|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
2.1.2010 23:22:10   
Anonimen
Se še jst malo javim.. 
Mi smo se meli fajn, jaz pa moja dva fanta, bajta prazna. Najlepš je, ko smo sami doma. Res...., ko bi bi vsaj večx. Naš sinček je šel spančkat že ob 20, jst sm pa eno fajno večerjico pripravila (lososa ) pa prvič v življenju nardila torto. Ja, res sm. Sicer ni ratala una k sm jo delala ampak ena druga , je pa vseeno bla dobra. Ja, bla... ni je več. Jst pa moj mož sva se odločla, da se do 4.1. baševa pol pa dieta. Jst moram do marca pridt na svojih 50kg, če hočm punčko .
Skratka... pokal je tolk, da sm sam gledala a se bo mali zbudil al ne, ni se. Spal ko top. Midva sva pa se mejčkan skregala, pa pol pobotala... taka pač sva čeprav se mava najraj . Uglavnem, najlepše novo leto.. z družinico. Sm se kr z žalostjo poslovila od starega leta, tok lepih stvari se mi je zgodil....

Drugače pa naš malček napreduje... raste full, full govori... alergijo ma na jajca in mleko zato tega več ne jem in trpim. Keksolino pa te zadevce enostavno oboćujem zdej pa ne smem nič. Od kar sm nehala to jest... mava mir pri dojenju, prej se je pa drl in zvijal tolk, da sm vsa imučena pršla vn iz sobe. Vsak večer. Ja, mi je pediatrinja namignla, da zna bit to..., ker je mel polno glavo rdečih pikic. Sm pa skoz mislila, da so temenca in sm drgnla.... na konca pa alergija. Ja, grozno. Sm zadnjič čist za poskus jedla keksolino, tamalga je zjutraj trgal. Sm se skor zjokala...
Slini se tud full, neki trdga sm natipala... ampak zobek zna baje trajat, da se pokaže... Sitn je bil full, zdej mamo pa 3 dni mir. Tud pančkamo že veeeelik.. En dan od 20 do 3:40, naslednji od 20:30 do 5:20, včeraj pa spet do 01:00 . Vsak dan drugač. Ropotuljico že fajn držimo... smejemo se na polno... , skratka, fenomenalno je pri nas doma. Tudi telovadiva, ker hodiva na nevrofizeoterapijo,.. tam so nam pokazali vaje in so super. Tamalček res uživa. Se dereee.. pa ga dam v ta položaj pa je takoj blažen izraz na obrazu. Skratka.... full je vse lažje, ker je večji in bolj stabiln. Glavico čist obvlada, se kr sam iz boka obrne na trebuščka... močne rokice ma full, uglavnem moj mali je pravi dec.
Skratka, tko....
Nočko

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
2.1.2010 23:50:41   
anitka7
Čer

da se mal javim....praznikov bo kmal konc,saj po eni strani je fino k smo velik bli skupi user posted image po drugi strani pa komi čakam da se life vrne nazaj v stare tire user posted image da gre moj v službo...sej je kul k je doma sam jaz še več dela pol user posted image user posted image
no da na hitr preletim kaj je dogajal med prazniki:
  -sem dobila velik lepih daril user posted image user posted image mam ful rada presenečenja...sem pa tud podarila lepa darile,k še rajš pa podarjam user posted image
   - ugotovila sem da se tašči po domače povedan je*be za sina in njegovo familijo user posted image pa sam enga sina imata in mi je hudo zarad mojga k ne zastopi svojih starševuser posted image
   -ugotovila sem tud da so prazniki fuuul lepi če se dobro zastopišs partnerjem user posted image user posted image
   - ful mi je lepo gledat kolk ma Nik rad svojo sestrico user posted image
   - ful je lepo vidt in slišat kolk ma Neli rada svojga bratca,njemu se najbl reže k ji klovna špila user posted image user posted image
   -sem pa pojedla tolk ene hrane kot da sem s trojčki noseča user posted image
   verjetn sem še kaj pozabila napisat....

Sem se pa odločila (ta ne vem kolkič že user posted image user posted image ) da bi lahk kaj že izpolnila iz mojga seznama "kaj morm narest pred smrtjo" user posted image k seznam sam daljšam pa dopisujem,črtam bl mal....mogoče bi vsaj kakšnega približno realnega letos naredila user posted image npr. napisala knjigo pa narest bajto in začet en privat biznis ( da bo mal več denarja v bajti user posted image ) tele tri sem dala na prioritetno listo...user posted image user posted image
Sam kolk bo kaj z realizacijo je pa druga zgodba user posted image sem tolk neki lena zadnje cajte user posted image upam da bo kmal kaj bolš,do takrat bom pa kr počakala da me mine ta lenoritis user posted image user posted image

upam da po praznikih spet mal bl zalaufamo tole našo temo

Lahko noč

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
3.1.2010 0:36:01   
barika
user posted image  in user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
3.1.2010 0:37:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Sam kolk bo kaj z realizacijo je pa druga zgodba user posted image sem tolk neki lena zadnje cajte user posted image upam da bo kmal kaj bolš,do takrat bom pa kr počakala da me mine ta lenoritis user posted image user posted image

podpis in 3x podčrtano user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
3.1.2010 8:44:13   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image  in user posted image

