Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.1.2010 13:36:58
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Mi smo vstop v 2010 preživeli super skupaj z Nejcem in še enim parom in otrokom. Nejc je zdržal do pol enih, res je pa šel spat popoldan šele ob 16h in spal urco in pol. No danes smo bili pa že ob 9h pokonci. Skratka tud jst se podpišem pod vse lepe misli za 2010..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.1.2010 14:08:31
|
|
|
|
aurora28
|
SREČNEGA IN ZDRAVEGA!!!!! Mi smo tudi super zakorakali v novo leto; Gal je šel kljub groznemu pokanju petard spat ob 20.30 in se prvo rundo zbudil ob 00.30 uri, spil čaj in spet zaspal do 6. ure. Midva z dragim sva si takoj, ko je Gal zaspal privoščila tatarski biftek in šampanjec, nato pa sva večer preživela pred tv. Res je bilo lepo. Špelin@ imaš zs.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.1.2010 14:32:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
SREČNGA PA ZDRAUGA PA VSE NAJLEPŠE V LETU 2010. Pr nas smo novo leto preživeli doma in verjele ali ne tud Vid je dočakal polnoč. Cel dan je biu po konc, pol je zaspal, končno, mal pred 18h pr babici, sta gledala Nodija, in je spal do 20:15h, pol pa itak ni mogu zaspat. Končno je bla ura polnoč k smo šli ven gledat, pok,pok (kokr Vid pravi) in je užival 100/h. Sploh ni vedel kam bi gledal k je blo tolko raket, kr vriskal je od veselja. Vsakič ko je kje počilo sm se mal ustrašla on pa čist nč. V glavnem , luštno je blo. Zaspal je mal pred 1h zjutraj, med gledanjem Nodija, spet in se okrog 6h zbudu, pa vsake tolk je prej mal pojokcal pa nazaj zaspal, pa sm ga ob 6h k sebi dala v posteljo in sva spala do 9:30h. Tko zdej pa spi skor že 1h, pol k se zbudi gremo, mogoče, pa še k našim voščit. Grem še jst mal počivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.1.2010 20:42:56
|
|
|
|
MARTINA25
|
Drage majčice!!! Ko se prižgejo praznične luči sredi bele mrzle zime, prijateljstvo ogreje nam dlani in želja vzpne se iz srca v višine. Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi! Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane! Vse kar je lepo, naj raste in cveti! naj v miru sreča nežno vas objame. Naj bo predvsem zdravo,srečno ter radosti polno leto ki prihaja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.1.2010 21:31:01
|
|
|
|
style
|
Drage moje: želim vam zdravo prihajajoče leto, imejte se radi in čuvajte svoje zakladke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.1.2010 12:59:45
|
|
|
|
nia5
|
Punce vsem želim v letu 2010 obilo zdravja, uspehov in predvsem sreče Berem, da je nekaj malčkov zdržalo do polnoči , no naša je spala pri babi v spodnjem štuku, ob pol dveh pa je prosila za mami in sem jo odnesla gor, kjer je zadovoljno spala do pol sedmih (na svojem teritoriju ), spila mleko in potegnila do pol osmih. Mi2 z sma pa šla spat ob pol šestih in ker sem bila jaz "dežurna" ponoči, sma bila zmenjena, da on vstane z njo, tako da sem hrgolila do pol desetih . Še dobro, da se ga nismo napili, ker bi drugače umrla. Drugače pa je komaj včeraj normalno začela kakat, sem ful vesela, da ji nisem rabila več svečke dajat. Se bo kera oglasila kaj danes ali bom spet edina strašila tu gor. No vsaj na prvo stran sem nas odvlekla
< Sporočilo je popravil nia5 -- 2.1.2010 13:00:24 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.1.2010 13:35:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! nia5 - nisi sama, jst sm čakala če bo kera se kej javla. Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje. Drgač smo pa fajn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.1.2010 15:25:00
|
|
|
|
tilči
|
SREČNO,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO! Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicah Tako da bova danes odprla šampanjec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.1.2010 19:48:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SREČNO,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO! Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicah Tako da bova danes odprla šampanjec , ohjoj kaj pa je bilo? Fajn nazdravite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.1.2010 19:49:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! nia5 - nisi sama, jst sm čakala če bo kera se kej javla. Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje. Drgač smo pa fajn. Mi je znano , samo s tem, da moram jaz z njo plesat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.1.2010 9:54:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SREČNO,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO! Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicah Tako da bova danes odprla šampanjec ojej kaj pa je bilo???????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.1.2010 9:54:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! nia5 - nisi sama, jst sm čakala če bo kera se kej javla. Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje. Drgač smo pa fajn. Mi je znano , samo s tem, da moram jaz z njo plesat. pr nas je tud kr naenkrat začel plesat na govejo musko, no kadar da ati na golica TV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.1.2010 16:30:39
