|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
4.1.2010 10:15:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: suzana_xyz

Pozdravljene,

glede na to, da ste me "obtožile", da sem vohun, ne nisem.. preprosto nimam časa, da bi vam kaj napisala, zato vas samo preberem. Imamo pa tudi mi doma septembrko, in sicer deklico Pio, ki se je rodila 3.9.2009, tako, da smo bili včeraj stari 4 mesece.Glede na to, da se je naša pupa rodila 14 dni prezgodaj in je bila za svojo gestacijsko starost prelahka, zelo dobro napreduje. Dojiva se ne, tako da sva že od začetka na AM. Sem se pa tudi jaz veliko presekirala zaradi dojenja, ampak na žalost pač ni steklo user posted image

Lepe pozdravčke vsem user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitam za Pio.

Tudi ostali domnevni vohuni se lahko oglasite, da vas damo iz črne liste user posted image . Tista minuta, da napišete nekaj vrstic, se zagotovo najde, če je čas za branje.

Moj trebuh je večji, kot je bil v 6. mesecu nosečnosti user posted image user posted image user posted image in dobri možje v decembru so mi prinesli eno kilo user posted image user posted image user posted image sladkarij čaka pa še en kup, da jih pojem.

Izpadanje las se je tudi pri meni začelo... na srečo imam zalogo, tak da pozna se ne, samo povsod je polno mojih las.

M: kaj pa vem, nekaj je bilo v novembru, kar je zgledalo kot M, zdaj pa kar nič.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.1.2010 10:17:42 >

(odgovor članu suzana_xyz)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.1.2010 10:18:30   
Mož*
Dober dan še od mene in dobrodošla Suzana ****!
Naš je uspel "po čaju" spati od cca 23.-2.10 (v posteljici), nato je joškaril s položajnimi menjavami do 5.00. Ob 5.00 smo morali spakirat smučarko na tekme v Italijo.
Trenutno je spet neznosno siten, evo me, pred računalnikom s priklopniom na desniuser posted image user posted image user posted image , in dobesedno renčiuser posted image .
Nič, bo treba ven.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.1.2010 10:29:45   
altaja
suzana_xy: dobrodošla!

Tulpek, a so pr teb tud enga not pozabil? user posted image Jst rajši ne bom stopila na tehtnico... od danes naprej sem začela drugače. Prehranjevala se bom glede na krvno skupino. No, ubistvu sem hotela Mož* vprašat za mnenje... a je to kul zadeva? Da se ne bom za brezveze "matrala" pa se izogibala  določeni hrani. Glede na krvno skupino baje tud različno prebavljamo določeno hrano. Nad telovadbo pa nisem ravno navdušena...razen v dvoje user posted image

Popek: že zadnjič sem spraševala pa ni blo nobenga odziva... a majo vaši tud občasno rdeče popke pa se kar neke hrastice delajo????? Je kak dan ok, potem pa spet opazim.. sem namazala s tea tree kremo pa da vidmo... čeprav se mi zdi da bi blo najboljš na miru pustit pa da se pocajta.

Položaji spanja: kako spijo??? Na boku je mission impossible..itak.. ko je na hrbtu mam pa slab občutek da se mu bo kaj zaletelo pa... čez dan ga dam na trebušček, ker samo tako spi več kot pol ure. Se mi ne zdi več "nevarno" ker ma itak že "preživetveni refleks" in tud če bi slučajno kaj zbruhal sam dvigne glavico.. 

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.1.2010 10:37:44   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

suzana_xy: dobrodošla!

Tulpek, a so pr teb tud enga not pozabil? user posted image Jst rajši ne bom stopila na tehtnico... od danes naprej sem začela drugače. Prehranjevala se bom glede na krvno skupino. No, ubistvu sem hotela Mož* vprašat za mnenje... a je to kul zadeva? Da se ne bom za brezveze "matrala" pa se izogibala  določeni hrani. Glede na krvno skupino baje tud različno prebavljamo določeno hrano. Nad telovadbo pa nisem ravno navdušena...razen v dvoje user posted image

Popek: že zadnjič sem spraševala pa ni blo nobenga odziva... a majo vaši tud občasno rdeče popke pa se kar neke hrastice delajo????? Je kak dan ok, potem pa spet opazim.. sem namazala s tea tree kremo pa da vidmo... čeprav se mi zdi da bi blo najboljš na miru pustit pa da se pocajta.

