|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
4.1.2010 16:02:21   
bubolin
Pozdravljene majčice.

Ohhh HB da so prazniki mimo, ker tole da kamorkoli greš moraš jest in jest in jest,... je too much (meni se pozna seveda na vagi +4kg - HB da se prej nisem nič zredila).

Je pa danes res lepo, da malo sneži - je vsaj malo zimskega vzdušja.

Jaz sem se danes odločila, da bom bila pridna in grem zvečer na telovadbo za nosečke (+4kg hmmm moram mal pomigat ).

Glede paketka - midva bova vzela denar.

Prebava je kar u redu, grem vsak dan al pa vsak drugi dan, tako da je ok.

Spanje pa u piz**, na noč moram it ene 4x na wc, ko pridem nazaj fuul težko zaspim nazaj, in ko zaspim je čas že za naslednji obisk wc-ja in tako traja celo noč user posted image

Lep dan še naprej.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.1.2010 16:04:08   
Teja K
Moi ehhh, očitno si deloholik user posted image user posted image

joj smotka user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.1.2010 16:04:52   
m_o_i
Teja K da se mi ne bos pozabla prijavit na krof party!!user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.1.2010 16:05:47   
Teja K
Moi ja ve bote mele krof parti jaz pa bom poslušala stroškovno računovodstvo user posted image , kuj na jok mi gre user posted image user posted image , daj pojej dva krofa zame, ker eden ni nobeden user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.1.2010 16:09:15   
m_o_i
na, zaj mi bo pa prodala, da se nikol ni kakega predavanja prespricalauser posted image
joooj, danasnja mladina user posted image
ko smo mi bli mladi, smo taaak spricali, da je blo vse mokrouser posted image user posted image  nas je prfoks za matematiko priso v kafic iskat in prosit, ce lahko hitro spijemo kavo, ker nas se mora vprasat haha. in ziva resnica je tudi to, da sem jaz mela na zadnji strani zvezka napisano "KOFI TAJM" in sem ga vsake tolko dvignila, da me je z namigom glave ven spusto.
ta je bil car, vam recem...neki rocker iz slovenskih konjic...
evo, nostalgijauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
4.1.2010 17:41:04   
fiška33
Uf, ste natipkale, sem bla zdaj praznikov navajena, ko je blo kar znosno sledit user posted image . Priznam pa, da sem vas kar malo pogrešala user posted image .
Hehe, tole o spretnem izmikanju previjanju očkov je blo smešno za prebrat user posted image . Jst mojmu ne bom nič povedala, ker od njega pričakujem, da mi bo pomagal user posted image . Sicer so na You tube eni filmčki, ko očetje bruhajo med previjanjem, ampak upam, da bo moj pozabil user posted image . Eh, pa tudi če ne bo uspelo, res je meni lažje otroka previt, kot pa skidat sneg al pa živo mejo obrezat. Upam user posted image . Verjetno si bom tega, nosečniško non stop zaprtega nosa, kasneje sigurno želela user posted image .
San, tisto o skoraj suhem osem mesečniku, je bil balzam za moja ušesauser posted image .

Spanje; Jaz sem že čisto zamenjala noč in dan, danes sem šla ta prvič spat ob 3h, naslednjič pa ob 7h, da me moj ne bi dobil zraven interneta ob 7.20, ko vstaja za v službo user posted image . Danes popoldan pa ne bom nič dremala, ker moram prit nazaj v pravi ritem. U, kak se bo še to kmalu spremenilo user posted image . Načeloma imam full rada jutra in če bi živela kje na deželi, bi brez problema vstajala z lastnimi kurami user posted image .

Danes sem šla spet pogledat malo za modrce. Štartala sem z 80b, zdajle mi je pa 85c premali. 10+ kg je naredilo svoje user posted image . Ne vem, ali naj že nabavim tistega za dojenje, al še računam, da se bom še za kakih 10kg zredila? user posted image 18.1., na naslednjem pregledu me bojo testirali za sladkorno, samo jst bolj taščo in njeno mamo krivim, ker naju tak zalagata s sladkarijami user posted image .

Za 15.1. velja. Se bom pa pripeljala iz MB. Zadnjič je ena spraševala glede prevoza. Ni problema. Še za kakšno je prostor, zdaj ko sem si malo avto pospravila user posted image .

