|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
30.12.2009 8:48:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
V glavnem, mi2 z mojim greva dns mal v LJ v šoping in v kinouser posted image user posted image , končno mal zase si bova vzela čas.

user posted image user posted image Kateri film sta šla gledat?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.12.2009 8:48:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo user posted image .
Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma.

user posted image user posted image A je bilo fino? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.12.2009 8:48:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo user posted image .
Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma.

super..jst sem tud že nakupila, denarnica pa upam da premore še škornje zame

Imaš že kakšne ogledane? Škornje, mislim user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.12.2009 8:50:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6user posted image

Meni so rekli v bolnici, da je telesna temperatura normalna med  35 in 37 stopinjami , merjeno pod pazduho.  Seveda ima vsak od nas svojo mejo, ki jo sčasoma ugotoviš in veš, kdaj ima otrok vročino in kdaj ne.

Glede na to, da ji daješ voltaren, ki zelo rad zbije preveč temperaturo, moraš biti pazljiva. 35,6 še vedno OK, če se Gaja normalno vede in funkcionira.

Se popolnoma strinjam s šefico. Moja velika pika ima normalno TT pod 36, ponavadi nekje okrog 35,8. Mi je ful čudno user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.12.2009 8:50:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Midva z dragim sva si pa danes privoščila; sauno, pa šla sva na pizzo in je bilo super. user posted image Jaz bi tudi šla v kino. Moram pogledati, če se te dni kaj vrti v velenjskem kinu.

Ooooooo, še ena, ki je uživala user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.12.2009 9:19:21   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

SG, uživejta user posted image . kaj pa gresta gledat?
Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. user posted image

a nimata kje bližje kina?

niti neuser posted image
je v Sežani, Kopru, V Pivki je včasih bil, samo zdaj ne vem, če še kaj vrtijo. Ja, v PO je user posted image glede kina.
Upam, da ti uspe priti do ta pravih škornjev user posted image

kasso, a si ga prepričala za kino? Glede na to, da si bila ob pol osmih še tule gor, najbrž ne? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.12.2009 9:42:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Nina7 me veseli, da je z Gajo bolje, ti pa ji vseeno dajaj Bio Gaia kapljice, ker pomagajo. Midva sva z Gom spila celo flaško in je bil dober učinek.

ja zdej ji bom kr dajala neki časa, sploh čez zimo pa upam, da bo bolš

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
30.12.2009 9:42:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

jana81, za danes popoldne sem se namenila na tvoj konec, ampak je včeraj po kosilu mala pika zakuhala in zdaj ne morem nikamor, ker dedca verjetno do večera ne bo domov user posted image Sem te včeraj že hotela klicat, potem pa sem videla, da ima mala čisto steklene oči in sem ji šla merit vročino --> 38,2 user posted image Zdaj pač visimo doma in se pripravljamo, da bomo pekli piškote. Ampak najprej moja kava user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
30.12.2009 9:42:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6user posted image

Meni so rekli v bolnici, da je telesna temperatura normalna med  35 in 37 stopinjami , merjeno pod pazduho.  Seveda ima vsak od nas svojo mejo, ki jo sčasoma ugotoviš in veš, kdaj ima otrok vročino in kdaj ne.

Glede na to, da ji daješ voltaren, ki zelo rad zbije preveč temperaturo, moraš biti pazljiva. 35,6 še vedno OK, če se Gaja normalno vede in funkcionira.

no pol je ok, če je tkouser posted image . Svečk pa nima več od nedelje tko, da zarad tega ni. je verjetno po men k mam tud nizko temp.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
30.12.2009 9:43:32   
Anonimen
Gaja je šla dons na počitnice k moji tašči do jutr, midva bova šla pa mal vn, zdej sam še čakm sušilca da posuši. lep dan želim vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
30.12.2009 10:01:20   
špelin@

Gaja je šla dons na počitnice k moji tašči do jutr, midva bova šla pa mal vn, zdej sam še čakm sušilca da posuši. lep dan želim vsem

user posted image user posted image Uživajta s Tajem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
30.12.2009 10:03:26   
kasso
špelin@, ja na koncu nisva šla nikamor, ker se tudi meni potem ni dalo (stranski učinki, ki sem upala, da bodo blažji). Sem pa vseeno likala dve urci, zdaj pa moram še pospravit te kupe cunj v omare user posted image .
Upam, da bo mala pika kmalu brez vročine.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
30.12.2009 10:06:58   
špelin@

špelin@, ja na koncu nisva šla nikamor, ker se tudi meni potem ni dalo (stranski učinki, ki sem upala, da bodo blažji). Sem pa vseeno likala dve urci, zdaj pa moram še pospravit te kupe cunj v omare user posted image .
Upam, da bo mala pika kmalu brez vročine.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pridna, ker si toliko zlikala, tudi mene še čaka en manjši kupček user posted image
P. je ponoči še imela vročino, zdaj je pa naspidirana, da bo celo stanovanje razsula user posted image
A si se že kaj naročila za tisti UZ?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 988
30.12.2009 10:07:14   
Srčekgirll
JUTRO!