Položaji spanja: kako spijo??? Na boku je mission impossible..itak.. ko je na hrbtu mam pa slab občutek da se mu bo kaj zaletelo pa... čez dan ga dam na trebušček, ker samo tako spi več kot pol ure. Se mi ne zdi več "nevarno" ker ma itak že "preživetveni refleks" in tud če bi slučajno kaj zbruhal sam dvigne glavico.. 

Jaz popka nekaj ful sploh ne čistim.....enkrat sm mu ga do zdaj, ker se mu je nabralo malo notri, drugač pa nima nič rdečega, nobenih krastic.......ne vem, kaj bi to bilo.....

Spi pa naš podnevi v ležalniku ali ga nesem v kinderpet-takrat je na hrbtu....ali pa v vozičku. Ponoči ga dam na bok...mam še vedno z eno malo brisačko podloženega malo ob hrbtu...se pa nič ne premika ponoči, razen ko se zbudi, pa je lačen, takrat rogovili in z rokami mlati okrog sebe...drugač pa spi čisto pri miru.....izmenično na bokih....

Na trebuhu naš sploh noče spat, na hrbtu pa pač občasno.....

< Sporočilo je popravil polari -- 4.1.2010 10:38:29 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.1.2010 10:43:12   
tažana
"dobro jutro" še iz moje strani.
no sem pa tja se pa že spodobi, da kaj napišem user posted image .
Mi smo preživeli praznike in sedaj se končno lahko začne najin ritem. user posted image Očitno imamo vse rade svoj mir.

menstruacije jaz še nimam.user posted image . tudi v prvo sem jo dobila tam nekje marca se mi zdi.
kožo imam pa jaz že od pubertete obupno, tako da sem se že zdavnaj nehala sekirat. sem pač kot ena 14 letnica user posted image . le kaj si ljudje ki me ne poznajo mislijo. vsa majhna in mozolasta pa 2 otroka s seboj vlačim user posted image .

sedaj greva pa z nežo na mraz- neža pravi da v mrazu najbolje spi, pa naj ji bo user posted image .
uživajte...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.1.2010 11:11:11   
Nepoznana
Ojla še iz posavskega konca!

Moja dva še tud spita - Vita je cel ati. Pravijo, da tudi po izgledu, ampak ritem spanja...Adijo pamet! Komaj mi jo uspe pred polnočjo spat spravit, pol pa poležuje do 12 (ali pa celo ornk spi). No, kot ati, tudi ona rada papca user posted image , zato ji vsake 2, 3 ure ne uidemuser posted image . Spi pa najreje na hrbtu in nima smisla, da jo podkajlam na bok, ker se tko dolgo vrti in obrača, da se reši in pol mirno spi na hrbtu. Je pa pravi popotnik in zdele, ko spi na moji postelji je pripotovala že do atija - prej je bila čisto na drugem koncu user posted image .

Altaja, naša bejba ima tud lep popek, ji ga pa vsake toliko očistim s fiziološko, ker se one mucke od oblačil naberejo.

Izpadanje las: meni so že pred nosečnostjo grozno izpadal in sem že letala okrog zdravnika, da mi je kri pregledal, pa kar je še za pregledat... Zdej pa še hujš. Pod nujno se moram it postižt. Najboljše bi bilo čist na kratko, ampak kaj ko mi ne bi pasal user posted image . Ampak nekaj bo treba ukrent - če izpadanja že preprečt ne mormo, mormo vsaj posledice mal prikrit user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.1.2010 11:32:18   
tulpek

Tulpek, a so pr teb tud enga not pozabil? user posted image

Zato sem pa šla delat test, ker tak trebuh... baje se v drugi nosečnosti prej pozna, sploh če je tako malo razlike. 1 teden po porodu sem imela manjšega, zdaj pa kar raste. In da je situacija še bolj smotana, imam uničena kolena, se sploh nočejo pozdravit, tak da sploh ne bom mogla laufatuser posted image .
Katera krvna skupina pa si? Js se tega ne bom šla, ker je že v osnovi skregano z mano, za krvno skupino 0 velja, da je meso fajn jest, js ga pa ne jem.

Popek je pri nas lep, brez krastic. Ga pa cca. 2krat na teden očistim s fiziološko.

