih je otrok suh. Pač vsak po svoje.

Savna: jaz sem šla tudi pol meseca nazaj v infra se malo pogret za dobrih 5 minut. Pa je bilo vse ok.

Mi smo danes uživali na Tromeji. Kakšno lepo vreme....prava zimska idila. Le proge za tečt še niso bile uštimane v Ratečah, ampak sem bila od hoje ze itaq kr mal utrujena user posted image Ni več tolk kondicije kot prej.....

poletni dopust: bomo sli na morje in v Bohinj. Kdaj točno pa še ne vem.....

Lep začetek tedna!
K

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
3.1.2010 18:24:18   
frcefela
Jaz imam pa morfologijo 12.1. in se že fuuul veselim. Potem bom šla pa še na 3D kar v Slovenj Gradec, čeprav sem iz LJ, imam sorodnike gor, tako da ni panike. Pri nas je ta pregled 100EUr, tam pa pol manj.

Eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile in ste bile v podobni situaciji. Opažam, da niti ne pridobivam v trebuh, ampak v boke in "love handles", baje imam maternico bolj nazaj nagnjeno in nosim v križu. A ima to kake veze potem s težavnostjo poroda in ali je kaj težje shujšati? user posted image

Plenice - definitivno Pamperske oz nekaj podobnega.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
3.1.2010 18:29:17   
K_a_t_i
Čao punce!
Mi smo pa danes uživali na snegu - smo bili v Kranjski gori. Smo rekli, da bomo tamalga na smuče postavli, če bo hotel. Ma ne da je hotel! Postavu se je na uni tekoči trak in se več kot uro vozil gor in dol po hribčku user posted image . Še jst sem čist odmislila, da sem noseča in sem tekala z njim user posted image .
Ju3 pa spet v službo... Bo malo manj časa za javljanje.

Poletni dopust - sploh ne razmišljamo o tem, da ne bi šli (no, če bo s tamicenim vse ok) -> je nekako prioritetni "tavelik" user posted image . Dojenčku bo tako vseeno kje je. Sicer pa verjetno v začetku septembra. Lokacija - nekam na Hrvaško, do Krka. Prej moramo pa še na smučanje nekam...

Neč, grem še kej narest. Lepo se mejte!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.1.2010 19:13:57   
emibu
barvar-božaj trebuščka da boš malo boljše volje potem pa še kašna brcika pa bouser posted image user posted image

JBOO7-hm..tole glede kakanje brez plenic že od začetka..ja bog pomagi a boš dojenčka držu nad kahlco?če še glavce nemore met pokoncuser posted image user posted image sj smo bli usi u plenicah zka bi pa mogu bit naš otroček na kahlci pru dan..zto d pol k gremo na kofetek se s tem hvalmouser posted image user posted image ??

frcafela-jst bom tut šla na 3D,ampak samo če se nebo vidlo spola drugače pa ne.user posted image user posted image
.
poletni dopust-jst bi rada šla v egipt ali kaj podobnega na začetku ali proti koncu sezone pa nevem kako je z letenjem ker nebi rada dojenčku povzročala kakih motenuser posted image user posted image j tako da vrjetno se bomo šli mal namakat kam na hrvaško za kak dan čene se bomo p usj doma bazenčkal pa bo isto superuser posted image ...use odvisno od počutja in financ.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.1.2010 19:24:26   
m_o_i
ahoooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image

praznike, lupckanjeuser posted image , prenajedanjeuser posted image  ste, upam, prestale, zdaj pa novim zmagam naprotiuser posted image
punce (in morebitni fantje) - ZDRAVJA vam/nam zelim, za vse ostalo bomo poskrbeli tako ali drugace...

vecina smo ze na polovici,ane?! zdaj pa evre na kup in shopingi oujee (no, pocakam se morfologijo v sredo, da preverijo, ce je pimpek se tu al je slucajno odpaduuser posted image )
mene prazniki naredijo nekak otozno; ma ne maram jih! ne maram dni, ko se nekaj "mora"; prelomnice v zivljenjih se dogajajo vsak danuser posted image

BTW: a petnajstega se velja?????

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.1.2010 20:24:01   
isabeaux
frcafela...ja jaz imam tudi maternico obrnjeno v križ in posledično ful manjši trebušček kot tiste, ki jo imajo bolj spredaj...

