![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2010 9:19:56
|
|
|
|
pf
|
Srečno 2010 punce. Zdravja, sreče, osebnega zadovoljstva in poslovnih uspehov, pa obilico veselja z malčki. Lara a to ful dežuje pri vas? Pri nas je samo danes malo zjutraj, drugače pa včeraj ni. Mi se pa skozi potepamo. Že dva dni. Včeraj smo bili prvo pri naših, na kosilu pri tašči, po kosilu na sankanju na Treh kraljih, po sankanju smo šli k prijateljem, da se je L igrala, ker imajo tam isto staro pupo Evo, starši pa smo malo čvekali, no tudi pili in jedli. Zvečer pa sva šla v nočno Wellnes Orhidelio, malčico pa sva dala k tašči spat. Zgleda da so bolj slabo spali, ker L spi že uro in pol sedaj kot angelček, kolikor pa se mi dozdeva pa tašča tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2010 9:21:15
|
|
|
|
pf
|
Pa še tole, to so prvi božično novoletni prazniki, ko zgubljam težo. Ni mi do hrane, sploh pa ne do peciva. Juhu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2010 17:10:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Včeraj smo bili prvo pri naših, na kosilu pri tašči, po kosilu na sankanju na Treh kraljih, po sankanju smo šli k prijateljem, da se je L igrala, ker imajo tam isto staro pupo Evo, starši pa smo malo čvekali, no tudi pili in jedli. Zvečer pa sva šla v nočno Wellnes Orhidelio, malčico pa sva dala k tašči spat. ma kak se ti da? Meni paše eno ed naštetega mogoče,pa imam dovolj, na dan al pa na teden Mi tak paše malo doma bit.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.1.2010 21:37:39
|
|
|
|
arabela*
|
opet tuga tu? Počasi bo konec praznikov,jaz pa sem se tak lepo polenla...čist nič se mi ne da M je postala že tak živček mali...Govori 100 na uro,tvori že besede...(največ dve)....najlepša pa je ko si zjutraj v postelji na veliko poje aja tutaja...aja tutaja in lilija lilija Pa zdaj mi je začela sama,ko se zbudi prihajat iz kinderpeta.Prej je samo sedela.....pa me poklicala,zdaj pride sama...zleze ven,si odpre vreta...in jo vidiššš..... Naši mali pamžeki...rastejo s svetlobno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 8:04:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kak se ti da? Meni paše eno ed naštetega mogoče,pa imam dovolj, na dan al pa na teden Mi tak paše malo doma bit....... Mogoče se mi zato da, ker je drugače služba in dom čez teden, ko pa smo skupaj je pa potrebno kam iti. Kaj pa češ delat cel dan doma? V lokale z njo ne hodiva, lahko na prste preštejem sedaj ko je mrzlo, poleti že. Nam vsem trem tečno postane. Mi drugače tudi gremo vsako nedeljo na izlet in mi je to všeč, ob sobotah pa greva same malo dopoldne. Saraya da še dopolnim ravno zaradi tega se mi da, da se ne bi polenila kot pišeš v drugem postu, ker takrat se počutim nekoristno in brezveze. Pa ne v smislu, da nisem nič postorila, pač prazno. Eno je da počivaš, drugo pa je da počivaš par dni skupaj, mi hitro postane dolgčas. Mi imamo raje bolj dinamično življenje.
< Sporočilo je popravil pf -- 3.1.2010 8:06:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 12:14:37
|
|
|
|
Olivija*
|
a ste že dale vašim malčkom liziko za probat? jaz sem ji danes dala, ker sem imela slabo vest, da bi midva z najdražjim pojedla vse sladkarije, ki so jih njej prinesli dobro možje v prejšnjem mesecu. adijo pamet. ne bomo kmalu spet poskusili, ker potem sem jo morala celo stuširat (tudi lase), pa še po tleh pomit. to je kar kapljalo od tistih drobnih sladkih prstkov...ampak spustila pa ni, dokler ni zmanjkalo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 14:23:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a ste že dale vašim malčkom liziko za probat? Ne še, ravno zaradi razlogov ki si jih navedla. No pa preveč je sladko, pa še pogoltne lahko dol, ker že ornk vgrizne. Ji dam raje malo čokolade, ko je sila ali piškot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 20:23:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Govori 100 na uro,tvori že besede...(največ dve)....najlepša Tvori besede... dej kak primer, dej.... naša že tudi ful pove, ampak so to samo samostalniki... Smo šle v Koper danes... joj punce, kako je blo lepo vreme.... ppo dolgem času, smo se lahko sprehajala dve uri skupaj... in ozračje je blo tako čisto, da so se videle italijanske alpe... se ne spomnem, če sem sploh kdaj to že videla. Pol smo šle v Špar na kosilo. Sploh mi ni problem kam it ven jest z Laro, ona tko lepo mirno sedi na navadnem stolu in čaka, da ji dam kej v usta... Sem danes ugotovila, da so vse punčke Jada (Lara)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 20:25:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
a ste že dale vašim malčkom liziko za probat? Ma ne, lizike ne, ker se mi potem ne bi zdelo prav, da ji jo vzamem, preden pliže do konca, da bi celo tisto sranje spravila vase pa spet ne..... sem ji dala že čokolado in tudi torto ime zelo rada...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 20:59:21
