|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
30.12.2009 12:00:18   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mal za forouser posted image

Nia ne vem točno, mislim da borovnice poženejo,al pa full sladek čaj kamilica

borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene..

aja ne vem, a ni tko da sveže preženejo, suhe pa zapirajouser posted image

res ne vem user posted image , suhe ziher zapirajo, tudi čaj iz suhih borovnic je za to, sveže pa res ne bi vedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.12.2009 12:09:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Nia je že hb zdrava, tako da je spet navihano in živahno pri nas user posted image
Imam pa eno vprašanje, sicer načeloma vem kaka hrana požene, ampak če ima kera kako idejo, kaj bi ji dala, da bi se čimprej pokakala, bi bila vesela. Nia namreč ponavadi kaka 3x na dan, zdaj pa že drugi dan pritiska revica na vse pretege in se ne more pokakat. Imam sicer laktozo doma, ampak je že več kot pol leta od tega kaj sem jo kupila in ne vem če še je vredu user posted image

Če ima že čepek, se bo težko pokakala. Mogoče bi ji dala kar glicerinsko svečko. Drugače pa pomagajo namočene suhe fige ali pa češplje čez noč in potem se ta sluzasta zadeva spije (mogoče s čajom, če ne gre samo). Pomaga pa tudi masaža trebuščka v smeri urinega kazalca. Laktoza ne bi smela biti pokvarjena, če je bila dobro zaprta in na suhem.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.12.2009 12:12:10   
Estrella*

borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene..

res ne vem user posted image , suhe ziher zapirajo, tudi čaj iz suhih borovnic je za to, sveže pa res ne bi vedla.

Bi znalo kar držat, da sveže preženejo. Za zaprtje pa pijejo tudi kokakolo(odrasli).

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.12.2009 12:49:44   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan user posted image
Nia je že hb zdrava, tako da je spet navihano in živahno pri nas user posted image
Imam pa eno vprašanje, sicer načeloma vem kaka hrana požene, ampak če ima kera kako idejo, kaj bi ji dala, da bi se čimprej pokakala, bi bila vesela. Nia namreč ponavadi kaka 3x na dan, zdaj pa že drugi dan pritiska revica na vse pretege in se ne more pokakat. Imam sicer laktozo doma, ampak je že več kot pol leta od tega kaj sem jo kupila in ne vem če še je vredu user posted image

Če ima že čepek, se bo težko pokakala. Mogoče bi ji dala kar glicerinsko svečko. Drugače pa pomagajo namočene suhe fige ali pa češplje čez noč in potem se ta sluzasta zadeva spije (mogoče s čajom, če ne gre samo). Pomaga pa tudi masaža trebuščka v smeri urinega kazalca. Laktoza ne bi smela biti pokvarjena, če je bila dobro zaprta in na suhem.

Je prej že drugič danes pritiskala na vso moč in je tako jokala zraven, da groza. Potem je moja mami letela v lekarno in so ji dali nek sirup in glicerinske svečke. Laktoze še povohat ni hotela, sladke kamilice je naredila par požirkov, pol pa sem ji dala svečko in zdaj spi. Res upam, da ji bo ta svečka pomagala, ker je ful boga user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.12.2009 13:31:16   
Srčekgirll

Dan user posted image

Je prej že drugič danes pritiskala na vso moč in je tako jokala zraven, da groza. Potem je moja mami letela v lekarno in so ji dali nek sirup in glicerinske svečke. Laktoze še povohat ni hotela, sladke kamilice je naredila par požirkov, pol pa sem ji dala svečko in zdaj spi. Res upam, da ji bo ta svečka pomagala, ker je ful boga user posted image

Jst sm Vidku dala k je biu zaprt sladek kamelčni čaj in mu je pomagalo al pa kak sladek sok.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.12.2009 13:39:04   
suzy85
hej hoj!
ma komaj, da pridem do računalnika! al ga user posted image okupira al pa se eva skoz dere ga ga in ji je treba na youtubu iskat videospot od pesmi hitre račke. user posted image user posted image
mi smo ok. eva še tu in tam malo pokašljuje, drugače pa smo zdravi! že trkam! včeraj smo šli pogledat lučke v LJ, zdajle pa se gremo sankat na roglo. sma čakala evo, da se zbudi in je kot nalašč spala 2 uri in pol! user posted image grem ji dat za jest, pol pa šibamo! se zvečer kaj javim!

aja, nia upam, da bo nia zdaj lažje kakala!