...vidim, da ti je ratalo..user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
3.1.2010 9:47:26   
baby blue
Dobr zutrej

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
3.1.2010 9:47:43   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

podpis in 3x podčrtano user posted image  user posted image user posted image

Hej, Barika, poslala sem ti ZS glede Deuterja. Z moje strani dela. Če pa ne boš dobila, bom pa kasneje še 1x poskusila. Lep pozdrav!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
3.1.2010 9:49:29   
polari
Dobro, sončno jutro!

No, vidim, da lasje ne izpadajo samo meni.....HB...sem se že ustrašla...še vedno je isto stanje.....

Med prazniki smo 2x prespali pr mojih starših, pa je mali potegnil od 21h do 3h.....zdaj doma pa od 20.30 do 00.30.....pa vseeno boljše, kot na dve uri...stanje se počasi popravlja......jema pa še kar na dve uri......doma....

Danes imamo tu na Ptuju čudovito vreme zaenkrat..sončno....ne vem pa, kake so temperature.....

Aja, slikali smo se za osebno......da dol padeš.....bom drugič dala slikico gor.....ta teden jo dobimo, jupi, potem pa v IKEEEEEEEEOOOOOOOO....meša se mi že.....komaj čakam....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
3.1.2010 10:09:48   
barika
jutro
Mož imaš zs.

Polari, mi smo šli v ikeo brez dokumentov, samo rojstni list od obeh sma vzela zraven.

pri nas je tudi sooonnnceeeee, moj je že odlavfal eno rundo (norc user posted image user posted image ), zsdej gremo pa v trgovino in k mojim na južno.
ponoči sma imela pa pestro user posted image  (upam, d anisma kakšnega oktoberčka zrihtala)

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
3.1.2010 10:16:41   
baby blue
Pri nas tud sonček sije... Lana in ati spita jst grem pa kuža ven peljat če ne zmrznem kje med potjo... Ah ne bo sile sem pogledala kolk je stopinj pa je samo -1 user posted image user posted image user posted image

uuuu barika je bla akcija user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
3.1.2010 10:17:46   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

uuuu barika je bla akcija user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4136
3.1.2010 10:25:12   
Mož*
Mi gremo na Rožnik. Pravkar sva s taveliko spodbujali Klemna k pasenju kravic, ampak dobesedno sovraži trebušno lego in se dere kot zverina. Sva gledali slike od 2 in pol mesečnega tretjerojenca, ki je bil na iztegnjenih roćicah in na kolenih pravi pastirček, tale je pa še pri štirih mesecih pravi avionček.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
3.1.2010 10:34:09   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Aja, slikali smo se za osebno......da dol padeš.....bom drugič dala slikico gor.....ta teden jo dobimo, jupi, potem pa v IKEEEEEEEEOOOOOOOO....meša se mi že.....komaj čakam....

..js tudi komaj čakam, da grema..čez 14 dni..samo brez otrok..rabiva veliko prostora v avtu user posted image .. grema po mizo in stole, ker pri nas nisma nič pametnega našla.. pa še po par ''malenkosti''user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
3.1.2010 11:03:02   
Sarchi
en lep pozdravček od mene...že dolgo mi ni nič uspelo se javit, preberem vas na hitro tko da vidim da pridno klepetate

danes je krasen dan zunaj. mi smo sicer že en teden virozni oz prehlajeni.vročine nimamo več, noska pa še zamašenga in ga pridno pucamo z babyvac-om, super zadeva.

ne vem ali ga pelat dns mal ven (v vozičku-košara) al raj ne...kaj predlagate, kake izkušnje...bojim se da ne bo pol nahod še hujši spet in še kaka vročina čez...help

drgač pa pridno rastemo in se smejimo, klepetamo pa tud pojokamo že tako da izsilimo mamino naročje user posted image

eno lepo nedeljo in vsem srečno!

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
3.1.2010 11:51:32   
škorpijončica

Sarchi, meni je pediatrinja rekla, da če otrok nima vročine obvezno ven, da mu bo to sam koristilo, pa nosek odmašilo... saj zunaj je lepo, pa pleničko mu naštimaj čez usta, da se bo zrak ogrel, pa lahko tud kakšen termoforček daš pod noge...če te je strah, da se ne bi še bolj prehladil pa pojdi vn samo za 10min pa sem sigurna da ne bo nič narobe..ampak preden greš pa v ritki tem. izmeri, kjer je najbolj sigurno.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
3.1.2010 14:28:56   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

en lep pozdravček od mene...že dolgo mi ni nič uspelo se javit, preberem vas na hitro tko da vidim da pridno klepetate

danes je krasen dan zunaj. mi smo sicer že en teden virozni oz prehlajeni.vročine nimamo več, noska pa še zamašenga in ga pridno pucamo z babyvac-om, super zadeva.

ne vem ali ga pelat dns mal ven (v vozičku-košara) al raj ne...kaj predlagate, kake izkušnje...bojim se da ne bo pol nahod še hujši spet in še kaka vročina čez...help

drgač pa pridno rastemo in se smejimo, klepetamo pa tud pojokamo že tako da izsilimo mamino naročje user posted image

eno lepo nedeljo in vsem srečno!

