|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
1.1.2010 13:36:58   
jana81
dobro jutro

Mi smo vstop v 2010 preživeli super skupaj z Nejcem in še enim parom in otrokom.
Nejc je zdržal do pol enih, res je pa šel spat popoldan šele ob 16h in spal urco in pol.
No danes smo bili pa že ob 9h pokonci.user posted image

Skratka tud jst se podpišem pod vse lepe misli za 2010..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.1.2010 14:08:31   
aurora28
SREČNEGA IN ZDRAVEGA!!!!!

Mi smo tudi super zakorakali v novo leto; Gal je šel kljub groznemu pokanju petard spat ob 20.30 in se prvo rundo zbudil ob 00.30 uri, spil čaj in spet zaspal do 6. ure.

Midva z dragim sva si takoj, ko je Gal zaspal privoščila tatarski biftek in šampanjec, nato pa sva večer preživela pred tv. Res je bilo lepo. user posted image

Špelin@ imaš zs.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.1.2010 14:32:11   
Srčekgirll
SREČNGA PA ZDRAUGA PA VSE NAJLEPŠE V LETU 2010.

Pr nas smo novo leto preživeli doma in verjele ali ne tud Vid je dočakal polnoč. Cel dan je biu po konc, pol je zaspal, končno, mal pred 18h pr babici, sta gledala Nodija, in je spal do 20:15h, pol pa itak ni mogu zaspat. Končno je bla ura polnoč k smo šli ven gledat, pok,pok (kokr Vid pravi) in je užival 100/h. Sploh ni vedel kam bi gledal k je blo tolko raket, kr vriskal je od veselja. Vsakič ko je kje počilo sm se mal ustrašla on pa čist nč. V glavnem , luštno je blo. Zaspal je mal pred 1h zjutraj, med gledanjem Nodija, spet in se okrog 6h zbudu, pa vsake tolk je prej mal pojokcal pa nazaj zaspal, pa sm ga ob 6h k sebi dala v posteljo in sva spala do 9:30h.  Tko zdej pa spi skor že 1h, pol k se zbudi gremo, mogoče, pa še k našim voščit.
Grem še jst mal počivat.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.1.2010 20:42:56   
MARTINA25
Drage majčice!!!

Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti!
naj v miru sreča nežno vas objame.

Naj bo predvsem zdravo,srečno ter radosti polno leto ki prihaja!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.1.2010 21:31:01   
style
Drage moje:

želim vam zdravo prihajajoče leto, imejte se radi in čuvajte svoje zakladkeuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.1.2010 12:59:45   
nia5
Punce vsem želim v letu 2010 obilo zdravja, uspehov in predvsem sreče  user posted image

Berem, da je nekaj malčkov zdržalo do polnoči user posted image , no naša je spala pri babi v spodnjem štuku, ob pol dveh pa je prosila za mami in sem jo odnesla gor, kjer je zadovoljno spala do pol sedmih (na svojem teritoriju user posted image ), spila mleko in potegnila do pol osmih. Mi2 z user posted image sma pa šla spat ob pol šestih user posted image in ker sem bila jaz "dežurna" ponoči, sma bila zmenjena, da on vstane z njo, tako da sem hrgolila do pol desetih user posted image . Še dobro, da se ga nismo napili, ker bi drugače umrla.

Drugače pa je komaj včeraj normalno začela kakat, sem ful vesela, da ji nisem rabila več svečke dajat.

Se bo kera oglasila kaj danes ali bom spet edina strašila tu gor. No vsaj na prvo stran sem nas odvlekla user posted image

< Sporočilo je popravil nia5 -- 2.1.2010 13:00:24 >

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.1.2010 13:35:43   
Srčekgirll
Helow!

nia5 - nisi sama, jst sm čakala če bo kera se kej javla.

Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje.user posted image
Drgač smo pa fajn.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.1.2010 15:25:00   
tilči
SREČNO,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO!

Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicahuser posted image
Tako da bova danes odprla šampanjecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.1.2010 19:48:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva z Nejcem sva danes prišla domov,saj sva silvestrovala v bolnici na Jesenicahuser posted image

user posted image user posted image user posted image , ohjoj kaj pa je bilo? Fajn nazdravite.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.1.2010 19:49:37   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!

Pr nsa SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII in se sneg prijemlje. Zdej čakam, da bo Vid šel spat, k je utrujen, sam vragec mali pa noče zaspat. Trenutno stoji pred TV in posluša govejo musko pa pleše in poje.user posted image
Drgač smo pa fajn.

Mi je znano user posted image , samo s tem, da moram jaz z njo plesat.

Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.1.2010 9:54:35   
jana81

ojej kaj pa je bilo???????

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.1.2010 9:54:38   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Helow!

Drgač smo pa fajn.

pr nas je tud kr naenkrat začel plesat na govejo musko, no kadar da ati na golica TV

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.1.2010 16:30:39   
hijenca
SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO 2010!!

Mi smo silvestrovali na Dunaju. Novo leto smo dočakali pred mestno hišo. Videk je pravi popotnik, zdržal je do 1.30h, nato pa v vozičku spal do stanovanja. Včeraj zvečer pa smo se vrnili domov. Bilo je super in nepozabno.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.1.2010 22:15:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Helow!