Uživajte

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 4.1.2010 17:51:30 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
4.1.2010 18:21:19   
fiška33
Aja, še nekaj sem se spomnila glede odvajanja otročičkov od plenic ... Sicer nima direkt veze, ampak jaz sem pred leti naučila svojega mačka, da je hodil na toaletno školjko srat user posted image . Učenje je trajalo kake 2 meseca in potem je pol leta lepo hodil. No, za nek dopust je šel pa za en teden k babici na počitnice, pa ni več hotel na školjko in sem spet naštimala pesek user posted image .
Pač rada eksperimentiram user posted image .

lp

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
4.1.2010 18:51:45   
sabri
Evo prazniki za nami, ste spet ful napisale in nisem še prebrala za nazaj. Po ta novem, sem na bolniški, ker mi otrdeva trebuh pa noge otekajo in mi je dala več počitka in kar bolovanje, tud prav, mi kar paše. Me pa zanima, kje se splača ugodno kupiti za veliko posteljo 90x200 kovter in povšter? Sem naročila za tamalo kovterček na recinko in je super, pa poceni, ta večje dimenzije pa nisem zasledila tam.
srečanje: bolj ja, ampak ko bom bolj sigurna se pofočkam.
Se še javim, grem na hitro speglat.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
4.1.2010 19:02:47   
nani 29
Pozdravljene punce,

Prvič sem na forumu - drgače polno zaposlena sedaj pa upam malo časa da zadiham.
Moja pikica pa pride na svet 1.5.2010

lep pozdrav vsem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
4.1.2010 19:54:47   
nusi
Teja -K - počitnice - pri nas je oči vedno težil za v kemp, mami pa penla, ker je mela z nama s sestro ful dela, k sva bli še majhni, eno poletje je pa par dni pred dopustom izjavla, da ne more dobit dopusta in sva šle same z očetom - to je bil zadnji kemp user posted image

morje - gremo avgusta ali sept

plenice - plastične, kot sem rekla. Pa tole kakanje do 3 leta mi res ni čist ok no, pač mene so pri 9 mesecih odvadli in tut jst ne mislm 3 leta plenic kupovat, ne upam pa nč z gotovostjo trdit, ker še nimam otrok

nakupi in opremaljanje gnezda - še nismo tam user posted image , ampak že ogledujem in se dogovarjam, od paketa bo vzela €

(odgovor članu nani 29)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
4.1.2010 20:55:30   
emibu
san- tut jst nemorm spat...pa že tretji dan me želodec boliuser posted image pa res nevem zakaj jooi...

moi-
dihanje-hehe ja no tut mene učasih kj zapeha...user posted image user posted image

morfologija- hjooo še to..pomoje bo rekla nj spet še en mesc ppočakam da bom zvedla spol pa to ni res nouser posted image user posted image

TEJA K- a je angel sound že prodan? kolko bi bla pa cena?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
4.1.2010 21:36:03   
barvar
Alo babike. Ste naklofale danes!!!
Naj vam najprej povem, da imam uroinfekt in sem dobila antibiotik user posted image . Zdaj pa upam, da bo kmalu boljše.
Paket - se še odločam med €, ali pa bom paket sama sestavila. Še je čas...
Za Trojane še ne vem. Imam v petek najprej G, pol moram pa še k svoji zdravnici zaradi podaljšanja bolniške, tako da ne vem če bom pravi čas gotova. Bomo videli.
Pa še glede plenic me nekaj zanima. Tiste, ki se odločate za pralne, a vam je kaj znano kako je v vrtcu s temi plenicami? Bi se znalo zgodit, da kaj skomplicirajo če ima kak otrok drugačne. Saj veste kako to gre, po liniji najmanjšega odpora...
Lep večer vam želim!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.1.2010 21:36:23   
m_o_i
mislim, da mi gre tip filozofirat o potrebi oz. natancneje o tipu previjalne mize!? ma boljse, da je sel na kavc pred TV in je zaspal, ker se ne bi dobr koncalo user posted image  za njega, jasno user posted image