Če ravno ne lije iz nosu, greste brez problema ven. Naš je tudi malo prehlajen, so ga na počitnicah premečkali naprej in nazaj, pa je nekaj pobral. Pravkar smo s 3-urnega sprehoda čez Tivoli, Mostec, mimo saklnic na Rožnik, pa spet domov, smo srečali toliko znancev, kot že dolgo ne. Lep dan še naprej.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
3.1.2010 14:30:52   
baby blue
Mi smo tudi z enournega sprehoda... Malo je pihalo samo je prav pasalo se nadihat svežega zraka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
3.1.2010 15:14:01   
barika
SArci, svež zrak ni še nikomur škodil, tak da pogumno naprej user posted image

Mož*, Tomaž pa zaspi edino, če ga dam na trebuhuser posted image , potem, gap ačez nekaj časa obrnem, da jaz lažje spim user posted image , včeraj in danes je jedel domačo juho, ko jo je zmanjkalo (2 veliki žlici) pa jok, ker on bi šeuser posted image , pa čist divji je, sem ga dala v pol ležeč položaj in se je gospod začel dvigovat v sedeč položaj, mislim adijo pamet, njegov sestrič, ko je pa mesec dni starejši je pa čist kontra.

Zdej grem pa moškim pomagat postlo peglat, ker mi malo spanja manjkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
3.1.2010 15:21:33   
barika
A lahko pohvalim mojga brata?user posted image  Včeraj je na judu polagal pas, tak da ima zdej modrega, naslednji je rjav, potem pa že črnuser posted image user posted image , pa mulc mali me je prerastel, tak da sem skor najmanjša v familiji user posted image user posted image user posted image  (še dobro, da je mami manjša od mene)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
3.1.2010 15:34:42   
Mož*
Barika, vse čestitke bratu!
V polležečem položaju naš že dolgo noče biti, zagrabi, kar mu pride po roke in se potegne gor. Ampak trebušne lege pa res ne mara.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
3.1.2010 16:32:41   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Barika, vse čestitke bratu!
V polležečem položaju naš že dolgo noče biti, zagrabi, kar mu pride po roke in se potegne gor. Ampak trebušne lege pa res ne mara.

oj,

Aurora tudi ne mara bit na trebuščku.

mi smo bli tudi danes na 2-urnem sprehodu. vsi smo spal ob 10ih, pol nas je pa Aurora iz pojstle "pometala". je atija zjutri začela po ličkih božat... kolk prisrčno to zgleda user posted image mene pa skos po joških boža, pa modrc začne stran vlečt user posted image

js si pa skos mojo "plešo" ogledujem. sej neki že novi lasje poganjajo, sam premal user posted image . čop pa tud ni več tko lep košat, ampak podobna žalost kot pred nosečnostjo user posted image bi se mogla it tud pobarvat, pa me je mal strah, zdej k izpadajo user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 3.1.2010 16:36:37 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
3.1.2010 17:14:12   
baby blue
barika super za brata vse čestitke... Sem pa jst tud najmanjša v naši familji user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
3.1.2010 17:21:23   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

barika super za brata vse čestitke... Sem pa jst tud najmanjša v naši familji user posted image user posted image

jaz sem od njega 11 let starejša in ponosna na njegove dosežke, ker ima disleksijo in mu tole malo "pomaga"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4148
3.1.2010 20:17:49   
Tanik
dober večer, naš je pa spal to noč 9 ur v kosu user posted image user posted image , samo meni nič ne pomaga ker me moja predraga mačka vrže s pojstle ker praska po vratih, se ji fajn zdi da jaz vstanem pa to samo zato ker hoče da pridem ven iz spalnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Eno vprašanje za nedoječe mamice. Kater cucelj imate? Ste že prešaltale na 3 luknje al ste še na 2?

zdaj ima že 3 dni aventov št. 3, ker se je na dvojki matral in ful dolgo jedel pa se jezil na flašo. trojka (srednji pretok) je mnogo boljša, lepše je in se naje. se mu nič ne zaleti .
za čaj pa nukov ki je do 6 mesecev.

tiste ki ne dojite: a ste že vse dobile menstro?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
3.1.2010 21:07:34   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

tiste ki ne dojite: a ste že vse dobile menstro?

a ti izzivaš al kaj???user posted image user posted image že ene 3x al 4x, ne štejem več user posted image user posted image

suzana_xyz
, zdravo na forumu, glede na to, da nimaš objav si verjetno vohun, auser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......