![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 6:56:54
|
|
|
|
ključek
|
jutro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 7:00:26
|
|
|
|
ključek
|
sneg, sneg, sneg....sedaj pa ne bo ponehal!!!! pa saj imam rada sneg, ampak da so ceste urejene, splužene, kar pa danes zjutraj ni bilo. no, dobra stran je to, da gremo popoldne ven s sankami.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 7:01:26
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa..........LN je včeraj shodila!!!!!!! kar vstala je in začela hoditi. tako, sedaj bo pa še bolj pestro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 7:55:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* lana luna, ti si trenutno brezposelna? Oz. boš brezposelna dan pred nastopom porodniške? sicer nisem natančno prebrala vsega, a če ti striže le za en dan, se mogoče lahko dogovoriš z G, da ti prestavi PDP? meni so namreč skoraj do poroda prestavljali pdp
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 7:55:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa..........LN je včeraj shodila!!!!!!! še tukaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 8:55:33
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Zunaj je prava idila......smo se sedaj tak lepo sprehajale peški po snegecu...M je uživala 100 na uro...skakala po največjem snegu....... Danes imam malo fraj...otroci v varstvu,čeprav je M postala bolj pridna...je full fajn sedaj z njo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 8:56:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugače pa..........LN je včeraj shodila!!!!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 9:33:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
drugače pa..........LN je včeraj shodila!!!! Jeeeeee........ no, pa da ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 9:34:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pol ure je možek rabil, da je avto odmrznil....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 10:44:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Ojla!! MTY...... evo, čestitke LN za prve korake si videla da so bile vse skrbi odveč..... ti naši septembrčki so polni presenečenj, en dan tako, že drug dan je vse drgače!!!....jaz se glede Ronje sploh ne sekiram več...glavno da so izvidi pokazali da je z njo vse o.k, le da bo dalj cajta vse trajalo..... Zdaj pa le pridno tekajta naokorg Nič mi smo se včeraj do 19. večer sankali.....mala je kr naprej govoroila ŠE , ŠE......fino, tako sem še trenirala malo mojo tazadnjo plat, k sem jo v hrib 100 krat vlekla Danes s to telovadbo nadaljujema......zdaj se še samo moram stlačit v smučarske hlače če ne bomo pa gumb prešili nič šibam zdaj posesat, pol pa še malo za gradivom srfat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 10:45:35
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara...ti si ga pa iz toplega domeka opazovala haaaaaaaaaaaaaa ti ti !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 11:13:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara...ti si ga pa iz toplega domeka opazovala haaaaaaaaaaaaaa ti ti ! Ja, skozi okno sva ga z Laro dol gledali... No, ma sem mu pravkar vrnila uslugo in njegovega spucala. Majka mila 1 cm ledu... ne morš verjet, no... haha... In mimogrede... garažo imamo tudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 11:34:09
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara no vidiš............ljudje ki tako obožujejo sneg, mraz in zaledenele šipe so mi všeč kljub garaži in vsemu.....samo da se lahko zjutraj ob avtu natelovadimo mah midva sva šla celo tako daleč da sva garažo dala v najem.....samo da lahko kidava sneg okrog avtomobila in pol na pol mokra sedeva vanj PRAVA ZABAVA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 13:21:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
sva garažo dala v najem.....samo da lahko kidava sneg okrog avtomobila in pol na pol mokra sedeva vanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRAVA ZABAVA Zakon...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 17:48:29
|
|
|
|
lana luna
|
punce tega rajš ne brat, da naute ratale zehaste mam zakompliciran status zadnje cajte lana luna, ti si trenutno brezposelna? Oz. boš brezposelna dan pred nastopom porodniške? Če je bilo teh 9,5+8m v zadnjih treh letih, potem padeš not. Bi rabila zelo konkretne podatke, da bi ti konkretno odgovorila. *bubi* a nisi ti tut v šolstvu drugač mislm k vidm da ful poznaš tele zakone. mislm sj če bi se jest poglobila bi mogoče kej se mi zjasnil, ampak se mi res ne da poglablat zato pa rajš tle vprašam ja kolk konkretni podatki? do 30.6.2008 sem bla študentka. od 1.7. do 29.9. sem bla na zavodu prjavljena(od zavoda nism dobivala nobenga nadomestila), pol sem se mogla zarad "porodniške" odjavit. 4.10. sem rodila in do 31.5.2009 dobivala starševski dodatek (okol 190 evrov). od 1.6. do 30.6.2009 sem bla zaposlena. potem šest dni nič, pol pa od 6.7.2009 do 31.8.2009 zaposlena v vrtcu, od 1.9.2009 do predvidoma 12. ali 15.2.2010 pa v šoli. porodniško nastopim pa 10.3.2010. še vedno pa nisem čist 100% do katerega datuma bom mela pogodbo. ampak do marca mi sigurno ne bodo mogl podaljšat. in mene zdj samo zanima, al bom mela spet 190 evrov na mesc, al mogoče kkšn evro več... matr, a sm spet zakomplicirala?? taka pač sem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 17:49:04
|
|
|
|
lana luna
|
LN bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 17:51:03
|
|
|
|
lana luna
|
nš mišk pa ni bil nič še na snegcu ta tedn, razn za par minutk. mami ni mela nobenga pametnga cajta. sej upam da bo za vikend še vedno snegi. k je skor prelepo da bi blo res... ta trenutek še tko lepo sneži, čez dva dni pa spet kakšna čudna otoplitev in adijo sneg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 20:05:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna *bubi* a nisi ti tut v šolstvu drugač mislm k vidm da ful poznaš tele zakone. mislm sj če bi se jest poglobila bi mogoče kej se mi zjasnil, ampak se mi res ne da poglablat zato pa rajš tle vprašam Ja, sem Zakone pa imam naštudirane, ker mi je pri bubiju šlo za nohte in bi skoraj ostala brez vsega. Sem iskala vse možne variante, na koncu pa so mi v službi podaljšali za celo leto porodniške tako da mi je tekla tudi delovna doba in ne samo zavarovalna doba. Glej, ti bom odgovorila na ZS, moram malo naštudirat tole tvojo situacijo. Ti pa na prvi pogled povem, da se ne boj, ker si trenutno zaposlena in obstaja ena fajn caka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 20:16:14
|
|
|
|
lana luna
|
hvala *bubi*
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.1.2010 21:24:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LN je včeraj shodila!!!!!!! Čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.1.2010 8:11:02
|
|
|
|
ključek
|
živjo, punce!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.1.2010 8:15:42
|
|
|
|
ključek
|
Danes sem se pa res pridrsala v službo. kok je snega pri nas!!! noro!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.1.2010 8:16:39
|
|
|
|
ključek
|
kje pa ste, čveke?? nobene ni tu zjutraj, zvečer vas je tudi zelo malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.1.2010 9:20:01
|
|
|
|
arabela*
|
jutro jao...lepo smo spali,M se je komaj ob 4.15 zbudila... zjutraj pa smo se zaspale........še hvalabogu se jih na brzake spokala,da je do zajtrka prišla v vrtec..... zdaj pa sva nama z M privoščila obilen zajtrk...topli rakci,salama,sir....meni še doza kofeja kcoj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.1.2010 9:23:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
ajuto,kolk hrane,men je to za ce dan dost.Haha
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.