|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
3.1.2010 21:25:06   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

tiste ki ne dojite: a ste že vse dobile menstro?

ravno danes user posted image čeprav se še neki matram z dojenjem...ampak pustmo to.. je blo že preveč napisanga na to temo.

pa tko lepo je blo ko je ni blo...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
3.1.2010 21:41:21   
polari
Dober večer!

Glede trebušne lege: Enej je nekaj časa  rad v tem položaju, noče pa dat glavice dol, pa se čez čas začne dret, ker se tak namantra, da glavo gor drži....je pa najbolj luškan v takem položaju....user posted image

Zdaj je že fajn, ker steguje roke po kakih stvareh....recimo po dudi, al pa igračkah, pa jih prime, pol pa itak spusti, ker še ne ve, da drži......

Pa spet se je začel malo menit...zdaj se en čas ni...je samo cvilil....zdaj pa spet počasi kaki aaaaa pa b...

Midva ko le lahko, grema ven.....jutri boma šla spet....sicer najprej v trgovine...user posted image user posted image user posted image , pol pa še z vozekom...

Berem, kako že nekateri malčki kaj poleg mleka pojejo....jaz pa še niti ne razmišljam o tem.....no, saj smo komaj 3 mesece in 13 dni stari......edino čajčka sem malo poskusla.....pa mu ni glih blazno všeč....štos je, da ne ve prav še vlečt flaške....pa se prehitro razjezi poleg......nimam še tolko prakse s tem....user posted image

Mi smo zdaj že začeli nosit številko 68......uau...user posted image ....se mi tak dosti zdi...user posted image user posted image user posted image

No, Enej že spi....jaz pa grem hitro pod tuš pa en film pogledat na račuser posted image ...atek je v službi...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
3.1.2010 21:44:06   
barika
o test22, ti tud nimaš nobene objave od lani ... koga zasleduješ??user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
3.1.2010 21:55:54   
neli04

[/quote]
jaz še ne,smo že CB kupili,pa je na srećo bil negativen.
drugače smo novo leto preživeli pokonci,saj je pokalo,kot da bi bili kje na fronti in to v prvi vrsti.potem pa je zaspal do 6-ih zjutraj.ritma spanja še nimamo,je zelo različno,odvisno od noči.
se pa že pogovarjamo in smejemo,predvsem pa razburjamo,če mora ležati.tako,da smo na sprehodu v športnem vozičku v polsedečem položaju,da ima vse pod kontrolo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
3.1.2010 22:03:11   
baby blue
Lana nekaj časa leži na trebuhu potem se pa kar jezat začne... Tako da jo ne dajeva preveč na trebuh... Ko bo čas se bo že sama prevalila na trebuh... Vse v koraku s časom...user posted image

Hi hi fajn jih je gledat o tako luštno že rokice stegujejo pa prijemajo stvari... Naša prav velike učke dobi ko vidi kakšno stvar še posebej če je rdeča user posted image user posted image ali pa bolj žive barve...

Midve z Lano sva tudi še vedno namleku pa občasno malo na čajčku...

Sedaj pa spi jst bom pa tud počas šla jutri pa spet malo vozičkat če bo vreme...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.1.2010 22:07:02   
škorpijončica

Tudi jst še vedno nimam menstre user posted image Pa čakam, da bi začela s kontracepcijskimi..upam, da se ne bo prej kaj prijelo..

A je med vami kakšna ki že jemlje kontracepcijske? Zanimajo me stranski učinki? Manj mleka, mozolji,..user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.1.2010 22:09:04   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

A je med vami kakšna ki že jemlje kontracepcijske? Zanimajo me stranski učinki? Manj mleka, mozolji,..user posted image

jaz sem jih. glavoboli, mozolji in slabo počutje. razmišljam o mireni, pa ne vem, če je pametnouser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
3.1.2010 22:12:45   
baby blue
Jst jemljem kontracepcijske in sicer Cerazzete... Mi je G rekla da jih lahko začnem takoj jemat tud če nimam še menstruacije... Stranskih učinkov pa nisem nobenih zaznala... Tudi s količino mleka nimam težav je vse tako kot pred jemanjem...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.1.2010 22:25:27   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

suzana_xyz
, zdravo na forumu, glede na to, da nimaš objav si verjetno vohun, auser posted image user posted image user posted image user posted image

o test22, ti tud nimaš nobene objave od lani ... koga zasleduješ??user posted image user posted image

mene tudi zanima, kdo ima toliko časa user posted image user posted image . js še avgustovk ne uspevam več sledit in se tam oglašat, kaj šele da bi vohunila po temah, ki me ne zanimajo.
mogoče smo pa tako zelo zanimive in zabavne, da nas kar tako berejo user posted image user posted image