Spanje: hrbet, drugače noče. Če ga dam na bok, se hitro na hrbet zasuče. Na bušiju pa tudi ne gre, non stop glavico gor tišči.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.1.2010 11:32:29   
Pupček
Hojla!

Naj se e jaz malo javim in vam zaželim

SREČNO IN VSE NAJLEPŠE V LETU 2010!

user posted image je še nisem dobila (se ševedno polno dojimo).

Odpadanje las, katastrofa. Začelo se je pred skoraj 2 mes. in še vedno mi odpadajo in to ful. Če se je že kje nardila pleša nevem in ne želim vedet user posted image . Lase imam vedno spete v čop. Kdaj se pa neha to odpadanje. A to je zaradi dojenja oz. poroda?

Popek je lep, nič rdeč, nič hrastast. Altaja jaz bi na tvojem mestu čistila z fiziooško pri vsakem previjanju. S tea tree jaz nebi mazala, saj vem da je to čudežna kremca, ampak vseeno.

Luana spi še vedno na boku, tudi mi imamo podloženo brisačo. spi pa na levem boku, glavo pa obrne na desno, kontra. Tako je ponoči. Čez dan spi na kavču, dam jo na bok, sčasoma se da na hrbet. Na tebuhu še ni spala. Ko jo dam na trebuh pase kravice, se ne zna uležt user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4183
4.1.2010 11:34:27   
Doria
pozdrav vsem,

kar redno vas berem, samo sem bolj lena za pisat.
Sem pa brala tvoj post altaja glede popka - moj septemberček je imel podobno krastico - šlo je za divje meso.
Sva hodila na "žganje" ali karkoli je že bilo na tri dni in je zdaj ok. Je bilo neboleče zanj, ni niti kazal, da bi mu bilo neugodno pri tem.

če bo kaj v pomoč...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4184
4.1.2010 12:32:31   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Jutro!

Lili je danes kot da bi vedela, da mora user posted image spet v službo celo noč protestirala user posted image . Ves teden je lepo spala od 21.00 do 7.00, danes je pa vse na ustaljenih tirih in upam, da kmalu pridemo nazaj na nov režim.

Tole mi je pa nekam znanouser posted image user posted image user posted image . Zaspala dobro šele nekaj pred polnočjo, prej pa vriskanje in piskanje....user posted image Bom še diplomirala iz tega kako se otroke spat dajeuser posted image . No sva pa zato zjutraj spale kar do 10ih. Nevem kdaj se bom navadila bolj zgodaj vstajat. Zame je prebujanje prava muka.

Danes imamo pa 4 meseceuser posted image . Pa kmalu bomo št. 74 prerasliuser posted image .

Popek ima Sara tudi lep. Ji ga pa enkrat na teden malo bolje spucam.

Suzana lepo, da si se malo oglasila in povedala kako je s tvojo princeskouser posted image .

Lasje naj bi izpadali zaradi upada hormonov. Moji so tudi povsod samo na lasišču neuser posted image .

Kaj boste pa danes kaj za kosilo delale? Nimam nobene ideje. Mesa pa vrh glave.

Aja glede GH si je sama tudi še ne upam uvajati, čeprav me tamala skos spremlja in gleda kako jem.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
4.1.2010 12:36:24   
vila MaLiNa
Aha še spanje... na boku itak ne gre, četudi podložim zvito brisačo za njo, je prec na hrbtuuser posted image . Na hrbtu rada spi, samo ima še Morojev refleks, ki jo zbudi. Tako, da jo sedaj dajem kar na trebuh. Sicer malo protestira ampak potem pa spi kot polhekuser posted image . Se mi je pa v posteljici tudi že obrnila iz trebuha na hrbetuser posted image . Najbrž bi jo mogla kako tako povijati kot Aromaja svojo princesko.

A ve imate že vse svoje otroke v posteljicah? Ima še katera zibko?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
4.1.2010 12:42:17   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Katera krvna skupina pa si? Js se tega ne bom šla, ker je že v osnovi skregano z mano, za krvno skupino 0 velja, da je meso fajn jest, js ga pa ne jem.

Krvna skupina A. Iz te baje izhajajo prvi vegetarijanci, ker slabo prebavljamo meso. Picek pa puran sta še nekako "dovoljena" ostalo pa niti ne... in ko sem gledala seznam živil se mi zdi da bi kar šlo. Ker preveč mesojeda res nisem.