Drgač smo pa fajn.

pr nas je tud kr naenkrat začel plesat na govejo musko, no kadar da ati na golica TV

user posted image user posted image pr nas kr sam preklopi

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.1.2010 22:24:21   
Srčekgirll
Madonca ste v začetku leta zgovorne....kaj še zmeri uživate? Jst se prpavlam na jutrišni začetek službe...uf..kr ne da se mi it...komi čakam bit doma...še nekaj mescev pa bom...
Nč, lepo se mejte pa se kej ju3 oglasim.......

Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.1.2010 8:16:00   
BOJANC
Samo dve besedi
zdravje in sreča,
a želja samo ena,
naj bosta zdravje in sreča večna.

Srečno 2010

Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.1.2010 8:37:35   
špelin@
Dobro jutro user posted image

O glej jo, BOJANC, kako si kaj? user posted image

Pa se še jaz javljam po novem letu user posted image Prazniki so bili SUPER user posted image Čeprav smo bili spet nekaj malega bolni - najprej mala pika, potem Gregi in za njim še user posted image , midve z veliko piko sva jo odnesli b.p. Itak je bil samo nek prehlad, nič hujšega. Ogromno smo se preigrali, imeli obiske, čez noč same pižama party s prijateljicami velike pike, pekli in packali smo vse možno user posted image Posledično mene danes čaka ornk čistilna po stanovanju, ker je vse v nekem, khm, ustvarjalnem neredu user posted image user posted image Ampak, najprej kava v miru user posted image

Aja, na silvestrovo je bila pri nas katastrofa od pokanja user posted image Vreme je bilo bombašem pisano na kožo: nehalo je deževati, poleg tega je bilo izredno toplo. Od pol devetih zvečer do pol dveh ponoči je skupina okrog 10 let starih otrok pod vodstvom očeta enega od njih med bloki (na otroških igralih, tik pod našim kuhinjskim oknom) nažigala s petardami user posted image Nonstop so pokale pasje bombice, na nekaj minut pa še tiste ta hude, ob katerih se vse zatrese, alarmi avtov tulijo,... user posted image user posted image Da je ironija še večja, je en od teh otrok sošolec velike pike, ki je policistom, ki so prišli v šolo pridigat o petardah, sveto zatrjeval, da on jih pa ne meče... Eni nimajo za kruh, za petarde pa imajo user posted image

Kako ste kaj ostale? Grem brat user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.1.2010 8:41:22   
špelin@
Berem, da je kar veliko malčkov dočakalo polnoč user posted image No, Gregi ne, ker je mrknil ob desetih, samo se je vmes po stari navadi zbujal, ampak ne opolnoči user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO 2010!!

Mi smo silvestrovali na Dunaju. Novo leto smo dočakali pred mestno hišo. Videk je pravi popotnik, zdržal je do 1.30h, nato pa v vozičku spal do stanovanja. Včeraj zvečer pa smo se vrnili domov. Bilo je super in nepozabno.

Vau, tole je pa bilo nekaj user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.1.2010 8:43:09   
špelin@
nia5, super, da je Nia začela normalno kakat user posted image

Ojej, kako pa to? user posted image user posted image Kako je z Nejcem zdaj?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.1.2010 8:45:21   
jana81
špelin@ dober dan user posted image
A ti dam kremico na pošto danes?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.1.2010 8:47:08   
špelin@
Ob tej priliki bi vas rada še povabila na ogled novega kataloga:

http://www.oriflame.si/prod/offers/FlippCat.jhtml;jsessionid=GZ43G4EJA5W52CWEBATRKJA

Če je kateri še ostal kakšen evro v denarnici, lahko kaj tudi naročite user posted image Bom imela vsaj dober in utemeljen razlog, da grem s katero kofetkat, ko ji bom kaj nesla user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.1.2010 8:49:05   
špelin@

Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe user posted image Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe user posted image user posted image user posted image Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.1.2010 8:52:34   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Povej, kdaj bi imela čas za kofetek, da smuknem do tebe user posted image Je možno kakšen dan dopoldne ali samo popoldne? Drugače pridem za vikend. Nič na pošto, ker bom ob pričakovani kofe user posted image user posted image user posted image Aja, a mi zaupaš še ceno Eucasola?

Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek.
popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan..
saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslatuser posted image
Cena Eucasola je pa 10,90€

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.1.2010 8:53:21   
jana81

Ob tej priliki bi vas rada še povabila na ogled novega kataloga:

http://www.oriflame.si/prod/offers/FlippCat.jhtml;jsessionid=GZ43G4EJA5W52CWEBATRKJA

Če je kateri še ostal kakšen evro v denarnici, lahko kaj tudi naročite user posted image Bom imela vsaj dober in utemeljen razlog, da grem s katero kofetkat, ko ji bom kaj nesla user posted image

moja denarnica premore samo še škornje zame, pa še ti gredo na Viso.user posted image
Po 15.1. pa bomo videli kakšno bo stanjeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.1.2010 8:55:12   
špelin@

Če prideš dopoldan lahko kafetkava v pisarni pri meni,kar pa ne bo ravno sproščujoče, razen če prideš v petek.
popoldan ali zvečer pa lahko vsak dan..
saj na kafetkanje lahko vseeno prideš, sem mislila da nujno potrebuješ kremo, zato sem ti hotla vnaprej poslatuser posted image
Cena Eucasola je pa 10,90€

Nujno bo, ko jo bom dejansko spet rabila, potem bom v luft skakala user posted image Rada bi izkoristila priliko, drugače samo doma visim zadnje čase...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?