tjaš letos še ni kakal user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
3.1.2010 22:28:02   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

suzana_xyz
, zdravo na forumu, glede na to, da nimaš objav si verjetno vohun, auser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tudi zanima, kdo ima toliko časa user posted image user posted image . js še avgustovk ne uspevam več sledit in se tam oglašat, kaj šele da bi vohunila po temah, ki me ne zanimajo.
mogoče smo pa tako zelo zanimive in zabavne, da nas kar tako berejo user posted image user posted image

najbolj smešno je, da nihče nima nobene objaveuser posted image user posted image

tulpek, tjaš ima še 11 dni, da se us**ereuser posted image , drugače mu pa dej sladke kamilice za pit

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.1.2010 22:36:25   
tulpek
ja, saj...0 objav...definitivno vohuni user posted image

sladke kamilice je že dobil danes... a še 11 dni? drugače pa fulll prda in včasih naredi kak mali rumen prdec na plenički.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.1.2010 22:37:31   
Mož*

suzana_xyz

Jah, same fajn bejbe smo tukaj. Sicer pa je pri dojenem, sicer zadovoljnem otroku, obdobje nekakanja res lahko zelo dolgo. Samo nam se zdi groooozno.user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.1.2010 22:42:16   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

suzana_xyz

Jah, same fajn bejbe smo tukaj. Sicer pa je pri dojenem, sicer zadovoljnem otroku, obdobje nekakanja res lahko zelo dolgo. Samo nam se zdi groooozno.user posted image

Ja, Tulpek, ne sekiraj se.....meni je blo prvič tudi ful grozno, pa sem misla, da je kaj narobe, pa so včasih minli 4 dnvi, preden se je pokakal....zdaj se je stanje izboljšalo, kaka skoraj vsaki dan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
3.1.2010 22:45:25   
Mož*
Zdajle je pa res presegel vse meje. Je bil v kosu buden od 14.00. Pa je joškaril, joškaril, pa lezel, pa spet joškaril, pa spet lezel, pa si mel oči, pa lizal roke, pa spet lezel, ..., ponovi vajo 101x, in to od 20.30. Pred pol ure sem ga definitivno prinesla nazaj, ker je bilo res dovolj. Pred minuto je zaspal na čaju in ga je mož odnesel v posteljico. Držite pesti. 

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.1.2010 23:06:59   
tulpek
držim pesti user posted image
sicer se mali obnaša čist normalno, samo spi spet ogromno. ampak nad tem se ne bom pritoževala user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
3.1.2010 23:11:03   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Ja, Tulpek, ne sekiraj se.....meni je blo prvič tudi ful grozno, pa sem misla, da je kaj narobe, pa so včasih minli 4 dnvi, preden se je pokakal....zdaj se je stanje izboljšalo, kaka skoraj vsaki dan...user posted image user posted image user posted image

a je bila potem izdatna porcija ali normalno?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
3.1.2010 23:22:43   
polari
Mož*, dobra si....user posted image user posted image user posted image

Jaz si ne predstavljam, da bi moj tako delal... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
3.1.2010 23:23:56   
polari

IZVIRNO SPOROČILO: polari

a je bila potem izdatna porcija ali normalno?

Izdatna..user posted image user posted image user posted image ...kar lezlo je iz njega, ni pa se nič mantral....pol pa je bil ful vesel in dobre volje user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.1.2010 5:54:20   
suzana_xyz
Pozdravljene,

glede na to, da ste me "obtožile", da sem vohun, ne nisem.. preprosto nimam časa, da bi vam kaj napisala, zato vas samo preberem. Imamo pa tudi mi doma septembrko, in sicer deklico Pio, ki se je rodila 3.9.2009, tako, da smo bili včeraj stari 4 mesece.Glede na to, da se je naša pupa rodila 14 dni prezgodaj in je bila za svojo gestacijsko starost prelahka, zelo dobro napreduje. Dojiva se ne, tako da sva že od začetka na AM. Sem se pa tudi jaz veliko presekirala zaradi dojenja, ampak na žalost pač ni steklo user posted image

Lepe pozdravčke vsem user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.1.2010 6:24:01   
Anonimen
jutro bejbe!!!!
men že dogaja k sm že kavico popila pa še enih par jih bo treba da bom lahk funkcionirala,naša bejba je ugotovila da lahk ful naglas čeblja oziroma dere tko da se gresta s tamalim kdo je bolj glasenuser posted image
pa vidim da so set vohuni na tapeti,no lepe pozdrave jim želim tam v  deželo kamor nikoli ne posije sončekuser posted image

dans mam v namenu mogoče celo že neki narisat na steno drugače pa dokončat skico pa pol v teku tedna narisat na steno,za podjetje sem pa kr mal nehala risat k enostavno ne znajo povedat kaj bi radi user posted image jaz pa zaenkrat še ne znam misli bratuser posted image