Popek je danes sicer ok, je pa vsake toliko rdeč. Ne bom ga več mazala, če bo še kaj neavadnega bom pa kar klicala k P. Doria in ostale, hvala za odgovor.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
4.1.2010 12:49:17   
polari
Midva sva pravkar prišla iz trgovine....mi bomo danes kar express kosilo - testenine z omako in zeleno solato, pa za sladico bom kaki puding naredla.....včeraj sem spet spekla slanike.....bomba...tak so easy za naret, da jih ful delam.....

No, popek bom tudi jaz začela redno čistit...user posted image

Pa še nekaj..meni je P na pregledu pokazala in rekla, da naj po recimo vsakem kopanju malemu kožico na lulčiju malo potegnem......a ve tudi?

Vila MaLina...št. 74?????? Super, pol pa ste res že veliiiiiiiiiki! user posted image user posted image Enej spi v kinderpetu, imamo pa jogi zaenkrat še najvišje naret....je v luftu...user posted image , zjutraj pride k nama v postlo....košarico pa imamo mi samo še za nujne primere, ko mali ne more zaspat, pa ga dama not in malo pelaa po stanovanju, pa takoj zaspi...

Danes so se začele razprodaje.....pa nič ne grem.....rajši v Ikei zapravim celo premoženje....user posted image user posted image user posted image

No,pa mi smo tudi imeli krst...27.12.  Enej je bil ful priden....je pa bil oblečen v belo, pol pa je imel modro toplo kapouser posted image , pa zeleno dudouser posted image !!!! Hahahahahahaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj.....user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
4.1.2010 13:08:07   
kepica
No, pa so prazniki za nami. Preživeli smo jih lzelo epo, že dolgo časa nismo bili tako dolgo obdobje skupaj. Ampak, žal je vsega lepega enkrat konec in sem danes že sama ostala doma. Mož je šel v službo naš petletnik pa v vrtec, jaz sem si pa prišla malo spočit živce na RR user posted image Mali je zaspal po polurnem joku. Ni mogel podret kupčka in se je jokal, jaz ga pa nisem mogla dvignit, ker me je par dni nazaj v križu uščipnilo in sem totalno neuporabnauser posted image Sem vzela dva lekadola, seveda brez učinka, ker teli lekadoli so meni kot bonboni. Pa sem ga vseeno vzela, z upanjem, da bo pa le kaj pomagalo, pa žal niuser posted image Mi ne preostane drugega, kot da čakam, da mine. Ko bi malemu vsaj lahko razložila, da ga ne morem pestovat. Me samo čukasto gleda, zakaj ga ne dvignem k sebi, ko joka. Joj, katastrofa. Grozno sem končala leto in še slabše začela. V enem tednu sem pokasirala vraščen noht, vnetje v spodnjem štuku in vkleščen živecuser posted image Slabše že ne more bituser posted image user posted image

Dulsineya tvoja Lili je prava lepotička. Pa kako že lepo sama sediuser posted image user posted image
Casiopea dobrodošla spet nazajuser posted image Tvoj mali je tudi pravi cukeruser posted image
polari čestitke za krst. Lepi ste biliuser posted image

Spanje: naš najraje spi na hrbtu. Čez dan ga pustim, ponoči ga pa vedno, ko se dojiva obrnem na bok, ampak se potem itak sam prevali nazaj na hrbet. Na trebušček ga pa še nisem dala spat, ker tudi kravic ne mara pasti, mu zgleda ta položaj ne ustreza.

Lasje: tudi pri meni je katastrofa. Vsakič, ko se počešem, mi odpade ogromno las. Bi tudi morala na barvanje, pa ne upamuser posted image Sem pa začela jemat tablete Fitoval in se mi zdi, da pomagajo.

GH tudi pri nas še ne uvajamo, čeprav me mika. Vsaj zvečer bi kaj rada pokombinirala, če bi slučajno kaj pomagalo pri spanju, ker imamo žal še vedno pestre noči.