no, tole sem mogla iz sebe dat-da se ne razpocimuser posted image    ova noc nije moj dan user posted image user posted image  bi reku tist nas fuzbaler Bozgo al kaj je ze bil

e-paket sem si jaz ravnokar sestavla(in se navezuje na moj prvi stavek v tem postu-nem se bodla z njim glede previjalne; uradno je nocem user posted image  za tale paket pa tak ne ve, da nam pripadauser posted image user posted image  pa tudi ne bo vedo, dokler ne pride na dom,tak)
in mi je kr uspelo; no, dve,tri stvari sta dodani samo za zaokrozevanje-jasna stvar. dam jim jaz leseno ropotuljico za 6 evrov-cisti nateg. al pa one plasticne ribice za 8 (osem) evrovuser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 4.1.2010 21:42:37 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.1.2010 21:38:44   
barvar
No, no m_o_i dihaj, dihaj! Saj veš, da morajo imet moški pri vsem glavno besedo. Me imamo pa potem zadnjo user posted image user posted image user posted image . Mene pa moj ravno obratno razjezi, ker vedno reče naj se sama odločim user posted image , pa bi mi včasih tudi prav pomoč prišla.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.1.2010 21:45:17   
m_o_i
joj, barvar, ko bi ti vedla, kak je MOJ dragi tista nezna ribica, ki se ne more/zna odlocat-in zaj mi gre o previjalni mizi filozofirat??!! pa lih o previjalni in ne o kakih avtih naprimeruser posted image

bom jaz njemu dihala za ovratnik oooo ja user posted image
se sanjal bo previjalne mize user posted image

aja, zadnjo besedo pa v nasi hisi izrece moja mocnejsa polovica in sicer DA, DRAGA user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 4.1.2010 21:47:24 >

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
5.1.2010 7:33:36   
m_o_i
ŽE PRIJAVLJENE KROFKE (Z MARMELADICAMI user posted image )  
  • Angel_Tian
  • MiniMiska
  • m_o_i
  • nusi
  • fiška33

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
5.1.2010 8:27:29   
Teja K
Dobro jutro nosečke :-)

Moje jutro se ni začelo ne vem kako obetavno... sem imela prazno Urbano, pa nobenga drobiža, da bi 1 € not dala, pa sem dala kolk sem mela 0,40€, pa je šofer opazil in me nazaj poklial in potem sem poslušala pridigo v stilu če grem tudi v trgovino brez dnarja itd... pa sem rekla, da ni problem v tem, da nimam dnarja ampak v tem da nimam drobiža user posted image in sem mu očitno stopila na žulj, pol pa sem plašč odpela in buši pokazala pa se je dedc umirl... budalo noro... ampak sem pol z eno gospo zamenjala in mu odnesla tistih 60 centov, da ne bo imel izgube ...

Moi
kar se tiče šprianja, sem vedno bila za in sem ga tudi dosledno izvajala, do sedaj, ko sem začela izredno študirat in imam samo ena predavanja, ki trajajo 5 ur in potem moram vse sama doma delat, tako da... moram bit prisotna vsaj na tem enem, da vidim kaj v testu pride v poštev user posted image ... tako, da ti kar dva krofa zame pojej pa se drugič pridružim, ampak takrat pa bom 3 zmazala in se iz Trojan odkotalila user posted image user posted image

Je pa lepo zunaj ko je sneg user posted image , če prav moj dedc pizdi, ker je šparal na zimskih gumah in je samo ketne kupil, zdaj pa se jebe... po teh cestah... hja je gorenc... mogoče ga bo izučilo, mu lepo po štajersko povem, da včasih ni dobro šparat, hahaha, da štajerci šparamo samo pri piru, kar pomeni, da če si naročiš pir ga spiješ celega user posted image user posted image

... malo šale...