Glede poroda...hmmm...imam dve svoji zgodbi pr hčerki, prvi porod ....na rok.....je blo tako, da sem dobila popadke ob 7,30 in to kar na 3 minute...prej nič...in potem se je mala rodila...na expres ob 9,25, torej v pičlih dveh urah od prvega popadka...bila je velika 48 in težka 3000g....tako nekak povprečna...v glavnem porod, ki bi ga vsaki privoščila...

v drugo pa hmmm...pri sinku...nedonošenček, se je rodil 6 tednov prezgodaj v 34 0/7 tednu...in to...v soboto sem dobila popadke kar na minuto...ob 9,30...mali se je rodil v nedeljo ob 11,02...seveda cela kolobocija z menoj, posteljica še nezreza, zaraščena, so me šele po eni uri peljali na operacijo...in sem res skoraj izkrvavela, dobila potem transfuzijo krvi in dodatno plazmo...tamalega pa so tudi takoj oživljali, ker so se mu pljučka sesedla in so ga odpeljali v inkubatorju kjer se je dobra dva tedna boril za življenje...in to samo zaradi enega tapametnega dr. v mb. porodnišnici, ki je vztrajal da ne potrebujem dexamethasonske injekcije, ker ima mali itak pljuča že razvita...kar seveda ni bilo tako...

Zato se nič ne sekiraj, ker je dejstvo, da je ogromno odvisno pri porodu od tega kakšno babico oz. porodničarja imaš...in niti ne toliko od tebe...glede obrnjenosti maternice, pa se tudi ne sekiraj, ker pri porodu to nima neke velike vloge...ker je vse ena mišica takrat, ki se stiska, ne glede na lego...hkrati pa so edine tegobe ki jih boš verjetno imela večje bolečine v križu, vsaj pri meni je bilo tako...glede hujšanja po porodu pa je tudi tko, da nisem ne prvikrat ne drugikrat imela problemov, kg - ji so šli samoi dol, sploh ko skrbiš za to malo detece....boki pa vseeno malo ostanejo, ker se medenica razširi in le pri redkokateri se kosti potem postavijo nazaj v prvobitno stanje...

Tko da nič skrbet...vse bo ok le verjeti moraš v to...user posted image

no jaz imam morfologijo 20. 1. user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.1.2010 20:24:05   
carly
Ojla, no mi smo tudi zaključili s prazniki, jutri pa spet navaden danuser posted image , mi je pasal ko smo bili vsi doma in je moj malo več bil s tamalo.

Glede previjanja in kakanja, moj jo je prvič previl že v porodnišnici in od takrat še ni bilo dneva da jo nebi, kar se tega tiče res nimam pripomb.No pa tudi sicer mi ful pomaga pri tem, vse dela kar je potrebno, ko sem prvih 7 mesecev si mogla mleko črpat, je tudi ponoči brez problema po dvakrat vstajal in tamalo okol nosil, da sem si jest potem sčrpala,zdej se mu pa sicer kar pozna da je bolj zmatran tako da babyfona niti ne sliši in ga morm jest zbudit če hočem da on vstane in jo zrihtauser posted image .

Lupinica in vozek, ja je praktično ampak mi tega nismo prakticirali, se mi je zdelo da je v njej preveč utesnjena plus tega da niti ne priporočajo da je otrok dalj časa notri.Tako da je bila pri nas lupinica za v avto na vozku pa lepo košara (je pa res da se nama je ene dvakrat zgodil da sva jo mogla spečo prestavljat iz košare nazaj v lupinico pa se je pri tem itak zbudila).

Morje-mi vsekakor gremo če le ne bi kaj vmes prišlo, tudi na tavelko gledam pri tem, je letos tako uživala na morju da sva se z mojim prov zaradi nje odločilla da malo pohitiva z bratcem/sestrico, jaz bi sicer par mesecev počakala ampak potem bi se pa težko izšlo z morjem.