Čaj je tudi še velika borba. Se spakuje in me čudno gleda. Že tako ne mara flaše, potem pa ven priteče še nekaj, kar ni mleko....ja, to nam je trenuten izziv, da bi spravil vsaj nekaj čaja vase. Sicer ga niti ne silim, trikrat sem poskusila, pa ni nekega velikega uspeha. Mogoče ima za odtenek raje instant čaj, ki ej malenkost sladek. Tistega iz vrečke pa pljuva ven. Je sladkosned po mamiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
4.1.2010 13:37:44   
Mož*
Spet nazaj.
Altaja
Posebnih znanstvenih dokazov za in proti posamezni prehrani ob krvni skupini ne najdem, oz. bolje rečeno- ne morem tolmačiti kot suho zlato. Tu je vpletenih še dosti preveč drugih genetskih in okoljskih dejavnikov. Tako da se mi zdi daleč najbolj smiselno ravnati po občutku z opazovanjem samega sebe.
Popek: ga sploh ne čistim posebej in je lep. Ob krasticah, gnojenju, poskušaj par dni večkrat dnevno očistiti z alkoholom in nato spet pokriti s sterilno gazo, kot pri novorojenčku; če ne gre - pokaži pediatru zaradi ev odstranitve mrtvine in zdravljenja z antibiotiki.
Spanje: je bolj premetavanje in lazenje; no ja, ampak vse po hrbtu z odrivanjem nogic od podlage. Bok ali trebuh: no way. Spi ali pri naju ali par ur na teden v posteljici (oval - Stokke). Čez dan: izključno v vozičku,. avtosedežu ali v naročju (ob tem je obvezno zibanje).
Obračanje na trebuh: naš ubogi otrok je pravkar doživel frustracijo na previjalni mizi: tako besno se je z nogo odrinil od podlage, da ga je s hrbta odkatapultiralo na bok in potem na trebuh. Pristal je na nosu in seveda, ni znal izvleči ročice. Joj, kako je bil hud.

Ponovno odpiram temo o avtosedežih 0-18 ali 9 do 18. Torej našemu seže glava do roba lupinice, kar po opozorilih ni več varno. Prodajalka iz Baby Centra (pri kateri sem kupovala še v časih Ariela pred skoraj 17 leti in mi je že večkrat zelo dobro svetovala) me je opozorila, da je sicer lupinica namenjena do 1 leta in 13 kg (imam Maxi Cosi Cabriofix), vendar da bo pri naši situaciji potrebno o menjavi najbrž razmišljati bistveno prej (tudi prvorojenka je bila zelo velika, saj je imela že pri treh mesecih 68 cm). Ogledala sem si vse teste; trenutno je najbolje ocenjeni 9-18 kg Kiddy infinitive pro; pa danes sem si ga ogledala v živo (in mi je strašno všeč).
Ne glede na to, pa me je prodajala opozorila, da v kolikor bom morala prestavljati pred 6. meseci, bi bil najbrž najprimernejši 0-18 kg Concord Ultimax (ki ga je možno kupiti le preko Pikapolonice). Punce, a imate kaj izkušenj s Kiddy in Concord Ultimax (jaz sem imela izjemno dobre izkušnje s 15-36 Concord Lift Pro, ki še danes nekje kroži..) Se opravičujem, ker se ponavljam.

A ja, pogosto izpuščam črko K pri pisanju, ker mi nagaja tipkovnica.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 4.1.2010 13:56:51 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
4.1.2010 14:02:02   
kdusic
Hej!
Da se še jaz po dooolgem času javim....Tako ja preznikov je konec in zdaj končno normalno umirjeno življenjeuser posted image

Pri nas smo že začeli uvajati gosto hrano in morem rečt da je Svit totalno navdušen, začne kar kričat ko takoj ne dobi žličko juhice ali kašeuser posted image

Je pa Svit zeloo razvajen...skozi na rokah, ni vredu če sediš..moramo stati pa hoditi okoli...čim ga položimo na kavč ali posteljo je tak histeričen jok.... v polsedečem položaju je tak tak...se sam dvigne v sedeči položaj in potem si nogice zagleda in kar dol k njim rineuser posted image kaj jih je to zanimovo gledat...vsaki dan nekaj novega... pa tudi ko se igra ga moramo gledat če se obrnemo stran za sekundo že začne kričat in renčat...Zelo rad se še vedno vozička seveda je košara že kak mesec premajhna...
Ponoči pa spimo od 22.00 pa tja do 8.00 je različno...danes je spal do 6.00 se najedel in pa potem še spal do 10.30...
Glede lulčka je nam tudi rekel da ga mormo nategnit...
Pasenje kravic naš nima kaj preveč rad se vedni jezi zraven...tudi igralne podloge nima rad ker je preveč razvajen na rokah bit...