Lepo bodite in božajte bušije user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 8:51:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
5.1.2010 9:04:26   
Teja K
heheh Zivepo... obvezno ni, sam mi ti povej kje naj potlej dobim podatek kaj bo v testu user posted image , ti rečem, ta ekonomska fak-pateta Maribor je za ****... mi je žal da sem se tja vpisla kolk mam las na glavi... grrr gledam te na privatnih faksih kak imajo lepo predavanja, pa gradivo dobijo, pa izpite delajo z levo roko... pa še nižjo šolnino imajo user posted image to je tako, ko jaz mojga poslušam... user posted image user posted image , zato ga ne bom pri nobeni stvari za bebija poslušala user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
5.1.2010 9:13:29   
Angel_Tian
Dobro jutro vsem user posted image

in takoj en velik hvala san za tvoje sočustvovanje user posted image user posted image Res ste med prazniki toliko napisale, da sem včeraj med službo uspela samo prebrat in malo pokomentirat. Je pa danes nov delovni dan in spet sem tu user posted image , da vam še malo svojih prazničnih doživetij napišem.

23. popoldan smo popoldan šli v vrtec gledat lutkovno predstavo in potem je otroke obiskal še božiček. Je bilo kar lepo in naš Tian je korajžno zapel eno pesmico božičku (ker nihče drug ni upal user posted image ). Ampak to še ni bilo konec vseh radosti. Smo ja dolgo bili doma hihihi.
V trg smo šli gledat oživele pravljice. V bistvu so bile s pravljicami zapolnjene prazne trgovine in njihove izložbe. Ko je prišel božiček, so pa pravljice oživele - figure so se pogovarjale z otroki, jim delile kekse, čaj in tudi majhna darilca so dobivali. Tian si je hotel domov odpeljati rdečo kapico in volka user posted image , spala bi lahko baje v njegovi sobi...
Šli smo tudi v nedeljo po božiču na Roglo, da bi se sankali. Za Tiana je sankanje to, da ga vlečeš. Če se lepo hitro pelješ, se začne jokat, tako da dolgo pol nismo ostali, ker se nama z mojim ni dalo cel dan sank sem in tja vlačit user posted image Se je pa mojmu zluštalo smučarije, ko je takole gledal folk na smučeh. In včeraj se je šel gužvat na razprodaje, da si je nabavu neke smučke in pač ostalo opremo. Pa seveda, ker ima ati, mora imeti tudi sine - še njemu smo mogli kupiti ene smučke (saj smo take plastične za 22 eur vzeli, kjer niti pancarjev ne rabiš, ker ne vem, kako bo kaj na brzino reagiral, če mu je že sankanje predivje), pa očala seveda, le čelade tako male še nismo našli user posted image .
Aja, pa te dni smo šli tudi prijateljem v MB na obisk, smo potem šli še malo lučke v mesto pogledat in na kuhanega vinčka user posted image In prijateljica mi je dala dvojne kavbojke, ene so malo širše, ene pa nosečniške, pa še tri tunike user posted image user posted image
Kaj se je še zgodilo - aja, Tiana smo peljali na pregled ušes, ker nekak slabo sliši. No, ušesa so ok. Je pa težava v tretjem mandlju, ki je povzročitelj vseh težav. Priporočjiva je operacija, ker ima zdaj pač ovirane dihalne poti in zarad tega tudi sliši bolj slabo in pa tudi diha skor nikol ne samo čez nos. Pa jaz sem spet dala kri na transfuziji na pregled - bomo videli, kaj bo na pregledu rekla G.
Potem mi ostane samo še novo leto. Smo ga preživeli z mojima staršema in bratom pa mojo botro in botrom. Smo lepo jedli, pili, se smejali in nato šli peš na ogled ognjemeta v trg. Je pasal tisti sprehod, ko smo prej tolk basali vase user posted image . Tian je letos zdržal celo do pol treh (zjutraj pa ob osmih že pokonci, navit kot ura user posted image user posted image )

Tolko o nas, zdaj vas grem pa dalje obdelovat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.1.2010 9:22:16   
Meemee
Pozdravljene.

Kar nekaj časa se nisem javila. Ima pa 2 vprašanji:
1) Kdaj in kje se dobite?
2) Kako ste si naštimale, da ko se postavim na vaša imena, piše koliko tednov ste noseče ...

