Angel_Tian
|
san - kakcev se moški res tolk ogibajo, kot da jih sami pa nimajo Pa tvoj se je vsaj na tuš spomnu, moj bi pa nesu malega svoji mami porihtat Komot pocukaš za rokav, rada pomagam, če znam. Več glav prej pride do kake pametne rešitve m_o_i - sam naj proba kje kak sneg bit aprila al maja, grem kr s plinskim gorilnikom nad njim Nisem ljubitelj snega, res ne, ampak zarad Tiana se pač moram tudi malo ven na belo postavit melia - super, da ti je delo všeč. To veliko pomeni, da z veseljem greš v službo, so danes malo bolj redki taki. In škoda, da te na srečanje ne bo, ampak ti pa želim veliko zabavi na 60 letnici. frcefela - tudi zate škoda, da te ne bo, ampak saj se bomo potem na veliko hvalile, kako je bilo fajn teja k - mene Tian zbudi, ko mora it lulat, takrat grem še jaz, drugače pa tak lepo spim No, v bistvu imam rahel spanec, tako da tamalega stalno slišim, ampak temu nekak ne morem rečt, da ne spim. Meni je bolj problem, če preveč spim, ker sem potem kot cota. Mi pa včasih kakih 10 - 15 minutk "spanca" čez dan prav pride, sem potem kot nova. Drugače pa je zame in meni idealno, če spim po 5 ur. Pa nič ti ne zavidam stroškovnega računovodstva namesto krofov. m_o_i - pravi delavski frik si Ampak s tole tvojo bolniško nam res smeh povzročaš Ej ti, če bo šlo tako naprej, bova midve same na krofkanju??? "ta je bil car, vam recem...neki rocker iz slovenskih konjic... " - od tu izhajamo sami fajni ljudje fiška33 - jaz sem vas med prazniki tudi pogrešala, ampak enostavno nisem uspela prit do računalnika (no, saj sem zato bila včeraj bolj pridna ). Tole vstajanje s kurami boš skoraj tako imela kmalu ja Te bo tvoj najbolj glasen "petelinček" prebujal z lakoto in mokro pleničko hihi. Saj se ti ne posmehujem, vse bomo na istem Za prevoz iz MB je pa spraševala m-aja. Jaz sem jo bila pripravljena it tudi iz konjic iskat, ampak če pa ti od tam štartaš, pa je seveda še boljše. Odlično! sabri - upam, da si boš na bolniški lepo spočila in da ne bo kakšnih večjih bolečin. Pa pri srečanju kar na JA ostani ;) nani29 - dobrodošla in lepo nosečnost nusi - taktično je tole s kampom tvoja izvedla Mi pa uživamo v šotoru pod drevjem, dela z otroki pa je vedno in povsod dovolj hihihi. emibu - ne se tolk jezit, če ne veš spola. Jaz ga nikoli ne izvem, se kr sama odločim, kaj bo hmmmm m_o_i - kaj pa imajo moški velik pri previjalni mizi za povedat?