![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 21:45:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
ker tebe leda še nimam določene za prijateljico. Ne bo držalo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 21:56:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi je take štorije pripovedoval v avtu, da že skoraj niso več za javnost Potem je Zoja imela prav.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 22:07:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi je take štorije pripovedoval v avtu, da že skoraj niso več za javnost Potem je Zoja imela prav..... ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 7:11:44
|
|
|
|
Olivija*
|
7. dan, odkar svojega otroka gledam bolj kot ne od daleč... ....danes zjutraj mi je dala le pa-pa, sploh ni več silila k meni.... danes bodo izvidi na infekcijski, da vidimo, pri čem sploh smo. ko bi bilo vsaj kaj takega, kar ni nalezljivo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 8:52:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Olivija, zate veliko Vsaj delček tega bosta že nadoknadili. Glavno, da se pozdraviš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 9:04:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Ena gasilska:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 9:05:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Ostale fotke pa ste dobile po mailu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 12:07:32
|
|
|
|
Olivija*
|
same princeske!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 12:11:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Olivija, zate veliko hvala, bubi. zdaj ko sem na sumamedu, bo že menda šlo na bolje! Ana pa se je kar nekako distancirala od mene, niti ne želi več priti k meni... Včeraj je uboga reva morala biti v varstvu od 7 zjutraj do 8 zvečer, ker je mene najdražji vozil od ene preiskave do druge celo popoldne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 13:38:34
|
|
|
|
leda
|
Ana pa se je kar nekako distancirala od mene, niti ne želi več priti k meni... obrambni mehanizem je vključila...bo pa tudi hitro na off, ko se pozdraviš. že veš, kaj te je tako zdelalo? glede nalezljivosti se mi sicer zdi, da so inkubacijske dobe praviloma krajše od sedmih dni, tako da se ne bat za ostale. bubi, luštna fotka. ja, sta bubi in zoja kar padla v skupno domišljisko igrico, spakirala pol mansarde in jo mahnila na morje. kot očka in mamica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 13:53:13
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo mene nazaj po nekajdnevnem internetnem mrku. Vidim, da sem vmes zamudila prisrčno srečanje (oprosti leda, nimam tvoje telefonske, da bi ti javila), tako ali tako imamo bolnika doma; vidim, da je tudi veliko ostalih septembrčkov zbolelo; vsem želim čim prejšnje okrevanje , da bodo na Silvestrovo nared za lumpanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 13:59:25
|
|
|
|
Čarli08
|
Olivija, še zate , sem šele zdaj videla, da si zbolela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 15:34:32
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ena gasilska: Kakšne luštkane punčke, naš Marko bi imel veliko dela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 19:18:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ena gasilska: Kake luštne gospodične.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 19:50:00
|
|
|
|
pf
|
Kje ste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 20:03:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje ste? tukaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 20:22:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
7. dan, odkar svojega otroka gledam bolj kot ne od daleč... Pri nas bi verjetno kr skupaj prebolevali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.12.2009 21:21:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bubi, luštna fotka. ja, sta bubi in zoja kar padla v skupno domišljisko igrico, spakirala pol mansarde in jo mahnila na morje. kot očka in mamica Nisem prepričana, da je bilo ves čas tako Pa Zoja se je zelo vživela, še na kopalke ni pozabila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2009 7:05:43
|
|
|
|
taja1235
|
FUUL FUUL LUŠTNE PUPIKE ;)))) Punce kako ste, že v silvestrski noči...js delam do treh tko da pol pa pičim direkt domov pripravit vecerjo bomo doma praznovali pa še dve druzinici prideta k nama tko da bomo v druzbi prijateljev kar se mi zdi najlepše... je pa res da je drug dan pospravljanje ampak kaj cmo Če se nč več ne tipkamo .... Vsem Vam SREČNO, ZDRAVO pa VELIKO VELIKO LJUBEZNI do vseh okrog nas pa da bomo še naprej tkole lepo klepetale..in seveda da se nam kmalu pridruzi kaka nova nosečka....vključno z mano punce lep dan še naprej in seveda zvečer uzivajte kokr se da lepo POZDRAVČEK OD MENE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 31.12.2009 22:52:47
|
|
|
|
arabela*
|
Lahke in vesele korake, ko ob polnoči stečeš naprej. Ne glej nazaj, pozabi na temne oblake. Srečo ujemi, za hip jo zadrži in med prijatelje vrzi. Srečno 2010
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2010 9:16:24
|
|
|
|
ključek
|
NAJ BO CELO LETO PRIJAZNO, ZDRAVO, VESELO IN SREČNO!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2010 9:19:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zlaganje rim mi ne gre....... forwardirana sporočila so mi brezveze in neosebna... zato bom dolgočasna... Srečno, zadovoljno in zdravo leto vam želim....in veliko volje s soočanjem z vsem, kar življenje prinaša in odnaša.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2010 10:58:15
|
|
|
|
Olivija*
|
hvala punce, zlate ste! tole mi je pa tako simpatično, da si bom dovolila še jaz skopirat: IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Srečno, zadovoljno in zdravo leto vam želim....in veliko volje s soočanjem z vsem, kar življenje prinaša in odnaša. Srečno 2010!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2010 20:19:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Veliko nepozabnih trenutkov z malčki v
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.1.2010 21:56:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi smo se pa smrekce danes znebili.... Saj ne, da se nam je tako mudilo, ponavadi počakamo do 3.1., ampak je zgrmela na tla in se čist vsula.... đizus, koliko iglic... pa še škaf s cunjami je bil spodaj in so ble iglice prow povsod.... No, glih ko smo bli že pri delu, smo se še ene računalniške mizice znebili in še kavč sem po dolgem cajtu odmaknila in posesala spodaj... Lara je uživala v vsem dogajanju... Ampak ta dež.... joj, nooo... pa tku bi blo fajn kam it pohajat, ko smo fraj.... samo doma bit, meni se že meša... no, prej sem jo v voz dala in z najlonom pokrila, dežnik vzela in sva šli ene 15 minut....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.