(odgovor članu suzana_xyz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.1.2010 6:28:42   
Anonimen
aja pa glede tete s krvavca je še nisem dobila pa upam da je še dolg ne bomuser posted image

Barika čestitke bratcuuser posted image jaz vem da je mene tamal par prijemov hotu naučit pa sem mu povedala da je to zguba časa,k kje se mam pa jaz cajt metat po tleh k mi bo kdo težil tko da še zmer uporabljam od atija nasvet direkt sunem tja kjer moške najbolj boliuser posted image zmeri zalegel preizkušenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.1.2010 7:10:32   
veselka
jutro,

dons pa ne morem več spat. vsak dan ni problem do 10ih, dons pa... pa sem že nardila jutranje vaje, sem se nepreklicno odločla, da je treba začet delat kej na seb. sem sicer neki že učer zvečer začela, sam se je Aurora ravn takrat odločla. da bo sitnarla očiju v naročju in sem jo kaj hitro dobila nazaj user posted image

menstruacija ja men ni nič več jasno. še zdej ne vem a je 2 tedna po končani čišči bla al ne in to 3x v roku 1 meseca, zdej pa že 2 meseca nič. tud sama sem se šla za foro polulat, ker bi test drugače neuporabljen marširu v smeti, rok uporabe je namreč bil 01/2010... na srečo me ni imelo kap zadet user posted image

aja, moja dva sončka še spita. Aurora je zvečer sama zaspala. najprej je spala pri meni, pa je nisem hotla odnest, ker je ful premal pojedla... se mi zdi, da iz dneva v dan manj je - AM, da ne bo pomote. pol se je končno vdala flaši, spila je celih 60 ml AM, sam pol je hotla pa lumpat in ker je bla ura že skor 11 zvečer, sem jo lepo popokala v postlco, ji prižgala zvezdico (ene 3x sicer), je še neki igrače premikala po postli, ampak na koncu zaspala user posted image in še kr spi user posted image

ok, nč večuser posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.1.2010 8:59:18   
Tanik
dobro jutro

polari, tudi mi smo že na št. 68, no nekaj 62 mu je še prav.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

a ti izzivaš al kaj???user posted image user posted image že ene 3x al 4x, ne štejem več user posted image user posted image

jaz pa še nisem user posted image , no saj je ne pogrešam user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.1.2010 9:05:28   
barika
jutro

moja dva še spita,ati je šel zlaman na šiht (mu jeprav, kaj pa tak dolg bediuser posted image ).
Larliu, imaš prav, direkt tja, kjer najboj boli, pa je problem rešenuser posted image

T. je zaspal ob 23.45, ker on bi zvečer najbolj jedel pa na men spal, pa ne velja vsak položaj, ampak na trebuhu in še to 100x glavo prestavi iz leve v desno, da si najde položaj, jo dvigne in z vso silo dol pokne, men je pa za crknat smešno, ker potem še pogleda z zaprtimi očmi in zajamra zraven, pa zaspiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
4.1.2010 9:22:40   
Dulsineya
Jutro!

Lili je danes kot da bi vedela, da mora user posted image spet v službo celo noč protestirala user posted image . Ves teden je lepo spala od 21.00 do 7.00, danes je pa vse na ustaljenih tirih in upam, da kmalu pridemo nazaj na nov režim.

Izpadanje las meni se tudi zdi, da bom plešasašta zdej zdejuser posted image na vrhu glave je že luknja in to kar očitna, pa tudi na čelu ob straneh je vedno manj las.

user posted image sem imela že kar nekajx, čeprav jemljem Cerazzete in krvavitve prihajajo in odhajajo, čeprav še vedno dojim oz črpamuser posted image . Zdej je trajala 15 dni in sploh ne takrat, ko bi mogla! Bom verjetno menjala, ker je moj obraz postal mozoj pri mozolju in jih imam več kot kadarkoli prej, celo v puberteti nisem imela tako zanič kožeuser posted image , jah pa očitno je tudi pomanjkanje mleka povezano s KT. Sicer še vedno občasno spijem Lactogal (ko se spomnem) in ga je za odtenek več, a vseeno dodajam, ker je še lačna.

Čez 2 dni imamo spet posvetovalnico in me prav zanima koliko je naša punca pridobila na teži, ker so moje roke že ful boge. Jo morem po rokah nosit, da spije flaško, ker je drugače ne, čeprav je laaaččnaaauser posted image ?

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......