Takle Svit zdaj spi, jaz sem se pa tudi najedla tako da bom kar šla za njim malo zadremat (ponoči ne morem spati sploh že 2 dni) če se seveda ne bo prejt zbudiluser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
4.1.2010 14:05:29   
dolenjka
Dan user posted image

nisem ravno pisalno razpoložena, pa še zamedlo nas bo vsak ćas user posted image ampak Mož bi rada samo to povedala, da je Kiddy super ocenjen, ampak zna bit mal štorast za uporabo in moteč, zaradi mizice user posted image Mal prešnofaj forum, so ponce že pisale o njem user posted image
Jaz imam izkušnje z MC Toby in Priori in ju ne zamenjam za nič drugega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
4.1.2010 14:11:58   
baby blue
Dobr dan

Z našim sprehodom danes ni bilo nič... Je pa bolj zaspanka danes in bi samo jedla in spala user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
4.1.2010 14:31:50   
altaja
naš bi pa vse sam jedel pa spal ne user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
4.1.2010 14:44:17   
kepica
Pri nas tudi ni bilo nič s sprehodom. Je vreme zatajilo, moj hrbet pa tudiuser posted image
Anže je danes zaspanček in tudi samo cuclja mleko in spi, če je pa buden, je pa sitenuser posted image . Sem ga morala prejle malo zamotit in sva naredila en zapozneli božični fotošuting in je nastala tale slikicauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
4.1.2010 14:51:42   
Mož*

naš bi pa vse sam jedel pa spal ne user posted image

No, ja, sta že dva. Pravzaprav je v zadnjih treh tednih strašno zrastel, tao da smo prešli na 68-74 in 74 marsikaj od 68 pa pospravili.
Danes je prvič poskusil Hippovo prvo jabolko. Ne morem pomagat: kašico sem včeraj po dolgih letih poskusila pri nečaku (in mi je bila strašansko všečuser posted image user posted image user posted image ), zato sem si danes v Baby centru kupila 2 kozarčka. Ker je kašica tudi deklarirana od 4. meseca dalje, sem jo dala poskusit še malemu (in je bil tako navdušen, da jo je zmazal pol: pa še bi. Zagrabil je za žličko in si jo na vsak način tlačil v usta: tako da sva hitro imela vsa svojo. Zdaj se že dobro uro in pol ni spomnil na dojenje??? Skratka ugotavljam: da je bilo pred 12 do 16 leti z zgodnješim uvajanjem očitno nekoliko lažje.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
4.1.2010 14:53:19   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Pri nas tudi ni bilo nič s sprehodom. Je vreme zatajilo, moj hrbet pa tudiuser posted image
Anže je danes zaspanček in tudi samo cuclja mleko in spi, če je pa buden, je pa sitenuser posted image . Sem ga morala prejle malo zamotit in sva naredila en zapozneli božični fotošuting in je nastala tale slikicauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tvoj je pa pravi profesionalni pozer.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
4.1.2010 15:08:13   
baby blue
waaaaaaaaaaa kepica tole pa je super slika... Je bil uspešen fotošuting user posted image user posted image user posted image user posted image Pravi pozer je Anže

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
4.1.2010 15:23:52   
škorpijončica

Iiiii, kepica, kako lepa slikca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4199
4.1.2010 15:42:30   
Tanik
midva sva z vozičkanja pa čeprav sneži, ker ni hotel spat in je bil siten pa sem raje šla ven pa itak sem še psa peljala.

mislim da ima tudi naš nekaj na popku, kot krastico, to sem včeraj opazila, nimam pojma kaj bi bilo. bom vprašala 11.1. ko imamo pediatra.
spi pa včasih na boku, ga dam jaz na bok ali se pa sam obrne na bok, včasih pa na hrbtu.na trebuhu pa ni nikoli spal, ga tudi nisem dajala tako spat. na trebuhu pase kravice.

lasje meni nič bolj ne izpadajo kot prej, pa tudi kg so OK, sem že nekaj časa na stari teži. tudi december me ni poredil user posted image

vilamalina, moj je že od začetka v pojstelci.

polari, jaz zmeraj mal kožco dol potegnem ko ga kopam, ker se spodaj nabere belo od kreme in je treba čistit, to mi je že patronažna rekla. čestike za krst, mi ga bomo imeli spomladi.

kepica kok je huda slika user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......