špelin@ user posted image user posted image user posted image za malo piko!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.12.2009 14:06:53   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hoj!
ma komaj, da pridem do računalnika! al ga user posted image okupira al pa se eva skoz dere ga ga in ji je treba na youtubu iskat videospot od pesmi hitre račke. user posted image user posted image
mi smo ok. eva še tu in tam malo pokašljuje, drugače pa smo zdravi! že trkam! včeraj smo šli pogledat lučke v LJ, zdajle pa se gremo sankat na roglo. sma čakala evo, da se zbudi in je kot nalašč spala 2 uri in pol! user posted image grem ji dat za jest, pol pa šibamo! se zvečer kaj javim!

user posted image user posted image user posted image Pr nas pa kokr ker od naju z mojim pržge računalnik že Vid kriči: hipota,hipota...pol mu pa kr na moj comp. naštimam komad kjer hipo pa pes plešeta in se vrti non stop.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.12.2009 15:22:30   
nia5
Vprašanje za tiste, ki imate pupike. A je katera postrigla svojo, da bi dobile lepše, močnejše laseke? Nia ima take čist mehke, tanke, pa še pipa si jih povrh vsega user posted image

Aja pa Nia se je 2x pokakala, ampak zaenkrat še oboje trdo, bomo videli, če ji bo uspelo danes vse ven spravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.12.2009 15:23:48   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

hej hoj!

user posted image user posted image user posted image Pr nas pa kokr ker od naju z mojim pržge računalnik že Vid kriči: hipota,hipota...pol mu pa kr na moj comp. naštimam komad kjer hipo pa pes plešeta in se vrti non stop.

user posted image Oh pri nas pa kr Nodi kje je le prilika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.12.2009 15:34:52   
Anonimen

Bi znalo kar držat, da sveže preženejo. Za zaprtje pa pijejo tudi kokakolo(odrasli).

nam je reku P ko je mela drisko isto da naj pije zluftano kokakolo. Sam Gaja itak neče druzga k vodo

Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.12.2009 15:34:55   
Anonimen

Vprašanje za tiste, ki imate pupike. A je katera postrigla svojo, da bi dobile lepše, močnejše laseke? Nia ima take čist mehke, tanke, pa še pipa si jih povrh vsega user posted image

Aja pa Nia se je 2x pokakala, ampak zaenkrat še oboje trdo, bomo videli, če ji bo uspelo danes vse ven spravit.

super, da se je,sej se bo uredil

mi jo nismo še nč strigl

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.12.2009 15:35:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

hej hoj!

user posted image Oh pri nas pa kr Nodi kje je le prilika user posted image

pr ns tuduser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.12.2009 18:59:46   
suzy85

ja, jst sem peljala strižit, da bi se ji lasje zgostili. drugače še tudi nismo meli dovolj dolgih za frizerja. pa ji je lepo tiste tanke ob straneh postrigla, zdej pa se ji gostijo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.12.2009 9:41:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes smo z otroki po celonočnem zbujanju - to noč je bilo res adijo pamet user posted image - spali kar do 9h.

~.~

V NOVEM LETU 2010 VSEM ŽELIM,
DA BI BILA SVET IN USODA DO NJIH PRAVIČNA,
PREDVSEM PA OGROMNO ZDRAVJA,
ČEPRAV TUDI KAKŠEN EVRO VEČ V DENARNICI NE BI ŠKODIL user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.12.2009 10:53:57   
Estrella*

[/quote]

Tudi naša ima mehke in tanke, pa sem jo že 2x ostrigla. Večinoma imajo otroci do 2 ali celo dlje take laske, kasneje dobijo "ta prave". Ne vem, če ima kaj veze striženje, vsak jih dobi, samo eni kasneje , drugi pa prej.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 31.12.2009 10:54:55 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.12.2009 10:56:42   
Estrella*
Jana: lepa cifra postov ;6666user posted image user posted image  

Špelin@: tista nočna krama je super, ful se mi dobro vpije, naredi gladko in mehlo kožo inn nimam nobenih izpuščajevuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 31.12.2009 10:59:30 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.12.2009 10:57:09   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes smo z otroki po celonočnem zbujanju - to noč je bilo res adijo pamet user posted image - spali kar do 9h.