|
|
|
|
hijenca
|
SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO 2010!! Mi smo silvestrovali na Dunaju. Novo leto smo dočakali pred mestno hišo. Videk je pravi popotnik, zdržal je do 1.30h, nato pa v vozičku spal do stanovanja. Včeraj zvečer pa smo se vrnili domov. Bilo je super in nepozabno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.1.2010 22:15:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! nia5 - nisi sama, jst sm čakala če bo kera se kej javla. Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje. Drgač smo pa fajn. Mi je znano , samo s tem, da moram jaz z njo plesat. pr nas je tud kr naenkrat začel plesat na govejo musko, no kadar da ati na golica TV pr nas kr sam preklopi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.1.2010 22:24:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Madonca ste v začetku leta zgovorne....kaj še zmeri uživate? Jst se prpavlam na jutrišni začetek službe...uf..kr ne da se mi it...komi čakam bit doma...še nekaj mescev pa bom... Nč, lepo se mejte pa se kej ju3 oglasim.......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:16:00
|
|
|
|
BOJANC
|
Samo dve besedi zdravje in sreča, a želja samo ena, naj bosta zdravje in sreča večna. Srečno 2010
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:37:35
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro O glej jo, BOJANC, kako si kaj? Pa se še jaz javljam po novem letu Prazniki so bili SUPER Čeprav smo bili spet nekaj malega bolni - najprej mala pika, potem Gregi in za njim še , midve z veliko piko sva jo odnesli b.p. Itak je bil samo nek prehlad, nič hujšega. Ogromno smo se preigrali, imeli obiske, čez noč same pižama party s prijateljicami velike pike, pekli in packali smo vse možno Posledično mene danes čaka ornk čistilna po stanovanju, ker je vse v nekem, khm, ustvarjalnem neredu Ampak, najprej kava v miru Aja, na silvestrovo je bila pri nas katastrofa od pokanja Vreme je bilo bombašem pisano na kožo: nehalo je deževati, poleg tega je bilo izredno toplo. Od pol devetih zvečer do pol dveh ponoči je skupina okrog 10 let starih otrok pod vodstvom očeta enega od njih med bloki (na otroških igralih, tik pod našim kuhinjskim oknom) nažigala s petardami Nonstop so pokale pasje bombice, na nekaj minut pa še tiste ta hude, ob katerih se vse zatrese, alarmi avtov tulijo,... Da je ironija še večja, je en od teh otrok sošolec velike pike, ki je policistom, ki so prišli v šolo pridigat o petardah, sveto zatrjeval, da on jih pa ne meče... Eni nimajo za kruh, za petarde pa imajo Kako ste kaj ostale? Grem brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:41:22
|
|
|
|
špelin@
|
Berem, da je kar veliko malčkov dočakalo polnoč No, Gregi ne, ker je mrknil ob desetih, samo se je vmes po stari navadi zbujal, ampak ne opolnoči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO 2010!! Mi smo silvestrovali na Dunaju. Novo leto smo dočakali pred mestno hišo. Videk je pravi popotnik, zdržal je do 1.30h, nato pa v vozičku spal do stanovanja. Včeraj zvečer pa smo se vrnili domov. Bilo je super in nepozabno. Vau, tole je pa bilo nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:43:09
|
|
|
|
špelin@
|
nia5, super, da je Nia začela normalno kakat IZVIRNO SPOROČILO: tilči SREČNO,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO! Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicah Tako da bova danes odprla šampanjec Ojej, kako pa to? Kako je z Nejcem zdaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:45:21
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:49:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes? Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:52:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes? Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola? Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek. popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan.. saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslat Cena Eucasola je pa 10,90€
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:53:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ob tej priliki bi vas rada še povabila na ogled novega kataloga: http://www.oriflame.si/prod/offers/FlippCat.jhtml;jsessionid=GZ43G4EJA5W52CWEBATRKJA Če je kateri še ostal kakšen evro v denarnici, lahko kaj tudi naročite Bom imela vsaj dober in utemeljen razlog, da grem s katero kofetkat, ko ji bom kaj nesla moja denarnica premore samo še škornje zame, pa še ti gredo na Viso. Po 15.1. pa bomo videli kakšno bo stanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.1.2010 8:55:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ dober dan A ti dam kremico na pošto danes? Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola? Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek. popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan.. saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslat Cena Eucasola je pa 10,90€ Nujno bo, ko jo bom dejansko spet rabila, potem bom v luft skakala Rada bi izkoristila priliko, drugače samo doma visim zadnje čase...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?