Anonimen
|
Se še jst malo javim.. Mi smo se meli fajn, jaz pa moja dva fanta, bajta prazna. Najlepš je, ko smo sami doma. Res...., ko bi bi vsaj večx. Naš sinček je šel spančkat že ob 20, jst sm pa eno fajno večerjico pripravila (lososa ) pa prvič v življenju nardila torto. Ja, res sm. Sicer ni ratala una k sm jo delala ampak ena druga , je pa vseeno bla dobra. Ja, bla... ni je več. Jst pa moj mož sva se odločla, da se do 4.1. baševa pol pa dieta. Jst moram do marca pridt na svojih 50kg, če hočm punčko . Skratka... pokal je tolk, da sm sam gledala a se bo mali zbudil al ne, ni se. Spal ko top. Midva sva pa se mejčkan skregala, pa pol pobotala... taka pač sva čeprav se mava najraj . Uglavnem, najlepše novo leto.. z družinico. Sm se kr z žalostjo poslovila od starega leta, tok lepih stvari se mi je zgodil.... Drugače pa naš malček napreduje... raste full, full govori... alergijo ma na jajca in mleko zato tega več ne jem in trpim. Keksolino pa te zadevce enostavno oboćujem zdej pa ne smem nič. Od kar sm nehala to jest... mava mir pri dojenju, prej se je pa drl in zvijal tolk, da sm vsa imučena pršla vn iz sobe. Vsak večer. Ja, mi je pediatrinja namignla, da zna bit to..., ker je mel polno glavo rdečih pikic. Sm pa skoz mislila, da so temenca in sm drgnla.... na konca pa alergija. Ja, grozno. Sm zadnjič čist za poskus jedla keksolino, tamalga je zjutraj trgal. Sm se skor zjokala... Slini se tud full, neki trdga sm natipala... ampak zobek zna baje trajat, da se pokaže... Sitn je bil full, zdej mamo pa 3 dni mir. Tud pančkamo že veeeelik.. En dan od 20 do 3:40, naslednji od 20:30 do 5:20, včeraj pa spet do 01:00 . Vsak dan drugač. Ropotuljico že fajn držimo... smejemo se na polno... , skratka, fenomenalno je pri nas doma. Tudi telovadiva, ker hodiva na nevrofizeoterapijo,.. tam so nam pokazali vaje in so super. Tamalček res uživa. Se dereee.. pa ga dam v ta položaj pa je takoj blažen izraz na obrazu. Skratka.... full je vse lažje, ker je večji in bolj stabiln. Glavico čist obvlada, se kr sam iz boka obrne na trebuščka... močne rokice ma full, uglavnem moj mali je pravi dec. Skratka, tko.... Nočko
|