Spanje je blo odlično, saj je Vid spal pr tašči gor. In je biu priden. Mi2 sva se mela super. Zapravla bone v BTC Cityu za Vidka igrače ( k da jih nima že za dost). Moj si je kupil celo čevlje pa copate, jst nč. Včeraj je moja kolegica rodila, 11 dni čez rok ( je mene ujelauser posted image ). Ima fantka po imenu Tai, velik je 54 cm, težek pa 4450g. Oreng dečko.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 989
30.12.2009 10:07:16   
Srčekgirll

Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. user posted image

Avatar sva šla gledat na 3D sam sva dobila frej v Koloseju (ob 18:10) v Xpandu je bil naslednji šele ob 8h zvečer, bi blo pa pre pozno saj film traja skoraj 3h in men je bil ful zakon.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 990
30.12.2009 10:08:37   
špelin@

JUTRO!

Spanje je blo odlično, saj je Vid spal pr tašči gor. In je biu priden. Mi2 sva se mela super. Zapravla bone v BTC Cityu za Vidka igrače ( k da jih nima že za dost). Moj si je kupil celo čevlje pa copate, jst nč. Včeraj je moja kolegica rodila, 11 dni čez rok ( je mene ujelauser posted image ). Ima fantka po imenu Tai, velik je 54 cm, težek pa 4450g. Oreng dečko.

user posted image user posted image
Iskrene čestitke tvoji kolegici za tegale korenjaka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
30.12.2009 10:18:57   
kasso

Avatar sva šla gledat na 3D sam sva dobila frej v Koloseju (ob 18:10) v Xpandu je bil naslednji šele ob 8h zvečer, bi blo pa pre pozno saj film traja skoraj 3h in men je bil ful zakon.

Super, da sta uživala user posted image user posted image in da vama je bil film všeč.

špelin@, nisem se še naročila. Ne vem, zdej kar neki oklevam, ker se bojim, da ne bi nič pokazalo user posted image . Če dohtar ne ve točno kaj iskat potem to tudi težko najde, to pa stane 70 eur. Je bila že ena v NG, menda je vse ok.
Se bom odločila takoj po novem letu, da vidim tudi kam bodo šli drugi in kako bodo opravili. Saj v bistvu se ne tako zelo mudi, MS mi ne bo ušla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
30.12.2009 10:19:16   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

JUTRO!

Iskrene čestitke tvoji kolegici za tegale korenjaka user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 993
30.12.2009 11:29:37   
nia5
Dan user posted image
Nia je že hb zdrava, tako da je spet navihano in živahno pri nas user posted image
Imam pa eno vprašanje, sicer načeloma vem kaka hrana požene, ampak če ima kera kako idejo, kaj bi ji dala, da bi se čimprej pokakala, bi bila vesela. Nia namreč ponavadi kaka 3x na dan, zdaj pa že drugi dan pritiska revica na vse pretege in se ne more pokakat. Imam sicer laktozo doma, ampak je že več kot pol leta od tega kaj sem jo kupila in ne vem če še je vredu user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 994
30.12.2009 11:40:16   
Anonimen
http://www.dancingsantacard.com/?santa=3300577

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
30.12.2009 11:42:15   
Anonimen
mal za forouser posted image

Nia ne vem točno, mislim da borovnice poženejo,al pa full sladek čaj kamilica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
30.12.2009 11:49:46   
tilči
Dober dan!

Nejc še prav počasi je kosilo in s Tilnom ga čakava,da poje,da dobi AB,potem pa gre Tilen v mižale.user posted image Danes sem spekla torto za praznike,pa govejo juho sem skuhala,sedaj  moram pa še vse pripraviti in napisati,ker je jutri tašča varuška,ker jaz delam od 9-13.Zajtrk bosta še pri meni pojedla,potem da jima da sadje za malico in kosilo,pa Nejcu AB ob 12. ter Tilna spat,potem pa že jaz pridem domov.Samo ji moram vse napisatuser posted image

Špelin@....user posted image user posted image user posted image  za malo piko.Kako pa je Gregi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
30.12.2009 11:57:21   
kasso

borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
30.12.2009 11:58:11   
kasso

http://www.dancingsantacard.com/?santa=3300577

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
30.12.2009 11:58:28   
Anonimen

borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene..

aja ne vem, a ni tko da sveže preženejo, suhe pa zapirajouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?