|
|
|
|
Olivija*
|
naša A se je pa danes smukala okoli omare s sladkarijami in govorila BONA BONA in ji dam za foro en bonbon, da vidim, kaj bo. ma en ni bil dosti, me je nažicala za 5!!! jaz naivnica pa sem do sedaj živela v prepričanju, da ona še ne ve, kaj so to bonboni!!!! od zdaj čistimo zobe na polno, brez izgovarjanja!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.1.2010 21:28:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
da so se videle italijanske alpe... Shrani.si ne dela, zato so fotke samo na FB. S slikomatom je preveč dela.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 6:55:45
|
|
|
|
Čarli08
|
Dobro jutro želim!!! Najprej vsem skupaj eno srečno, zdravo in veselo 2010!!! Mi smo praznovali zelo umirjeno, v glavnem se je vse vrtelo okrog R, je imel revček zelo visoko vročino kar nekaj dni ... sem tako vesela, da je mimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 6:58:25
|
|
|
|
Čarli08
|
Lizik in bonbonov tudi jaz še nisem dajala; dobi pa kako čokoladico, piškot, tortico. Samo poskušam ne pretiravat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 9:11:41
|
|
|
|
ključek
|
žvijo! vidim, da ni pretirane gužve tukaj..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 9:45:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dobro jutro želim!!! Najprej vsem skupaj eno srečno, zdravo in veselo 2010!!! Mi smo praznovali zelo umirjeno, v glavnem se je vse vrtelo okrog R, je imel revček zelo visoko vročino kar nekaj dni ... sem tako vesela, da je mimo! vidim, da je pri vas tako kot pri nas. non stop nekaj prinese iz vrtca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 10:41:01
|
|
|
|
taja1235
|
Tudi od mene SREČNO in ZDRAVO 2010 Mi praznovali doma sv povabila kolege in to je blo to...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 10:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tvori besede... dej kak primer, dej.... naša že tudi ful pove, ampak so to samo samostalniki... aja tutaja, bela lilija lilija, aneja aja, ada aja, ata pa pa, avto peje..., muca mau mau, beda pu (pomeni medvedek pu)....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 10:56:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ste že dale vašim malčkom liziko za probat? Ma ne, lizike ne, ker se mi potem ne bi zdelo prav, da ji jo vzamem, preden pliže do konca, da bi celo tisto sranje spravila vase pa spet ne..... sem ji dala že čokolado in tudi torto ime zelo rada... mi ji damo sladkarije..je težko skrivat ko tavečja je...ima full čikolado rada.... Lizike samostojno ne pustum..jo pa liže tako da ji držimo...to pa ja ... Glede takih stvari jaz bolj kompliciram...A je skoraj že 5 stara,pa ne dovolim jest trdih bombonov..pa gumijevk...brez moje prisotnosti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 10:57:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* od zdaj čistimo zobe na polno, brez izgovarjanja! mi tudi,že lep čas..ima to ati preko.....najprej A umije,potem pa še M...si pusti fulll,komaj čaka,potem se nagne in pljune ven.....jo moram slikat enkrat...faca mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 10:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft da so se videle italijanske alpe... Shrani.si ne dela, zato so fotke samo na FB. S slikomatom je preveč dela. meni je enako....samo da je treba samostojno počrnit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 11:00:57
|
|
|
|
arabela*
|
Saj ne vem...če sem omenjala tu....mi smo praznike preživeli doma...A je bila bolana,je fasala hudo gnojno angino,dobila AB......dobile sva še tudi napotnico za otorinolaringologa.....je pa ena stvar,da so ji AB fulll popmagali,pa tud smrčat je nehala....bova vidle kako in kaj...je revica prvič imela skoraj 40 vročine...zdaj je okej..je v vrtcu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 11:02:43
|
|
|
|
arabela*
|
Aja pa sašo že lepo reče...no bolj šašo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 11:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
Greem zdaj.......se tipkamo lep in sončen dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 12:29:14
|
|
|
|
Olivija*
|
tudi naša bejba izgovori že večino imen: Boštjan, Nataša, Jani, Nejček... pa knjigco lista in zraven kaže in govori tulček (=metulček), palček, biba (=riba), slon, miška, zezdica (=zvezdica), gona (=luna)... pa tako lepo je že poimenovala fantek, pilot, šofer....zdaj pa je od prijatlov fanta slišala, da vsem moškim bitjem reče TIC (=stric) in tudi ona vse povprek imenuje TIC. če pa to ne, pa TETA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.1.2010 12:30:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Saj ne vem...če sem omenjala tu....mi smo praznike preživeli doma...A je bila bolana,... povsod isto...le da sm pri nas js zbolela, ne Ana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.