~.~

V NOVEM LETU 2010 VSEM ŽELIM,
DA BI BILA SVET IN USODA DO NJIH PRAVIČNA,
PREDVSEM PA OGROMNO ZDRAVJA,
ČEPRAV TUDI KAKŠEN EVRO VEČ V DENARNICI NE BI ŠKODIL user posted image

user posted image

Špelin@, tebi in tvojim želim enako. Tudi mi smo bili budni to noč- Andraž in njegova lunauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.12.2009 13:55:37   
Čmrlika
user posted image

In lepo praznujte, se slišimo naslednje leto!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1018
31.12.2009 15:29:25   
kasso
Vsem vam želim lepo praznovanje in kar je najpomembneje eno lepo zdravo in veselo leto 2010 user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.12.2009 18:03:35   
Estrella*
Drage majčice,

leto se poslavlja, ostalo je pa še toliko stvari, ki so nedokončane, nedorečene, neizpolnjene in nedodelane. Želim vam in hkrati upam, da bo v 2010 vsaj nekoliko boljše, da bodo vse zgoraj naštete stvari zaključene po naših željah, hkrati pa pošiljam v sleherni dom veliko zdravlja, ki je ključ do uspeha.
Lepo praznujte in se pišemo naslednje leto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SREČNO

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.12.2009 22:38:21   
suzy85
punce, samo ena želja - ostanite takšne še naprej!
za vsako izmed nas se vedno najde topla beseda, objemček, tolažba, nasvet... upam, da se bomo tudi v prihodnjem letu razumele tako dobro kot do sedaj!

Poleg sreče, zdravja in uspehov,
naj novo leto bo polno tudi tistih malih sexy "grehov".
Radi se imejte in
en druzga mal pogrejte!
Do tašče & tasta bodite prijazni,
policajem pa ne plačujte kazni!
V letu 2010 bodite takšni kot ste,
če ne bo fovšije,
bo dosti vsega za vse!

Vse najlepše v prihodnjem letu vam in vašim družinam!

user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 31.12.2009 22:40:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.1.2010 13:34:30   
jana81

spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6user posted image

Nejc ima vedno tako nizko temperaturo,tako da meni je Nejc že čuden če ima 36,8..vem da mu narašča..roke pa tud vedno mrzle,čeprav je oblečen

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.1.2010 13:34:37   
jana81

jana81, za danes popoldne sem se namenila na tvoj konec, ampak je včeraj po kosilu mala pika zakuhala in zdaj ne morem nikamor, ker dedca verjetno do večera ne bo domov user posted image Sem te včeraj že hotela klicat, potem pa sem videla, da ima mala čisto steklene oči in sem ji šla merit vročino --> 38,2 user posted image Zdaj pač visimo doma in se pripravljamo, da bomo pekli piškote. Ampak najprej moja kava user posted image

aha škoda, sej sem šele danes videla vse poste..
Pridi ko boš, drugače pa ti tudi lahko dam na pošto,ti pa mi kr na TRR nakažeš..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.1.2010 13:34:38   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo user posted image .
Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma.

super..jst sem tud že nakupila, denarnica pa upam da premore še škornje zame

Imaš že kakšne ogledane? Škornje, mislim user posted image

sem imela, ampak so 150€, pa jih nočejo znižat, čakam še do ponedeljka.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.1.2010 13:34:43   
jana81

Jana: lepa cifra postov ;6666user posted image user posted image  

Špelin@: tista nočna krama je super, ful se mi dobro vpije, naredi gladko in mehlo kožo inn nimam nobenih izpuščajevuser posted image

samo da niso ostale tri 6-ke..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?