Uživajte v snegu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.1.2010 9:30:54   
Teja K
Meemee dobijo se na Trojanah naslednji petek. Ti bo M-o-i odgovorila bolj podrobno

Kar pa se tiče teh nosečniških kazal, pa jih najdeš na spletu in nato tisto kodo, ki ti jo dajo prilepiš v svojem profilu pri podpisu se mi zdi. Jaz sem si moja dva naredila na

www.babystrology.com in

www.pregnology.com

so pa še drugačni, ampak jih še nisem našla oz. jih nisem iskala. ponavadi je na Vigetu napisano od kod je, tako, da malo poglej na nike in boš videla kak drobni pripis kje user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.1.2010 9:57:34   
Pingvinkica
zivepo, GT3 je tudi meni všeč, samo je ful težji od Jane in ker sem bolj švoh, bo najbrž Jane ostal res glavni favorit. Super da pridejo novi in še boljši modeli, pa da se bo dal obračat športni del.

paket - meni noben od sestavljenih paketov ni všeč, ker so notri stvari, ki jih ne bom potrebovala (ograja za stopnice - jih nimamo, lupinica - bom imela v sklopu vozička), tako da še razmišljam ali naj vzamem denar ali pa naj si paket sestavim sama.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.1.2010 10:31:52   
Angel_Tian
san - kakcev se moški res tolk ogibajo, kot da jih sami pa nimajo user posted image Pa tvoj se je vsaj na tuš spomnu, moj bi pa nesu malega svoji mami porihtat user posted image
Komot pocukaš za rokav, rada pomagam, če znam. Več glav prej pride do kake pametne rešitve user posted image

m_o_i - sam naj proba kje kak sneg bit aprila al maja, grem kr s plinskim gorilnikom nad njim user posted image Nisem ljubitelj snega, res ne, ampak zarad Tiana se pač moram tudi malo ven na belo postavit user posted image

melia - super, da ti je delo všeč. To veliko pomeni, da z veseljem greš v službo, so danes malo bolj redki taki. In škoda, da te na srečanje ne bo, ampak ti pa želim veliko zabavi na 60 letnici.

frcefela - tudi zate škoda, da te ne bo, ampak saj se bomo potem na veliko hvalile, kako je bilo fajn user posted image

teja k - mene Tian zbudi, ko mora it lulat, takrat grem še jaz, drugače pa tak lepo spim user posted image No, v bistvu imam rahel spanec, tako da tamalega stalno slišim, ampak temu nekak ne morem rečt, da ne spim. Meni je bolj problem, če preveč spim, ker sem potem kot cota. Mi pa včasih kakih 10 - 15 minutk "spanca" čez dan prav pride, sem potem kot nova. Drugače pa je zame in meni idealno, če spim po 5 ur.
Pa nič ti ne zavidam stroškovnega računovodstva namesto krofov.

m_o_i - pravi delavski frik si user posted image user posted image user posted image Ampak s tole tvojo bolniško nam res smeh povzročaš user posted image
Ej ti, če bo šlo tako naprej, bova midve same na krofkanju???
"ta je bil car, vam recem...neki rocker iz slovenskih konjic... " - od tu izhajamo sami fajni ljudje user posted image

fiška33 - jaz sem vas med prazniki tudi pogrešala, ampak enostavno nisem uspela prit do računalnika (no, saj sem zato bila včeraj bolj pridna user posted image ).
Tole vstajanje s kurami boš skoraj tako imela kmalu ja user posted image Te bo tvoj najbolj glasen "petelinček" prebujal z lakoto in mokro pleničko hihi. Saj se ti ne posmehujem, vse bomo na istem user posted image
Za prevoz iz MB je pa spraševala m-aja. Jaz sem jo bila pripravljena it tudi iz konjic iskat, ampak če pa ti od tam štartaš, pa je seveda še boljše. Odlično!

sabri
- upam, da si boš na bolniški lepo spočila in da ne bo kakšnih večjih bolečin. Pa pri srečanju kar na JA ostani ;)

nani29
- dobrodošla user posted image in lepo nosečnost

nusi - taktično je tole s kampom tvoja izvedla user posted image user posted image Mi pa uživamo v šotoru pod drevjem, dela z otroki pa je vedno in povsod dovolj hihihi.

emibu - ne se tolk jezit, če ne veš spola. Jaz ga nikoli ne izvem, se kr sama odločim, kaj bo user posted image user posted image

hmmmm m_o_i - kaj pa imajo moški velik pri previjalni mizi za povedat? user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 10:42:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?