Aja pa prej sem še hotla pri kakanju pokomentirat, da se ne ustrašt da bo kar vse vprek pokakano, pri nas ni nikoli zraven ušlo, razen takrat ko je zbolela in je imela cel teden drisko.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.1.2010 20:26:46   
Caia
JB007 v google vtipkaj "diaper free" dobiš full informacij. Obstaja tudi združenje Naravni začetki - Mama Zofa, ki ima predavanjao tem. Večina sveta ima otrokabrez plenic. Naši kulturi pa je to nekaj nenavadnega oz. da bise kdo želel hvalisat. Le zakaj? Jaz vem, da nobenmu otroku v plenici ni fajn in bom poskusila, da je moj ne bo rabil. Oz. bom ugotovila kda mora lulat inkakat, tako kot moraš ugotovit, kdaj je lačen!!!!! To ni nič nenavadnega, samo zahodni svet tega ne pozna, smo se preveč oddaljili od korenin. Je par es, da meni pri prvem otroku to ne bi uspelo - sem imela preveč dela z ostalimi rečmi.
Če bo katero zanimalo, predavanje je v začetku februarja. http://www.mamazofa.org/napovednik.php

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.1.2010 20:51:57   
emibu
caia-ka pa ponoč? če ga neki na hitr "zašraufa"? a boš zraen stala da ga boš odnesla na kahlco pa k lula se tut ne zjoka prei kok jst vem??

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.1.2010 21:51:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

caia-ka pa ponoč? če ga neki na hitr "zašraufa"? a boš zraen stala da ga boš odnesla na kahlco pa k lula se tut ne zjoka prei kok jst vem??

Otrok se polula enih 8krat dnevno. Pa kr nekajkrat kaka. Kaj pol maš po 20 posteljnin, da to menjaš?  Pa skoz zraven stojiš, da ga takoj preoblečeš, ko lula? Men tud ni nič jasno Moram pa priznati, da se sliši zanimivo in komaj čakam, da izvem iz prve roke kako to gre user posted image .
Nekako se mi zdi logično, da mama, ki na +30 okopava njivico (in ima otroka zraven na tleh) ter živi v hiški iz blata nima oblečenega otroka in s plenico, malo težje pa vidim eno mamo z zahodnega sveta, ki bi na -5C vzela dojenčka iz vozička in ga dala lulat.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.1.2010 21:58:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.1.2010 23:32:47   
fiška33
Jaz verjamem, da si je Caia zadevo kar precej naštudirala in tudi na internetu se da prisluhniti, pogledati videote ali prebrati izkušnje zahodnjaških mamic, ki so se za to pot odločile in jo uspešno izpeljale. Zgodnejše odvajanje od pleničk je pač dokazano mogoče. Google "diaper free". Prej ali kasneje se bomo s tem spopadale vse in če se da odvadit prej, ne vem, zakaj se ne bi poskusilo. Tudi sama sem si nekaj pogledala o tem in mi je precej interesantno.
Seveda je odvajanje postopno in imajo otročički običajno na sebi za vsak slučaj pleničko. Pač moraš se izurit v tem, da prepoznaš otrokov znak, da mora na potrebo. Otrok daje signal, mi pa se odločimo, a ga bomo spregledali, ignorirali, ali pa začeli prepoznavat govorico našega malčka. Vsaka prišparana plenička predstavlja uspeh in če se ima mamica s čim za pohvalit, je to to, da je zelo pozorna, kaj želi njen otrok, kar je plus. Že poskušanje v tej smeri se mi zdi zelo pohvalno.
Ta, "občutek suhosti" novejših plenic precej upočasni prepoznavanje posledice, če se kar polula, in verjamem, da veliko težav pri odvajanju od plenic, predstavlja prav to.

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 3.1.2010 23:36:36 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 7:59:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.1.2010 8:16:21   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce, pa seveda srečnega in zdravega pa pridnega user posted image polnega ljubezni...

Vidim, da ste kar lepo pisale med prazniki, meni ni uspelo, tako da vas bom mogla danes vzet pod drobnogled user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4623
4.1.2010 8:17:54   
m_o_i
hja zivepo, sej cist vegetirala pa nisem user posted image  
smo se odlocali, kje se bomo locirali nekje marca (za cas enega leta, dokler nam kdo ne podariuser posted image user posted image  stanovanja), kocka glede posteljice je padlauser posted image , zdej pa ze tri dni iscem tapravo previjalnouser posted image  vsaki nekaj manjka(no, ja, kot da vem, kaka je pa res idealnauser posted image )
aja, pa dragega sem pedenala, ker ga je v krizu vsekalouser posted image  
pa mal ze opazujem, kak ritem si je izbral nas đunior (baje, da pri tej starosti ze mal nakazujejo, kdaj bo veselica v hisi)

mislim-se dogajauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 8:26:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?